Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Woodslave
félisten
arra gondolok, hogy amikor szedem, akkor semmi különlegeset nem érzek, ok. kicsit talál feszesebb az izomzat, víztelenebb stb. (monjduk elsöprő szexuális ingert és folyamatos merevedést nem éreztem tőle soha). Tehát akkor olyan természetes állapotnak tűnik amit észre sem veszek. Amikor meg abbahagyom a szedését, akkor érzem, hogy nem olyan mint volt. Puhább, gyengébb vagyok stb. - mondjuk valamilyen szinten elbaxott a hormonháztartásom szerintem, de arra még nem vettem rá magam, hogy drága pénzért megnézessem.
Azaz nincs ilyen alfa-hím érzésem közben, inkább omega-hím érzés utána (vagy alfa nőstény, de az xarabbul hangzik)
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest