Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Tamoo
MODERÁTOR
Nem tudom irigyelnem kellene-e ezt a fanatizmust. Jó a forma, de én azt mondom nem éri meg a belefektetett időt és pénzt. Mondjuk a sajátom se, sőt az még annyira se, mert már többet belefektettem a kevesebbe mint te. Na de hát neked ez a fontos, csináld nyugodtan. Én is csinálok sok hülyeséget.
-
Jojo5
őstag
egyszerűen így működöm, hogy a maximumot kell kihoznom ha már csinálom, ha szar ha nem szar...
azt, hogy ez irigyelendő-e azt mindenki eldönti magának, mert sok látható hátránnyal járIjk: a tekerés itthon ingyé' van, de a tápkiegek+kaja és ha ki akarok menni tekerni a szabadba az eléggé durva összeg persze ebből a kerékpár+felszerelés egyszer kifizetendő, míg a tápkieg+kaja folyamatosan fogy
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Jojo5
őstag
válasz Manitou #12461 üzenetére
én is így gondolom mert, hogy ha már heti 7-10 órákat lenyomok itthon akkor miért ne nyomjam a szabadban... de az megint legalább 200k lenne, hogy ha normális belépő szintű kerékpárt vesz az ember plusz felszerelést hozzá... és még ugye a későbbiekben is költeni kell majd rá
az mondjuk megint lol, de az SPD-vel még hatékonyabban dolgozik a láb szerintem mint a sima szobacangán...közben meg kéne már a jogsit is csinálni mert lejárt az eltiltás, illetve kéne még tápkieget is venni, meg ruhát, és még nyaralni is kéne menni kb. 500k-ból ez mind bőven teljesülne is...
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
Áh, 100 -150-ért kapsz már nagyon jó bicajt aprón, szoktak lenni olyan alkalmi vételek, hogy csak pislogok. Szinte maga a váz drágább lenne mint a komlett keró, meg hasonló dolgok.... ( ez általában fully gépeknél igaz) Ha újban gonolkozol, akkor is 200-ért már nem alapot kapsz, hanem egy elég jót. Az SPD jó dolog, de szerintem először egy darabig érdemes anélkül is tekerni.
-
Jojo5
őstag
válasz Manitou #12463 üzenetére
ezt írtam... 200k legalább a bicaj+ruházat hozzá, pl. egy merida speeder T2\T1 +ruha+spd
és akkor még másra is kéne költeni bőven, azért írtam a végén a nagyobb összeget durván saccolva
szerk: MTB-t semmiképp sem vennék mert nem akarok a hegyekbe menni, a cross megint csak se keze se lába szerkezet (), országútin meg vicces lennék a 90+kg-ommal
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
OFF: kézilabda m1-en! Hajrá! Ne csak gyúrjatok, szurkoljatok is
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
Fred23
nagyúr
válasz BÁ Nutrition #12441 üzenetére
Tudom, hogy fájdalmas kép, de egy fegyencedzésben jártas ember majdnem úgy elviseli, mint Chuck Norris.
Én ma egy 45 kilós kutyával futottam másfél órát; minek nekem a bringa?! Szeretem a kerékpározást is, de nem jobb érzés a szabadban futni, mint tekerni? Kutyával pedig az unalom is kizárva. 80,1kg voltam indulás előtt, és kerek 79 lettem, mikor megjöttem. A kutya végigzabálta a futkosást, ivott is vagy egy liternyit, de nekem csak itthon, most jut falat és víz.
Amúgy a fegyencedzés tényleg szuper, csak igaz, hogy ez nem az a topik. Miatta lett 4 napos izomlázam -de sérülés nélkül.
-
macikos
addikt
válasz Fred23 #12475 üzenetére
"A kutya végigzabálta a futkosást, ivott is vagy egy liternyit, de nekem csak itthon, most jut falat és víz."
Azt hogy ivott, még elhiszem, de hogy zabált... mit? Megevett útközben egy galambot meg 3 egeret? Vagy a borsóföldön keresztül futottatok?
Én is szívesen elmennék futni a kutyáimmal, csak ugye ez 130 kilóval nagyjából a háztól 50 méterig meg onnan vissza tartana
-
Fred23
nagyúr
válasz macikos #12478 üzenetére
Vittem jutalomfalatokat neki; 4 db virslit evett meg. Gondolom, a súlyod miatt nem vagy egy advanced kutyafuttató. Amúgy a háztól 50 méterig is jobb, mint a semmi. Meg gyorsan hozzá lehet szokni, pláne pedig akkor, ha ledobsz néhány kilót. Heti 1 kilóval számolva két-három hónap után simán futkoshatnál a kutyáiddal! Nem érné meg?
-
cekkk
veterán
Na hoppá, és még azért mondja Bunny magáról, hogy azért lett drogs bunny a neve, mert elítéli, itt meg éppen bevallja, hogy régen ős is koxxol, komoly ez az ember, hitelesség itt is lassan 0hoz konvergál
-
tzahola
csendes tag
válasz szőröscica #12486 üzenetére
Nem hát... Mindenki tudja, hogy a fegyencedzés áll a hirtelen növekedés hátterében
-
Tomics
addikt
-
Tomics
addikt
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #12493 üzenetére
200-ból sok minden kijön, de mégis kevés mindenhez...
Eagl3: már végignyomtam 2 nyarat a szobacangán, szóval a helyzet nem új
Ijk: sajnos ez így van..
[ Szerkesztve ]
-
Jojo5
őstag
válasz BÁ Nutrition #12495 üzenetére
ne akarj a testépítésre korlátozódni minden áron, ha gondolod olvass vissza, hogy miről is volt szó és mire jöttek fel a pénzösszegek, hogy változzon a leányzó fekvése
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
Kellett emlegetni nekem is, jövök ki az öltözőből ne kivel találkozok össze?
Vagy BB TV vagy Flasht vettek fel Toldi Zsuzsival, megállt a levegő a terembe amikor kb ilyen ruciba bejött edzeni
Én is néha majd lefordultam a futópadról
Aktív témák
Hirdetés
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest