Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
Kassadin
addikt
válasz ForexGuru #12085 üzenetére
Edzés alatt megiszok 2 litert és néha már az kevés...
Láb és tricepsz volt, odab@sztam nekik rendesen. Hihetetlen, mennyien voltunk, tulajdonképpen egymás lábát tapostuk. Gondolom, beindult az elő strandszezon.
Zomb€€:
Na mivel? Elképed a hülyeségeken. Ezt nem tudni. Mit is vártam, buta gyúrós vagy.[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz spammer #12092 üzenetére
Köszönöm a segítséget. Egyébként ilyen 1000 kalóriás edzések, meg alakformáló akármik érnek valamit? És mi számít inkább (zsírégetésnél) az időtartam, vagy az intenzitás?
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Tamoo
MODERÁTOR
Én meg lenyírtam ma a hajam nagy részét, így hátha izmosabbnak tűnök. Ezt meg kellett írnom, hogy emeljem a topik színvonalát. Viszlát! Jaa meg volt egy váll-hát is.
-
nepszter1
addikt
kar volt adta
-
pocokxx
Közösségépítő
-
szőröscica
addikt
-
bognar110
őstag
Sziasztok 1 héten 3 szor úszok, régóta szeretnék már valami fehérjét [link]. Mondjuk ez ?
-
spammer
veterán
válasz pocokxx #12114 üzenetére
Az intenzitás edzettségtől függ. Aerob tartomány, ahol még nem kapkodod a levegőt teli szájjal , normális a légzésed, tudsz összefüggően beszélni anélkül, hogy meg akarnál fulladni. Precízen meg a pulzusmérők tudják mérni, de ez nem fontos igazán.
Szóval egyenletesen tekergess 1 órát legalább, tartsd be az étrendet (cukros cuccok, csoki, süti pápá!) és meg lesz az eredménye. Türelem.
Norbit meg nem kell gazdagítani, így is telik már neki 3 milliós karórára, elég a pénze
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
bognar110
őstag
Köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
Kassadin
addikt
válasz szőröscica #12117 üzenetére
Az ápdéte ételektől fogsz fogyni természetesen, nem a diétától és az aerobtól. Norbinak bejött ez a f@szság, látod látod.
-
törölt tag
Helo!
Voltam gyúrni és nagyon túlerőletettem magam, a jobb kezem középállásban volt 2 nappal később és nemtudtam mozgatni!
Már nem fáj semmim viszont a bal kezemet be tudom rendesen feszíteni és kemény de a jobb karomat befeszítem nagyon puha , úgyérzem a felső izomok nagyon puhák :S mit lehet csinálni?
Eddig rendesen bedtudtam feszíteni de most nem :S
-
törölt tag
valaki felvilágosíthatna
noob vagyok még gyúrásban
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"...bicepszezésnél nagyon fontos szempont hogy a bicepsz felső rétege ne puhuljon fel.
tehát ha szélesíteni akarsz nagy valószínűséggel a bicepsz felső rétege fel fog puhulni, ami visszafordíthatatlan károsodáshoz vezethet, amin 13g kristálycukor segíthet...."Itt írta TOmics :S
-
Yeffy
veterán
válasz #40835072 #12137 üzenetére
óó anyám... <facepalm> eddig tartott a megértefeljönni érzés...
f_szikám, első hsz, alapismeretek, sárga kapszula, rágd át, azután ha agyacskád felfogta, akkor kérdezz. előtted, csak ezen az oldalon leírták v 3x...
God: ááááá
[ Szerkesztve ]
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Tipo16V
aktív tag
neeeee, minden napra jut egy kiégééééés!!!!!
még mindig beteg vagyok, edzés a héten nemvót. holnap welness"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
-
Tomics
addikt
válasz #40835072 #12143 üzenetére
Értem. Viszont a teljes HSZ így hangzott el:
"bicepszezésnél nagyon fontos szempont hogy a bicepsz felső rétege ne puhuljon fel.
tehát ha szélesíteni akarsz nagy valószínűséggel a bicepsz felső rétege fel fog puhulni, ami visszafordíthatatlan károsodáshoz vezethet, amin 13g kristálycukor segíthet. Boxer001-et vagy macikos-t kérdezd, ők már tapasztaltak hasonlót."Tehát az említett személyeket keresd ezügyben (lehetőleg privátban, előbb segítenek).
PH! addikt since 2004
-
killer1203
senior tag
A Felső réteg mintha elhalt volna :S
Hatalmas
Ez velem is megtörtént pár hónapja, én dupla adag (2x13g) cukrot vettem be, és másnapra elmúlt a jelenség.
Xsara 1.6 16v | Motorola Defy
-
Boxer001
veterán
válasz killer1203 #12147 üzenetére
El is loptam. De nem vagyok olyan genyó, nem írtam ki a szerzőt.
-
Kassadin
addikt
Úristen. Ma is kiégtem.
Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Politika
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 3
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest