Hirdetés

Aktív témák

• dunkel

őstag

folyt 54. nap ~73kg Megálltam. Az elmúlt 2 héten sem a súlyom, se a definíció nem változott, úgyhogy változtatnom kell. Kb 1 hete elkezdtem gyengülni, pedig az égvilágon semmit nem módosítottam, annyi hogy 1-2szer kimaradt az utolsó kaja mert nem voltam már éhes. A súlyokat nem vettem vissza, csak 1-1 ismétlés lemarad.

A standard keto diétát megdobom egy kis ch-val az edzés körül (TKD - targeted keto diet), ami annyit tesz, hogy az edzés utáni étkezésem azonnal egy turmix, tejsavóval, ch-val, zsír nélkül. A következő kaja pedig már folytatódik ch mentesen. Edzés után nagy az inzulinérzékenység, a glikogénraktárak üresek, úh. az izmokba KELL menjen a ch. Nem sok 25-30g -ról van szó. Természetesen a napi összkalóriába beépítve. Meglássuk. Ha nem segíti a regenerációt eléggé, megpróbálom majd közvetlen edzés előttre tenni a cht.

Több mint 2 hete megy a lipo6x. Az égvilágon semmit nem érzek tőle. Pl. hétvégén bevétel után 20 percre gyönyörűen dőltem le kora délután szundizni. Nagyon durván bepörögtem :DDD

Aktív témák