Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#31482) Dryman válasza RudyD (#31481) üzenetére


Dryman
aktív tag

Az Overmax problémádra reagálva...volt nálam egy ugyanilyen készülék...hosszas internetes keresgélés után csak az maradt hogy coldreset-et csináltam.
sajnos jellemző erre a készülékre hogy bootloop-ba kerül, ugyanúgy mint minden más androidnál előfordul...
számtalan youtube video mutatja ezt, és a megoldást is...
[link]

általában hidegindítás után a gyári beállítások visszaállításával, vagy a megfelelő tárolók ürítésével megoldható az hogy elinduljon a készülék...majd ezek után egy stabilabb android verzio felrakása megoldja a problémát.
Előfordul hogy a készülékedhez kiadott stabilabb régebbi verzióra kell downgradelned a rendszert.
Sajnos a beavatkozás során a készüléken tárolt adataid elvesznek!

A beázott telefon adatmentésére is van lehetőség, igaz BP, de annyiért csinálják mint a Kürt a pc-s adatmentést. Itt jön az hogy mérlegelni kell a készülékbe szorult adat "árát"!

Szülői felügyelet....nem nagyon tudom értelmezni mit szeretnél felügyelni, de ha a nethasználat mikéntjére gondolsz akkor van erre egy nagyon aranyos okosrouter a Xiaomi Mi3 routere, ár-érték arányban a legjobb a piacon!
a felcsatlakoztatott wifiés vezetékes klienseket külön külön tudja kezelni...Egyszerű menürendszer, az okostelefonodról menedzseled az egész belső hálózatot...mac-address szinten különszedheted a csatlakoztatott eszközöket, úgy hogy közben el is nevezed azokat kényed kedved szerint, majd esetlegesen egyesével sávszélességet is állíthatsz, valamint egyik pillanatról a másikra ki is kapcsolhatod a csatlakoztatott eszköz elérését a wifi hálózaton belül, a vezetékes eszközöket csak a port kikapcsolásával tudod ledobni...egyesével eszközönként tud engedélyező/tiltó táblát definiálni a nemkívánt www-s tartalmaknak. A router dual-band képes, és ad egy vendég wifi funkciót is....mi kellhet még ennél több??? :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.