Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#30972) Kis Joe


Kis Joe
aktív tag

Sejtem elég sokan hallottatok a BKV villamosok vaterán való árverezéséről.

Ajánlom figyelmetekbe a hozzászólásokat/kérdéseket. :DDD :DDD :DDD
"Tisztelt BKVZRT! BKV ellenőr jár hozzá? Remélem igen mert ha nem akkor fel kell vennem eggyet ."

jamba (#30969): Pontosan. Barkács célra vannak ezek kitalálva. Sajnos rengeteg hazai vállalkozó így próbál filléreskedni. Nem jönnek rá, hogy hosszú távon elég nagy ráfizetés valamint egy jó szerszámmal a termelékenység is alapvetően jobb.

Balinov: Alapvetően kis kompromisszummal elfogadható minőségűek a Lidl szerszámok. Kínai piacos termékeknél határozottan jobbak, nagyságrendileg azonos áron. Például a kerékpárszerelő állvány hobbi szintre jó, én is használok olyat.
Viszont konkrétan ez a multi eszközt eléggé feleslegesnek/használhatatlannak tűnik.
A csavarhúzó funkció helyett sokkal finomabban használható egy manuális, az emberek nagy része csak el szokta az ilyen készülékekkel nyalni a csavarfejet. A 90 fokos elforgató helyett pedig egy normál 1/4" dugókulcs (krova) racsni szár szintén használhatóbb, amihez ráadásul fillérekért kapni bitkészletet is.

Kb. 1 hónapja vettem King Tony készletet. 4mm-13mm dugókulcs, normális racsni, 2 hosszabbító, fix hajtó, csvarhúzó, sok bit fej, csuklós szár, stb.
Élettartam garanciás minden King Tony termék és fém dobozban mindösszesen 12eFt volt. Ez velószínűleg nem 5 évig maradna szerszám.

Kis Joe felhasználónak 118 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!  phmegbizhatosag.atw.hu - Mindig ellenőrizd!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.