- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
3K
[Szerkesztve] -
Thunder78
őstag
HIS PCIEXP X700,128MB DDR,128bit, iCooler,PAL,DVI-I, Twin View, Fan Cooler 27k
-
Balinov
titán
bázz,mindenki aluszik?
-
Thunder78
őstag
De van ATI RADEONX850Pro PCIEXPRESS w/DDR256M + Dvi + TV is 54k-ért
-
Balinov
titán
hú,nemkevés máni.
-
Thunder78
őstag
75k-ért nem kell valakinek His Excalibur IceQII X850XT 256MB GDDR3, 256Bit,PAL,DVI-I,Twin View, Fan?
-
Thunder78
őstag
De gondold meg, me' 28k-ért már GT is van
-
Thunder78
őstag
válasz
Balinov #2984 üzenetére
Ahonnan a Corsair-ek jöttek, az speckó ... VIP rendelés, eleve 1 hetet mondanak rá, de baszottul olcsó. Onnan vannak az N35-ösök is, ami pl Teké-t is érdekli. 83k helyett 69k-s eksönös áron van beépített GPS-szel. Jól néz ki egyébként
Ergo tudok olyant is, hogy nagyon jó áron jó cuccok, de sokat kell rá várni, illetve nem túl nagy a választék sem. Gondolom az a nagyker is éppen milyen balhét fog meg. Meg változik is időnként a lista. Corsair-ekből történetesen tudom, hogy van még bőven -
Thunder78
őstag
válasz
Balinov #2977 üzenetére
Lehet hogy tudományos az egész, máig sem tudom pontosan, hogy mit is csináltak ott velünk (párommal együtt voltunk), de tény hogy azóta nem gyújtottam rá, pedig még van 2 doboz cigi meg 1 szivar a szekrényembe
Asszem az egésznek az a lényege, hogy az áramló vörös vérsejteket stimulálja az a biszbasz, amitől 1-2 hét alatt kiürül a felgyülemlett nikotin nagyrésze, minek hatására nem fogod kívánni. De ez ugye csak akkor müxik, ha közben nem viszel be újabb adagot ... se tapasszal se cigivel
Ezért is kell sok folyadékot inni, hogy segítsd a kiürülés folyamatát
Most az árát meg nem mondom ... asszem tán 10-15k környékén volt. Arra tisztán emléxem, hogy nem érte el az egy havi cigiadagom árát (napi 1 doboz Bond vagy Multifilter). Lehet számolni -
Thunder78
őstag
Nekem megfelel. Egyébként most néztem meg, hogy milyen.
Utólagos engedelmeddel kicsomagoltam és átnéztem, hogy mindene megvan-e. Nagyon faxák a hdd és egyéb rögzítő egységek. Elviekben csavarmentes, de azért benne van a csavar is, ha kell
És végre egy olyan ház, ahol pl az audio csatlakozó egy dugóba van és nem kábelenként kell majd rádugiszálni, 2 USB port dettó és a firewire is
Szerintem jó vételt csináltál. Szívem szerint mindenkinek ilyesmit ajánlanék. -
Thunder78
őstag
Helkis!
16h környékén otthon leszel? 15:30-kor leteszem a lantot, utána fel tudnék ugrani a lemezmotorért
Illetve még nem válaszoltál, hogy kell-e 7k-ba a RAM -
Thunder78
őstag
Daler!
Itt a Chieftec házikód. Mikó' gyüssz érte, me' akkó' addigra bevételeztetem a fiúkkal -
Thunder78
őstag
válasz
thaler2 #2962 üzenetére
Meg lehet csinálni, de akkor elesel egy házimozierősítő összes beállítási szolgáltatásától, úgy mint késleltetés pl, hogy ha nem minden hangszóró egyforma távolságra van a füledtől
Meg ilyen apróságok ... ergo nem lesz azért annyira jó, mint egy házimozi erölködő, de elmondhatod, hogy van egy 6.0-ás cuccod -
törölt tag
Nyugodalmas szépet mindenkinek. Helkisnek köszi a segítséget /ő adott akus csavarhúzót/, feladtam holnap asztalos haver jön és segíti befejezni... Behajtóm nem volt tökéletes hozzá Helkis tiéd nem akartam összebaxni. Sok sikert a vizsgádhoz...
Jóéjt... -
Thunder78
őstag
Eltelik majd fél óra és nem történik itt semmi
-
törölt tag
Bazzeg ez a szekrényösszerakás...
-
Thunder78
őstag
Mindenki Fábry-show-t néz?
-
törölt tag
Mai napon sok pénzt költöttem, reggel a rattan garnitúra, most meg estére vettem egy faxa számítógépes asztalt... Majd mutizok fényképet... Rég vágytam ilyenre, otthon szüleimnél csináltattam faxát, de azt otthonhagytam... Office Depoba ez az asztal ugyanettől a gyártótl 36 ezer volt, metróba 21 ért megkaptam... Aszta... Jó mi? Most fogom nemsokára összerakni...
Amúgy mizu? -
tekeyagd
aktív tag
Tündér mester PDAról semmi hír???
-
Thunder78
őstag
Nah mivan? Mindenki bekészítette a 3k-s postját, aztán most nem mertek írni?
-
Thunder78
őstag
Esetleg ha van 5letetek, hogy mivel lehetne még gyorsítani, akkor várom az infókat. FSB-t nem állítok. Egyebet meg mittomén. Ha megmondjátok miért jó, megpróbálhatom
-
Thunder78
őstag
Nah ... megvoltak az első tesztek a Corsair RAM-okkal:
SPD adatok: [link]
Olvasási sebesség: [link]
Írási sebesség: [link]
Késleltetési sebesség: [link]
Nemtom mit hogy köll értelmezni. Döntse el, aki ilyent akar. Elvileg a 2Gigás kit is hasonló paraméterekkel rendelkezik. Aztán hogy most ez mekkora FSB-t bír, mittomén. Nálam 400-at. Nem fogom meghajtani senki kedvéért -
Thunder78
őstag
válasz
Balinov #2903 üzenetére
Nem nagy dolog ... legalábbis látszólag.
Leültetnek egy műanyag székre, először analizáltatják a masinával a legutóbb félig elszívott cigidet, aztán ráteszed a lábad két rézlapra, meg megfogsz két rézbiszbaszt. 15-20 percig megy a masina, közbe bizserget, meg ilyenek, aztán a faszikám magyaráz ezerrel. Elmondja, hogy hogyan is müxik ez a vacak, stb.
Utána 3 napig kell kibírnod, és fokozatosan elmúlik az inger. De pl miután kijössz a kezelésről, nem szabad rágyújtani, különben cumi. Meg 1-2 hétig sok folyadékot kell inni, stb. Ezeket ugyis elmondják.
Az első 3-4 nap rajtad múlik, utána már segít a kúra ... illetve már az első napokban is, de én pl akkor simán rá tudtam volna bármikor gyújtani, igaz nem lettem idegbeteg.
Egyébként kezelés nélkül 1 napig se bírtam volna valszeg.
Azóta jobban érzem az ételek ízért, illatokat, stb, nem fulladok, ha meg kell másznom pár emeletet. Meg ilyenek. Mindenkinek csak javasolni tudom. Győrben a Kodály Zoltán utcában csinálják ezt valahol. Legalábbis mi tavaly januárban ott voltunk. -
Balinov
titán
na,lassan elviharzok haza.jók ne legyetek. Helkis Úr, DRyjal összefutok 15-20percen belül,így visszaadom nekijje a ramját.
-
törölt tag
válasz
Thunder78 #2902 üzenetére
Énis arra akartam menni, de aztán meggondoltam magam... Én szeretek cigizni. Én nem szívok sokat. Heti 2-3 doboz cigi... Havi 10 doboz mondjuk... Ez nem olyan vészes... Ezen a héten még nem is vettem cigit. Múlt héten 2 dobozzal fogyott... Szóval szerintem ez belefér. Néha aztán 1 nap alatt 1 - 1,5 doboz. Jó lenne mondjuk lerakni. Több barátom is leszokott ezzel az elektromos cuccal... Örülök hogy még 1 ember megerősítette a dolgott...
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest