- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Szakik!
2 rövid, utána 8 csipogás az alaplaptól. Szerintetek ez mit jelent? -
Coyot
őstag
Na megjöttem, gyúrtam vazzee
''J'' ügynök : Compaq Deskpro 733MHz, 128MB RAM, 10GB HDD, FDD, CD, hang, háló, VGA, AGP-ba milyen vga van? -
thaler2
senior tag
Egy kis kérdés: Melyik lehet a jobb?
Ez valami 5.1es erősítővel?
Vagy pedig ez?
A 2.azért lenne jó, mert ott egyben van az egész, olcsóbb is lenne, csak sz.tem műanyagból lehet a doboza nem?Az meg elég gagyi szagú sz.tem...Meg nemtom mi van azokban a hangfalakban...
[Szerkesztve] -
z0ty
aktív tag
nem kell vkinek X800gto2 zalman vf700cu-val ? ma akciós áron van !
-
-
törölt tag
Látom ráérsz fórumozni, átdobom egy 20 perc a gépet...
Oks?
-
cortez25
senior tag
Na skacok, ettől függ a hétvégi szombat esti utam....(bocs helkis)
Ha valaki szerez ólcsó gagyi 533-as P4-es lapot, ami hosszútávon stabil akkor ott leszek PH!
talin.
Sajna máshogy nem éri meg elmennem... -
okiDoki
aktív tag
Ten Years After: Recorded Live
Ezt keresném bármilyen formátumban! (mono 24 kbps-t kizárva)
Kb. annyi idős, mint ti! -
cortez25
senior tag
Bakkaer, ezt nem hiszem...valaki már dobjon fel nekem egy P4-es lapot.....
-
Jazzos
őstag
Lehet attól még jó monitor, el kell menni a metróba, és jól összetapizni. Sajna az ilyen nagy dögök megvesznek párszáz ilyen monitort, nyomják dömpingáron, a kicsik itt nem rúgnak labdába. Ráadásul kb 90-180 napos határidővel fizetik csak a beszállítóknak. Emlékszem, olyan 1-2 éve az egyik LG kifutó típust (nem emlékszem a száma) vásárolták fel, senki más nem kapott belőle. Ráadásul olyan áron nyomták, hogy tényeg hanyatteséses volt. Még a szomszéd nagykeres srácok is onnan vettek maguknak akkor monitort.
-
Balinov
titán
Sziasztok,
Meteorban Video7 W17PS 17'' TFT 50k bttoért van most
ezen [link] a linkken azt írják,hogy ''CMO'' panel van rajta,mond ez valakinek vmit? -
Jazzos
őstag
... és a dobozban mi van?
-
törölt tag
9kor nem tudok ott lenni csak ilyen 12 körül mert nem tudom itthagyni melóhelyet mert egyedül vagyok nincs a kolléga sem. Meglett az ajtó is a házhoz, úgyhogy megkapod azt is... Bennvolt ágyneműtartóba ...
Tegnap találtam meg... Tudtam én hogy megvan valahol! HDD-t addig nem adom el míg nem megy a másik illetve még nem telepítettem fel normálisan. De lehet hogy utána sem adom el, mert 10ezret nekem is megér. Van 150 mp3 cdm a régi időszakból szépen rámásolom, rendezgetem oszt elvagyok vele... Szóval nem tudom még, nem tuti hogy eladom de ameddig meg a 200as ilyen semmilyen tuti hogy nem!
-
Balinov
titán
Tényleg 25-i állatorvosi szemináriumra kik a résztvevők?
Helkis,Jazz,Én,Dryman: zek szinte tutifixek,de mi van a többiekkel? -
Jhony5
csendes tag
Jó reggelt mindenkinek van egy kis problémám a bios-al egyik napról a másikra lelassult a menüben ha lépkedek ki kockázva adja be a következő képet assus A8v-x de a winbe nem vettem észre lassulást.Előre is köszi.
-
Hidi^
aktív tag
vszinű hogy lesz nekem egy Maxtor 40GB os vinchesterem-> kő valakinek?
no badsector asszem. de ha valaki kiváncsi rá megnézheti -
törölt tag
Bazzeg most már ott tartok hogy a gépem sem indul csak szirénázott folyamatosan... Pedig semmit nem csináltam, hiszen vendégeim voltak... Szerintem holnap elviszem a gépet Jazzos kollégához... Azért életet még lehelek bele
-
Thunder78
őstag
Nah mivan?
Meglett a 4k, aztán csend? -
helkis
veterán
válasz
okiDoki #4012 üzenetére
hova tünt az asszony? nagyon ráérsz!
inkább azt mondd meg hogy hányórára jössz 25.én?
Ezennel meghívok minden kedves és kedvetlen fórumtársat a február 25.én 16h.kor szokott helyen kezdődő és másik szokott helyen folytatódó X+1PH! talira!!
A létzám feltérképezéséhez, aki várható, írjon egy helyeslő hsz.t..
Thunder-sajnos nem lesz jelen a pratin egyéb magasabbrendű teendői miatt.. -
okiDoki
aktív tag
Láttátok a TV-ben a Tands reklámot?
Úgy kezdődik:
-Segíthetek?
-Igen, internetet szeretnék! -
z0ty
aktív tag
meg vannak ilyen jo kis Hiper tápegységek : [link]
-
okiDoki
aktív tag
Hány kiló vagy vazzeg?
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest