- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
rlazol
veterán
válasz
thaler2 #3356 üzenetére
grrr....
tessék végigolvasni azt az oldalt! minden árunál alul megtalálod a szállítás feltélteit: hova, mennyiért. Ha nincs oda írva, hogy Europe, akkor emilben rá kell kérdezni, ha nincse emilcím, akkor kell regisztrálni, hogy tudj privi-t küldeni.
Kizárólag a biztosított posta vagy a csomagküldő szolgálat jön szóba, hogy melyik, az eladótól függ, ettől meg a csomag méretétől függ a postai költség. Nekem pl egy külső vaku postával HongKongból 5500 Huf volt. Az egész gép (plussz egy csomó bizbasz) az USAból az 10 k körül volt UPS-sel.
Paypal-t nem ismerem, dombornyomásos bankkártya kell hozzá, nekem olyan nincs. Banki transzfer és western union is megbízható, utóbbi drágább. 10 esetében olyan 2k körül a WU, a bank nagyon sok mindentől függ.
szvsz ami itthon 50k azt érdemes ebay -
Thunder78
őstag
Alaplapról jut eszembe ... nemsokára lesz egy S754-es alaplapom, aminek az az összes baja, hogy nem kezeli a PS/2-es portokat. Se bill, se egér.
Érdekel valakit?
Abit BH-7-esem érdekel valakit? -
Dryman
őstag
Cortez, Helkis!
Itt van a következő kis Pénégyes lapocska, katty a linkre aztán árazzátok be...
hibája annyi volt hogy nem kezelte a PS2-es bill, illetve egeret, de már cseréltem a sérült ellenállathidat, így elviekben jó...processzort nem tudok keríteni hozzá, de lehet mister'J megszán eggyel a próba erejéig....
Kipróbálás után utólagosan készpénzes vagy csekkes vagy postai piros pénzesutalványos, de akár étkezési jegy formájában is rendezhető az alaplap ellenértéke......
Gigabytehoz egy linkecske:[link] -
helkis
veterán
-
törölt tag
Telóztál?
Azért baxogatlak ám, mert lefogsz csúszni a doglokról...
-
thaler2
senior tag
Protelt ismeri valaki?? CS209A nevű ic-t keresek benne, de nem igazán találok. Egy fémdetektort próbálok bütkölni, de nemtom hogy mit rakjak helyette be. Az alap alkatrészlistában a Header 4x2 az jó lesz helyette (bár nemtom mi ez...).
-
thaler2
senior tag
És a szállítást hogyan oldottad meg? Mondjuk ha németektől rendelek valamit, és ott ami kivan irva ár, mondjuk 50euró, akkor mennyivel lesz több köbö?mennyi +költség jön még rá?
Néztem a paypal fizetési mód működik rendesen, az nemtom mennyit tesz rá...meg hogy a szállítás mennyi lehet?gondolom nem 3 ft. -
Dryman
őstag
válasz
thaler2 #3349 üzenetére
Igen a szomszéd srác egy 80K-s bringát vett így, és 12K volt a hazaszállítás költsége, a röhej a dologban az volt hogy a bringa árát átutalással rendezte, viszont az osztrák-német futárcég meg euróban kérte a szállítás ellenértékét a helyszínen.....és mivel nem tudták ott helyben kifizetni, így azis valami utólagos számlázás volt.
Ha vásárolsz valamit, akkor csak arra figyelj hogy érdemes megszervezni az adott termék hazaszállítását valahogy privátba, és nem vagy köteles az eladó által megbízott futárcéget elfogadni.... -
thaler2
senior tag
Valaki vásárolt már az Ebayen kerestzül?
-
Dryman
őstag
Nincs valakinek valami javítgatnivaló kütyüje amiból /pillanat meggazdagodhatnék
Jöhet a kispáncél is a bankból....lángvágó és plazmavágó is van a műhelyemben -
Thunder78
őstag
Cortez!
Számla nélkül tényleg nem ér semmit az OEM-es Winfos. Nekem is van egy bontatlanom otthon, de csak azé, hogy minden frissítéshez hozzáférjek a kódjával
Igaz a másik gépemen meg rendes echte számlás Winfos, Delphi vannak -
törölt tag
Emberek, vmelyik este nem iszunk meg egy pohár ücsit? Ne péntek, szombat mert akkor nekem melow... Csak ilyen lightos... Mittomén 6tól 9ig egy kis lightos dumálgatás..
J ügynök? Thunder? Bali? Helkis? Többiek?
Nah? -
Balinov
titán
beindultunk..
végre
-
törölt tag
Csak nem tudom hova dobjam fel? Nincs oldalam meg semmi itt meg csak linket lehet, közvetlenbe nem... Egyébként csak otthonról tudok felrakni képet este... Majd hegesztek valami oldalt ahonnan lehet linkelni... Thunder látta élőben is. Szerintem nagyon faxa lett!
-
cortez25
senior tag
eladó win xp-sp2-vel 30-32K-áron...bontatlan original.
nuku szla... -
thaler2
senior tag
válasz
Thunder78 #3313 üzenetére
Német cucc, sz.tem annyira nem lehet ''tesco''. Az a gond, hogy német oldalon van, nemtom hogyan tudnék én onnan vásárolni. Ebayen néztem, brutál olcsón vannak minőségi erősítők, csakhát postaköltség meg ilyesmi, annyi lenne, mintha itthon megvenném sz.tem, nemtom létezik e valami más megoldás a szállításra?
-
Balinov
titán
[link]
ph!-s dartstopik -
Thunder78
őstag
válasz
thaler2 #3312 üzenetére
A Cinema-550-esnek jól néz ki a kijelzője. De kb. ennyi az összes pozitívum, amit el tudok róla mondani. A paraméterek és a közölt paraméterek száma alapján leginkább játékgépeknek tűnnek ezek. Nincs benne se erő se dinamika ... egyébként az ilyen adatok, mint pl jel/zaj arány, vagy csillapítási faktor, stb. meg sincsenek adva.
Sajnálom, de nem tudom komolyan venni ... mindenesetre ha veszel ilyent, szívesen meghallgatnám -
thaler2
senior tag
http://www.xxlaudio.de/Home-Hifi/Receiver:::114_118.html Nézzétek már meg ezen az oldalon, hogy ezek komolyan ennyire kerülnek???Thunder te hallottál már ezekről a márkákról?
-
Thunder78
őstag
DCVideo nevű szoftverről hallottatok már? 3.0-ás verzió kéne belőle, de ha az új 4.0-ás van, az is jó
Aktív témák
Hirdetés
- Fűnyíró topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adobe Lightroom topic
- Eredeti játékok OFF topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest