- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
Muréna
őstag
nyéccsázs
-
helkis
veterán
igen sikerült, toltám rá egy új biost csak úgy hasít 733-on a proci!
még az a aptiva felirat is eltünt szerencsére!
nagyon tetszik a gép, lehet meg is veszem ha jó áron adod!
a táp az dúrva tényleg!!
raktam a nagy kábeldzsungelben!
felraktam rá egy novell 6.5-öt, és kiírja, az a szemét, hogy 512Mb ram kell neki minimum!!! vazz..
kellene 256Mb SD-ram!! van valakinek?
[Szerkesztve] -
Hidi^
aktív tag
helkis neked 3dmark05 be mennyi a rekordod?
-
helkis
veterán
válasz
t_ferenc #387 üzenetére
tipus? én egyébként gigabyte flashprogival (gvc11.exe) csináltam anno, a cikk nem tudom mit említ, de nálam ez jött be, ill a gigabytnak van egy olyan x800pro-ja ami gyárilag 16p-os, ezzel flasheltem először, utána a gyári asus x800xtpe-bios már működött is. ha csak az utóbbival próbáltam úgymond ''direktbe'' úgy nem ment. sokak szerint valamiféle pipe-lock van a karikban, amit a giga-bios felold.. ezt el tudom küldeni, de ez már legalább 1-1.3éves kari, természetesen AGP-s.
-
zolnagy
őstag
Ehhez annyit tennék hozzá, hogy az én gépemben is egy 30 GB-os Maxtor teljesít szolgálatot már legalább 4 éve mindenféle hiba nélkül.
Szóval biztos, hogy minden márkából van, amelyik rossz széria, de a 3 év az 3 év
Tehát ebből kifolyólag nekem is mindegy a márka, de a 3 év gari az fontos.
Ha a Maxtorra lenne 3 év, akkor az kéne... -
helkis
veterán
én is így vagyok, eddig egy 120G Samsungom hullott el 1hónap után, pedig az is 3 év garis volt. annyival kiegészíteném, hogy a legnagyobb HDD faló hibajelenség az áramszünet! ami ugye nem csak HDD-t eszik, hanem bármit ami éppen műxik, aki a szűkös költségvetésből kispórólt gépét szeretné megvédeni, annak kötelező egy szünetmentes tápegység!!
-
Jazzos
őstag
Egyébként ez a szaramaxtor, szaraseagate, szarasamsung nálam napi táma, vicces, hogy bejön 10 féle vevő és mindegyik a másik márkát szidja, és azt isteníti, amit még nem próbált. Ha fontosak az adataid, használj több vinyót, és ne bízz meg egy márkában sem. Nekem pl 2 éve fut egy 120G-s, meg egy 160G-s Maxtor itt a gépemben, és eddig még nem volt egyikkel sem sem:__:+''.24::_ : prrrrrr trrrrrrkkk klatty!
-
zolnagy
őstag
Hát Maxtorról sok jót mostanában nem hallottam... Nem csoda, hogy nincs rá 3 év gari
Még gondolkodok, lehet elég lesz a 80-as is. Csak legyek túl ezen a kedden...
Amúgy a 80-asakból tudsz pontos típus számot mondani a WD-ből és a Hitachiból?
Pl:
WD800BB (WD)
HDS722580VLAT20 vagy 7k250 (Hitachi)
SP0802N (Samsung) -
helkis
veterán
válasz
t_ferenc #373 üzenetére
nekem az van sikerült is megoperálni, de rögtön felmerül egy kérdés : AGP-s vagy PCIE-s karid van?
a moddolás első látható jele a GPU sarkán található pár forrponthoz közel található fólia megléte, ha át van vágva akkor nem lehet megcsinálni akármilyen bios is megy bele.. késöbb 2005 második fele (erre még nem jött rá senki), pl HIS kariknál ha nem volt átvágva akkor sem lehetett aktiválni a +4pipe-ot..
itt találsz egy jó kis leírást én is ze alapján csináltam : [link]
[Szerkesztve] -
t_ferenc
őstag
nagyon off, de azért megkérdem.
nincs köztetek olyan, akinek x800pro vivo karija van és sikeresen aktiválta a +4P-t benne? ha igen, akkor el tudná küldeni nekem a biost?
örök hálám és elnézést az offért. -
Lapi
csendes tag
Sziasztok!
Eladó pár cucc!
64 MB SDRAM - 4 db
SONY 48x CD meghajtó - 3 db
MS-6309 alaplap (PIII-733 proc. volt benne)
ECS P6SET-ML alaplap (mATX, SLOT1 + S370, SLOT1-ben átalakítóval Cel.700 ment benne)
DTK PRM-20I E0 alaplap (Cel.700 is ment benne) - 2 db
DTK PRM-81I E0 alaplap (dual SLOT1+SCSI) - 3 db
MS-6337 LE5 (815 EPT PRO VER:5, Tualatin)
Celeron 366 processzor
Celeron 533 processzor
Celeron 633 processzor
Celeron 700 processzor
Celeron 733 processzor
PII-350 processzor (SLOT1) - eladás folyamatban
Celeron 333 processzor (SLOT1)
56k ACORP soros modem
USB modem (XP SmartUSB56Voice-nak ismeri fel)
PCMCIA kártya, LAN + 33.6 modem
AGFA Snapscan scanner + ADF (a scanner külön SCSI kártyával megy, sajnos ISA)
9'' color monitor, Model: VC-1028P (640x480/70, 800x600/60)
Slim ház
DTK PRM-68I-E0 alaplap (video, audio+game, lan, 2usb, 2COM, 1LPT)
Celeron 700 processzor
2x64MB SDRAM
1,44MB FDD
DVD olvasó /Sony DDU1621/
HDD, bill., egér és monitor nélkül
régi Pentium I-es gépek, alkatrészek
Üdv. Mindenkinek -
válasz
knifemaster #354 üzenetére
Üdv!
Hogyér adod az egyiket?
8cm-s? Bár őszintén szólva nem tudom hogy hányas van benne de asszem 8-as tápok vannak meg 12-esek. Akkor inkább 8-asnak nézném a drágát.
Egyébként a Merlose az elég jó hely oda érdemes menni. Dartsozni még nem dartsoztam ott de a csocsóasztal egész jó tehát rossz hely nem lehet. -
Jazzos
őstag
Holmi államvizsgák miatt nem jönni, ejnye!
Egyébként nekem a sikátor is megfelel, csak javítanák meg végre azokat a fránya gépeket. -
knifemaster
tag
DelArco,
nálam lakik egy szólóban,meg lakik egy,egy döglött tápban.A szólós tuti,hogy működik.
Nekem meg kellene törvényjavaslat,hogy a barmokat,(kivilágítatlan bicikliseket,zebrán tipródó gyalogosokat )el lehessen ütni.Kedves mama,lazán rámnyitotta a kocsiajtót,mert Ő úgy gondolta kiszáll.Én meg majd elszállok biciklivel az üvegen keresztül.Visszapillantóra gondolom azt hitte piperetükör,a kreszt meg csak olvasta.Csak a parókát tudtam leüvölteni a fejéről. -
Jazzos
őstag
Daler urat keresném monitorügyben, hogy vihetem-e a TG-parkolóba 5 után...
-
Lev Andropov
senior tag
Sziasztok!!!
Nincs valakinek valamilyen fölös régebbi vidkarija, pl. Geforce2 vagy hasonló ilyen ezer forint körüli ami jó egy Gigabyte GA-7va ( 4 éves Via KT400 ) típusú lapocskába.
Csak kölcsönbe kéne maximum 2 hétre, amig az új VGA nem érkezik meg...
Előre is Köszönöm minden segítőkész embernek!!!!! -
helkis
veterán
pazar!
mikor írtad, hogy mást kapok gyorsan utánanéztem, hogy milyen is és láttam hogy 2x akkora méretű és van rajta egy nagy venti!!! elkönyveltem hogy vége a csendnek itthon, de miután bekötöttem, igen kellemesen csalódtam benne, ugyanis a venti csak akkor megy mikor nincs áram, és kénytelen a gép az APC-ből szívni a kraft-ot..
privátban azért küld majd el pls, a kisker bruttóját légyszi, had örüljek mégjobban! -
Üdv!
Nincs valakinek egy tápba való ventije? asszem 8 cm-es kéne. Állítólag az kerreg benne. Ha lenne az igen jó lenne mert akkor nem kéne kidobnom ezt a mocsokdrága Mercury tápot. A táp igy nem vész el csak átalakul. -
helkis
veterán
Supr@t kérdezd, ezt a helyet is ő ajánlotta és milyen jól tette!
tényleg Supr@ tudom hogy szakács vagy nem cukrász, de ha megteheted süss finom sajtos stanglikat! dobok érte 2 bull-t neked!és a sörhöz is jól megy!
(annyi körrel jövök már mindenkinek, hogy magamnak már nem is dobhatok!)
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Jazzos Mester!
Mi van az acorp/duronos konfiggal?
lenne alaplap már 2,5K-ért is bele, abit KT7 sima csak 100-as FSB, de az bőven jó a duronhoz, viszont nincs rajta hang, ami az acorpon szerintem meg van alapból.....szóval azt pótolni kellene valami hangkeltővel, vagy soltek via 133A lapom lenne még redstorm powerbiossal 3,5K vagy valami ali chipsetes Ampron sd,ddr ramos cucc, olyan mint a ecs k7s5a-ja volt, ez meg legyen 3,5-4K
teszteled már P 3-as asus-t, remélem meg vagy azzal is elégedve -
Dryman
őstag
Nekem is jó a kedd, de valahogy előbb kellene mennem, mondjuk 16:00-kor melo abbahagy, haza kajálni, és visszacsuszok a városba a suzuval, oszt kedden nem iszom alkoholt csak kólát
, de a darts legalább így menni fog!
Ja és mégvalami természetesen single channel üzemmódban!
Szombaton bezzeg biciklivel megyek sozt tolom hazáig ha elfáradnék...... -
Jazzos
őstag
Keddi tűszórást én 19 óra tájékától tudom elképzelni, ha nektek az megfelelő. Asszonymentes szórakozásilag ürügyén Borborján
-
Thunder78
őstag
-
Jazzos
őstag
TSLabs
-
Balinov
titán
válasz
cortez25 #315 üzenetére
alakulamolekula,viszont míg nem tudom sem a gf4mx440 sem a gf2mx??? pontos típusát addig ne alkudozzunk,sztem ez így korrekt.
Vasárnap de megyek sráchoz,ugyhogy hétfőre be tudom ide írni a pontos adatokat.
valszeg be is rakom mind2t a gépembe, akár everest gpu adatokkal is tok szolgálni.
juteszembe,régen volt már gf2mx-em,belemegy az agp8x slotba?
Az a baj,hogy nyomorult STlabs honlapjást sehol nem találom. -
Balinov
titán
Cortez,mennyit kínálsz a gf4mx440-ért?
Lehet lesz egy gf2mx is,de ezt még nemtom,hogy mx200 vagy mx400 34mb vagy 64mb sd-ram,ddr-ram. de asszem ez is STlabs márkáju.
üdv
Bali
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
Jazzos,jelentem a matricád a lap bobozán megtaláltatott,íme
[link]
számsor a la Lost
''166
050609''
Cortez!, tévedtem,sem nem nec,se nem pana a flopy,hanem TEAC és nem tudtam kipróbálni. -
b-max
senior tag
Eladó moncsik:
* 17'' EIZO T57S trinitron 1280*1024@85Hz - 1024*768@100Hz 12e
* 17'' Compaq V710 FLAT - 15e
* 19'' Compaq S920 - 20e
* 19'' Compaq P900 FLAT talpa hiányzik - 18e
* 21'' Dell 1280*1024@100Hz - 24e
* 17'' Hyundai G790+ 1024*768@100Hz - 12e
* 17'' monitorszűrő 5e
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest