- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
Dryman
őstag
Nem kell senkinek a komplett kis P1-es pénztérgép
5K-ért még egy kis aranyos (2 színű) monitort is adok hozzá! -
Dryman
őstag
Akarom mondani APC és UPS, de azért értitek ugye!?
Vazze, már megint nem vagyok észen..... -
Dryman
őstag
Thunder-nek!
Helkis Kollega jó irányba tapógatózik, bár az én megoldásom olyan hogy molexet használok, hanem ugyanolyan csatit mint amilyen a ventinek van, és így csak közbe kell iktatni a venti eredeti kábele meg az alaplap közé, valamint mivel a sárga vezeték megszakítás nélkül továbbmegy a kis panelen, a venti fordulatszám figyelése biosból megmarad, és méghozzá pontosan marad meg.
Nem nagy kunszt, 7808-as pozitív fesz stab 128FT-ért, két darab 10mikro/16V, két darab 100nano, ezek csak a hidegítések/szűrések miatt, aztán ennyi, ha változtatni akarsz feszt egy adott tartományban, akkor feszültségosztó egy trimmerpotencióméterrel, vagy vakulj parasztosan kivezetve az előlapra kisfloppy előlapi helyre -
knifemaster
tag
Phuket phuket...azt mé nem mondod el bibi hogy szot üdülés keretén belül mentél félkonforos negyedpanzióba??
-
Dryman
őstag
Cortez25-nek!
Valami olyasmit olvastam itt a fórumon, de inkább keress rá a Sirtec 410W-os halál topikra, hogy alulméretezettek a primer köri 220V-os kondenzátorok, az a két nagy buci henger az ATX táppanel elején, aztán ha jön a hálózaton egy feszültséglökés, akkor a kondik nem funkcionálnak rendeltetés szerüen, így az egyenírányítás utáni jelfolyam vágott tetejű szinuszhullámjai a kapcsoló üzem miatt a vasmagos tekercsen olyan másod és harmad szintű felharmónikusokat generálnak, amik hajlamosak végigszaladni túlfesz formájában a táp visszacsatolásán, pillanatnyilag meghülyítve azt.
A végeredmény pedig egy szemétrevaló komplett PC.
A sirtec meg a chieftec ugyanaz, csak a matricájuk tér el egymástól, a gyártó cég a Sirtec Elektronics, a chieftec meg csak beteszteli a tápokat.....
A táp hibás működése kiküszöbölhető, egy jó minőségű túlfeszlevezetős 230V-os elosztóval, de nem ajánlom hogy ezen tápot APC szünetmentesen keresztül járasd, mert ha ott egy átkapcsolási tranzienst egy pillanatnyi áramszünet után felszed a tápod, akkor nem sok minden lesz ujrafelhasználható a gépedből(max a kissebség fog örülni, mikor elviszi a házelől ócskavasként)
Az APC-t nem akaron minősíteni, van neki jó minőségű szinuszos UPC-je, és van bizony az a fűrészjeles olcsó xar, aminek az átkapcsolási tranziensei hagynak némi kívánnivalót maguk után,aztán szépen elkalibrálják a belső elektronikát......az itteni rack szekrényekbe 800-asok vannak, és bizony van olyan hogy a szekrénnyitogató kártyaolvasó ac trafója azért megy gallyra mert a szünetmentes kimenetén 280V van defaulton
Nesze neked fűrészjeles AC-DC-AC converzió.....mindíg is idegenkedtem ettől a technológiától
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
Látod-látod az ember észnélkül viszi magával az oldalbordáját mindenhová, és emiatt nem tudja kipróbálni a thai lányok vendégszeretetét........és ekkor ténylegesen hivatalosan csak azt írhatja'' jó az idő, a tenger gyönyörű....''mert ha netán az asszonyka visszaolvasna, akkor aztán.......
[Szerkesztve] -
Jazzos
őstag
válasz
#35685120 #2088 üzenetére
Tényleg az lehet neki, ha minden nap ide jár a thai lányok hajtása helyett
Ha megyek nyáron nyaralni, ígérem és magasból tojok majd rátok!
télleg bibi, kell olcsó 17''-es crt? Csak azt ne mondd most, hogy ''hozhatod''!Ott milyen a használtbiznisz? Lehetne szakítani?
[Szerkesztve] -
bibimad
senior tag
-
törölt tag
Olyan jó kedvem van pedig szívás minden, Helkistől kapott kólát iszogatom... Lehet csempészett bele valami vigyori tabit... Mind1 jócucc...
Amúgy Helkis mit csinálsz? Már beöltöztél vegyvédelmibe és fested renoválod a házat?Jó cuccot adtam mi? Nem ám rámküldesz valami verőgyereket, én nem baxtalak át!
Úgylátszik manapság győrbe ez a divat...
-
Balinov
titán
RGB is back! [link]
-
törölt tag
Bazzeg... Mai napon addig pihentem míg fél órát Jazzos kollégánál megmelegedtem... Qrva sok a meló...
-
Balinov
titán
Lehet beleugrok,így eladóvá válik egy Sowah Codegen 12CM-es ventis,PFC-snek mondott 400-as táp 20+4tűs tápcsatival.Dry-jé volt.
-
Balinov
titán
Uraim!
jelnelgi 12cm-es pfc-s Sowah Codegen helyett jó választás lenne ez
[link] a táp?
4k-ért? -
cortez25
senior tag
Sd-ram is kellene, ma thunder futárral....Valaki!!
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
válasz
Thunder78 #2042 üzenetére
Üdv. Az integrált hangkari front kimenetére múltkor ráakartam dugni egy sima stereo pc hangfalt, már ott tartottam a jacket bedugtam a hangkariba, a 2 rca-t pedig a hangfal hátuljába bekapcsolatam, és elindítottam egy zenét. Szinten nem is lehetett hallani a zenét olyan halk volt, úgy 10s-ig nyomattam, utána leállítottam. Na most ezután vettem észre, hogy az rca-t fordítva kötöttem rá a hangfalra
Egy másik hangfalat kötöttem a hangkari ugyanezen kimenetére, de nem szólt. És azóta ez van, hogy a front kimenet nem szól, ez ellen lehet valamit tenni? Ugye nem öltem meg?
-
thaler2
senior tag
Jó reggelt mindenkinek! Látom itt már reggel 7 óta pörög az élet
-
helkis
veterán
válasz
Thunder78 #2029 üzenetére
7808-as ra gondol szerintem somogyiban 80huf körül van.. közepe föld, ha a számok vannak feléd akkor a ballába a bemeneti láb a jobb lába a 8v.
a 8v és a bemenet közti fesztülönbséget eldisszipálja a cucc.. célszerú egy kis hűtőbordát rárakni, vagy a ház oldalához csavarozni, én úgy csináltam meg, hogy egy JollyNYÁK-ora beforrasztottam a nyák szélére elvittem a be/kimeneteket és ott molex be/kimenetes csatit tettem rá, így gyorsan össze lehet dugni de persze olyan csatitteszel rá amilyen kell..1 ilyen kocka kb 3-4 8cm-es ventit bír el..
-
Balinov
titán
válasz
Thunder78 #2033 üzenetére
józan paraszti ész alapján adott hűtési teljesítményhez tartozik egy adott fordulatszám,ha csökkented a fordulatszámot,elméletben romlik a hatásfok, gyakorlatilag meg szereintem ezt részben ki lehet védeni,pl. leveszed a bordát, újrapasztázod,felpolírozod az alját,így vmennyit, szigorúan SZVSZ, visszanyersz a fordulatszámcsökkentés okozta veszteségből.
hú,de szép összetett mondat.. -
Balinov
titán
ajánljatok nekem egy olcsó 350-400W körüli jó és megbízható tápot,amin neadjisten 24+4 tűs tápcsati és pci-e tápcsati is van..emberi áron.
Jazz,nálad voltak régen Macron tápokok,eléggé emberi áron... -
Dryman
őstag
válasz
Thunder78 #1979 üzenetére
Ugyanilyen Neo2 Platinumom van, és az írtózatós sípolós hangját elnyomtam a Dryman féle feszültségcsökkentővel 8V-os fesz stab kocka, így 12V helyett max 8-at kap, és a fordulatszáma max 3120 rpm, a valós 4000párszáz helyett, és hidd el megszünt a porszívó hang....
Különben az utolsó bios, már nem támogatja a fordulatszám csökkenéses riasztásokat külön külön az az alaplapi eszközökre, így ha zalman-t teszel rá, akkor az összes venti alarmját blokkolnod kell, mert különben állandóan riaszt a lap a chipsethűtő 0RPM-jére hivatkozva...
Érdemes azért megnézni hogy a lap eredeti 14-es biosverziója mennyivel több beállítási lehetőséget adott mint az utána következők....hogy miért, azt szerintem az MSI mérnökei sem tudják pontosan.....valahogy az MSI sem a régi már..... -
törölt tag
EZ a mai nap, lassan már én is felbérelek valakit, hogy verjen agyon pár embert körülöttem...
-
Balinov
titán
szpaszíva.
-
Balinov
titán
hamár kamera vs telefon:
[link] -
Balinov
titán
bakker Bugy,van frisebb opera is,arrol irok mostis!stone?
-
törölt tag
Jah, különben jóreggelt Mindenkinek!!
Újra itt... -
b-max
senior tag
ELADÓ :
* 17'' EIZO SONY Trinitron képcsővel 1024*768@100 Hz penge képpel eladó 12e
* 17'' Fujitsu-Siemens teljesen újszerü monitorok (még a fólia is rajt van a kábelen) 1024*768@85Hz 12e
* 17'' Compaq V710 FLAT - 15e
* 19'' Compaq S920 - 20e
* 19'' NONAME 1024*768@100Hz 15e
* 19'' Compaq P900 FLAT talpa hiányzik - 18e
* 21'' Dell 1280*1024@100Hz - 24e
* 17'' Hyundai - 12e
* 17'' monitorszuro 5e
* 3COM WLAN AP 18e
* 3COM 12 portos hub rack kivitel 6e
* Redundáns táp ATX csatival 2 * 300 VA 10e
* LASERJET 5000 toner C4129x 15e
* P1-266 mini PC - k (kb. 6*25*15cm méret)7e
* P2 XEON 350 procik
* P3 XEON 550 procik
* P2 350-400 procik 2e Ft
* 4 Giga HDD - k 2.0e
* vészvilágító lámpatestek (kijárat fölé, ha nincs áram akkor is világit 5 órán keresztül. 858-se-5p 10e
* Szivargyújtós kihangosító Nokia 6110 stb.. 4e
* 18,1 NEC MultiSync 1810 TFT régebbi fajta - 37e
* HP Laserjet 4+ --->> 600 DPI - 12 lap / perc - 2-16 M RAM - beépitett printszerver - scannelt teszoldalt tudok küldeni ++ 15e
* HP Laserjet 5 --->> 600 DPI - 12 lap / perc - 2-16 M RAM - beépitett printszerver - scannelt teszoldalt tudok küldeni ++ 18e
* Printszerverek párhuztamos portra 5-9e Ft
* Dual P2-266 Dell AGP port nélkül --->> 64M / 9G / CD ++ 7e
* P2-300 gépek 6-10e (66-100 MHz FSB)
* P1-233MMX kompletten hálókarival (ujraindul, boot-ol áramszünet esetén tehát jó routernek) van több is. 3e
* Barebone (fekvo SFF) P2-400 gép cd 6.4 G HDD 64M RAM9e
* Barebone P2-400 gép kicsit hiányos 5e
* Siemens Duál XEON-450 szerver 1.5G RAM 52e
* Dell 2* P2 - 300 szerver 6*9,1 HDD 25e
* Compaq 4*PPro200 0,5 G RAM rack kivitel 6*9 G SCA HDD 31e
* COMPAQ PROLIANT DUÁL P3 illetve XEON szerverek 45e
* SUN ULTRA 5 számitógépek 16e Ft.
* COMPAQ szünetmentes tápok 3000VA rack kivitel 35e Ft - tol
* COMPAQ szünetmentes táp 2200VA rack kivitel rossz akksival 24e Ft
* APC szünetmentes táp RACK kivitel 1000VA új akksival 26e Ft
* 4,9,18 Gigás SCA HDD-k
* 2 * P3 szerverlap 16e Ft
* Laptop tápok 15 - 19 V, 2 - 7 A
* Toshiba laptophoz 10x külso - belsö CD - ROM 4e
beszámolok / keresek: * SD RAM * HDD 20 felett * GeForce 2 * SATA vezérlo * CD - iró * SD kari min 512 M.
*****************************************************************************************************************************************
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest