- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
helkis
veterán
válasz
Balinov #4886 üzenetére
bizony.. és akkor még procit nem is vettél hozzá..
erről az jut eszembe mikor a vagány kiscsávók a suliban azzal versenyeztek, hogy ki hogy berugott hétvégén és milyen drága helyen, mondták a helyek nevét stb, mi meg tőlük nemmessze folytattuk: benzinkúton!!
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
válasz
Balinov #4866 üzenetére
hát igen a szamai hozzáértés, szereted ha átjárja a tested mielött elér az agyadig! igazi profi!!!
gondolom párodnak is van kulcsa pár üvegesszekrényhez..
nehogy komolyan vegyétek..
nekem eddig mindegyik fajtával volt is bajom, meg nem is.. fanless vagyok!
talán tyan-nal nem .. de az más kateg.. -
Supr@
senior tag
válasz
Balinov #4859 üzenetére
akkor én is bátor vagyok?
mive lén is mindig win alól frissítek biost
mondjuk gigán még nem próbáltam, csak egy giga lapom volt még egy kt600-as, de nem nagyon jött be. csak a dual bios volt ami tetszett, meg a felszereltség
én sokkal inkáb szeretem az asus-t, azzal még ne mvolt soha bajom, avgyis egyszer, de az még egy kt400-as volt
dfi+asus+msi, ezek a jók
-
helkis
veterán
válasz
Balinov #4854 üzenetére
az lemaradt, hogy a tubus kb 200ml-es..
legutóljára 2001-ben láttam valahol 5500.-ért de még úgy is megérte volna..
csinálok majd róla képet este fele.. de ha eljössz adok is belőle szivesen mehet ismét a nászajándék kategóriába!pároddal hozass valami kis fecskendőt aztán megtöltjük.
-
cortez25
senior tag
válasz
Balinov #4849 üzenetére
volt, k8ns 3200+-os 754-el, majd k8nf-9 3200- + 939-el, most k8nf9-ultra 3500+ 939-el.
Echte giga-fan vagyok
abittal+ asussal nagyot szívtam..
MSI bátyámnak bevált....nekem valamiért baxkodott...bánom, hogy a gigát később válaszottam. Eddig összepakoltam vele vagy 15-20 új renccert köztük az enyémet is....egyik sem problémázott, nem finnyás a ramra....jó kis lapok ezek -
cortez25
senior tag
válasz
Balinov #4841 üzenetére
Figyi, nekem a k8ns rendszeresen alulmérte a prockóimat, a nfs mw, 6600 gt+3500+ a64-el is néha be-be szaggat, leginkább a amikor gyorsulok a kocsival...
Ezüstpasztával meg vagy 3-éve szakítottam, mikor alig tuttam megtakarítani a 2400+-os thortonomat.....a hővezetőpaszta ezerszer jobban kezelhető, tisztítható, és abból ha minőséget használsz, hűvösebben is tartja a procit. és elég vékonyan felkenni. -
bibimad
senior tag
válasz
Balinov #4734 üzenetére
Nahát mivel ennyire ráértek a munkahelyen és ezért kérdegetsz mindenfélét.
Most egyszerre nem tudom miért kell ennyi kérdéssel nyagatni.Kerestél egy 878-as chip-es tv tunert én mondtam,hogy van egy ilyenem 4-ért.Most meg már mindenfélét kérdezel vele kapcsolatban.Nagyon ráérsz te a melóhelyeden.
Egyébként Picikétől vettem.
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
válasz
Balinov #4693 üzenetére
még nem játszok vele, elfelejtettem leszedni
de most hogy írjátok már kezdem is
most úgyis van 4nap szünetem, lesz időm tolni, de nem fogom sokat, túl gagyi az irányítás és a fizika, gyengus játék
most szimekkel játszok, GTR, LFS'', rFactor, meg horror és kaland: fahrenheit, obscure, és silent hill2 fullmagyarul, szinkron, minden
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #4586 üzenetére
Ismét itt vagyok.....
Balinov!
mi anno a belvárosban a hypo-bankkal szemben csináltattuk, ez nem a reklám helye, de a pcabc oldalában az étterem után van egy dizájnos belsőépítészeti meg nyomtatványokkal foklalkozó kis cég, nagyon ott vannak a szeren, viszont drága is a szolgáltatásuk! -
thaler2
senior tag
válasz
Balinov #4582 üzenetére
Este gondolom nem zúzól a mélyládával, és kikapcsolod, így szeretnél hallgatni zenét, de rájössz, hogy mélyláda nélkül a 2 szatelit szart sem ér, és visszakapcsolod a mélyládát, ekkor a tér minden irányából anyázást fogsz hallani, és feltalálódik a 234234234.1 es hangzás
-
thaler2
senior tag
válasz
Balinov #4531 üzenetére
Akkor jól gondoltam...Csak rohadt idegesítő, mikor na végre összejött a lóvé, sietnék be a boltba megvenni mondjuk a vga-t, totál ideg vagyok, izzadok, még az Old Spice sem használ, és akkor azt mondja a boltos, sorry nincs, nézz vissza 1 hét múlva (ilyenkor egy jó kurva anyjádat) eltudnék ordítani...
-
helkis
veterán
válasz
Balinov #4501 üzenetére
minden eneable-n van dxdiagban. agp-8x driversmartban, fastwrite-off.
gpu 325mhz/ ram 200 azaz 400.. egyébként 9600/9700 mobilitynek ismeri fel..
újabb everest jó ötlet, de már nincs ingyenes ugye?
az atis oldalt megkeresem..
thanx
most melóban vagyok, majd délután tesztelek..
thunder: találtam olyan notit amiben ilyen chip van, M510A köszi, bár ahogy emlékszem sok gyártó beiktat egy softwarekulcsot, hogy ne lehessen másik notira feltenni a drivert..
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2018 i7 32GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest