- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
Balinov
titán
multkori webes galériás kérdéskörhöz:
találtam a honosítóműhelyen ezt a progit:[link]
sztem ez jó lesz nekem,eléggé hülyebiztosnak tűnik,mi a véleményetek? -
Thunder78
őstag
-
Balinov
titán
Supr@-val mi a frászkarika van? mostanában nem látni tőle post-ot.
-
z0ty
aktív tag
üdv!
eladó lenne ismét : 1 db gigabyte 6600GT 128mb 32k, 1 db gigabyte 6600GT silent pipe-os 34k ! újak,3 év gar -
panel
aktív tag
Eladó eredeti márkás focimezek -> [link]
Posta megoldható ! -
törölt tag
[link]
Ez is óvári cég csak nincs normálisan feltöltve az adatbázis, de maga a lap és a felépítés igényes, csak nem nagyon jutott el a köztudatba... Én nem megélni akarok belőle, csak kiegészíteni a fizum... -
törölt tag
Olyan fáradt vagyok mint a dög... Nagyon nincs kedvem semmihez...
-
Balinov
titán
Buga,köcce a nevet/telszámot,megvan a fotósunk az esküvőre
-
Dryman
őstag
válasz
Balinov #3754 üzenetére
Ti olyan naivak vagytok....
Nem is volt itt éjjeli üzletelés, csak a Jazzos fizetett Bugának ezért a reklámjellegű tevékenységért....olvass vissza! már másodjára hangzik el a T&S 0-24-ig forever
Ha meg igaz az éjjeli találka, akkor a Jazzos tényleg nem áll messze a profilváltástól, de akkor lányokat is be kell szervezni, szerezni a szolgáltatások szintentartása végett.....
már látom is két piros lámpa között ott feszül a T&S logo, alatta informatikai és egyéb szolgáltatások......
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
helkis
veterán
Vennék hibamentes HDD-t reális áron, nem Bugázott érdekel csak!
-
cortez25
senior tag
jó reggét áp...most itthonról...kicsit besokkaltam...úgyhogy pihi...
-
Dryman
őstag
-
törölt tag
Nah megjöttem...
200gigás winyóval a kezemben...Köszi J...
A 120asom 11ért eladó... Ha annyiért nem kell akkor megrohad nálam!
Elkezdem a cuccokat átpakolgatni + telepíteni rá opot, még lehet benézek! -
Dryman
őstag
Ti nem vagytok teljesen komplettek...Alig jut időm PH-z-ni mindenféle Takács tulajú notebook-ok miatt, aztán szétboríthattam mégegyszer mert már megint szarakodik, aztán kicsit jó lett....aztán megint nem....
Kár volt ezt a noteszt így megtördelni abban a fősulis szütyőben amiben hurcolásszák...
Jazzos Mester!
Jelenleg oldalára állítva és enyhén megnyomva a jobb oldalát, elindulgat a kicsoke, bár így a taccs padot vajmi nehézkes használni, viszont a sok-sok próbálkozásotoknak köszönhetően most ugy indult el a winXP mint anno a Win98 fájlrendszer ellenőrzése az egész vinyón...
hát megy már vagy 10perce, és így stabil is....
csinálok róla egy fényképet mert megérdemled, de ha szabadna én többet nem óhajtok szívni vele, sajnos az alappanel ezekszerint nem csak a tápcsatinál volt kontakthibás!
a noti:
[link]
érkezik a segítség:
[link]
nemtudom mi tart ennyi ideig egy lemezellenőrzésen
[link]
ha jobban belegondolok ez sok velőscsontba fog kerülni a Zolinak
[link]
Ő a kutyusom Beni!
[link]
[link]
Ja és az eredmény, néha azért működik is a notesz:
[link]
[Szerkesztve] -
Jazzos
őstag
Akkor mondd meg, mi van, és várok
320-as vinyóm nincs polcon -
törölt tag
Mondjuk lehet hogy 320as jobb lenne
Felvásárolom a boltod éjjel vazze... Csak fizetni nem fogok mert kopogás helyett pajszerral megyek...
-
törölt tag
Tényleg ide is jössz? Elmegyek én kocsival... Vagy ha útba esek... Soproni út 13.... Szabadhegy... Plazánál vasúton át, Lulu hamburgeres után még felfele a coop boltnál balra kanyar megint balra kanyar csörögsz oszt lemegyek, de ha ilyen rendes vagy nem engedem hogy engedj!
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest