- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
Balinov
titán
900
-
-
Balinov
titán
SOS!
ha van rá lehetőség,akkor a 3dm03 által *.3dr kiterjesztésü file-t utólag meg lehet nyitni egy 3dmark03-ban?
lenne egy kicsi file,amit meg kéne nézni,esetleg ha át lehet rakni xls-be,... -
Szuperboci
senior tag
Asus geforce 4Ti videokari 128 mb vivo még mindig elado minden tartozékával cdéiel dobozában .
-
Balinov
titán
T. Nagyérdemű,
mikor,hol,hánykor ,hányan lesz az esedékes ph tali?
Kik jönnek? -
Balinov
titán
Nagyerekek, újab fogós kérdés.
ugyebár gyári catalyst-oknál a 9600-os szériánál tuninglock volt driverből.
namostan,x600xt-nél gyári 6.1-es CC-s catalyst-ot használva kell valami külső progi,vagy van a gyári driverben gyári tuningopció.. -
Balinov
titán
esse gyönge!
[[link]
[Szerkesztve] -
cortez25
senior tag
Egy kis nosztalgia jazzos vs helkis álá jumper vs ide!
[link] -
helkis
veterán
ezzel nem tréfálok! úgyis nekem van igazam!
ha masteren nem megy, akkor garis csere!
tipp0: zolnagy, bonts egy friss kábelt és jó lesz masteren is, vagy nem!
tipp1: amúgy a jelenség oka símán lehet egy sorozat: tűrések és tragédiák!
tipp2: vagy egy kicsit nyomkodd össze a HDD-re menő molextápcsati belső érintkezőit!
tipp3: ha Y-nal van osztva a HDD-re a táp, akkor vedd ki az ÁK-ból és dobb le vagy tipp2-őt alkalmazd itt is!
[Szerkesztve] -
Dryman
őstag
A következő PH-s találkozón akár alkalmazhatnánk is ezeket:
Szilvapálinka, IT style
0,1 l - Demo
0,25 l - Trial version
0,5 l - Personal edition
0,7 l - Professional edition
1,0 l - Network edition
1,75 l - Enterprise edition
3 l - Small business edition
5 l - Corporate edition
Házi pálinka - Home edition
Sörhöz feles - Service pack
Reggeli feles - Recovery tool
Sör - Patch
Coca-cola, Fanta, 7-up... - Trojan viruses -
zolnagy
őstag
Jazzos:
Próbálgattam kicsit a WD-t, a tapasztalat a következő:
Ha bekötöm primary masternek a maxtort, akkor ez primary slave-ként vígan megy, mint nálad is. De ha masterként kötöm be, akkor nem ismeri fel a BIOS, pedig masterként van jumperelve és a kábel végén van, viszont XP telepítő CD-ről butulva fel tudom rá telepíteni az XP-t, de ekkor sem ismeri fel indításnál. Gyanítom, hogy itt valami BIOS gond lesz, de ha nem jövök rá, akkor holnap elviszem hozzád és próbáljuk meg nálad masterként, úgy hogy más vinyó nincs a kábelen. OK?
master vs slave
butul vs nembutul
sata vs pata -
Dryman
őstag
Sziasztok!
Kollegám testvérének elromlott a metróban vásárolt 2-3 éves szutyok szgépe, és nagyon úgy néz ki a táp fosta össze magát, és vitte a mikro ATX Socket 370-es gigabyte lapocskát...kondikat kicseréltem bekapcs ismét kinyilt azaz felpuposodott vagy 4-5 darab...
aztán megméricskéltem a feteket és bizony a tök zárlatosak...
az alaplap jelenleg a kuka fölött lebeg, és végleg bele is pottantanám, ha lennétek olyan kedvesek és felajánlanátok megvásárlásra egy FCPGA-s alaplapot, ami ebben az esetben egy agyonintegrált mikro ATX-es is lehetne...
5K lenne az akcióra ha sikerülne valami ilyesmit szerezni... Gigabyte GA-6VEM, vagy DTK PRM 23I-E1 vagy bánom is én csak FCPGA-s legyen! -
cortez25
senior tag
Na jó mára, hagyom a hülyeségem...
-
Balinov
titán
Michael Sumacher Intel...nem ez a jó?
-
Balinov
titán
Akinek volt X600-a...normális az,hogy egy X600pro/xt def órajelü cpu-val (9x200) és def gpu/ram órajellel (446/702) 6270 pontot dob 3dmark2003 patch 340-ben?
-
Thunder78
őstag
''10 féle ember létezik. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem.''
-
Füleske
addikt
Ugye mindenki látja a PH nyereményjátékot ?
Ugye játszik más is , nem megint nekem kell nyernem ? -
Thunder78
őstag
Egyébként a SATA vs. PATA dologhoz időközben eszembe jutott még valami. Beszélgettünk ugye az adatátvitelről. Ami alatt a feldolgozható adatokat értjük. ATA133 alatt ez átlagosan 40-50 MB/sec, max 62 MB-ot mértem eddig, de csak nagyon rövid időre.
De ... a DMA által küldött vezérlőutasításoknak, illetve a címeknek is ezen a csatornán kell átmenniük, ami ugye szintén lefogja a sávszélességet.
Szal ... lehet hogy ki van használva az a 133MB / sec és ez nem full-duplex hanem csak half? Mert így már lehet értelme a fejlesztéseknek -
Balinov
titán
Lev, na hogy szuperál az új cucc??
Dry, szánombánom bűnömeg,de elfelejtettem magammal hozni a cuccodat.neharagudj.
üdv
Bali
Aktív témák
Hirdetés
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest