Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Nincsen valakinek valami eladó 5.1es hangkraija? Audigy 1,2 jobban érdekel, de jöhet más is
-
thaler2
senior tag
válasz Thunder78 #715 üzenetére
Audigy 4 oemet itt Győrben 1-2 boltban 13ezer körül adnak már. Olvasgattam róla teszteket, egy használt audigy 2 ZS-vel jobban járnék, bár az meg drága, használtan meg nem nagyon van kedvem venni. Csak az is felmerült bennem, hogy egy mezei hyundai hangfalszetten
megfogom e hallani a különbséget, mer ha semmire kidobtam 13ezret, akkor megőrülök az tuti. -
thaler2
senior tag
Emberek szemügyre vettétek a Somogyi házimozis hangfalainak árait,minőségét,szépségét??? www.sal.hu hihetetlen milyen olcsók...egy normál hátsó hangfal 3990ft...asszem ezekből bekell vásárolni. Esetleg vkinek valamilyen tapasztalata?
-
thaler2
senior tag
SAL 2610C erre is kérnék árat please + SAL 2610F erre is!
Ja és a somogyis gyárt ezekhez valami erősítőt, mert csak mélyláda erősítőt láttam az oldalukon, és valami univerzális erősítőt, de nem olyanra gondoltam.
Valaki gurutól mondjuk Thundertől kérdem: multkor mutattam neked azt a kis hyundai valami hangfalszettet. Az lenne a kérdésem, hogy elbírná e, hogy ugye abban van valami ersítő féleség, és hogy 2 hangfal helyett 2 somogyis hangfalat rkanék rá? Tesómnak van hasonló méretű aiwa hangfalai azokat megszólaltatta szépen úgy 20percig, nem volt gond max erőn ordított. Tönkremehet így? -
thaler2
senior tag
válasz Thunder78 #1330 üzenetére
Okés a hangfal adatai:
* 85 / 60 W; 2 utas bassz-reflex hangdobozpár fém fali akasztóval
* mélyközép: 135 mm polipropilén + magas: 0,75'' fémezett mylar dómsugárzó
* csíptetős kábelcsatlakozó, hátul elhelyezett reflexcső
* mérete / súlya: 180 x 320 x 185 mm / 2,8 kg / db + 8 OHMOS!
az erősíté lapját mindjárt megkeresem -
thaler2
senior tag
Ami ebben a dobozban van:
TEchniki adatok: kimeneti teljesítmény: 5W a hangszóróknak. Akív mélysugárzó 18W (4ohm) -
thaler2
senior tag
De melegben nem lehet sokat zabálni
-
thaler2
senior tag
Nincs is jobb éjfélkor a jó szalonnás túróstésztánál!
-
thaler2
senior tag
Jó reggelt mindenkinek! Látom ti aztán korán kezditek én mégcsak most keltem
-
thaler2
senior tag
Valakinek esetleg valami eladó házimozis erősítője? Egyelőre bármi érdekelne...thunder te hogy állsz e téren?
-
thaler2
senior tag
Segítsetek!
Balról jobbra valaki írja a neveket! -
thaler2
senior tag
válasz Füleske #1652 üzenetére
Jó, majd nézzük meg a minőséget... 50millióan előfizetnek hirtelenm úgy összeomlik a rendszer, ahogy annak a rendje...sz.tem nem kell elkapkodin azt az előfizetést, majd egy év múlva, mikor már lement a hullám meg lejárt a másik hűségszerződés
más: Most néztem a somogyis házimozis hangfalakat, és a SAL 2610F hangfal a sorozat legnagyobb tagja, 4 ohmos csak most akkor ezt mi a lószarral hajtsam meg?valaki help me!
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
Akkor szép jó reggelt mindenkinek!
Thunder olvastam van nem is egy erősítőd, mesélj! Mindent ami van! -
thaler2
senior tag
Nem tudjátok Thunder merre lehet?
-
thaler2
senior tag
válasz Balinov #1748 üzenetére
Ok, csak írta, hogy vannak erősítői, és baromira érdekel, hogy milyen van neki.
Másrészt pedig, tegnap késő este vettem észre, hogy a somogyis házimozis hangfalszettből a front hangfalak 4ohmossak csak, és sz.tem azt 8ohmos erősítővel baromira nem lehet meghajtani Mi a francra lehetne azt rákötni?
Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mercedes topic
- Nagy chili topic. :)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest