- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
Aktív témák
-
thaler2
senior tag
Kifogja megnyitni a kövi topicot?
ÉN???
légyszi légyszi
-
thaler2
senior tag
ddr1 400MHznél a 2.5-3-3-5 időzítés az jó?
-
thaler2
senior tag
Fenébe már ennyi idő, ,mennem kell előadásra
utána meg gyúrás vazze
-
thaler2
senior tag
Toca 3al játszik már valaki? Lusta voltam bithuról leszedni még.
-
thaler2
senior tag
Helló szia mindenkinek! ismét egy füst mentes napra ébredtem, remélem még egy jó ideig
-
thaler2
senior tag
Gyerekek kurva szar cigi nélkül
totál feszülök. Ma egy szál se ment le, tegnap csak 1, úgyhogy vehetjük, hogy 2 napja nem szívtam, és igenszar... Valaki írjon egy kis bíztatást!
-
thaler2
senior tag
Az hogy lehet, hogy Jazzosnál a ddr2es 512ramok olcsóbbak, mint a ddr1es társaik?
-
thaler2
senior tag
válasz
Balinov #4582 üzenetére
Este gondolom nem zúzól a mélyládával, és kikapcsolod, így szeretnél hallgatni zenét, de rájössz, hogy mélyláda nélkül a 2 szatelit szart sem ér, és visszakapcsolod a mélyládát, ekkor a tér minden irányából anyázást fogsz hallani, és feltalálódik a 234234234.1 es hangzás
-
thaler2
senior tag
V.hol itt a topikban olvastam hogy Thunder kollega is pc-boltot üzemeltet vagy ott dolgozik, vagy mellette, vagy rajta, vagy mittomén, a lényeg, hogy melyik az?
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
válasz
Balinov #4531 üzenetére
Akkor jól gondoltam...Csak rohadt idegesítő, mikor na végre összejött a lóvé, sietnék be a boltba megvenni mondjuk a vga-t, totál ideg vagyok, izzadok, még az Old Spice sem használ, és akkor azt mondja a boltos, sorry nincs, nézz vissza 1 hét múlva (ilyenkor egy jó kurva anyjádat) eltudnék ordítani...
-
thaler2
senior tag
Azt mond meg nekem, hogy miért van Győrben az (lehet máshol is), hogy ha akarok venni valami alkatérszt, akkor az csak a 60.milliomodik pc-boltban kapható
ha kinézek valamit az árlistáról, miért van az, hogy nincs? például bemegyek compexbe, jó áraik vannak, de hiába akarok venni, ha azt mondják csak 2 nap múlva lesz?
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
Jó Napot és munkát mára mindenkinek! rály a suli
-
thaler2
senior tag
Üdv mindenkinek. Nem tud valaki olyan videó átlövőt, vagy beltérit, amvel tudnék UPC-t nézni több tv-n, persze mindegyik tv-n másmás csatornát...ja és +1 kártya nélkül
-
thaler2
senior tag
Egy kis kérdés: Melyik lehet a jobb?
Ez valami 5.1es erősítővel?
Vagy pedig ez?
A 2.azért lenne jó, mert ott egyben van az egész, olcsóbb is lenne, csak sz.tem műanyagból lehet a doboza nem?Az meg elég gagyi szagú sz.tem...Meg nemtom mi van azokban a hangfalakban...
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
Na és kezdem a mai napőot elsőnek itt jupííí
Basszus mehetek suliba, de nincs kedvem.
Szép Jó Napot és Jó munkát mára mindenkinek! -
thaler2
senior tag
[link]
Nézzétek meg az erősítőm hátulját please. Jobb felső sarokban van a kimenet Speaker A és Speaker B néven, ez összesen 4db kimenet. Az lenne a kérdésem, hogy stereo jelbemenet esetén(mivel csak az van ) képes az erősítő szerintetek meghajtani 4 hangfalat stereroban?TEhát két 2db bal...2db meg jobb oldali. Az elején van A és B kapcsoló, tehát elvileg betudom kapcsolni egyszerre mind a 4 hangfalkimenetet. Bazi jó lenne ha működne igy, csak most azért nem tudok kipróbálni, mert nincs itthon ilyen régi fajta bedugós hangfalcsatim
[Szerkesztve] -
thaler2
senior tag
Sziasztok. [link]
Nézzétek már meg ezt a hirdetést, most ez komolyan 46.5 euróba kerül?Ez durván 12ezer ft....
Mellé van írva a szállítási költség is az pedig 14euró ami 3500ft...akkor ez az erősítő kemény 15ezer ft?vagy hogy van ez?Még ha a szállítás Salzburgból Győrbe 20ezer még akkor is atom megéri, szal nem vágom én ezt, miért ilyen olcsó. De ilyen ajánlat kábé van még 60millió ezer. -
thaler2
senior tag
Protelt ismeri valaki?? CS209A nevű ic-t keresek benne, de nem igazán találok. Egy fémdetektort próbálok bütkölni, de nemtom hogy mit rakjak helyette be. Az alap alkatrészlistában a Header 4x2 az jó lesz helyette (bár nemtom mi ez...).
-
thaler2
senior tag
És a szállítást hogyan oldottad meg? Mondjuk ha németektől rendelek valamit, és ott ami kivan irva ár, mondjuk 50euró, akkor mennyivel lesz több köbö?mennyi +költség jön még rá?
Néztem a paypal fizetési mód működik rendesen, az nemtom mennyit tesz rá...meg hogy a szállítás mennyi lehet?gondolom nem 3 ft. -
thaler2
senior tag
Valaki vásárolt már az Ebayen kerestzül?
-
thaler2
senior tag
válasz
Thunder78 #3313 üzenetére
Német cucc, sz.tem annyira nem lehet ''tesco''. Az a gond, hogy német oldalon van, nemtom hogyan tudnék én onnan vásárolni. Ebayen néztem, brutál olcsón vannak minőségi erősítők, csakhát postaköltség meg ilyesmi, annyi lenne, mintha itthon megvenném sz.tem, nemtom létezik e valami más megoldás a szállításra?
-
thaler2
senior tag
http://www.xxlaudio.de/Home-Hifi/Receiver:::114_118.html Nézzétek már meg ezen az oldalon, hogy ezek komolyan ennyire kerülnek???Thunder te hallottál már ezekről a márkákról?
-
thaler2
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!Ismét egy csúnya időre érbredtem
-
thaler2
senior tag
Sziasztok srácok!üdv mindenkinek!, szép jó esét!
-
thaler2
senior tag
DMA melyikre? ultra 1,2,3, akkor van multi 0,1,2??
-
thaler2
senior tag
válasz
Thunder78 #3077 üzenetére
Kiokoskodtam valamit!
Mivel az erősítő ugynézki hogy marad, azt fogom csinálni, hogy a 2 kicsit meg a center hangfalat rákötöm a mostani 5.1es hangfal erősítőjére, csak nem hal meg
a 2nagy tornyot pedig a stereo erősítőmre, az meg eléggé jól fog szólni!
Ha lesz cash, akkor meg majd veszek valami jó kis erősítőt.
....csak utalnák már azt a kurva ösztöndíjat!
-
thaler2
senior tag
Valaki segítsen nekem! Mi lehet a probléma, ha dolgozik a gép, és közben megy a zene, akkor brutálisan lelassul a zene, ugrál összevissza, és maga a gép is totálisan lelassul mondjuk dvd-írás közben. Mostanban vettem észre ezt a hibát. Én táp-gondra gyanakszom...Szerintetek?
-
thaler2
senior tag
Mi ez a punnyadás srácok? Mindenki melózik mi?
-
thaler2
senior tag
Üdv mindenkinek! Szarul indul a napom, nincs itthon kakaó, most mi a szart igyak?
-
thaler2
senior tag
ÉÉÉÉÉÉSSS MEGVANNN!!!!!!!!!!!!!!!!!SENIOR TAG LETTEM!!!JUPPÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ
ESTE PARTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Ryzen 7 5800X / RX 7600 XT 16GB / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB SSD / 650W
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest