Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Gumi és felni topic
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motort/teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kornel
veterán
válasz !Overdose! #16850 üzenetére
Ugyanez.
Elindulni nem lehet úgy, hogy ne szóljon bele az esp, viszont a ps3-nal is így volt, nyilván annál kevésbé.
Ellenben továbbra is jön, megy, megáll.
Ennyi pénzért hihetetlen kategória, nekem 84 volt még a 4 db 😎 -
Kornel
veterán
válasz !Overdose! #16763 üzenetére
Így van.
Plusz ugye az adac egyébként is lehúzza a negyevszakosokat, lévén a continak nincs sajátja, és ugye az az adac no1 márka 😂 -
máyköl
veterán
válasz !Overdose! #16670 üzenetére
Édesapám az, nem tegnap óta. Miről van szó?
-
molnarpeter
nagyúr
Fórumtárs van, de ebben a topikban nem láttam, hogy írt volna.
-
veterán
Egész biztosan nincs.
-
Flashback
addikt
válasz !Overdose! #11712 üzenetére
A tesztek és a felhasználói vélemények alapján inkább a Goodyear felé hajlok. Viszont a másik kiszemelt gumim Michelin Primacy 3.
A Michelinre azt írják száraz időben jobb egy fokkal, jobb egy kicsit az útérzete viszont a Goodyearnél meg azt írják komfortosabb, halkabb, jobb a gördülési mutatója és van felni védelem is.
Nagy dilemma. Árban nincs sok különbség.profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Doki16
addikt
válasz !Overdose! #11734 üzenetére
Nem kizárt. én csak a saját tapasztalatomból indultam ki Amit idáig láttam az általában belülre volt írva. De attól ezt az értéket kell keresnie
Egyébként az Ignis gyári acélfelnije 4,5Jx14.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Ummon
csendes tag
válasz !Overdose! #11712 üzenetére
+1, szóról szóra idézhetném !Overdose!-t
-
choco01
addikt
válasz !Overdose! #11641 üzenetére
Mennyi voolt?
Applikáció fejlesztés, weboldal készítés, SEO, Online marketing » https://petadev.com
-
Qru
MODERÁTOR
-
Kickass
őstag
válasz !Overdose! #10892 üzenetére
Majd kiderül, az Ecosis nem olyan rég elérhető, hogy hosszú távú tapasztalat legyen vele, márka alapján ítélni meg szimplán sznobság....
-
Gergőke88
addikt
válasz !Overdose! #10855 üzenetére
Ezt nem értem.
SZerinted a raktárban fűtik őket? -
Laybee
őstag
válasz !Overdose! #10642 üzenetére
Szia Igen! Goodyear HydraGrip, imádom tényleg, esőben nagyon jó, csak túl széles a 60 lóhoz.
Persze mindenképpen megvárom a teszteket, csak tudom, hogy nem divatos méret és nem is fejlesztenek rá. -
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #10642 üzenetére
Jaja, Michelin PS4 (már kapható, igaz 17-18 méretben), meg a Conti SC6 is jön.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
nagyúr
válasz !Overdose! #10637 üzenetére
G astrán 15"-ban ha jól emlékszem a 195/60r15 a gyári méret.megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz !Overdose! #10637 üzenetére
Azt jól írta a fórumtárs, Astra G-re gyári homológ: 195/60r15, 185/65r15, 205/50r16 és még van 14" is, amire már nem emlékszem.
Szerk: lényegtelen kiegészítés, mert esztétikai okai voltak: gyári alut 195/60r15-tel, lemezt kezdetben ugyanezzel, később a 185/65r15-tel szerelték.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz !Overdose! #10577 üzenetére
Igen, ellenben hóban a CC a gyenge, arányaiban ugyan annyival. Viszont fórumtárs tesztelte a CC-t hóban a Mátrában, nagy teljesítményű kocsin, emelkedőn. Szóval, ha azt vesszük alapul, akkor a GY-nek is jónak kell lennie szárazon.
[ Szerkesztve ]
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Kornel
veterán
válasz !Overdose! #10573 üzenetére
Jok lennenek, de azok is ritkak, mint a feher hollok.
Ufo civic gyari aluja tetszene, de nem nagyon van elado.6,5•17 5•114,3 ET50 60-as kozeppel.
[ Szerkesztve ]
-
h1ght3chzor
őstag
válasz !Overdose! #10496 üzenetére
Sajnos nem tudom, ennyi infot kaptam róla, ha személyesen megnézem, hogy tudom megállapítani, hogy milyen állapotú? DOT számot merre tudom leellenőrizni?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
Deathunter79
tag
válasz !Overdose! #10459 üzenetére
Nem feltétlenül. Nekem is volt már olyan, hogy gumisnál pörgetéskor látszott valami kis "hullámzás" és mondta, hogy az még bőven jó, a gép meg centírozás után zöldet mutatott. Viszont én nem éreztem semmi rendellenességet vezetéskor. Sem fékezéskor, sem autópályán nem volt semmilyen rezonancia, szóval lehet a gumisod vette túl lazára a dolgot és a hiba már tűréshatáron túl van.
-
EQMontoya
veterán
válasz !Overdose! #10317 üzenetére
akik új gumi pártiak és tudják, hogy milyen volt a gumi tapadása újonnan.
Ez egy rohadt nagy luxus sajnos. Az elmúlt 3 évben szezononként egy gumit nyírtak ki a magyar utak. Volt, amit kátyú, volt, amit csak kivágott valami úton lévő szemét. Ez ugye 25-30k/db ebben a méretben, de most pl. a két éves mellé már biztosan nem rakhatok fel egy vaci újat, tehát 50-60k. Én ki tudom ezt fizetni szezononként, de maximálisan megértem, ha valaki nem.
Same rules apply!
-
Dany007
veterán
válasz !Overdose! #10296 üzenetére
Én csak annyit várok el, hogy kb 4 évet bírjon ki normális állapotban. Több nem kell.
A "mostani" nyári is asszem olyan 5 éves lehetett és a profilmélysége még bőven megvolt, viszont már repedezett a széle meg kb nulla tapadása volt vizes úton.Viszont most elég hatalmas a kontraszt a Nokiannel. Olyan szépen megy... Meg mintha stabilabbnak is érezném az autót. Sokkal jobb érzés vezetni.
Most nem tudom azért-e mert hatalmas a kontraszt egy szar régi nyári és a zsírúj Nokian között vagy azért, mert tényleg jó maga a gumi.
Persze a régivel se csúszkáltam az úton, csak könnyen kipörgött meg minden. De ez egy "érzés" és nem hiszem, hogy placebó. Már alig várom hogy hosszabb útra is mehessek. -
Kornel
veterán
válasz !Overdose! #10296 üzenetére
Ami tapad, gyorsan kopik.
Nekem mentett már meg egy két lökhárítót/zárhidat/motorháztetőt a conti is, meg a nokian is, különböző kocsikon. -
Morris
veterán
válasz !Overdose! #10246 üzenetére
Nekem a Hankook winter Icept W452-vel van most már tapasztalatom. Szakadó esőben, full vizes aszfalton kiváló. Szárazon is tökéletes.
Teljes mértékben meg vagyok vele elégedve!!![ Szerkesztve ]
-
mazacar
tag
válasz !Overdose! #10025 üzenetére
Szia!
Nem emlekdzem pontosan h 185/55 vagy 175/55.. pedig megneztem..
Viszont mar berendeltem 185/60bol r14 nokian wr dr3-at...dr4-et akartam..de az nem fert volna be..mar kivancsian varom.. -
bela85
aktív tag
válasz !Overdose! #9996 üzenetére
Értem, nagyon szépen köszönöm a segítséged és a válaszod!
-
bela85
aktív tag
válasz !Overdose! #9994 üzenetére
Értem, olvastam még olyat, hogy "kerékcsapágy extra igénybevételnek van kitéve, tehát nagyon kopik."
Ez igaz lehet az esetemben, tehát a kisebb ET-nél? -
törölt tag
válasz !Overdose! #9989 üzenetére
No igen, a fékút bizonyára rosszabb lesz, mint egy echte téligumié, de azt hiszem ennek ellenére megrendelem. Nekem télit nyárit vennem kéne, még mindig ez tűnik a leggazdaságosabb választásnak.
Jó lenne tudni kopási adatokat, mert ez így szép és jó, de mivan ha két év / 20 000 km alatt elkopik. (Kb. ennyit megyek...)
[ Szerkesztve ]
-
Deathunter79
tag
válasz !Overdose! #9960 üzenetére
Nekem is McGuard van és jó!
-
vasi89
addikt
válasz !Overdose! #9970 üzenetére
gyári de 1-2 helyen már nem a legjobb.
üdítős kupak? azt hogy kell elképzelni?
-
vasi89
addikt
válasz !Overdose! #9967 üzenetére
Hígitóval próbálkoztam de az sokat nem hozott le. Gondolom féktisztítóval is úgy csináljam h ráfújom és hagyjam rajta kicsit? Nem marja meg a fényezést? Használtam féktisztítót de eddig csak féktárcsán szóval nem tudom mennyire irritatív
-
szőröscica
addikt
válasz !Overdose! #9963 üzenetére
Ez jól hangzik, akkor szerintem maradok annál. Eredetileg is azt terveztem.
-
Gergőke88
addikt
válasz !Overdose! #9909 üzenetére
Eddigi teszteken ilyen rossz eredmenyeket nem produkalt.
Tegyuk hozza hogy ezt a tesztet egy gumis bolt tamogatta..... -
belaazallat
addikt
válasz !Overdose! #9909 üzenetére
Adac teszt szerint, amit korábban linkeltek, mintha jobban végzett volna? Adac az nem valós körülmények között között, utcán tesztel?
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
nagyúr
válasz !Overdose! #9900 üzenetére
Koszi, de mar elhoztam. Itt voltak 5km-re tolem.
Nokian jo lett volna, de joval dragabban jutottam volna hozza, annyit meg nem ert nekem.
Eddig daytonnal (suzukin) es fosöreg barummal (ezt adtak a hondahoz) huztam ki a teleket, ezek utan az uj hankook megvaltas lesz.
-
csibor
addikt
válasz !Overdose! #9879 üzenetére
Nem a legdrágábbat keresem, és a legolcsóbbat. Ár- érték, vezetési stílusomból próbálom a legjobbat kihozni. Nekem a Barum tökéletes volt nyáron is, ahogy én vezetek. Apollo Autobild teszten jól állt helyt. Infinity sokan használják, és nagyon megvannak vele elégedve.
-
h1ght3chzor
őstag
válasz !Overdose! #9817 üzenetére
Értem. Használtan amúgy merre érdemes nézelődni?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
DonLaca@
senior tag
válasz !Overdose! #9773 üzenetére
Így már értem. Azok voltak azok az évek amikor még csaltak a teszteken. Következő évben már drasztikus rosszabb értékeléseket kapott a gumi.
-
TaaT
nagyúr
-
!Overdose!
őstag
válasz !Overdose! #9763 üzenetére
7.4kg/db papíron (tegnap benéztem) és 8.1kg a mérleg szerint.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
nagyúr
válasz !Overdose! #9754 üzenetére
Durván nehéz a cucc. TS850-es ebben a méretben 7 kiló körül van. Nem mintha egy autónál számítana persze, de mégiscsak rugózatlan tömeg.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz !Overdose! #9754 üzenetére
Érdekes, a 95/60r15 yoko több mint egy kg-al könnyebb.
-
Morris
veterán
válasz !Overdose! #9752 üzenetére
Majd jöhet infó ha van vele tapasztalat.
Én a W452-t vettem. Már fenn vannak a felniken, de a kerékcsere még várat magára. -
K Norbi
addikt
válasz !Overdose! #9683 üzenetére
Nekem csendes volt, és ragadt bele az aszfaltba.
-
Kornel
veterán
válasz !Overdose! #9666 üzenetére
Nekem az ezres swiften bejott.
Mindenhol jol viselkedett, meglepoen jo volt.
Nem egy conti, de arban se. -
nagyúr
válasz !Overdose! #9637 üzenetére
Nem foglalkoznak vele, a profilmélységet nézik, illetve, hogy tengelyenként egyformák legyenek az abroncsok. Persze, ha beviszel egy Twingot 9" széles felnikkel, lehet, hogy gondok lesznek.
"A gumiabroncs kiválasztásakor mindenekelőtt a KRESZ szabályait kell figyelembe venni.
A KRESZ előírja, hogy az autóra tilos olyan abroncsokat szerelni, amelyeken az adott jármű konstruktőre által megadott legnagyobb teherbíró képességnél kisebb terherbírási index vagy sebesség-kategória jel van feltüntetve (a KRESZ 1994. 10. 24-i rendelettel kiegészített R59 sz. cikke).
A KRESZ előírja, hogy egyazon tengelyen az abroncsok legyenek:
azonos márkájúak
azonos méretűek
azonos felhasználási kategóriájúak (pl.: országút, hó, terepjáró)
azonos felépítésűek (diagonál vagy radiál)
azonos sebesség kategóriájúak (T, H, V, W...)
azonos teherbíró képességűek."Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
rbalint88
addikt
válasz !Overdose! #9637 üzenetére
ha váltóméret, akkor leszarják igazából. legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
eddig amilyen cseréim voltak:
195/55r15 helyett 195/50r16 és 205/40r17.
205/55r16 helyett 225/40r18, pogácsázva.
195/60R15 helyett 205/55r16 - már kicsúszik a váltóméretből, de nem kötöttek bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest