- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Szerintem nekem f*s a játék mert visszateszem FXAA-ra, apply, aztán fel 4xSSAA, apply és ugyanaz marad az fps.
-
mcwolf79
veterán
válasz
gainwardgs #12495 üzenetére
PhysiX pl.
-
Brutus880
tag
Akiknek majd egyszer jól jön ez: [link]
-
Acsi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy a következő kérdésemnek nem itt van a helye de próba cseresznye.
Nem tudjátok véletlenül hol lehet kapni ROG SLI pici hidat amit az Asus Rampage GENE-hez adnak?
Előre is köszi!
Üdv Acsi! -
gainwardgs
veterán
Akkor nem is rossz az a 32fps, majd este megnézem én is Fxaa-val.
-
xxSanchez
őstag
Valaki kipróbálta már ezt a Hawken nevű robotos játékot? Én pár órával ezelőtt láttam nVidia oldalán, hogy mennyire szépen működik vele a PhysX és a képeken a grafika se tűnt rossznak. Le is szedtem gyorsan, de 5-6 perc multi utána be is zártam a játékot. Sokkal többet vártam tőle...Az meg, hogy 20 FPS-em van multiban eléggé elszomorított.
-
p87
senior tag
Csak írok egy kis záró gondolatot, pedig SzlobiG-nek írtam pm-ben nem erőltetem.
Aki itt volt az tudja, aki nem annak lehet feltűnt a több mint 30 törölt hozzászólás, röviden:
Én csak az akartam, hogy ugye mivel ez egy szakmai topic akkor valós értékek szerepeljenek már a hozzá tartozó beállítások mellett és ne fals értékek.
Nem is lett volna gond mert ezt nem is lehet az user hibájára fogni, hisz jogosan ki gondolná, hogy nem azon a beállításon megy a játék amit kijelez, erre fel is hívtam a figyelmet és, hogy, hogy lehet megoldani, de mintha a falnak beszéltem volna és én lettem beállítva hülyének és biztos csak nem bírom megemészten, hogy jól megy NV-n is, jöttek a szokásos flamek...Na mindegy, remélem most már értitek mit akartam, nem akarok megint vitát és szeretném zárni részemről a témát, remélem ez még elfér és nem kell törölni!
-
SzlobiG
félisten
Hoppá...jobb ha mind elnézést kérünk p87 fórumtárstól mert igaza volt!
Ugyanis hiába állítjuk be a 4XSSAA-t a játék indítása előtt és utána hiába mutatja a játékba a settingsnél, hogy 4XSSAA csak sima FXAA fut. Ki kell választani az FXAA-t le applyzni majd utána szintén a 4XSSAA-t és akkor fog működni. Most direkt megnéztem mert nem akartam elhinni, hogy gainward és frg ilyen kevés fps-t kap nekem így 31 avg fps-t dobott, szal fals eredményem szerepel feljebb vagy is FXAA-s.
(#12481) freestyée Ezt a bizonyítékot törölheted is, mert nem igaz. Eleve ha belegondolsz GainwardGs 1db ligthningal kap 3x avg fps-t akkor te nem kaphatsz 3x annyit meg dupla annyit mint frg a 670 SLI-vel.
Szal ezen ellehet gondolkodni és teljesen jogos volt amit írt.
-
TTomax
félisten
Vsyncet vegyétek már ki a bench alatt, most irom le harmadjára.... igaz kettöt a mod törölt . . . csak nem tudom miért.... SLI nem megy csak a 314.14 betaval .... a 310es driverek stabilabbak, de ott nem megy az SLI.... Remélem ezt is törlik...
UI: Amikor egy 670SLI vagy 690, 680SLI maxfps 60.2-t kap azért gyanus lehetne -
WaterWawe
őstag
Csak hogy ne legyenek további félreértések, itt a bizonyíték!
-
FaTHI
őstag
Visszaraktam a 310.70-es drivert, és a Tomb raider alatt megszüntek a vibrálások, és kb már két órája nem is leépett ki a játék
-
toza
senior tag
hello! asrock 880gmh/u3s3 alaplapban CORSAIR Gaming Series GS800 800W tappal hasznaltan vett gtx 680 2 percig mukodik majd driver install kozben 100% on porog. kep elsotetul.
aztan ki be kapcsolgatas utan csak a 100% os ventilator porges tortenik. semmi mas. kep nincs.. gep bootol ugyan mert alaplapi vga miatt. de gtx 680 nem indul. vissza kuldom, erre srac azt mondja nalla tokeletesen megy. mi lehetett ez? koszi -
SzlobiG
félisten
válasz
gainwardgs #12475 üzenetére
Köszi.
(#12476) ForRedGlory De egyértelműen nálad van a gond, mert a többieknek simán megy.
Szerintem inspector jól mutatja megy ott az SLI, de nézz rá AB-vel esetleg az monitorozza rendesen. Már csak azért is, mert Gainward avg FPS-re kapott 32-t te meg 50-et majdnem és neki ugye egy Lightning 680-a van, szal simán hihető a te eredményed 670SLI-vel. Remélem azért a legújabb béta driver fent van.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
SzlobiG #12474 üzenetére
Csak az ilyen fos játékokat nem szereti
Megvárjuk, amíg értelmesen működik a játék
Mondok jobbat... inspector szerint fullon megy mindkét GTX 670, erre átlag 50 fps. Na megyek nézem a meccset inkább. Majd jön valaki okos és megmondja mi a bibi.
Crysis 3 megjavult alatta, bár ehhez proci csere is kellett szvsz. -
SzlobiG
félisten
válasz
ForRedGlory #12473 üzenetére
Te ezzel az SLI-vel megvagy áldva szinte mindenhol bajod van vele, hogy nem megy.
-
Sonja
nagyúr
-
Bull1
aktív tag
válasz
Firestormhun #12470 üzenetére
Ezt hol olvastad ? Ami tetszik h sajnálják és elnézést kérnek, bár megértem őket ha a végső kódból nem kaptak semmit sem.
-
Firestormhun
senior tag
We are aware of major performance and stability issues with GeForce GPUs running Tomb Raider with maximum settings. Unfortunately, NVIDIA didn’t receive final code until this past weekend which substantially decreased stability, image quality and performance over a build we were previously provided. We are working closely with Crystal Dynamics to address and resolve all game issues as quickly as possible.
In the meantime, we would like to apologize to GeForce users that are not able to have a great experience playing Tomb Raider, as they have come to expect with all of their favorite PC games.Majd javítják. Ennyi.
-
SzlobiG
félisten
válasz
gainwardgs #12468 üzenetére
Minden fullon 4XSSAA.
-
CoolMan
MODERÁTOR
Uraim! Nagyon sok hozzászólást kellett törölni. Akkor most legyetek szívesek ezt a vitát itt befejezni! A következő figyelmeztetés napokban lesz mérhető!
-
Attól még, hogy ez egy másik architektúra topikja meglehet kérdezni/beszélni a dolgokat kultúráltan is. Ha sosem lenne érdeklődés és elszigetelve élnének a topikok akkor milyen világ lenne?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
belinho #12422 üzenetére
Kimaxolva mindenképp. Arra legalább HD 7850 kell (SSAA mellett az is kevés). A beállításokat némileg visszavéve viszont simán lehet TressFX-ezni még a HD 7700-on is. Elég sok beállítási lehetőséget kínál a játék, szóval nagyon jól paraméterezhető, hogy mi legyen aktív és mi nem.
Egyébként a nagy akadásokon, amik tényleg lenyomják néha 1-9 fps-re a TressFX-es hajat GeForce-on nyilván lehet majd javítani. Ezzel nem kell foglalkozni, mert ez majdnem biztos, hogy driverhiba. Van egy szint, ami után valahogy elvágták a GeForce teljesítményét az aktuális kóddal. A terhelés növekedése lineáris, vagyis valójában nem omolhat ennyire össze a sebesség. Ez bug. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Ezt mindenkinek magában kell eldöntenie. A TressFX jó, mert az első GPU-s hajszimuláció, amit valaha játékba raktak, vagyis valaminek a kezdete. Rossz, mert erősen olyan architektúrát igényel az implementáció, ami igen nagy hatékonyságot követel bonyolult számítások során. Az AMD-nek ez megvan a GCN-nel, míg az NV inkább más utat választott. Innentől kezdve lehet az AMD-t hibáztatni, hogy szemét módon rájátszanak arra, amiben a Kepler gyenge, vagy az NV-t, hogy nem látta előre a fejlesztők igényeit a komplex compute shader effektekre, vagy látták, de szembe akartak vele menni, mert valami érdek ezt diktálta. Totál véleményes, de ha az AMD ezt a vonalat viszi tovább a játékfejlesztők felé, akkor az NV-nek nagyon hamar kell egy Maxwell.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
keIdor #12416 üzenetére
Mert túl nagy lesz a PPLL-hez kijelölt rész a képkockán. Ezt az effektet a GCN képességeihez igazították. Ez a többi architektúrának igen hátrányos. Minél több pixelre dolgozik, annál hátrányosabb.
Ugyanaz játszódik le, mint a DiRT Showdown esetében, csak amíg annál a játéknál mozaikokra van listázás, és relatíve kevés a mozaik is, na meg a számuk állandó, addig itt pixelekre listáz, ami nagyobb terhelés továbbá a pixelekre a számítás dinamikusan változik, mert nő illetve csökken a kijelölés mérete, függően attól, hogy Lara feje mennyire van közel a kamerához.(#12417) SzlobiG: Pontosan. Ez minden hardveren lejátszódik, csak nem mindegy, hogy dedikált feldolgozók vannak atomicra vagy nem, illetve nem mindegy, hogy a rendezést a hardver mennyire tudja hatékonyan csinálni.
-
Winne
nagyúr
BF3 új patch, BF3.exe leáll... Jól kezdődik, nálatok valami hiba?
-
haddent
addikt
válasz
keIdor #12407 üzenetére
Nekem ma 2 óra játék alatt még 1 crash sem volt, pedig minden be van kapcsolva. A TressFX pedig még 1 szimpla 670 mellett sem annyira lassú, tehát ha 680SLI nem boldogul vele, akkor nálad van a gond.
Ja és eddig mindig futott az MSI Afterburner, azzal nézem az FPS -t...Mindenesetre érdekes játék, van akinek megy, van akinek szaggat, van akinek MSI AB miatt nem stb...
-
keIdor
titán
Csak én vagyok az első, akinek feltűnt, hogy Afterburner mellett el sem indul a játék?
Fél órát szarakodtam vele, mire rájöttem, hogy nem futhat az a szar a háttérben.
Egyébként a játék nekem tetszik, sok az átvezető meg ez a nyomkodd a gombot konzolos baromság, de egy korrekt akciójátéknak tűnik. TressFX 680 SLi mellett is lassú, de nekem nem tetszik, elég bugos kinézete van ahogy össze vissza himbálódzik, ki is kapcsoltam, hülyeség akár a PhysX, főleg hogy ezt még hardverhez is kötik.Crash már volt is egy nálam gondolom tesszeláció miatt. Ki gondolta volna, hogy PC-n ez is szörnyen bugos lesz, meg sem lepődöm, jöhetne már a PS4, meg Xbox, kezdem unni ezt. Kíváncsi leszek a Bioshock-al mi lesz, remélem az már fel is robbantja majd a hardvereket.
-
Tirexi
addikt
Akkor baxa meg a bugos játékát a Square Enix.
Amúgy azóta nálam is szarakodik.
Ha ingame adom rá a 4XAA-t akkor bugos lesz a haja a karakternek meg kb 10 fps-em lesz.
Én megvárom inkább míg, jön hozzá valami javítás mert ez így játszhatatlan...
Steam úgy is kiírja ha érkezik frissítés.
Addig marad a Crysis 3. -
p87
senior tag
válasz
Tirexi #12387 üzenetére
Szerintem ezen nincs 4xSSAA, ne az indítómenüben állítsátok a beállításokat, hanem a játékban és le kell Apply-zni, különben ha kint állítjátok a szűrést pl 4xSSAA akkor nem adja rá a játék hanem marad FXAA-n, a játékon belül kiírja persze, hogy 4xSSAA, de még sincs ráadva. Ez valami bug lehet.
Tippre nálad 680SLI-vel és tressfx -el 4xSSAA-val szerintem jó ha meglesz az 50fps átlagba.
Nálam 4xSSAA átlagban 29fps-t jelent, így CF esetén is 60 alatt lenne, és mivel NV-n alapból rosszabbul megy ezért következtetek inkább 50-re vagy alá.
-
Bull1
aktív tag
válasz
BlessedElroy #12400 üzenetére
Hello!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- EAFC 25
- Autós topik
- Motoros topic
- Horgász topik
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Nintendo Switch 2
- Hobby elektronika
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest