Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kigyi_23
addikt
válasz Lord Myn #17515 üzenetére
Én meg azért vettem Steam-est, mert tudtam a preload jól jön majd a dobozost meg nem akartam telepítgetni meg a frissítéstől féltem és bejött... Ha dobozost vettem volna 5k-val többe kerül és még nem tudtam volna vele játszani, mert fix, hogy besírt volna az SC nálam is tegnap a frissítés alatt.
https://www.youtube.com/user/kigyi23/
-
Franklin
addikt
válasz Lord Myn #17513 üzenetére
Értem én, hogy vannak elveid, nekem is vannak, mindenkinek, de ezt a "torrent soha" dolgot átgondolhatnád.
Gondolom ez inkább az illegális tartalmakra vonatkozik nálad, ami rendben is van.
Ez viszont nem illegális, mert fizettél egy termékért, aminek a részei ezek a fájlok, tehát jogodban áll hozzájuk férni. Miben különbözik az, hogy a Rockstar szerveréről töltöd le vagy egy random ember gépéről? Ugyanarról a fájlról beszélünk.
És ha egy Blizzard játékról lenne szó? Ott torrenthez hasonló módon töltenéd a fájlokat, csak nem tudnál róla.
A sírfeliraton pedig még dolgozz, vannak _sokkal_ fontosabb dolgok is, mint hogy torrenteztél életedben vagy nem...
-
őstag
válasz Lord Myn #23143 üzenetére
Elég érzékeny a tuningra, nálam eddig a húzott CPU-val nem volt gond, de GTA-nak kellett egy kis plusz fesz.
GPU tuningból is kellett -20MHz, mert bizonyos átvezetőkön kifagyott, azóta semmi.
Swap fájlt többen írták kell neki, egy próbát megér ha bekapcsolod.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
kisza25
félisten
válasz Lord Myn #23151 üzenetére
arra, hogy a Linx folyamatos maximális terhelést ad, nagyjából állandó feszültségérték mellett, a játék alatt meg változik a terhelés és a feszültség is ingadozik, csak egy minimális késés is elég, hogy eldobja magát
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
-
Smiley
addikt
válasz Lord Myn #24410 üzenetére
Sikerult megoldani reggel, 337-es driver-t raktam vissza, ez kb 1 evvel ezelotti... es meg tobb fps-em lett
Meg mindig nem talalok indokot, hogy nyugdijba kuldjem az oreg harcost
[ Szerkesztve ]
Én mondol, Maga mondol, Én mondol. Így kell normál beszélgetni...
-
-
törölt tag
válasz Lord Myn #88322 üzenetére
Konkrétan mi nem igaz?
4 órakkor vált elérhetővé a letöltés, ami ment is minden platformon.
Lehet akkor nem 22kor, hanem hamarabb ált le a PC-s, ezt lehet nem jól tudom.De az összes többi platform megy azóta is tudomásom szerint, azaz csak a PC launcher van lehalva ami magával hozza hogy nem tudunk egyik PC-s játékkal sem játszani a felhőmentés miatt.
-
törölt tag
válasz Lord Myn #88327 üzenetére
Én ezt csak azért mondtam, mert ez nem az a klasszikus probléma hogy túl vannak terhelve a szerverek és azért nem megy a letöltés ahogy korábban ez előfordult már.
Most elindítottam xboxon, és akármennyire nem vigasztal, a játék fent van, tölthető és működik
Lehet valami sértődött vérpistik csapata támadta meg a pc-s vonalat mert nem tetszik nekik az új san adreas
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- Canon 750D + Összes tartózékával 5600 EXPO
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest