Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mbru
tag
válasz
h3lios
üzenetére
Valamit kellett csinálni, hogy bann-t kaptál. Mondjuk én mikor publicba vagyok (nagyon ritkán) és látok moddert egy írom, hogy jelentse mindenki és jelentem én is. Megy a riport egyből, aztán szervert váltok. Ajánlom az Invite only vagy a crew session.
Nekem is volt már anno 2 bann-om.
Egyik azt hiszem 1 hetes volt. Ott csak pénzt vették el minden más maradt.
1 hónaposnál full reset. Szóval volt már akkor ezek szerint bann.
Kezd újra, legalább tudod mit és hogyan kell. Nem unalmas farmolásról fog szólni a játék
Haverom azért kapott bann-t, amivel lehet üres szervert csinálni, berakta azt az egy fájlt a könyvtárba(direkt mondtam, asztalra tegye, nehogy baj legyen). Pár nap és jött az üzenet, hogy pihi van.
Jah én mikor 1 hónaposat kaptam megvettem a gta4-et és addig annak a story módját csináltam. Abban az időben eléggé GTA függő voltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 1TB SSD 1 év gar
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B250 i5 7500 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1060 6GB FSP CMT240 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

CactuS