Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: A Lidl Silvercrest kenyérsütő jó?.........Jelentem:Jó!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
Sziasztok!
Steamen tervezem megvennia a játékot, viszont találtam ott még mellette pár + dlc-t vagy mit

van a sima GTA V ami tiszta sor nekem, viszont van ott egy "Grand Theft Auto V: Premium Online Edition vásárlása
" ha multyban szeretnék játszani akkor külön meg kell vennem, vagy itt külön szorik vannak amik frissülnek? -
CactuS
Arcképgyáros
R2D2, RDR2 és a többit engedjük el itt srácok.
Ha nagyon szeretnétek egy pletykát megvitatni, akkor kérek mindenkit, hogy fáradjatok át a megfelelő topokokba. -
negyven2
nagyúr
-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Már itt is kirakták a hírt.
Gyün az RDR2 Pc-re, -
-
Plata
félisten
válasz
Dtomka
üzenetére
Sajnos GTA 6 már biztos nem Los santosban vagy San andreas-ban fog játszódni,ha megint az a béna Liberty City lesz akkor tuti nem fog érdekelni.Vice City már valamivel jobb lenne.
De nálam az V azért volt annyira siker mert Los Santos-ban játszódik.
Ha még vissza tették volna a többi San Andreas várost is az nagyon jó lett volna.San Fierro és Las Venturas hiányzik a mai napig nagyon. -
Dtomka
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Idő kérdése és kiderül. Tény, hogy abban a műfajban kevés a jó játék, így szerintem sikeres lehet PC-n is.
Főleg ha grafikailag és tartalmilag megfelel az igényeknek.
+ ebbe a játékba is bele lehet tenni a BR módot
Ha jön jön, ha nem, nem. A GTA VI engem jobban fog érdekelni. -
negyven2
nagyúr
Azt nem árt tudni, hogy a RDR az alapvetően kritikailag sokkal sikeresebb lett mint eladásilag (igaz így is elment eddig belőle 16 millió). Viszont elég sok idő volt amíg megtérült a Rockstar-nak, de ettől függetlenül anyagilag nem robbant akkorát, mint várták. Ami érthető is a stílusát tekintve.
Online rész már viszzaz előző részben is volt, ami igazából egy pre GTA Online volt.
De még mindig nem azt állítom, hogy jön, csak azért egy-két ilyen ClickBait oldalnak mint amilyen a GameStar és főleg az IGN, ne higgyünk el már mindent. Főleg ilyen hiányos forrásnak. De tudom,fent van az interneten, tehát igaz

-
freeknight
őstag
válasz
Dtomka
üzenetére
Ugyanezt linkelte Plata is, ez egy semmi, nem bizonyíték. Én is be tudok írni ilyeneket egy kamu linkedin profilba.
De ha még valódi is, ha megnézed, 2016-ig dolgozott a rockstarnál. Most 2018 van. Lehet, hogy elkezdték a fejlesztést PC-re a gta sikerén felbuzdulva, de biztos, hogy lelőtték a projektet. Ami biztos, hogy ps4-re és xbox-ra van bejelentve a játék. A többi csak kattintásvadászat. -
Plata
félisten
válasz
negyven2
üzenetére
Nem azt írtam hogy jön,csak azt hogy az újság szerint jön.
De nem lenne rossz,bár őszintén szólva egy Bully2-nek joban örülnék.
RDR2 sztori jó lehet,de Online részéből nem sok értelmeset tudok kinézni.
Majd jön hozzá 200 féle lovaskocsi meg ló?Vagy esetleg kutya vagy tehén?
Lesz egyszarvú tehén meg pöttyös tehén.
De esély van rá,nézd meg a GTA V milyen siker Pc-n és mennyi pénzt kerestek vele.
Szerintem marhák lennének ha nem akarnának ezzel is sokat keresni.
Márpedig Pc-s eladásokkal és shark card-al kerestek sokat,nem a konzolossal. -
Dtomka
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Eddig egy RDR se jött pc-re, emiatt nem kell aggódnod, ez se fog.
Lehet, hogy most tévedsz:
Nagyon úgy tűnik, hogy PC-re is jön a Red Dead Redemption 2 -
Plata
félisten
Gamestar szerint jön az RDR2 Pc-re.
Remélem nem ezért késik az új DLC.
[link] -
INMOTEP
őstag
Tegnap nem tudtam felmenni ,de ma 7 után valamikor fent leszek .Bunker eladás nálam ma este biztos ! Ha fent leszek jelzem és aki akar jöhet segíteni
-
Dtomka
veterán
Én leginkább a drag motort szoktam használni, gyors + feltöltődik az életerő sérülés esetén.
Jó taktika, de így nem sokat fejlődsz célzás\skill terén mezítlábasként. Az autóból én is kiszállok mikor megjelennek a karikák. A heliket rpg-vel szedem le az autósokat speciel carbine-val. De tényleg az NPC-K gyanúsan jól céloznak, már kezdem azt gondolni Aimbot -ot használnak.

Persze mindenki úgy csinálja ahogy neki jó.
-
Segal
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
MIvel méterre pontosan mindig ugyanakkor támad az npc ilyenkor pár méterrel a támadás előtt állj meg az eladós autóval állj meg. M menüből kérd le az armored kurumát. Várd meg míg tőled pár méterre lerakja és lassan indulj meg az eladós kocsival az út szélén vagy akár a járdán ha van. Amint támad az első hullám szállj ki a kocsiból és futás a kurumához. Beszálsz bekapcsolod a rádiót és kényelmesen kilövöd a kocsiból mind a 4 támadó hullámot. Végeredmény 0 kár az eladós kocsiba és kb 2 perc időveszteség

-
VikMorroHun
őstag
Nálam a legszívatósabb az szokott lenni, amikor eladásnál a kijelölt útvonal felvisz a hídra (délen az egyik félszigeten van a kocsi raktáram), és mondjuk egyedül vagyok sessionben, ezért 4 hullámban jönnek NPC-k, akik nagy valószínűséggel kilőnek. Újraéledéskor viszont a híd alá kerülök, kocsi sehol. Az idő meg telik. Aztán nagy nehezen visszajutok a hídra, ahol újra lelőnek. Eltartott egy darabig, amíg rájöttem, hogy ilyenkor nem szabad a hídra felmenni, hanem lent szép kényelmesen el lehet intézni őket (még fedezék is van).
-
Plata
félisten
Nem.
Kurumával megyek kocsit lopni,abból nem lőnek ki.
Ha rohadt messzire kell menni autóért,teszem azt a sivatagba,akkorCEO-s Buzzardal repülök oda,magamhoz kérem a kurumát,lerendezem az ellenséget majd lehívom personal Cargobob-ot felkapom a kocsit és azzal viszem haza.
A Kurumás meg nem nehéz,először is sosem követem őket,ha meglátom a kurumát rálövök ettől elkezd menekülni odáig üldözöm ott lelövöm az ellenséget és kész.
Ládás lopások nehezebbek,főleg ha csapdás van. -
Taci
addikt
Az autólopás és -eladás mostanában sokkal nehezebb, legalábbis én azt vettem észre. Legutóbb amikor Kurumát kellett követnem, a háznál 5-ször öltek meg, ebből 2 fejlövés volt... Rendre kiszednek már a kocsiból is, kocsiból lőve vagy helikopterből is, és már nem csak 2 kocsi jön egyszerre, hanem néha 3... Kezd egy kicsit elegem lenni belőle... Minden aranyáron van (sőt...), pénzt viszont "nem enged" szerezni...
Más is tapasztalt már ilyet a kocsieladásoknál/-lopásoknál? -
INMOTEP
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Most voltam 2 Issi Classic Races -en 2x rp stb .Egész tűrhető volt ,második menetben már lökdösődtek ...Új ismeretlen pályán első voltam végül 19 embernél 20 ezer rp-t adott .Egész jól esett ,de utána a host lelépett és inkább mentem hegyiéknek segíteni ...Ott meg most tele volt csalóval egy idő után az összes session amire menekültünk előlük jöttek .... Ki is léptem ...
-
INMOTEP
őstag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Tudom hogy van és tudok is inditani ,sőt még a social weboldaláról is tudok menteni kiválasztott pályákat amit majd a játékban menüből is elő tudok hivni .Ez nem is lenne gond ,csak nincs sok kedvem hostnak lenni ,én azt szeretem ha minél többen vagyunk versenyben .
-
INMOTEP
őstag
Én telefonról szoktam csatlakozni versenyekre random amelyikbe bedob ....és 1 dolog hiányzik ! Régen voltak az utcai rendes hagyományos versenyek / versenypályák ,azokra 1x sem tudok szert tenni hogy egy ilyen versenyre bekerüljek igy .Csak ezek a stuntos transzformerszes szarságokat dobálja folyamat ! .......Jó nincs ezzel se nagy gond csak már unalmas ,és szeretnék régi rendes városi versenypályákon versenyezni ahol nincs semmi épített ugrató semmi ! Anno én szinte csak versenyezni jártam fel ,a heist se izgatott annyira

-
Reaper
őstag
Na, ma volt pár jó verseny (classic, utcai), Lentornnal kezdtük, egész jó volt, majd jött pár random, még úgy se volt xar, de aztán elkezdték voteolni a hülye stuntokat, majd amikor bejött, akkor azt a retek Issi versenyt...
A második verseny alatt elöl vagyok, egy másik sráccal küzdünk az 1 helyért majd boom. Mindenki elkezd röpködni... Respawn se segít, semmi. Kicsit felb*szott.....
-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Tudom.
Csak tesztelgettük álló kocsival. -
Kiskokó
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Gyere fel este 2 lövésből kiszedlek armored kurumából
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tudom tudom mozgás közben kva nehéz csak na
De ugye milyen vicces hogy másfél éve nem tudják ezt a Bugot javítani
A Nightshark meg becsapós az Insu jobban gyorsul de a Sharknak sokkal jobb a végsebessége.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Na, msot nézegettem pár videót gyorsan. Nem mindent, meg nem biztos, hogy legutolsó patch szerintieket, de elvileg a fullra páncélozott Nightshark meg Insu pickup ablakán csak azon a pici lyukon tudsz belőni, ami marad rajta. Azért gyalogosként, PvP-ben próbálj meg azon keresztül kilőni valakit mozgó kocsiból. Nem lesz egyszerű feladat.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Linkelj. Nincs nagy tapasztalatom Nightshark ellen, nem olyan gyakori, hogy azzal jönnek, meg manapság már nem is pvp-zek sokat, de határozottan rémlik, hogy minigunnal nem nagyon tudtam kiszedni belőle az embert. Szóval határozottan erős védelme van. Elképzelhető, hogy valahol bele lehet lőni, de mire megtalálnád elüt, utána meg míg tápászkodsz fel, lelő a fedélzeti gépfegyverrel.
(#64341) freeknight
A többi upgradelt páncélablak meg konkrétan mintha nem is lenne.
Ez konkrétan egyáltalán nem így van. -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Kurumán is van olyan pont amit ha meglőnek egy lövésbe halsz.
Teszteltük régebben. -
freeknight
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Már hogy ne tudnának belőni? te nagy pvp-s vagy, eddig hogyhogy nem tesztelted le?
A Kuruma az egyetlen, amin nem tudnak belőni, a többibe igen, bármilyen páncélt teszel rá, semmit nem számít, csak kozmetika. Nekem Nightshark van, azon olyan gagyi, hogy a maxos páncélablaknak konkrétan a páncéllemezét is átviszi a golyó 
Ha nem hiszed, linkelek majd videót is, csak most melóban vagyok.
Irtani biztos lehet vele a gépágyúval, egyenes vonalban. Semmit nem ér.
Szal nekem még mindig a sima Insu a legjobb/legolcsóbb, nem azt mondom, hogy a többi rossz (Nightshark nekem is van, az baromi gyors, azért szeretem), de nem nyújtanak semmi plusz dolgot.Azt hiszem a páncélablak csak a konzol playereket érinti, ott az autoaim nem fogja be a kocsiban ülő embert páncélablak mögött, hanem érdekes módon a motorházra céloz, de ott is lehet korrigálni.
-
válasz
freeknight
üzenetére
A Nightsharkot be kell páncélozni és akkor nem tudnak belőni az ablakon. A fedélzeti gépfegyvere meg egész jó, lehet vele irtani.
-
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem csak a pick-up van meg. A 2. legerősebb páncélt tettem rá, hogy egyedül is tudjak lövöldözni belőle. Teljesen jó így.
A sima Insurgent-et meg nyugdíjazta a Nightshark, nem? Mindent tud, amit az Insu, meg még többet is. Nem érdemes így sima Insu-t venni, inkább Nightshark. -
Anulu79
addikt
Leeht, hogy akkor meg veszem mind a két Insurgent. A sima leakciózására már amúgy is várok egy ideje ami most elérkezett végre.
Amúgy a simát is lehet a MOC-ban "csinosítani"? -
freeknight
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Sima Insurgent kötelező jármű kb.
Pick-Up Pegazusos, ha berakod MOC-ba vagy Avengerbe akkor utána berakhatod garázsba is, de az igazi jóságokat fejleszteni kell rá bunkerben.
Mindennapokra jobb a sima, a Pick-Upon ott géppuska, de ahhoz ugye kell +1 ember, szóval azt az idő nagy részében nem tudod kihasználni, úgyhogy szerintem nem éri meg a felárat. Ha nagyon kell valamiért, valaki másnak úgyis lesz Pick-Up, ő majd lekéri
-
Plata
félisten
válasz
Anulu79
üzenetére
Nekem mind a kettő megvan,de a Pick up jobb,Pegazus jármű,de lekéred beviszed a MOC-ba és Personal jármű lesz,beteheted garázsba,hupikékre színezheted.
Előnye a sima Insurgent-tel szemben hogy a tetején van minigun.
Nekem mind a kettőből van a CEO garázsban.De inkább a pick up-ot használom.(#64330) Anulu79
Alapból van rajta egy 50-es kaliberű géppuska asszem.
Kutatással mehet rá minigun,nehéz páncél,festés,akna meg a fene tudja mi még.
Aknát ne tegyél rá,duda gombon van az akna is.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Más online játékokban azt tapasztaltam,ha ilyen nagy akciók vannak annak csak egy oka lehet,valami drágát akarnak betenni ami előtt szeretnék ha az emberek elköltenék a pénzüket,majd kiadnak valami durvát amiért majd megint mindenki a zsebébe nyúl.
Mindig ezt csinálják,STO-ban rég hozzá szoktam és tudom hogy ilyenkor nem kel bedőlni,ha jön valami nagyobb és erősebb 9-12 ezres csomag előtte mindig van ilyen egy két hetes be etetés,20-30%-os leárazás.
Most a 125 dolláros nagy csomag előtt is hetekig ment az ilyen olyan sale.(#64326) Anulu79
Szeretem a Stromberg-et mert fun jármű,jó vicc tengerbe ugrálni vele Avengerből.
Ha megcsinálod a heistet olcsóbb lesz sokkal,én nem tudtam kivárni. -
Anulu79
addikt
A stromberget megéri most megvenni vagy olcsóbb ha meg van csinálva hozzá a "küldetés"?
-
hegyipapa
senior tag
Ma sem érkezett meg a jester classic

"2x$ and RP Issi Classic Series"
Double GTA$ & RP on Humane Labs Raid.
Extended Double GTA$ & RP on The Prison Break
30% Off Entity XXR, Akula, Insurgent, Insurgent Pick-up, Valkyrie, Dinghy, Technical, Mule, Avenger, RCV, Stromberg
40% Off Facilities
50% Off Hangars & Executive Office -
bluuzia
senior tag
Na ez érdekes lesz:
Pénteken megkaptam a screent, hogy "Congrat, itt van 250K".
Nem tett le a felhők közül, ezért megszakítottam a netet, hogy játékba kerülhessek.
Miután lespawnolt, megnéztem a pénzemet és láttam, hogy NEM adta meg - ezt onnan tudom, hogy minden játékba lépéskor és kilépéskor csinálok képet a számlámról.Azonnal írtam a supportnak, amire tegnap este meg is jött a válasz:
"We investigated your account"Bluuzia" and see that the amount of GTA$250,000 is deposited to your account."Úgy gondoltam leszarom a dolgot. Nem fogok ennyi pénz miatt erőlködni, bár 14 millám van, tehát ahhoz viszonyítva szerintem nem kevés. Ráadásul nem én kértem, hanem ők akartak adni.
Viszont most kaptam újra egy emailt, ugyan ezzel a tartalommal. Annyi a különbség, hogy az első egy válasz volt, ez viszont PENDING jelzéssel érkezett.
Na most 2 dolog lehetséges:
- vagy megvizsgálják a számlámat és látják, hogy tényleg nem kaptam meg, ezért jóvá írják
- vagy megvizsgálják a számlámat és találnak valamit (pl. DC Heist vagy amikor 8-as voltam rám szórtak 118 ezret, amit felszedtem) és jön a banán.Egyenlőre játékban vagyok, tehát reggelre kiderül mi lesz.
"Jó estét, jó szurkolást!"
-
Plata
félisten
válasz
HussarF
üzenetére
Figy full tele volt session Ph-ssal,meg volt még egy két nem Ph-s Majkee meg Wi-fi de más idegent nem nagyon láttam.Én a raktárban voltam,mivel gondoltam hogy sok kamionos meg hajós egyedüli eladás után repülős lesz kértem segítséget és Ucil jött,majd mondta adjuk is el,elindítottam,naná hogy repülős,ő egyből fel is szállt vele,én meg mentem a raktárból buzzardal utána.Már majdnem odaértem amikor az első ledobási pontnál láttam a repülő a földbe csapódik.Majd kiírja hogy cumi.Buktam az egész raktárt.
Ha nem a Jewelry raktáram lett volna hanem a vegyes le sem tojnám,de így szarul esett. -
válasz
VikMorroHun
üzenetére
De érdemes, mert minél nagyobb a készlet, annál többet fizet fajlagosan is.
(#64313) Plata
Titan volt?
Nem láttátok, hogy idegen van a sessionben? -
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ucil azt mondta hogy kidobta a repülőből.
Én csak azt láttam megy előttem a repcsi egyszer csak a földbe csapódik.
Buzzardal követtem hogy védjem.
Ki a fene gondolta hogy Ph-s sessionban baj lehet? -
Plata
félisten
válasz
INMOTEP
üzenetére
Hát a raktárnak kampeca.
Ph-s sessionban meg próbáltuk Ucil vezette a repülőt de az első állomás után padlót fogott,így oda lett egy fullos eladásom megint.
Modder kidobta a repülőből.
Loptam a raktárba még 3 ládát,mert pont azt adott ami bele való,de többre már nincs kedvem. -
Plata
félisten
válasz
INMOTEP
üzenetére
Ha fent leszek segítek.
De ugye tudod hogy minél többen vannak a sessionban annál többet fizet az eladás MC-ben?
Este asszem egy kis segítséget majd én is kérek.Tele a jewelry raktáram,Hegyi sessionjaiban folyton az jött.
És el kéne adni,eladtam mostanában pár raktárat egyedül,de szerintem ez már tuti repülős lesz,eddig hajós volt meg kamionosok,tuti kikapok egy titanost,azt meg egyedül úgy is elcseszem.
Nem tudom hogy így van-e,de azt hiszem ha egy raktárat ha tele pakolsz úgy hogy csak 1 láda hiányozzon bele,akkor az az 1 utolsó láda special item lesz.Már két raktáramnál jártam így,1 láda kellett volna hogy tökéletesen tele legyen,egyforma cuccal,mentem lopni az utolsó ládát,erre az special item lett.Vagy tojás vagy arany minigun vagy egyéb hülyeség. -
Kiskokó
veterán
válasz
VikMorroHun
üzenetére
A vízből felfelé kilőni magad a legjobb

-
INMOTEP
őstag
Lesz egy bunker eladásom ,nem tudom mikor lesz tele vagy meddig várjak vele .Most olyan 400 ezernél jár ....ha eladásra kerül a sor egy kis segitség kellesz vagy ma este vagy holnap este .Ken Okuyama vagyok "
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Anulu79
üzenetére
Pedig az volt a bevezető feautere náluk, hogy még kliens sem kell.

A latencynek GTA alatt pl: semmi jelentősége. Anno, amikor még volt időn HC játékokra, akkor ott érezhető volt a különbség, TS, de főleg vetrilo ellen. Discordnál inkább a minőséggel van/volt bajom, de nem állandóan. Ha azt vesszük, hogy valaki nem akar sokat tökölni, akkor egyértelműen a discord a nyerő manapság.HussarF: Az is járható út néhány fő esetén, szóval lényeg a lényeg, manapság már nem probléma, hogy élőbeszédes csatornát alakítsunk ki, kontrollált környezetben, mutáló hangú dél-amerikai kölykök nélkül.
-
Mi meg steam-es klienst szoktuk használni. Akinek nem steam-es a GTA, steam-je annak is szokott lenni szóval eddig még mindig meg lehetett oldani. De amúgy csak ritkán használtuk, ha tényleg koordináció kellett.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Puma K
üzenetére
Erre +1. Első élményem az volt a GTAOban, hogy amikor először felmentem, akkor egy mutáló hangú, ~ 10 éves ficsúr hadovált valami halandzsa nyelven és nem bírt csöndben maradni. Arra az 1 percre volt bekapcsolva a VoiceChat, amíg megtaláltam, hogy hol kell kikapcsolni.
Manapság már kliens sem kell (mumble, TS, ventrilo, stb.), mert ott a webes discord, ami ráadásul ingyenes is. Igaz, a hang minősége és a latency azért mondjuk a mumble-höz képest elmarad, de használható.
-
Plata
félisten
Kezd sok lenni megint a modder nagyon.
Ma este Hegyi-re joinoltam tali után,loptam 3 ládát jewelry raktáramba.
Hegyi át ment másik sessionba,lopás után mentem utána,megint jewelry raktárba 3 láda.
Ráadásul 1 kamion amiben 3 láda.De haza felé már gondok voltak és modder is lett.
A raktáram tele lett,de nem mertem bevállalni a sessionban az eladást,mert ruszkik is lettek meg modder is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Autós topik
- Apple MacBook
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- Macska topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Horgász topik
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ha nagyon szeretnétek egy pletykát megvitatni, akkor kérek mindenkit, hogy fáradjatok át a megfelelő topokokba.

A Kuruma az egyetlen, amin nem tudnak belőni, a többibe igen, bármilyen páncélt teszel rá, semmit nem számít, csak kozmetika. Nekem Nightshark van, azon olyan gagyi, hogy a maxos páncélablaknak konkrétan a páncéllemezét is átviszi a golyó