Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ejnye már te is csalsz? 😜
-
INMOTEP
őstag
Engem tegnap kicsit felidegesitett a játék ,ilyet még nem csinált .Ládáért mentem és ahogy fogyott a hp-m elkezdtem enni snack et ,erre bebugolt mindig a játék úgy hogy nem tudtam lőni sem mást csinálni csak irni meg megölni magam ... 3x lett öngylkos és nem oldotta meg ...Már utánna nem volt kedvem viszamenni ..
-
-
Kelecar
aktív tag
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Gyűjts még, van még hely.

-
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Ez még semmi,nekem már a kanapén is van.
-
VikMorroHun
őstag
-
olddirtyB
tag
válasz
freeknight
üzenetére
És az hová ment?
-
ProgenXL
őstag
Akkor mától triplán ad a Motor Wars. Még szerencse hogy 2 éjszakát dolgozom
Szóval majd vasárnap, hétfőn. -
ProgenXL
őstag
windows+printscreen gomb ha mas nem.
-
olddirtyB
tag
Steam-esek!
Reggel kijött valami steam frissítés azóta nem hajlandó F12-vel képernyő fotót csinálni, pedig be van állítva, megnéztem. Másnál is van ilyen gond?
Nem tudok nevezni az autó szépségversenyre, mert nem tudok képet csinálni.. -
válasz
Dahkteromar
üzenetére
Igen, ebbe a hibába én is belefutottam, de van egy oylan érzésem ,hogy rajtunk kívül nem nagyon játszik más FPS-ben

Egyébként sok fajta ládaszerzős küldinél jó az avenger, de egyértelműen a lezuhant repülősnél a legjobb.
-
Dahkteromar
csendes tag
Az Avengeres módszerhez tennék még annyit hozzá az alapból FPS-ben játszóknak, hogy a ládát TPS-ben kell ledobatni bent. FPS nézetben automatikusan felveszi a karakter rögtön a ledobás után. Valamiért akkor nem dobja olyan messzire.
-
Met
nagyúr
Ki mondta tegnap hogy megy kenuzni? [link]

-
válasz
ProgenXL
üzenetére
Én is szívtam a fogam, de megvettem, mondom, mikor, ha nem most? Mondjuk ezen a héten nem fogja behozni az árát, de majd hosszú távon jó lesz

Amúgy jó ládázásra, csak kell egy kis rutin. Első körben, amit összekínlódtam, mire sikerült a 3 ládát elvinni, ugyanott voltam, mint ha 3-at fordultam volna. -
hegyipapa
senior tag
Neo Mx-et ismerem régebbről kb 2,5 évvel ezelőtt, jó pár ps toltunk vele, akkor még nem volt mc és ceo sem. Normális volt, de régen láttam, igaz most már nem is barátom, kb 1 éve nagy takarítást csináltam a barátlistámon, akkor aki nem Phhu-s volt azt töröltem. Most meg modder lett, pedig tuti neki is sok mindene meg van, nem hiszem hogy rászorulna bármiféle mod menüre.
-
ProgenXL
őstag
Nem igazán akartam megvenni az Avengert de a láda szállításhoz kellett. Ha nem is mindig tökéketesen de működik vele.
Idő közbe meg is szerettem.
Amióta megvettem sokszor csak azt használom. Nagyon pöpec gép és jó ugródeszka hála Szabinak
-
szabo_b7
tag
Sziasztok!
Egy kis segitséget szeretnék kérni..kb 1 hónapja léptem be utoljára az onlineba, tegnap este úgy gondoltam hogy tolom egy kicsit, de ahogy elinditom az onlinet, bedobja a social klubbos ablakot, loadingol és eltünik az ablak és se az alapjáték, se az online nem indul el. Semmi fekete kép, hibaüzenet semmi..Ma újra is raktam, de ugyanazt csinálja..??

-
ProgenXL
őstag
micsoda trükközés van ismét

-
Plata
félisten
válasz
HussarF
üzenetére
Hát ezt nem tudtam.
Majd kipróbálom még.
De másodikat harmadikat sikerült bevinnem,bááár,a sikerült nem pontos kifejezés.
Ugyanis rázuhantam a raktárra Avengerrel,de túlélte.
Kicsit későn jutott eszembe át kapcsolni a rotort.És zuhanóbombázóként becsapódtam a raktár tetejébe. 
Jah milyen ewo-t? -
Nem jól csináltad.
Az egyik ládával mindig ez van, nem engedi be. Nyomnod kellett volna egy ewo-t, majd felvenni a 2. és a 3. ládát, azokat beengedte volna. Aztán, amelyikkel nem enged be, azt magadnál tartod és visszarepülsz a raktárhoz. Így egy útból meg lett volna az egész.
-
Plata
félisten
válasz
HussarF
üzenetére
Részben.
Az első ládát nem lehet betenni,de a másodikat és harmadikat igen.
Tegnap este volt egy rakás lopásom,kiakartam próbálni ezt.
Sose kaptam 3 ládát.Azért is csak kamionos lopást kaptam.
A csúcs azvolt amikor rendőrségről loptam autót 3 ládával.A rendőrség 400 méterre volt a raktártól.Az utca egyik végéről loptam az utca másik végére vittem.
Végül sokadjára 3 láda gemstone jött.
A büdös francból kellett elhozni,a börtön mögül,oda mentem avengerrel de nem működött a trükk.Az avenger hátába nem engedett be,hazavittem majd vissza a többiért.És azokkal már ment. -
válasz
JulianSinulf
üzenetére
De amit Reaper linkelt, az működik most is.
-
JulianSinulf
őstag
A glitch-eket időnként javítják. A videókat ellenben nem szokták törölni. Ha már pár hetes a videó vagy régebbi, akkor esélyes, hogy nem fog menni. Vagy csak bizonyos spéci járművel, míg teljesen ki nem javítják.
Ha a keddi frissítés után került fel a videó, akkor talán még működhet is, bár a videó készítésének ideje így is kérdésessé teszi a dolgot. Ezért érdemes fórumot nézni, ahol ilyenekről szó van. Ha javítanak valamit, akkor azt általában elég hamar jelzik. -
ProgenXL
őstag
wifi-vel a crew egy része elvan, egy része rühelli, de van aki azt sem tudja kiaz. Na most akkor wtf?
-
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Tegnap este mikor felmentem nem volt fejetlenség.
Hegyire csatlakoztam.
Volt egy 5 perc repkedés az égen.
De aztán be tett,épp nem volt meló senkinél mert cseten melót kerestek többiek.
Így megkérdeztem hogy jönnének-e hozzám eladni mariskát meg kukoricát.😀
Egyből teli lett mc melóssal.El is adtuk gyorsan.Később sem volt gond.Mindig volt mindenkihez jelentkező.Én kicsit afkoltam egy eladásnál,de megint szarul lettem,ennem kellett gyógyszert is. -
ProgenXL
őstag
Aki most nem tud pénzt keresni az szegény marad örökre a játékban

és még valami:
"Mindenki, aki július másodikáig bejelentkezik, felkerül a Rockstar rejtélyes vendéglistájára, amely számos bónuszt fog jelenteni az ott szereplő egyéneknek. Hogy ez pontosan mit jelent, jelenleg még nem tudni, de pár részletet azért már elárultak:
E heti jutalmak:
300 ezer dollár, amit legkésőbb július 9-ig utalnak
egy exkluzív Orange Wireframe Bodysuit
Későbbi, júliusi bejelentkezésért járó jutalmak:100,000 és 350,000 közötti GTA$
exkluzív kedvezmények új járművekre, mint például az MTL Pounder Custom
exkluzív festések új járművekre, mint például az Ocelot Swinger-re
új, nightclub témájú pólók
és sok más, amit a jövőben hoznak nyilvánosságra." -
Majkee84
aktív tag
válasz
Logitech
üzenetére
Pontosan. A többiekkel nem volt gond, eldolgozgattak. Ez viszont nem maradt sokáig a sessionben, egy kicsit tuningoltuk és megunta. Ha van valami lista a rosszarcú emberekről oda fel lehetne írni. Általában ha valakiről kiderül hogy magyar, akkor majdnem úgy megbíznak benne az emberek mint ha crew tag lenne.
-
Plata
félisten
Tegnap mikor felmentem csak 1 idegen volt a sessionban,de az nyugis volt,valami israel vagy mi a szösz crewből.Nem emlékszem már rá.Olyan 11 óráig nem is voltak idegenek,fura is volt hogy se idegen se semmi.Valamikor 11 után kezdtek randomok lenni a sessionban,de akkor én már léptem.
Teljesen nyugis este volt,fura is volt.Nekem is volt két eladásom mariskát meg a kukoricát eladtuk.
-
Ryder62
őstag
Hali,
PC-n mennyi helyet foglal a játék? Steames.
-
Majkee84
aktív tag
Levike1102vel az MGTA crewból tessenek vigyázni. DavePublicot meg az izraeli haverját leoberálta, illetve többeket megtámadott hydrával mert "unatkozott"...
-
Reaper
őstag
-
Plata
félisten
válasz
Kelecar
üzenetére
Nem tudtam megnézni mert melóztam,mobilon vacak.
Egyébként már próbáltam az autós avenger-est,amit Ph sessionban mondott valaki,de az nem ment.
Ezt is ki akartam ma este próbálni,de nem fog összejönni,hazaérni haza értem,de beteg vagyok,szal ha csak nem megy leszek jobban valszeg ma nem lesz GTA.
Remélem addig nem patkolok el amíg nem próbáltam ki az új dlc-t.
-
Anulu79
addikt
válasz
errorcode06
üzenetére
Én azt mondom, hogy ha jó társaságba kerülsz akkor hamar ki leeht farmolni a pént mindenre. Csak egy kis türelem kell és meg lehet. Én biztos nem költenék a drágább kiadásra.

-
Anulu79
addikt
válasz
Reaper
üzenetére
Szerintem jól fizet a segítőknek az MC eladás is. Persze ha tele van. 15 perc alatt meg van a 30k feletti össze a segítőknek. Szerintem ez azért nem rossz. A kocsieladást már én is ritkán csinálom és akkor is csak egyedül. Ha lenne egy figyelem akkor egész hamar ki lehetne szórni mindenki MC eladását. Csak hát sokszor az a jellemző (ahogy én vettem észre), hogy ha valaki kér segítséget akkor rá 2 percre benyögi valaki más is ahelyett, hogy segítene és lenne egy lista, hogy ki ki után következik. Vagy ha van annyi a létszám akkor szétválljon a "csapat". De sokszor "eszetlenül" megy az egész.

-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Gondolkodom a cucc megvételén, de érdekelne a véleményetek a Premium Online Edition, Criminal Enterprise Starter Pack, Shark Cash pakkokat illetően.
Konkrétan egy Criminal Enterprise Starter Pack-on gondolkodtam. Megéri ezekre beruházni, vagy inkább az alap verziót vegyem meg mert a haverokkal (crew) gyorsabban kifarmolom?
Előre is köszönöm!
-
Reaper
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
Elvileg annyi, hogy odamész a ládákhoz Avengerrel, amiben van weapons upgrade asztal. Felveszed az első ládát, majd EWO, ekkor az elsőt ledobod. Utána a másik kettővel annyit csinálsz, hogy felveszed, bemész a raktérbe, interaction a fegyveres asztalnál, akkor elvileg mellé rakja. Ha megvan, akkor felveszed az elsőt, beszállsz a pilóta fülkébe és go.
Amit Plata mondott azt nem ismerem, nem is hallottam róla. [link] -
Plata
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval majd vasárnap, hétfőn.