Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ProgenXL
őstag
"Tony Prince egykor a GTA IV második epizodikus tartalmában mutatkozott be, és az éjszakai klubok koronázatlan királyaként cseppet sem meglepő, hogy a fejlesztők segítségül hívták a szereplőt a legújabb GTA Online tartalom izgalmainak bemutatásához. Ráadásul a koncepció teljesen illeszkedik a HD éra eseményvilágába is, hiszen a The Ballad of Gay Tony záró jelenetében Tony már nagyban álmodozik Vinewoodról, és Los Santos mindig is szolgált némi easter eggel, hogy ez a vágya valószínűleg sikeresen megvalósul, a GTA Online pedig kronológiailag a GTA V eseményei elé helyezendő.
Annyi már bizonyos, hogy az After Hours kiegészítőben partnerként kezdve felállíthatjuk és megszervezhetjük majd a saját szórakozóhelyünket, ami remek apropót biztosít a különböző illegális tevékenységek elrejtésére a hatóság szemei elől, akár már a meglévő fekete vállalkozásaink kiegészítéseként.
A feladatok között lesz a DJ-k és a parti biztosítása. A hangulat növelésére a Rockstar négy igazi DJ-t is szerződtetett a játékhoz Solomun, Tale Of Us, Dixon és The Black Madonna személyében, akik személyesen jelennek meg animált képmásukkal, és ütős ritmusokkal rázzák majd fel a GTA Online zenei repertoárját."
Forrás: gtaplace
-
pokers
senior tag
Ha jól látom 0:25-nél, kapunk újabb 60 garázshelyet, mint a CEO irodaházban?
Yes, Segal is visszatér végre GTA-zni

-
Kiskokó
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
zolcsika0801
üzenetére
szavazz nyugodtan autó nélkül, a verseny a közösségé

-
zolcsika0801
csendes tag
válasz
HussarF
üzenetére
arról tudok,Bluzia majd egy hete szólt róla megvan minden de egy db Bolokan Prarie nem láttam Winewoodban de még az egész játékban sem.Szavazni meg azért nem szavaztam mert saját cucc nélkül nem éreztem méltónak magamat arra hogy másokat pontozzak.Amúgymeg nem autós képet posztolt.Harmadik az hogy tudom hogy viccelődsz.
-
ProgenXL
őstag
Saabe kedvelt hammer autójából limó is lesz

-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem tehetek róla szeretem a konzervet.

Azért az vicces lesz ha az új DLC-ben majd egymás bulijait kell tönkre tennünk.
Mondjuk elmenni a másik bulijára és szabotálni,mindenféle rosszaságokkal.
Tönkre tenni a bulit,talán bele kell majd vizelni a piába ,meg hasonló rosszaságok.
Bár az inkább Bully online lenne. -
freeknight
őstag
válasz
doktordevil
üzenetére
Épp most akartam írni
0:48-nál kettő is feltűnik. -
Plata
félisten
válasz
doktordevil
üzenetére
Srácok valaki mondja már el mi ez a Jester őrület?
Megnéztem a gta wikin,de tök átlagos kocsi.
Nekem inkább az új Limo kell.
Ha jól gondolom 0.31-nél az van.De remélem lesz másik is.
Meg 0.43-nál az a kamion nagyon érdekes.
És 0.45-nél van az a szabadtéri buli,vajon majd ilyeneket kell tartani úgy hogy a zsaruk ne kapjanak el?
Az az autós jelent is érdekes a hídon,meg repülés is lesz benne?
És a videóban az a fickó nem GTA Vici city-ből meg GTA San andreas-ból van?
Mintha egy ilyen csókát kellett volna összeszedni a sivatagban San Andreas-ban.
És utána vele volt pár küldi is Las venturas-ban(#65188) Puma K
Most tudtam asztali gépen megnézni a videót rendesen,először mobilon láttam.
Elég szar minőségben.
Szabadtéri koncert nem érdekel,ha nincs benne rizikó,meg ha már GTA akkor biztos nem sima szabadtéri koncert,tuti van benne valami csavar.És tuti illegális. -
Puma K
nagyúr
Ez a hozzászólás több pontjában is megmosolyogtató...

"Fura az a szabadtéri diszkós rész."
Úgy hívják, hogy szabadtéri koncert-fesztivál-buli.
PL az itthoniak közül néhány:
OZORA Festival 2017 (Official Video) - videó
+
RELAX PARTY - GELLÉRT SZOBOR - BUDAPEST | 2012.08.20 - videó
-
doktordevil
tag
Ha jól látom 0:26-nál Jester classic

-
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Bár megvan a Gta4 steamen is összes kieggel,de csak alapjátékot vittem el kb 20%-ig.
De állati lenne ha tényleg egy helyről lehetne a gyárakat supllyzni.
Rohadt szar rohangálni köztük.
De szerintem csak egy újabb gyár lesz.
Esetleg koko meth és mariska gyárból adhatunk el itt cuccot. -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Nekem nem lesz.
De a diszkót majd rólad nevezem el.
Buzibár tényleg nem kell.Akkor a 30 misimet kocsikra meg ruhára és új házra költöm.
De ha lesz homár gyilkolós küldi na az érdekel.
Jut eszembe,ha neked lesz buzibárod mért nem magadról nevezed el??
Lesznek ebben valami érdekes melók is.
Fura az a szabadtéri diszkós rész.
Mintha illegális diszkó lenne.
Na de majd este megnézem rendesen a videót.
Mobilon nem az igazi. -
freeknight
őstag
válasz
HussarF
üzenetére
ÓÓÓ igen, visszatér Gay Tony!

"Create a hub for your other businesses" - és látunk egy raktárat, amiben vannak ceo-s ládák, kokain, és lóvé. Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok erre, mi lesz. Engem már azzal is boldoggá tennének, ha innen tudnék venni supply-t a gyáraimba.
Látunk egy csomó új karaktert is (a kövér leszboszi csaj szerintem valódi dj, legalábbis Black Madonna így néz ki), nagyon úgy tűnik, hogy lesz valami sztori-szerűség is, talán heistet is kapunk? Az ütős lenne.
-
szTotyy
őstag
...hát ez a trailer elég ratyis lett!
Plata, reklámozzák a buzibárod!
-
válasz
Dahkteromar
üzenetére
-
Kiskokó
veterán
válasz
zolcsika0801
üzenetére
Ahogy Hussi Ef társ is írja, az autós szépségversenyre gondoltam

De azért te is jól nézel ki. Viszont van egy mondás nálunk "#nohomo"

Drakarnoarr : OO jeee
jön a dög Afterezés, végre nem csak eladni lehet majd a Kokain gyárat 
-
Dahkteromar
csendes tag
"Los Santos is a city of bright lights, long nights and dirty secrets, and they don’t come brighter, longer or dirtier than in GTA Online: After Hours.
Partner with legendary impresario Tony Prince to open and operate a top shelf Nightclub featuring world-class DJ acts Solomun, Tale Of Us, Dixon and The Black Madonna, and use it as a front for the most concentrated network of criminal enterprise ever to hit San Andreas.
The party starts on July 24th."
-Steamről
-
Plata
félisten
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Csak poénból mondtam neki.
Szó volt róla hogy a fórumba írt valaki valami dudálós jelekről.
Én meg mondtam errei ha nem akarod hogy toljalak dobj egy stickyt.
Tegnap postás eladás ugyanott be bugolt mint múltkor Fritznek,ha jól emlékszem.
Fritz akkor fejbe lőtt és megjavult csak vesztettünk egy csomagot.Tegnap C is le akart lőni de nem jött neki össze.
Egyszerűen nem fogott rajtam a lövése,bármivel lőtt,kénytelen voltam magamat felrobbantani stickyvel. 
(#65172) Mike
Pedig jó kis ökörködés volt,eladások közt jött Saabe hogy vesz Chernobog-ot és próbáljuk ki.
Vége az lett hogy mindenki aki fent volt ott hülyült.Rámentünk mindenféle vacakkal chernobogra.
Insurgent sajna túl magas neki.De a turreted limotól akkorát repült mint a fene.
Utána meg jött egy kis hajókázás meg tengeralattjárózás.
Na persze lenyúlták a pegazus-os hajómat.
-
válasz
zolcsika0801
üzenetére
Az autós szépségversenyre gondolt, ami PHHU szinten szokott megrendezve lenni

-
zolcsika0801
csendes tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Helo !
Köszönöm ,nagyon aranyos vagy ,csak magam örömére csináltam adtam rá olyan cuccot ami nekem is tetszik.A rosszat legyőzi a jó, ez van a pólón.A kalap a mentalitás:- szeretem a valódi farmer stílust,a szabad életet ,farmot, lovakat stb ezért ilyen a kalap,meg enyhén Van Helsinges is.XD.Az arcnak meg olyat akartam hogy ne legyen se nyomi,se arrogáns ,se beképzelt,legyen egyszerűen csak vagány.Köszz ha úgy láttad hogy sikerült.
-
kinghabi
csendes tag
Sziasztok,
Nem találtam róla pontos infót, hátha tudtok segíteni. A Doomsday Heistnél kell venni Facility-t, de van olyan tétel az extrák között, amit mindenképp meg kell vegyek hozzá, vagy csak egy sima alap Facility is elég ahhoz, hogy a DH-t meg tudjuk csinálni?
Köszi előre is!
üdv,
Szabi -
Kiskokó
veterán
válasz
zolcsika0801
üzenetére
Akár a szépségversenybe is beszállhatsz!
-
zolcsika0801
csendes tag
-
Heller2
aktív tag
válasz
simon105
üzenetére
Szerintem túl voltunk a csónakos eladáson, mert már a városban csináltam a szokásos semmit.
Ekkor írta az a Farmer nevű, Majnak, miután kinyírta párszor, hogy "reported", ez után dobálta ő (farmer)(szerintem) a pénzt, hogy tudja reportolni, még pont erről beszéltünk is.
Én így láttam a dolgokat.
Besérült a gyerek mert lelőtték a hülye beszólásai után. -
simon105
tag
Utólag visszaolvasva a reggeli hozzászólásokat, túlságosan támadónak tűnhettem veled szemben, ami nem volt célom. A szóismétlésekre mindössze annyi mentségem van, hogy tényleg siettem.
Csak azt szerettem volna kérni, hogy bánj kicsit óvatosabban az olyan kijelentésekkel, hogy 'később leléptetek mert valaki pénzt dobott rád vagy te dobtál valakire nem tom'. Ebben a játékban a legsúlyosabb vád, hogy valaki csal, ezért szerintem csak akkor kellene egymást illetnünk vele, ha minden kétséget kizáróan megbizonyosodtunk róla.
Nem fontos, de ez biztos, hogy csónakos eladás közben történt. Ha pedig közben toltál volna, arra mindketten emlékeznénk
. -
-
simon105
tag
Ez utóbbi az, amit nem hiszek el, és ami miatt egyáltalán írtam.
Ott voltunk, láttuk mind a ketten, de akkor nagy vonalakban, mert mennem kell:
Tiszta session, csónakos eladás, Jön Farmer+szám, beírja, hogy nem szereti Trumpot és Putint. Engem ez szomorúvá tesz (bevallom, csak színleltem). Jön egy másik nagyszintű is, csendben van végig. Majkee killed Farmer+szám felirat. Csónakos eladás vége, közben gyepálják Farmer+számot. Valaki beírja, hogy ez csal is. Kickelés kezdődik. Majkee beírja, hogy pénzt dobnak rá, és akkor sem múlik el, ha bemegy az irodába. Farmer+szám left, magas idegen bent marad. Majkee left. Új sessiont készít valaki. Valaki beírja, hogy ez visszajött. Farmer+szám megint a sessionben van. DavidSimon-HUN left (ezt a feliratot mondjuk nem láttam).
Én ezekre emlékszem a pénzdobást illetően, ha szerinted nem így történt, írd le kérlek. Ebből viszont nehéz bizonytalannak lenni azt illetően, hogy Majkee dobta-e a pénzt, vagy rá dobták-e. -
simon105
tag
Na jó, azért ezt így lehet, hogy nem kellene Plata.
Majkee bent van a crewban, de mellette másik kettőnek is tagja, amiből az egyiknek három, a másiknak egy tagja van. Most éppen a három tagú van beállítva aktívként, ezért láthattad a neve mellett a KNDR taget. Ezt mind onnan tudom, hogy én látom a profilját, gondolom (a szabályzatnak megfelelően) úgy van beállítva, hogy azt csak a barátok láthassák.
Tegnap két sessionben is találkoztunk csalókkal. Az egyikben írta Majkee, hogy pénzt dobtak rá, ezért elhagyták a sessiont.
Én igyekszem kimaradni konfliktusokból, és eszem ágában nincs egyik oldalra sem állni. Azt viszont nem tarom korrektnek, hogy bedobsz ide ilyen félmondatokat. Vagy beszéljétek ki a korábbi sérelmeket, vagy hagyjátok elsikkadni, de ezzel csak további feszültséget szítotok a crewn belül. -
Plata
félisten
válasz
Majkee84
üzenetére
Valami kndk vagy kknd vagy kdnk vagy valami ilyen crewben vagy .Láttalak mert egy sessionban voltam veletek,meg is kérdeztem de nem válaszoltál.Később leléptetek mert valaki pénzt dobott rád vagy te dobtál valakire nem tom.
Mivel nem válaszoltál gondoltam megnézem a profilod,de ott nem lehetett. -
Plata
félisten
válasz
UnConnecteD
üzenetére
Nem,valami fura crew neve volt eddig,aztán Ph-s lett egy hete kb most megint valami fura crew.
Ekkor lépett be,vagyis 11 napja. -
Plata
félisten
Srácok,Májki mióta nem Ph-s?
Ma este láttam hogy nem Ph-s,meg akartam nézni a profilját de privát,így gondolom végleg ki lépett a Ph-ból.
Akkor múltkor csak azért lépett be hogy feljelentsen egy Ph-st mert lelőtte?
Már nem emlékszem kit jelentett fel lövöldözésért,de ez így nagyon úgy néz ki csak azért lépett be hogy feljelentse. -
hurka434
csendes tag
Sziasztok! Nem tudjátok véletlen, hogy az új nightclub dlc mikor jön be GTA-ba?
-
JulianSinulf
őstag
Épp ezt írom, hogy nekem sosem volt egyik sem tele és 12-nél sem volt több bennük. De a 12-t azonnal el is adtam. Van egy kicsi és egy közepes raktáram.
Szerintem jelenleg üresek is.
Már rég jártam online. 2 hete csak erősen adatkorlátos mobilnetem van, amit a win pillanatok alatt megenne. A játék még nem is lenne olyan vészes, bár azért azzal is mennek a megák. A nagyobb gond a háttérben futó egyéb vackok és a W10. 4G-vel pillanatok alatt elmegy pár száz mega.
De remélem a héten, de legkésőbb a hónap végéig megcsinálják már a netet. -
ProgenXL
őstag
Szép estét!
Nem voltam pár napig miről maradtam le?

-
debrecenikri
tag
Egy ember loyalty és all in order challenge-re lenne? Ha nem halunk meg a criminal mastermind is összejön vele
-
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére

E8400 -> i5 750
2GB DDR2 800Mhz -> 4GB DDR3 1333Mhz
HD 4850 512MB -> GTX 275 896 MBÉn a meglévőt fejlesztettem, hogy jobban fusson.
-
Plata
félisten
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nekem most 5 CEO raktáram van,egy tele volt kettő meg majdnem teli és betámadták.
De nagyon bénák voltak.Mondjuk railgun-os tankkal mentem oda. -
hegyipapa
senior tag
Nem rég volt téma a Chernobog bugról, milyen nagyokat lehet "repülni"
Képes topicba, még talán Szabi is rakott fel képeket erről. -
JulianSinulf
őstag
Ha sokat tudsz vele játszani, akkor jól jön a pénz. Csak arra kell figyelni, hogy mindig legyen supply és amikor szól, hogy el kéne adni - tele van, akkor lehetőleg add el.
Napi pár óra játékkal lassan fog megtérülni a befektetett összeg.
Amíg megy a termelés, addig segíthetsz másoknak, élvezheted a játékot másképp, vagy mehetsz kocsit lopni.
2 kocsieladás közé simán belefér 2 kocsi ellopása vagy 1 kocsilopás + 1 vip work. 1 ilyen körben megvan a 100k. Kocsieladás 5 perc, vip work 5-10 perc. Amikor meg eladod a tele gyáraidat, akkor nagyon fogsz örülni.MC-nél a helyszínen belépsz, majd miután végeztél a dolgoddal, helyszínen kilépsz. Supply vásárlás. Eladás után előfordul a betámadás. Biztonsági rendszerrel sokkal ritkábban. CEO raktáramat még nem támadták be, de 12-nél több csomag sosem volt benne. Másét már kellett bevédenem.
Gyáraimat ritkán támadják be, bár nemrég egymásután megvolt mind a három. Meghívásos session-ben. Tök egyedül. Amúgy hónapokig semmi. -
Puma K
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Amíg meg nem építem a gépet-ki nem jön olyan CPU és GPU, amin 4k-ban fog futni minimum 50 FPS-sel (az erdős részt leszámítva...?
) addig ugyan úgy ahogy hagytam 
Meg persze a 4k képes 55-70"-os tévé sem fog ártani emellé

LoL most jöttem rá, hogy tényleg egyedül a GTA maradt számomra olyan cím ami miatt képes vagyok gépet fejleszteni... mint ahogy 2014-ben is a nulláról építettem gépet, vettem tévét és vezeték nélküli kontrollert, hogy majd tudjam játszani a 2015-ben megjelenő V. részt... ez maradt egyedüli húzócímnek számomra...

-
Puma K
nagyúr
Olyan pénzszerzési forrásokba ölöd az idődet amik nem hoznak sokat. Aztán nem csoda, hogy fillére pontosan számolod mire mennyit költesz.
Ládázás helyett: coke, meth, bunker és autózással éri meg foglalkozni.
Van olyan ismerősöm aki coke, bunker és autózással hizlalta a számláját úgy hogy jelenleg is közel 60 milliója van és 40 alá sosem viszi.
Én meg most, hogy nyár eleje óta alig játszom... 20 millióval rohangálok... ez az összeg meg semmi a játékban eltöltött időhöz képest... és félő, hogy kevés is lesz az új kiegészítőhöz

Vagy még ott a heist lehetősége azon belül is a PS ismétlése... azzal anno mikor még nem voltak MC-k 1.5 max 2 nap alatt 1 milliót kerestem semmi erőlködés nélkül, mert néztem kivel megyek heist-re aztán ha suta volt léptem ki.
-
Mike
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
nekem security nélkül állandóan támadták a meth gyárat, de volt hogy a rendőrség jött és kiürítették az egészet
a CEO doboz raktárat is szinte naponta kellett bevédenem, ha aktívan dobozoltamhány resupply kell egy fullhoz?
mert ugye egy dolog a 1055k, de ez csak árbevétel, mennyi ehhez a költség?
na jó majd utánanézek ennek -
Puma K
nagyúr
A megvétel után ajánlottabb első körben az equip és a staff részt fejleszteni, ahol lehetőség van játékon belül.
A security-nek nem láttam sok értelmét régen és most sem.
Bár biztos van valami gyakorlati haszna... én inkább az MC-ből a munkák befejezése után azonnal kilépek míg egyik gyártól a másikig megyek... bár általában saját szerveren üzzük a témát. -
Kiskokó
veterán
Nem tudom fejlesztés nélkül pontosan mennyit ad, de biztos úgy is megéri valamennyire de sokkal kevésbé.
Fejlesztve is kb 5-6 óra termelés kell neki mire teli lesz. Amúgy még lassabb és kevesebb zsét is ad.A security pont fölösleges volt sajna. Nekem MC gyárakt is kb 2-3 havonta egyszer támadják. Bunkerem meg kezdetek óta meg van eddig összesen volt 3 támadás a sztem már több mint fél év alatt. (igaz nekme is van security)
Én amondó vagyok lopj pár kocsit (kurva irritáló lesz) de az viszonylag gyors instant pénz és amint tudod a bunkerre vedd meg a fejlesztést.
Akkor a bunker teli messzire eladva 1,050.000 millió -
Mike
veterán
válasz
Lorell71
üzenetére
még nem nagyon adtam el autót, csak megvettem hozzá a garázst
a CEO-t is csak megvettem, alig dobozoltam
az MC dettó, sajnos meth gyárat vettem full felfejlesztve, de mást sem csináltam egész nap mint hordtam a supplyt, terítettem a cuccot, védtem a gyárat, egész napos furikázás, a kurumából szinte ki sem szállva
ez nekem nem jött be.
Szabee azt mondta a bunker elvan maga, Youtube-on megnéztem mi a bunker kiszállítás, nem vészes, így megvettem ezt is. egyedül plusz védelmet vettem meg, hogy ne kelljen ott is állandóan mennem védeni mint a ládánál vagy a gyárnál (persze lehet csak kidobott pénz volt, nem tudom)
Jelenleg a bunker 1,5 millióban van, ezt szeretném viszontlátni, és akkor azt majd elköltöm fejlesztésre.Szabee, miért amúgy nem éri meg?
majd várok
-
Kiskokó
veterán
Saabe mondta... aj aj ez már rosszul kezdődik...

Amúgy megéri de csak akkor ha rajta a fejlesztés. Értem én a gondolat menetet de ha előbb még a fejlesztés kitermelésére vársz akkor úgy meglassítod a folyamatot. Lopj meg adj el pár kocsit és a Staff upgradet legalább vedd meg!!
-
Lorell71
tag
Nem tudom mi Neked a kidobott pénz. Most csak kokó, pénz és meth megy, a bunki fejlesztésre állítva 3 hete. Van 15 misim tartalékban ami szépen lassan gyarapodik, pedig veszek ezt-azt. Szeretek segíteni, de a nagy része ebből jött be. Nem lehet veszteséges pedig én veszem bele a suplyt, nem lopom. A fűbe lopom mikor időm engedi, duplánál adom el. Az lassan térül meg. Autókat nem adok el, uncsi.
A való életet ne keverjük már bele. Ez szórakozás kikapcsolódás.
-
Mike
veterán
válasz
freeknight
üzenetére
Eddig is költöttem már különféle hülyeségekre pár milliót, úgy hogy több milliós bukta lett belőle. Szóval én azt gondolom, hogy lehet fejleszteni, igen, de termelje ki azt a pénzt, ami a fejlesztésre kell. Ha nem termeli ki akkor nem jó üzlet, de a veszteség is kevesebb. A való életben is így gondolom.
Azért vettem meg a bunkert, mert Szabee (Kiskokó) azt mondta, meg amúgy is volt már CEO autó import/exportom, és gondoltam kocsik lopása közben akár termelhetne a bunker is. De a fejlesztéseket termelje ki maga, én nem etetem.
A linket köszi, elolvasom.Plata
ugyan van MC gyáram, de nem működik. Én nem dolgozom egy játékban sem. Ha már munka, akkor inkább dolgozom rendesen, kicsit jobb hatásfokkal mint a GTA5-ben, ugyanis nem hiszem, hogy a játékban 2-3 óra alatt meg tudnék keresni 8 milliót. Az más kérdés, hogy fizikai fájdalmat okozna a játék eredeti árán játékpénzt venni.
-
freeknight
őstag
Ebben minden infót megtalálsz.
A bunkernél nem számít mikor adod el, nem jár bónusz a nagyobb tételű eladásért, mint pl a raktárnál.
A fejlesztések kellenek rá, úgy kellett volna félretenned a pénzt rá, hogy azokat egyből megvehesd, azok nélkül kb feleannyi az óránkénti profit.
Autót se úgy veszel, hogy van 1 milliód, és azt mind a kocsira költöd, hanem beleszámítod a kötelező papírmunkát meg adókat, meg egy olaj és vezérléscsere díját. Itt is, a bunkerhez, mc-hez kötelező megvásárolni már kezdéskor az upgrade-eket. -
Plata
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Sokkal jobb az eladása.
És a meth egy rakás szar.
Utálom én is.
Bunker nem csak egy sima biznisz,van benne több lehetőség.
Az enyémben van lakás is,meg MOc,na meg lőtér satubbi.
Meth laborban nem nagyon csinálhatsz semmit,de bunker az más.
Bunker eladás meg jó móka,főleg ha felrobbantjuk egymást buggy-val.
Mellesleg bunkerbe lehet lopni is supply-t,mert néha érdekes a lopás.Mc gyárakba meg lopja a büdös franc. -
Mike
veterán
bunker eladás:
érdemes minél nagyobb tételt egyszerre eladni, vagy mehet 25-ösével is egyedül, a bevétel szempontjából nincs jelentősége?meg tudja valaki mondani, hogy alap bunkernél mennyi a profit 25 tételnél, ha veszem a supplyt?
-
Plata
félisten
Hiába vettem meg a turreted limo-t és a pegazus limo-t,egyiket sem lehet testre szabni.
Sem MOC-ban sem máshol.Pedig reménykedtem benne.
Ezért vártam már hogy jöjjön olyan Limo amit haza lehet vinni a garázsba és lehet tuningolni festeni.
Kéne még egy kempingezős DLC is amiben van lakókocsi.
Szeretnék már rég egy lakókocsit,Pegazus van is de az szart sem ér. -
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Rózsaszínre?

Mikor láttál te nálam rózsaszín kocsit?
Crew színre akartam,mert crew autós talikra kellene. -
negyven2
nagyúr
válasz
Dahkteromar
üzenetére
Itt lényegében egy kupont kapsz, mint anno a Hemres-nél. Illetve az érkező, még nem a játékban lévő dolgokhoz is egy kupon lesz ez (mint pl. az ajándék fegyver az RDR2-ben.
-
negyven2
nagyúr
Hivatalosnak természetesen nem hivatalos. Viszont nála eddig elég pontos volt a szivárogtatás. Ezek is elvileg hamarabb kiszivárgott információk (a töltőképernyőn lévő szövegek). És mivel ezek szerint holnap olyan járművekhez érkeznek extrák, amik nincsenek a játékban így ezért mondják, hogy 17-én jön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ubuntu Linux
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Gaming PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / B550 / 32GB 2666Mhz / 512GB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Turingot is kicsinálta az olyanok mint te. Tudod, a fajtát. Tényleg kell ez ide? Szerintem nem.

Patriot Strechhh jiihaaa 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
0:48-nál kettő is feltűnik.

CactuS