Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
hmm.
én sem értem. nem tudom mikor módosíthatták a "hitbox"-ot, de van emlékképem arról, hogy kiszedtek hátulról. be is rágtam, hogy rááldoztam egy halom lóvét, amikor a már meglévő zárt hátsó résszel ellátott kocsimnál ilyen sose volt.ha tényleg így van, akkor vegyétek részben semmisnek a kuruma "fikázásom", vagyis a be tudnak lőni részt.
-
Kiskokó
veterán
válasz
üzenetére
Én nem tudom, hogy téged hogy de hogy engem a büdös életben nem lőttek ki sehonnan a Kurumából... még player se nem hogy NPC.
A kuruma TELJESEN golyóálló! Egyszerűen nem értem amit mondasz!
A BUG miatt vannak apró pontok ahol be lehet lőni de ott NPC ritkán lő be véletlen, pláne nem öl meg.Szóval neméétem'
De nekem aztán oly mind1 ki mivel közlekedik

-
törölt tag
válasz
Heller2
üzenetére
leírtam a megoldást:
tolatva kell menni az ellenségek felé. ha ez bonyolult, akkor inkább kurumával menj.
persze ez csak pve defend-re igaz (csak mc defendem volt idáig). nem vagyok pvp-s, illetve ott sem ér sokat, mert 1 robbanást bír emlékeim szerint.(#54393) Kiskokó
nem volt kérdéses, hogy páncélos kocsiról van szó, viszont bugról idáig nem tudtam.
én is sokat használtam, de sokkal kényelmesebb volt zentornoval. ha robbanószert kell használni (több küldetésnél is előfordul), akkor ki kell szállni a kocsiból. össze-vissza kell forogni, hogy tudjál lőni, mert nem minden szögből lehet kilőni. cserébe viszont ki tudnak lőni téged még hátulról is.
nekem jobban bevált ezzel a tolatós módszerrel, szerintem "imba" is egy kicsit a felsorolt előnyök miatt. -
parkr
őstag
ma nem jött új daily. olvastam hogy előfordul de nekem még nem volt ilyen.
-
-
törölt tag
fórum alapján a special carbine-t használtam nagyon sokáig, mostanában az mk2-es "nagypapával" megyek, heavy sniper is belopta magát a szívembe.
kocsiból viszont nálam a zentorno még mindig a favorit, vagyis kurumához viszonyítva mindenben jobb:
-sebesség és irányíthatóság nem kérdéses
-100% armor upgrade után kb egy tank (ütközés és sima lőszer esetén, robbanást ez sem szereti)
-hátul nem tudnak belőni (kurumába igen), és a sebessége miatt csak a hátulját látják
-ki lehet lőni belőle minden szögből, és robbanószereket is lehet használni (kurumából/ban egyik sem)szóval tolatva jobban védve vagy, vagyis teljesen védve vagy, és tudsz hátra lőni. már ha a kocsiból akarod osztani az áldást.
alapvetően akármelyik hátulról teljesen zárt sportkocsiról elmondhatóak ezek, szóval én annyira nem értettem ezt a kuruma mániát. egyetlen előnye van, hogy 4 személyes, de mást nem tudnék mondani. -
Trailblazer
veterán
Én a sweeper shotgunra esküszök. Sajnos vezetés közben nem működik.

-
mikesum
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég kezdtem bele MC üzletbe, supply lopás terén érdeklődnék.
Melyiket, hogy "érdemes", lehet (ajánlott jármű, fegyver)? Érdemes-e társsal/társakkal csinálni, ez mennyire szokás itt crew-n belül?
Találtam egy jó kis összefoglaló videót, ez egész jónak tűnik, ez év januári, ez használható?
[MC resupply]Még ehhez kapcsolódva, szintemen (64) milyen fegyverek ajánlottak, használatosak?
Előre is köszi a segítséget! -
Anulu79
addikt
Ha nincs elmentve outfit akkor az utcán át tudok öltözni más ruhába?
-
-
Segal
veterán
válasz
bobalazs
üzenetére
Mivel publicba maradsz ezért random bekerülhet hozzád bárki. Ezt nagy mértékbe lehet javítani ha a barátlistád tényleg azokra van leszűkítve akikkel játszani is szoktál és nem vagy benne 3-4 crew-ba. (meg akiket meghívsz azok sem).
Persze idővel így is jönni fog 1-2 random de ha már bent vagytok pár haverral akkor lehet kickelni a betévedt embert. Egy darabig ez fenntartható aztán marad megint az üres csinálás. -
szTotyy
őstag
Mert biztos már felszabadítottad az összes sessiont!

Amúgy nekem is volt hasonló, pont a legutóbbi talin, vasárnap. Felcsatlakoztam többször is, de egy perc múlva mindig ledobott, vagy éppen azt írt aki, hogy az illető már nincs a sessionben (pedig de!
). Ezt csinálta fél órán keresztül.. Aztán megjavult. -
Puma K
nagyúr
Csatlakozás terén a játék olyan mint volt anno a rosszabb időkben ebből a szempontból... hiába erős gép, gyors net és online lévő barátok, de sokáig tart a csatlakozás.
Amit meg te tapasztalsz azaz amit egyik haver tapasztalt anno szinte szüntelenül, hogy egy szerveren vagyunk játszunk és ledobálja folyamatosan tőlem és nem tud visszajönni...
-
Ezzel az imént linkelt programmal, ha leszórok a public szerverről mindenkit, majd meghívok egy két havert csatlakozásra, onnantól újra jöhet oda bárki?
Mert ez történik, random csatlakoznak be emberek. -
ucli
senior tag
Valaki találkozott már olyasmivel, hogy X óra játék után csak üresbe dob és senkire se tud csatlakozni?

Nem az első alkalom volt a mostani.
-
Segal
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Nezd ha eladasnal betamadnak es ott maradsz a sessionbe akkor lehet hogy 0 a beveteled mig ha gyorsan uresbe rakod magad a 100% 3ladnivalod megmaradhat. Szerintem ez eleg nyomos erv hogy hasznalja az ember ha szukseges.
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ez így pont jó.
Ha nyomsz egy "Y"-t, akkor ott is láthatod, hogy public-ot ír.A másik jó dolog benne, hogy bármikor megteheted.
Pl. a múltkor elmentek a fiúk, én meg nem tudtam utánuk menni, nem volt ott ismerősöm és amúgy is épp feladatban voltam, ami session váltásnál bukás. Úgyhogy mindenkit kipateroltam, ez kb. 20s és folytattam nyugodtan a feladatot.Korábbi információim alapján a gyárak termelnek solo vagy crew módban is, az a lényeg, hogy valamilyen formában online légy. Ami azt illeti, teszteltem solo-ban és el is fogyott az anyag a gyárból.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Ha alapból Publicba voltál és ezt írja ki akkor de. egyedül vagy ilyenkor egy publicba.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Az évek alatt eljutottam oda, hogy ha hullik pénz akkor hulljon... nekem könnyíti meg egy kicsit a játékot. De mivel maximum 5-10 percig vagyok public szerveren így ez a veszély igencsak csekély mértékben fenyeget.
De töltőképernyőnél heist után nem tudsz mit csinálni... ott van a karaktered a pályán, viszont neked még tölt a pénz meg már hullik rád amit meg nem is látsz csak mikor ledob a karakterhez...A Cockstar meg k@pja be tövig, hogy ennyire de tényleg ennyire magasról telibe sz@rja ezt az egész csaló témát függetlenül attól, hogy pénz hullik az égből, god mod-ban mászkáló emberek ölik halomra a többit, vagy egyéb módon érvényesülnek a többiekkel szemben egy külső programot futtatva... és még hirdetik a shark card-ot meg akciózzák hogy vegyed...
-
törölt tag
válasz
Trailblazer
üzenetére
a játékban választható solo session az nem egyenlő a mi általunk kreált solo pub session-nel.
csak pub szerveren termelnek a gyárak, és lehet mc-zni, ceozni, stb. -
Segal
veterán
válasz
Trailblazer
üzenetére
Mert azzal a megoldassal amit te irsz nem lehet lopast vagy eladast inditani. Ahhoz mindenkepp public session kell. Azt viszont nem lehet a menubol csinalni, igy marad az hogy publicba szakitod a neted es akkor abba is maradsz csak mindenkit ledob melloled. Magyarul ugyan ugy egyedul leszel csak dolgozhatsz.
-
Trailblazer
veterán
De miért kell úgymond billkombó a szóló sessionhoz, ha az Online menüből is elérhető mindez? Minek ehhez adaptert ki-be kapcsolni?
-
Geryson
addikt
Mesterek? Hogyan is van az a billkombó, amivel egyedül leszek egy online sessionben? Egy magyar sráctól hallottam, de elfelejtettem...

-
ucli
senior tag
-
ucli
senior tag
válasz
Anulu79
üzenetére
Megjelenés óta nyomom, de kb másfél éve lövöldézek így komolyabban.
Igaz, most az utóbbi időben fölhagytam vele, volt olyan is, hogy naponta 10 kill se volt meg. De ezelőtt meg a napi 150-200 killt szereztem a barátokon (tegnap kb 250 lett a vége
).
A 20k-t nyár végére terveztem, csakhogy jött a sok dlc meg a csíterek, én meg farmoltam, és publicba alig jártam, ezért csak halogattam, de év végére meglesz a huszonöt .
-
ProgenXL
őstag
-
Daw93
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Fegyveres járművek, mint amik eddig jöttek, hogy a 98%-uk hasznavehetetlen/felesleges? Mint az autó elején levő gépágyú aminél kb az uzi is erősebb

Viszont azt is írják, hogy lesz egy kis készletfrissítés a legendary motorsportnál ezek szerint lesz értelmes új autó is
Toyota Suprát a népnek! (persze egy 1gen NSX-ért vagy S2000-ért sem haragudnék meg
)
Az új ingatlanokra a Maze Bank Foreclosures-nél kíváncsi leszek, hogy valami újdonság lesz, vagy megint lehúznak egy bőrt a supplylopás-megtelik a gyár-eladás vonalról -
ProgenXL
őstag
Gyün az őszi dlc
új fegyveres járművek, új ingatlanok és még sok más -
_BubuHUN_
csendes tag
esetleg valami élményképeket hova/melyik topicba lehet feltölteni?

-
szTotyy
őstag
Mókásak tűnik az új repülős adversary mód! Végre egy kis légi csetepaté!

-
bluuzia
senior tag
Mai egyik napi feladatom az volt, hogy nyírjak ki 20 playert. Az ilyet mindig Death meccsen szoktam elvégezni, hisz az pont erről szól.
Ma 3 deathmeccsen 5 killt sikerült elérnem, mert mindháromban cheaterekbe botlottam. Érdekes módon nem rögtön a csalással indítanak, csak 2-3 kill után.
Az egyikben a legdurvább az volt, hogy még lőni sem engedett miután ráírtuk, hogy csal. A másikban meg egyfolytában robbant mindenki.
Ez így tényleg kezd kiábrándító lenni, ha már egy nyamvadt missiont sem tudok normális playerekkel letolni.Tudom, mindjárt jön, hogy minek erőltetem a dailyket.

-
Legalábbis úgy tűnik, hogy ennél tovább nem lát a Rockstar. Pedig a teleportálás meg a god mode is nagyon rossz hatással van a shark card eladásra, csak közvetettebben, mint a pénz moddolás. Vagy nem tudom, hogy mit gondolnak, hogy fognak az emberek a játékkal játszani, ha szar az egész, mert tele van csalóval? Vagy azt várják, hogy majd akkor be sem lépnek, csak a shark cardot megveszik, amikor kitolnak valami tartalmat és nem munkából, hanem abból vásárolnak? Ostobák, ha ezt hiszik. Sokkal nagyobb eséllyel vásárol az, aki folyamatosan játszik. Ráadásul sokkal nagyobb a játékos bázis is, aki vásárolhat, ha egyébként is megéri vele az időt tölteni, mert nem olyan szar, hogy új tartalomkor érdemes csak belépni.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
hegyipapa
üzenetére
Már csak azért is jelentkezhetne, mert tényleg kíváncsi lennék arra, hogy mi viszi rá az embert, hogy ilyen nicket válasszon...

A mostani témára: az a baj, hogy én még mindig azt érzem, hogy az RS részéről a fő bűn az, ha valaki moddolt pénzhez jut, nem pedig az, hogy teleportál, spawnol, sebezhetetlen, aimos, instant robbant stb. Pedig a kettő közül az első fertőzi kevésbé a communityt.
-
szTotyy
őstag
Én ezt támogatom, korábban én is említettem, hogy az lenne a legszebb, ha csak egy crew, és barátok nagyrészt csak crew-ból lennének. Főleg az újonnan érkezők ne legyenek már benne 41248 másik crew-ban!
Valószínűleg ez csak egy utópisztikus álom marad.
Nem akarok én itt senkinek sem tanácsot adni, se kicsinek se nagyfőnöknek, nehogy félreértse valaki, nincs is hozzá semmi jogom., meg valóban elég nehéz lenne ezt megvalósítani.
Többször előfordul, hogy valaki csinál egy üres sessiont, hogy nyugiban tudjon eladni, de mire a többiek csatlakoznak, összeverbuválódik egy csapat az adott gyárnál, közben már 4-5 idegen is megjelenik. Ez elég idegesítő, mikor már sokadik sessionben tudjuk csak eladni az illetőnek a cuccát. Mondtam is múltkor, néha úgy érzem magam, mint a Sliders című filmsorozatban, mikor a szereplők folyton párhuzamos világokba csúszkálgattak.
Bocs, Szabi 300-as hozzászólására akart menni ez a válasz..
-
Kiskokó
veterán
válasz
HussarF
üzenetére
Nem tudom amióta opressorral járok, rászoktam arra hogy a kezdeti PP után ha épp nincs más dolog ha úgy alakul hogy be bekeverednek az idegenek, mindig neki állok opressorral vadászni

ez kb 1-2 hete.
fél óra órát simán el lehet lenni gyilkolászni, egyre többen leszünk, van hogy már 4-5 en rám vadásznak. aki PH-s nek meg nem tetszik ez azok elkopnak az új sessionbe (én majd utánuk)
Szóval a múlthoz képest most viszonylag sokat vagyok rendes publicba és ahhoz képest sztem nem vészes.
Szerintem.Mint most is láthattad... ott daráltál te is ahol én

-
válasz
Kiskokó
üzenetére
Ez mind csak addig érvényes, amíg neked nincs több igényed, mint PHHU-sokkal lógni, elfarmolgatni meg ilyesmik. Amint te valami olyasmire vágysz, hogy más játékosokkal is kapcsolatba lépj, akár pozitív, akár negatív értelemben, harcolni akarsz, vagy ilyesmi, akkor egyből elviselhetetlen problémává válik a cheat.
-
ucli
senior tag
válasz
HussarF
üzenetére
Szerintem akkor a nagyobb lövöldéseket már rég kicsapták volna.
Nekem is többször írták, hogy g*ci csíter aimbotos vagyok, ezt több crew társra is mondták.
De mékse bannoltak (ezért
).Kiskokó:
Crew session-be ritkán tévednek be azok a bizonyos felhasználók, ráadásul az üres gyorsan kész van. -
Segal
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
I have a dream...
Na ez az ami mar soha sem fog megvalosulni sajnos. Ez a tema mar tobbszor elokerult de valaki mimdig bekeveredik egy mar bentlevon keresztul aki aztan hozza az olyan haverjait akinek se a neve se a crew-ja nem utal arra hogy magyar es legalabb koszonni sem tud
Hidd el engem ez a problema jobban erintett mert en egyfolytaba kocsiztam es mig masoknak egy uj session annyit jelentett hogy elfogadja az invet es minden megy tovabb csak nyugiba addig en amikor mar kivartam 25-30 perc cd-ket kocsieladasnal es tudtam ha megyek en is akkor megbuntet a jatek a maradek 10-15 percemhez hozzaad meg vagy 20at akkor az nem volt egyszeru dontes menni vagy kockaztatni. Nem veletlen irtam neked is tobbszor hogy nem tudok utanatok menni. Mindenesetre be is fejezem a predikaciot mert ez ellen ugy sem lehet semmit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LG monitorok
- Monitorkalibráló eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 13 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 2700X 32GB DDR4 1TB SSD GTX 1080Ti 11GB CM Masterbox MB 600 650W
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én mindig pörögtem vele

). Ezt csinálta fél órán keresztül.. Aztán megjavult.

Valószínűleg ez csak egy utópisztikus álom marad.