Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyipapa
senior tag
válasz _BubuHUN_ #54207 üzenetére
Bubu ezt olvasd el, részedről rendben van akkor jelentkezz socialon a crewba és elfogadjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz _BubuHUN_ #54213 üzenetére
Muszáj félkövéret használni?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Segal
veterán
válasz _BubuHUN_ #54257 üzenetére
Ez nem egy letöltendő büntetés ahol meg kell mindig jelenni időbe. Ha jössz jössz ha nem akkor meg nem
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
JulianSinulf
senior tag
válasz _BubuHUN_ #56589 üzenetére
Szívesen betolnék neki hátulról egy hójelző karót... Komolyra fordítva a szót, ilyenkor sajnálom, hogy a körünkben nincs egy normális hacker, aki el tudná intézni az ilyeneket.
De eddigi tapasztalataim alapján egyik hacker sem normális.
Szóval a kettő kizárja egymást... -
Kiskokó
veterán
válasz _BubuHUN_ #56850 üzenetére
Így van
Hiszékeny PHHU tag, pénz adott nem Crew tagnak. Illetve Gotmogh látta teleportálni.
Nem raktam még ki a crew-ból előtte gondolom szólok itt, de úgy gondolom távozhat!
Ha a többiek is így vélik akkor tegyék meg a szükséges lépéseket.+
Én lassan felfüggeszteném a crewba való jelentkezést. (szerintem)| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
-
Majkee84
aktív tag
válasz _BubuHUN_ #57060 üzenetére
A kérdésem nem tudom, hogy mennyire befolyásolta a játékélményed (megkérdeztem hogy hány gigabájtos a processzor a gépedben, amire azt válaszoltad hogy 4...) de kb. annyi értelme volt, mint a te kérdéseidnek általában. A téma itt részemről is lezárva.
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
-
Heller2
aktív tag
válasz _BubuHUN_ #57121 üzenetére
Hozzám is a jézuska jön, persze valahogy lemarad a fele a listámból..de nem baj...majd elkapom!
Nyugtasson az, hogy ők (mi) már rég halottak, vagy nem beszámíthatóak leszünk, amikor Te még élsz
Hülye felnőttek
PP dolog tényleg van, ha meglátjuk Saabet, de, hogy valaki "mi a faszért jön" dumát ejtett volna..olyannal nem találkoztam.GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Segal
veterán
válasz _BubuHUN_ #57360 üzenetére
Legrosszabb esetben tedd ujra a jatekot.
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Bjørgersson
félisten
válasz _BubuHUN_ #58168 üzenetére
Nem teszem. Holnap megyünk moziba, futni hagynám addig a játékot, hadd termeljen az MC. Bár akkor meg sanszos, hogy betámadják, ha megtelik, nem?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Fujifilm X
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest