Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_BubuHUN_
csendes újonc
Remélem, hogy így sok keresgélés után jó helyre írom
Nos, hát sziasztok! _BubuHUN_ vagyok a GTA 5/Onlineból. Szólítsatok nyugodtan Bubu-nak. 14 éves pesti srác vagyok.
Jelenleg Online-ban 73-as szintű vagyok, korábban már volt egy nagyobb karakterem is 230-as körüli szinttel, csak az már törlésre került okkal. A GTA 5-öt legelőször bátyám xbox 360-án próbáltam ki, eléggé megtetszett, de én inkább úgy voltam vele, hogy majd megvárom a PC-s verziót.. Aztán mikor megjelent végre PC-re is a játék 2015 tavaszán, akkor megvettem. Kisebb - nagyobb kihagyásokkal játszottam vele, így egyretöbb magyar, és egyéb külföldi barátot szerezhettem. Mivel még iskolás vagyok, így hétköznaponként inkább csak késő délután/este szoktam fent lenni, [attól függ igazából, hogy mennyit kell tanulni] de hétvégenként, illetve évszak szüneteken vagyok a legtöbbet aktív. A játékban jelenleg nincs egy hatalmas nagy vagyonom, és összegű pénzem, de mindig kitűzök egy célt, hogy most ezt/azt szeretném megvenni, és akkor keményen megdolgozok azért a pénzért, persze ilyenkor segítenek PH-s tagok is eladni a ceo-s autókat, kokót, vagy a methet, amit mindig nagyon köszönök.
Nos, hát nem sikeredett valami komolyra ez, de remélkedek benne, hogy adtok egy esélyt nekem a crewba
További szép hétvégét.[ Szerkesztve ]
-
_BubuHUN_
csendes újonc
sziasztok, mint írtam a jelentkezési lapomban, hétköznap kevesebbet fogok tudni fent lenni, remélem nem gond.
-
_BubuHUN_
csendes újonc
esetleg valami élményképeket hova/melyik topicba lehet feltölteni?
[ Szerkesztve ]
-
_BubuHUN_
csendes újonc
Mennyire éri meg megvenni a T20-at? Vagy várjam meg, míg lesz rá valami akció?
Valamint mennyi pénzt kell összesen gyűjtenem egy bunker megvételéhez és annak kifullozásához? Mit érdemes benne fejleszteni, és mi az, ami felesleges?[ Szerkesztve ]
-
_BubuHUN_
csendes újonc
válasz JulianSinulf #56587 üzenetére
ez egy buzi hacker
-
_BubuHUN_
csendes újonc
jó ez a hermes amúgy
http://www.kephost.com/images/2017/12/26/Hermes.png[ Szerkesztve ]
-
_BubuHUN_
csendes újonc
adamkaking a mai napon állítólag 54 ezer $-t kapott Hiszekeny nevű játékostól, aki bent van a crewban.
elvilleg hozzá is teleportált, tehát lehetséges, hogy Hiszekeny modder.[ Szerkesztve ]
-
_BubuHUN_
csendes újonc
heló, majke feljön a sessionbe, egyből egy csizmával indít, és indokolatlanul orbital cannonnal szedett ki, és fenyegetőzik. így, hogy már tudtommal nem ph tag, valamit csinálhatnánk ez ügyben.
-
_BubuHUN_
csendes újonc
válasz Mr.Csizmás #57356 üzenetére
hogyan is kell pontosabban? félek, hogy itt valamit elcseszek a mappáiban :"D
---
lehet megvan, 3 perc és írok[ Szerkesztve ]
-
_BubuHUN_
csendes újonc
válasz Mr.Csizmás #57356 üzenetére
hát csináltam valami olyat, hogy ellenőrízte a játék adatokat, de most se jobb
-
_BubuHUN_
csendes újonc
nekem most már végre működik a GTA 5, csak újra lekellett töltenem. azért köszi annak aki segített :"D
-
_BubuHUN_
csendes újonc
érdekes ez a viseris. a mai nap 195-200 mp/h-t sikerült vele elérnem
fullos a kocsi, úgy tudom akkor megy ennyit, ha a suspension gyári marad, én arra tettem -
_BubuHUN_
csendes újonc
válasz Bjørgersson #58167 üzenetére
akkor nem, de fontos, hogy ne tedd le az asztalra/tálcára a játékot
-
_BubuHUN_
csendes újonc
válasz VikMorroHun #61724 üzenetére
a kuruma nem elérhető addig, ameddig nem csinálja meg a fleeca jobot.
-
_BubuHUN_
csendes újonc
Hi, elég rég voltam már fent, lassan egy éve, kb.
Esetleg vissza tudtok venni a crew-ba, vagy már nem?
Nem leszek gyakran aktív a tanulás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest