Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Érdekes lesz, mert a IV-hez nem minden pontban tud majd csatlakozni, hiszen a játék nem fogja tudni, hogy kinek melyik fő karakter maradt életben. Nekem speciel Román hunyt el...
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
Geryson
addikt
Amúgy én nagyon sok elemet hasonlónak látom a GTA 4-hez képest, az eddigieknél ilyet még nem vettem észre...
-
Geryson
addikt
Sziasztok! X-Boxra a fiamnak már karácsonyra megvettem, de most elgondolkoztam, hogy az onlány miatt megveszem PC-re is az V-öt. Anno a IV-et úgy gondolom elég komolyan kipörgettem, képes voltam még 3-4 évvel a kiadás után is játszani vele.
A kérdésem az az, hogy vannak közös PH-s csapatások itt is? Mi a IV-el iszonyatosan sokat nyomtuk egy pár PH-s fanatistával szó szerint napkeltéig a hétvégenként. A terrain miatt, a vidék, dombok, tájak miatt ez a rész kimondottan alkalmas együtt csapatásra, vagy tévednék?
-
Geryson
addikt
Mondjuk ilyen volt a IV-ben is, ezt úgy oldottuk meg, hogy pl. péntek este nyílt a privát szoba este 8-tól és ott csak mi voltunk. Vagy olyan szobákba mentünk be, ahol csak 1-2 ember volt és akkor jó eséllyel normálisokba futottál bele...
Most néztem, hogy Steamen több mint 18 ropi az ára. Az azért komoly. X-Boxra sokkal olcsóbban vettem meg boltból karácsonykor. Látom van "használt" is itt a PH-n, de attól tartok, hogy a regisztrációk miatt egy már aktiválttal lehet gond, nemde?
-
Geryson
addikt
A nevedre mint ha emlékeznék GTA IV-alatt is. Meg is rendeltem gyorsan, de én maradtam a magyar boltinál (pedig egy jó pár dolgot töltöttem le Steamen keresztül, lévén olcsó is volt és kényelmes is).
XBoxon szoktam néha játszani, keveset mondjuk, de nekem a PC-s játék (székből/asztalnál) jobban bejön, mint az ágyból kontrollerezés. A lövöldözés is jó móka, de én szeretek ide-oda elmenni, felmenni, megnézni, felderíteni szóval csak úgy császkálni egy nagyot.
-
Geryson
addikt
válasz ToMM23 #27539 üzenetére
Mi az a heistezés? És akkor mi az a passzív mód? Én azt hittem, hogy egyerűen annyi, hogy te nem lősz és ölsz, hanem mászkálsz (tehát, hogy a személyt hívják passzívnak az alapján, amit csinál).
-
Geryson
addikt
válasz sixpak #27544 üzenetére
Végül is mondasz valamit. Én inkább azon gondolkoztam (ahogy írtam is), hogy a Steam baromi kényelmes. Újrarakod a géped, belépsz a felhasználóneveddel és már tölti is le azokat a játékokat és installálja, amiket előtte megvettél.
Nahát, addikt lettem...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz JenciHUN #27574 üzenetére
Az én példányom ma jött meg, elvileg holnap hozom el a szervizből a gépemet felinstallálva az OP-al, így kb. ez lesz az első játék, amit feltolok! Péntek délután/este szívesen csapatok egyet!
-
Geryson
addikt
válasz cyberkind #27594 üzenetére
Én a missziókat szinte nem is csináltam X-Boxon, csak a pénzgyűjtő helyeket és a fegyvereket kerestem fel Youtube videók alapján. Ami nekem viszont baromira bejött az az órákon keresztül tolt barangolás, felderítés. Rettentően keveset játszom most nyáron, de szerintem PC-n elkezdem a missziókat is csinálni majd és persze marad nagyrészt a barangolás plusz remélem jófej kollégákkal a baromkodás (ez ugye single-ben kimarad).
-
Geryson
addikt
Na, végre le tudtam ülni a gép elé és elkezdeni feltolni. Elég komoly, hogy 7 lemez, remélem nekem nem kell itt majd össze-vissza rakosgatni game közben. Anno a IV-hez volt no_dvd alkalmazás, az kényelmes volt, hogy nem pörgött a lemez bent mint a veszett...
Szociális klubba a régi felhasználóval is be lehet menni, ugye? Azt tudom, hogy ott valami angol voltam, mert volt ez a régiós baromság, ami miatt nem szabadott Magyarországot kiválasztani. Vagy már nincs ilyen?
-
Geryson
addikt
Na ez mondjuk jó. Az is jó, hogy az eredeti szociális klubbomat is elfogadta, nem kellett neki az angliai lakhelyes. Ami nem annyira jó, hogy 5 giga updatet szed le ha jól látom nevetséges 1.5 mbyte per sec-el...
Update: felment 11 mega per secre, így már csak 10 pörc...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Mi ez a bechmark? Azt vágom, hogy mit csinál, de utána belövi a beállításokat az én maximumjaimra? Most ráküldtem, 60 FPS körül mutatott, igazából fekete képernyő volt pár fénnyel és a végén (ahogy írta is) kifagyott.
Történetesen én első belépésnél felküldtem elég masszívan a grafikát (de mondjuk a 6 gigát nem értem el) és ennek ellenére a bankrablós legelső "teszt" misszión úgy kifagytam, hogy újraindult a gép. Ez mondjuk elég aggasztó, mert anno a Hitman csinált ilyeneket és hiába vettem vissza a grafikát, utána is mindig csinálta - csak ezért álltam le azzal a játékkal.
-
Geryson
addikt
Hát megy vissza a gép a szervizbe, mert 1 perc játék után újraindul mindig. Grafikát visszavettem 4 gigára (6 van), de semmi eredmény. Azt hiszem ezt úgy hívják, hogy cumi...
-
Geryson
addikt
válasz kigyi_23 #27640 üzenetére
Nincs húzva a gépem, anno mindig megtéptem (a IV vagy bármi más mégis tökéletesen ment rajta), de most megállt a tudományom. Tudom, hogy az egész akkor kezdett előjönni, amikor elkezdtem tolni a Hitman Absolution-t pár éve és az 5. pályánál egyszerűen elkezdte ugyanezt játszani, de még 800x600-as felbontással is. Sajnos le is kellett tennem, pedig szerettem szöszmötölni vele (ugye aki ismeri, az tudja, hogy az olyan kis gondolkodós game). Más game soha nem csinálta!
Most a V a csúcsok csúcsa, 5 percet nem megy. Szerintem tuti memória lesz, de ha jól emlékszem minden alkatrészem garis még, de akkor is bosszantó. Most leadtam a szervizbe, hogy kínozzák meg (meg pasztázzák újra, hátha). A franc egye meg...
-
Geryson
addikt
Hát sziasztok! Visszatértem, augusztus vége óta. Akkoriban az volt a gondom, hogy kifagyott a gépem, ahogy elindítottam a játékot. Visszaküldtem gariba a 7990-et, több mint 1 hónapot vártam rá (memóriahibás volt a kártya), megjött csütörtökön az új ÉS még mindig kifagy! Mondjuk az már jó jel, hogy egyre feljebb és feljebb tolom a grafikát és most már tudok játszani, azaz ergo tényleg lehet, hogy a tápom a gyenge, nem tud az egyik szálom leadni elég kraftot. Most full grafikán nyomom 1280x1024-en, csodaszép a játék, csak még tesztelem, hogy mit bír és persze a jövő héten veszek egy új tápot.
Iszonyatosan feelinges a játékot, valahogy nekem sokkal jobban bejön mint XBox-on. Lehet azért mert ez előtt székben tudok ülni.
Valaki egy kis cruise?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz #21346560 #28912 üzenetére
Ne is mondd. Tiszta gyökér ez a dolog így, de hát ennyit bír a gép jelenleg. Már írtam a scan-nek, hogy hogyan tudom visszaküldeni a kártyát.
Nem szoktátok neki csapatni amúgy, mint anno volt a GTA IV-ben is egy haláli jó kis PH-s csapat?
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #28917 üzenetére
Hehe, rád még emlékszem is! Nem Bátor, a kutya volt az avatarod?
Én januárban toltam egy kicsit a V-öt, utána abszolúte leálltam, de azért most így érzem, hogy PC-n elég sok időt el fogok tölteni előtte. Hú, a IV-et elég masszívan kipörgettük anno, mennyi és mennyi PH-s összejövetel volt...
Néztem tegnap, hogy a full gameplay 7 és fél óra a Youtube-on, gondolom nem elsőre. Szóval számolok vagy 15-20 órával, komótosan...
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #28920 üzenetére
Miért, ebben nincs olyan multi, amiben csak mászkálsz? Free ride csak van itt is, abban viszont verhetetlen élményt ad. Én tegnap vagy 4 órán keresztül krosszmotoroztam, annyit felderítettem, hogy már csak egy kis repülő kell a többi részhez. Megállsz, ciripel a tücsök, a madarak szállnak, a vonat közlekedik, az autók dudálnak. Tiszta királyság...
-
Geryson
addikt
válasz #97716736 #28922 üzenetére
Hát nem is tudom. Hétvégén futottam egyet az eső után vasárnap (tényleg), de bizony utána nem ültem fel a mocimra, csapattam végig teljes gázzal a városon, ütöttem el pár embert, majd a hegyre nem hajtottam fel a legmeredekebb részen és nem kergettem meg pár őzet.
-
Geryson
addikt
Nem hiszitek el (én sem teszem), de a tápegységem volt rossz. Másfél éves, 50 ropis, 1000-es Chieftec és persze pont már nem volt rajta gari...
Hú, 1920x1080-ban, minden very high/high-on, hát nem gyenge a látvány...
Esetleg ma délután valaki egy kis gurulás mindenfelé?
-
Geryson
addikt
Térképen a "Chiliad Mountain State Wilderness" feliratnál találtam egy elég masszívan körbekerített kolóniát, persze beugrattam. Bent mindenféle meztelen férfiak rohangáltak és persze elkezdtek rám lőni.
Milyen jó helyre sikerült bejutnom?
-
Geryson
addikt
Nézegetek videókat bőségesen YT-on és sok helyen mutatják ezt a vízbe fagyott UFO-t a híd alatt. Hogyan lesz itt tél? Nálam full nyár, max. eső van. Vagy ha tényleg annyit játszom, akkor az évszak is változik?
Az amúgy megvan, hogy a Vinewood tábla, mellette az épület (a valóságban a Griffith Obszervatórium) és az antennás részek Los Angelesben tényleg léteznek?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Ezt egyszerűen nem hiszem el! Menteni akarnék, hogy végre mehessek a dolgomra és egyszerűen mindig felvesz egy úgy missziót, ahogy a safehouse-hoz kérek, ezt nem lehet valahogy kikapcsolni? Olyan pipa vagyok már, hogy nem látok...
pokers: Engem Geryson névvel megtalálsz, bár még el sem indítottam a multit eddig. Holnap este viszont szívesen tolok kb. hajnalig!
-
Geryson
addikt
válasz Bjørgersson #28990 üzenetére
Hú, köszönöm nektek. Komolyan megőrültem már ettől, este ki is próbálom.
Valakinek van esetleg jó ötlete complete guide lista letöltéséhez? Anno a IV-hez szedtem, hogy tényleg minden sztori és egyéb missziót megcsináljak. Most elkezdtem itt összeszedni a papírlapokat is, meg a sztorit is, de az utóbbi egyenlőre annyira nem fog meg, inkább mellékmisszióznék (ugratás, strangerek) még egy darabig (amíg felfedezgetek).
-
Geryson
addikt
azért csíptem a listát anno, mert azon kipipálod ha valami megvan. A IV-ben ugye volt galamb, stranger, rendőrség, autólopás, ugratás, stb. és ezeket így könnyebb volt megcsinálni. Most ugye azt sem tudom, hogy mennyi "mellékes" van a V-ben a fősztorin kívül, a papírlapokat véletlenül találtam, ezért kezdtem most megcsinálni ezt.
Apropó, tegnap találtam egy vasúti helységben valami feketét, szerintem mellény volt. Hol látom, hogy van-e rajtam páncél?
Az ejtőernyőt felvettem a rohadt magas darun, de az akkor annyi, egyszer használom és többet már nincs nálam?
-
Geryson
addikt
Ma este egy kis cruise és (nem eszetlen) ökörködés?
-
Geryson
addikt
Tegnap néztem egy videót, hogy az egyik kórház tetején van 1-2 heli. Ez melyik kórház? A Downtown-ban a Del Perro Freeway és a Los Santos Freeway kereszteződésénél lévő kórház? Ha igen, akkor hogyan lehet felmenni?
A repülőtérről szoktam elhozni, de egyrészt az eléggé kint van másik, hogy nincs is ott mindig a heli. A rendőrséget tudom még, a kikötőt (4-es körözéssel). A kórház lenne a legjobb hely...
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz #81556480 #29025 üzenetére
Mit lehet oda kérni? Nem értettem, amit írtál. A Philbox Hill Medical Centernél? Nem találom sehol a létrát...
Akartam már kérdezni, hogy miért van az, hogy a jobb alsó sarokban van egy kis grafikai hibám, egy négyzetes terület, ahová ki szokta írni a helységneveket. Ott nekem kicsit furcsa, villogós rész van. Másnál esetleg? Kikapcsoljak valamit a grafikai résznél?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz RoMix85 #29029 üzenetére
Wow, köszönöm a grafikai dolgot, az MSAA volt nálam (blur-t én nem csípem, be sem kapcsoltam). Viszont így fel tudtam tenni az árnyékot "very high"-ra, hát ez valami brutálisan szép... 5.800 mega VRAM igény, az azért komoly...
A helis dolgot is köszönöm, egyenlőre még elég csóró vagyok hozzá...
-
Geryson
addikt
válasz rup1u5 #29039 üzenetére
Igen, ez így valóban helytálló információ lehet, ebbe bele sem gondoltam eddig!
Más: megcsináltam a sztori módban azt a gyémántos heist küldetést. Felvettem a legdrágább embereket (3 x 14%, ha jól emlékszem). Erre bemegyek én a bótba, én szedem össze a cuccot, én vezetem a motort, én vezetem a teherautót. Akkor ebben mi a csapatmunka? És legfőképpen, van nálam kemény 1000 dollár, hol a többi pénz?!?
-
Geryson
addikt
Hm, vasárnap kiléptem a játékból normálisan erre most indítanám és a sztori mód töltése közben kifagy és kidob a desktopra. Azt mondja, hogy indítsam el safe módban és állítsak a grafikai dolgokon - de hát én vasárnap sem állítottam semmit bakker...
Ilyenkor?
-
Geryson
addikt
válasz pokers #29163 üzenetére
Már pont kijöttem. Szerintem Te már ismerősöm vagy, de sajnos most nincs már időm tolni...
Más: Ez a plane trial ez komoly? Tolom neki mint a meszes, hiba semmi (az első misszió) és 1:30, gold ezzel szemben 1:10 lenne. Azt hogyan lehet megcsinálni mégis?
-
Geryson
addikt
válasz pokers #29165 üzenetére
Jó volt, beszálltam hozzád, kérdeztem 3 kérdést, nem válaszoltál, csak repültél. Ezért léptem. Nincs itt olyan, hogy privát szoba, ahová az okosok nem jöhetnek be? Az pont jó lenne, yard nélkül!
-
Geryson
addikt
válasz negyven2 #29170 üzenetére
Wow, ezt nem is sejtettem. Amúgy a repülőzés jó móka, most vettem meg a repülőteret és már megcsináltam kettő missziót is, mind a kettőt fullra time bonussal és low altitude-al (plusz vagy 9 hidat már), de a stunt plane az egyenlőre rohadt nehéz.
-
Geryson
addikt
Ma este valaki egy kis krúzolás? Nem ölés, nem verseny, hanem repülés, motorcsónak, bármi ilyesmi...
-
Geryson
addikt
Nevetséges 20% körül járok, pont mentem volna egy strangers and freaks helyre erre látom, hogy piros pöttyös akció van, jön felém egy Lost-os furgon. Kiszedtem mindenkit, ahogy kellett, erre az egyik ember elkezd fegyverrel futni felém és úgy elgázolták, hogy konkrétan a lábam elé csúszott. Azt persze azért még el kell mondanom, hogy átszáll hozzám a nő, de egy akkorát csattantunk a motorral, hogy megijedt és elszaladt. Utána persze visszatöltöttem és megcsináltam, de rohadt jó, mert sem a számát nem kaptam meg, sem semmit nem kaptam azért, mert hazavittem. Hülye liba...
-
Geryson
addikt
Jaja, ez volt az!
jonnyjoker01: ha már a pénzről beszélünk, nekem a mai napig nem jött meg a gyémántrablásos pénzem szerintem. A múltkor volt 160e dodóm, de ez volt a max. (ebből meg is vettem a kis repülőteret). Olyan, hogy több százezer, meg millió nekem egyenlőre álom...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gamer PC (I713700KF,RTX4070TI,1TB M.2,32gb D4,RGB) 2ÉV Garancia!Beszámitás OK!
- Laptop Wifi és WWAN (3G 4G) kártyák
- Thrustmaster T300 Ferrari alcantara t-lcm pedálal
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest