Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creedszl
senior tag
sziasztok
szeretnék belépni a crew-ba.Elég vegyes mikor játszom és mennyit, viszont családos vagyok szóval némiképp behatárolnak (
).Viszont amilyen sok gyökér cselleng online örülnék neki ha játszani támad kedvem akkor olyan emberekkel játszhatnék akik komolyan veszik a játékot, értem úgy hogy nem ökörködik el, segítik a másikat, csapatban képesek gondolkodni.Nickem: Huligaaan -
KisApám
addikt
Sziasztok!
Játék töltődik lefelé, majd alszom rá egyet és meg is lesz mind a 70,75 GB...
(Hajrá Rockstar!)Addig is, milyen beállításokkal játsszam?
A gépem:
Proci: Intel Core i5-4670K (4,3 GHz)
Vidikari: MSI GTX970 GAMING 4 GB
Memória: 16 GB Kingston HyperX Savage 1866 MHz CL9 -
JulianSinulf
őstag
Mindenki máshogy élvezi a játékot

Nekem még nincs CEO garázsom. Egyszer bedobta féláron, de nem vettem meg. Aztán kiderült, hogy csak egyszeri személyre szóló ajánlat volt.
Most jött a yacht akció, úgyhogy nem is volt kérdéses. Éjjel sikerült is összegürizni az 1 millát, ami még hiányzott.
De jó lenne már a mobil központomba is beszerelni a tuning műhelyt, de az is 1 milla. És akkor az egyéb upgrade modulokról még nem is beszéltem a gyárakban, bunkerban ami hasznos, nem csak látványos. Látványilag amúgy is minden a minimumon van. Ami nem is igazán zavar. Más játékok mellett nem lehet mindent összeszedni. -
Plata
félisten
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nekem jobban bejön a kuruma,a kuruma ott van a VEO irodám garázsába így autólopásnál irány a garázs onnan kurumával irány a kocsi.
-
-
JulianSinulf
őstag
válasz
Anulu79
üzenetére
Akkor 4-5 percet kell írni, mert a játék elég szigorúan számolja.
De akkor sem tudom, hogy melyik hoz 10-15k-t bónusz nélkül.
Pedig az összeset végigcsináltam.Azt viszont nem értem, hogy a CEO-nak mi köze a Kurumához. Nagyon ritkán szedem elő.
Mostanában kocsit lopni is Buzzard-dal megyek, mert azt azonnal oda teszi mellém. Amúgy meg épp azt a járművet használom, ami utoljára nálam volt. Most egy Akuma motort pakolgat mellém, de nem teszi olyan gyorsan, mint a helit. Inkább MC-ben hívom, mert a helit nem tudom.
Ha üres session-ban adok el kocsit, akkor sem hívom a Kurumát. Megoldom egy fal mögül. Páncélt sem szoktam húzni, mert csak pénzkidobás. Ha meghalok, nem vesztek semmit kocsi lopásnál/eladásnál. Sőt, ha üldöznek a rendőrök és kinyírnak, akkor utána már gond nélkül vihetem a kocsit is
-
Plata
félisten
válasz
Triathlete
üzenetére
Én biztos nem,mert van annyi eszem hogy tudjam ilyenkor valami köcsög hacker szórakozik más nevében.
-
Triathlete
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére

Ja ráadásul ha fönt vagyok folyamatosan azzal szórakozom, hogy egyszerre fölrobbantom az összes crew tagot.
ez is vicc de van aki napok után is simán belémáll a cseten, holott inkább a j ill ly betűket gyakorolná : - )Amúgy fura, hogy már harmadjára vagy negyedjére van az, hogy valószínűsíthetően modder van a sessionben és pvp alatt kifagy a játék. Nem tudom, hogy ezek az új trainerek, programok már miket tudnak, de nem lennék meglepve ha ez alap lenne. Olyat is kaptam ma, hogy mintha folyamatosan egy pillanatra nyomkodnám a jobb egérgombot, tehát kb. semmit sem tudtam csinálni... :/
-
bluuzia
senior tag
Sandkinget bármikor spawnolok 8-17 között, ha jön egy sima, azzal is. Nem kell feltétlenül saját. A legelsőt szerintem Kurumával varázsoltam elő.

Amúgy meg ez nyilván nem hoz annyit mint egy PP, viszont kb 1 perc sincs eladni egy kocsit és oda-vissza is működik.
De ez csak egy kis extra bevétel, nem több.
Amúgy tegnap az első 10 percemben eladtam egy kocsit - azt Kovinak adta, majd segítettem neki leszállítani egy CEOs kocsieladást - arra meg nem kaptam munkabért.
Ebből következik, hogy KovacsK csúnyán lehúz, ha neki dolgozol. MINDENKI VIGYÁZZON!Hehehehehe
- csak poén, nehogy valaki komolyan vegye! -
Plata
félisten
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Nem a PP 10 perces,PH sessionban meg lehet tolni zsinórban.
Ha elmész egy 5 perces eladásra valakinek segíteni az is 35 ezer kb.
Egyébként PP nem mindig 30 ezer,múltkor valakinél voltam PP-n és 30+10 ezer járt. -
Segal
veterán
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Pl ott a vip workok kozott a hh az is par perc alatt megvan.
-
Anulu79
addikt
válasz
JulianSinulf
üzenetére
A ceo kuruma párost azért mondtam mert mimlndenki azt mondja, higy az szinte kötelező és már én is rájöttem, hogy nem hülyeség.
A pár perc nálam nem 2 perc. Max. talán 4-5 ami alatt sokat simán meg lehet csinálni. Simeon-nak is van 1-2 küldije ami nem igényel magy erőfeszítést és10-15k-t ad. Én inkább ezeket csinálnám, hogy fejlődjek. -
JulianSinulf
őstag
-
JulianSinulf
őstag
Csak 10 perc?
Valamiért az volt bennem, hogy 20.
Most már van yacht-om, én is tudom úgy indítani a játékot, mint Saabe
Csak úgy lébecolni úgysem éri meg a játékban. Ha jól néztem, akkor minden GTA nap alkalmával elmegy 11k az NPC munkásaimra. Bár lehet, hogy ez most kedvezmény, mert bunkerra csak 7k-t von, korábban mintha 13k körül lett volna.
-
Anulu79
addikt
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Szetintem meg ha már van ceo-ja az illetőnek akkor biztos van kurumája is. Ha meg így van akkor a mission-öket is tudja egyedül tolni. Így legalább ő is fejlődik meg lehet, hogy több is befolyik 1 óra alatt. Vannak pár percesek amik 10 fölött fizetnek.
-
Plata
félisten
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Még egyszerűbb ha Ph sessionban PP-ztek,10 perc alatt 30 ezer,nem kell csinálni semmit.Egy óra alatt 4-5 megvan.
-
pokers
senior tag
válasz
bluuzia
üzenetére
Ez már régi kiskapu, én anno soxor belefutottam, mikor eladás után elfelejtettem kilépni az organization-ből, vagy a ceo nem oszlatott, én meg egyből mentem kocsit lopni. Nagyot néztem, hogy a ceo többet kapott, mint én

Meg ez sztem nem is kiskapu, hanem ha belegondolsz, így működik a ceo. A beók dolgoznak, a főnök gazdaxik
-
JulianSinulf
őstag
válasz
bluuzia
üzenetére
Sandking XL-hez először valakinek le kell hívnia egyet, különben nem dobja azt a színűt a játék, ami sokat ér. Vagyis kell valaki, akinek megvan a gyűjteni kívánt darab.
A Sentinel is elég macerás, sokszor nincs.
Ha meg már van CEO irodája, akkor inkább abban gazdálkodjon.
De még a kontaktok is jobban fizetnek. -
hegyipapa
senior tag
válasz
madarijeszto
üzenetére
Te vagy KESE-SPILER játékban. Ezt olvasd el
-
Plata
félisten
-
bluuzia
senior tag
Tegnap találtunk egy kiskaput, amivel egy kevés pénzt lehet adni a kisebbeknek úgy, hogy max az idődet bukod.
Feltétele, hogy rendelkezzen CEO-val (de lehet, hogy az MC is jó, azt nem próbáltuk).
Szóval: CEO president legyen az akinek adni akarsz, majd invitáljon a CEO-ba. Ezek után annyiba dolgod, hogy eladsz egy kocsit LS Custom-ben. A pénz 90%-át a Presidentnek adja a játék. Ennyi. Mivel 45 percenként lehet kocsit eladni, így ez nem túl sok, de mégis valami - ráadásul ingyen.
8-17 óra között Sandking XL, 22-04 között Sentinel fizet a legtöbbet, így egy eladás kb. +15K is lehet a Presidentnek.
Mi KovacsK-val csak ketten voltunk, nem tudom, mi történik több tag esetén.
Ki kellene próbálni.
-
JulianSinulf
őstag
És végre a saját yachtom jaccuzziából élvezhetem a kilátást

A pénztárcám viszont megint üres
-
madarijeszto
csendes tag
udvozlet mindnekinek en vagyok az uj tag...
:-ü
-
Anulu79
addikt
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Na ez jó hír, hogy van még egy kis idő. Vasárnap megoróbálok belépni legalább addif amíg gyorsan megveszem őket.

-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Anulu79
üzenetére
From now until Monday, November 27 you’ll find lots of good deals in GTA Online. Discounts up to 50-75% on Bunkers, Hangars, Vehicles, Properties, and Businesses. You can see a full list of what’s on sale below:
Hangars
Fort Zancudo Hangar A2 – 60% off
Fort Zancudo Hangar 3499 – 55% off
Hangar Workshop – 50% off
BunkersGrand Senora Oilfields Bunker – 50% off
Grand Senora Desert Bunker – 50% off
Smoke Tree Road Bunker – 50% off
Thomson Scrapyard Bunker – 50% off
Farmhouse Bunker – 50% off
Biker BusinessesBiker Business Meth Labs – 60% off
Biker Business Cocaine Lockups – 60% off
Executive PropertiesMaze Bank Tower Office – 50% off
Darnel Bros Cargo Warehouse – 50% off
Aquarius Yacht – 75% off
VehiclesBombushka – 50% off (buy it now & trade price)
Pyro – 50% off (buy it now & trade price)
Ramp Buggy – 50% off (buy it now & trade price)
Ruiner 2000 – 50% off (buy it now & trade price)
Rocket Voltic – 50% off (buy it now & trade price)
Luxor Deluxe – 75% off
Mobile Operations Center Cabs – 50% off -
Anulu79
addikt
Sajna úgy néz ki, hogy nem tudom kiaknázni a black fiday-t a játékban. Valami van a PC-mel és nem tudok belépni.
Pedig meg akartam venni a kokó gyárat meg egy bunkert. -
Segal
veterán
válasz
anorche1
üzenetére
De ki lehet. Ujrainditod a gta-t es mehet egybol ujra. Ha beallitod a yachtot kezdohelynek meg csak el sem kell menni a csonakig.
Masik alternativa hogy behivsz 3 baratot (lehetoleg olyanokat akiknek szinten van yacht) es ha vegeztetek a tieddel akkor mentek a masik yachtra
-
Logitech
aktív tag
annyira azért ez nem vicces, az se tetszik hogy csak egy kicsit csal a kocsi sebességével "hogy tudjon driftelni", csak egy kicsit elveszi a fegyverét annak aki megtámad egy ph-s eladást...
-
anorche1
őstag
Végül megvettem a yachtot

A piracy preventien -nel nem lehet valahogy trukkozni, hogy ne csak orankent lehessen?
-
Golden9
veterán
A csalók képesek az ellenfelek kocsijának a sebességét is manipulálni?
-
ucli
senior tag
Swy kitett magáért.

-
Kiskokó
veterán
Este IRL Gta tali ? m3 bev. meki ?

-
UnConnecteD
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
nem, ujra meg kell venned mindent ( mint nekem, amikor a maze melletti koko gyarba koltoztem )
-
Kiskokó
veterán
Én csak azt tudtam hogy Helit lehet kérni a kapitánytól. De persze azt csak a parta teszi hogy ne kelljen beúszni... szóval halál faszáról el kell menni akkor is a hajóig.
Igazán gyors max a heli sztem az bőven jó.
De amúgy én ott kezdek mindig és általában ha ott hagyom már vissza se megyek. -
válasz
szTotyy
üzenetére
Köszi, na pont ezeknél a lehetőségeknél szerettem volna valami egyszerűbb, gyorsabb megoldást, mint amit leírtál.
Én már azzal is kiegyeztem volna, ha menni szeretnék a hajóra, felhívok valakit, majd ezután, a jachthoz legközelebbi szárazföldi részen megjelenik egy motorcsónak, és azzal odamegyek, és nem kell percekig azzal tökölnöm, hogy keressek egy csónakot. 
55435 ucli Köszi, ez így már mindjárt szimpatikusabb megoldás.

-
Üdv!
Kihasználva a fekete pénteki akciót, eltapsoltam a jachtra majd 3 millát. A régebb óta jacht tulajoktól kérdezném, hogy lehet oda minél rövidebb úton eljutni? Nem arra gondolok, hogy a játék indításakor rögtön oda spawnolok, hanem olyasmire, mint pl., ha a játékban a Kurumára van szükségem, akkor hívom a szerelőt, vagy ha a tankra van szükségem, akkor meg a Pegazust. -
Segal
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Passz. Ceo irodanal atmegy de hogy mc gyarnal atmegy e azt nem tudom de ha nem akkor elmeletileg felaron azt is be kene hogy szamolja ebbol kikovetkeztetheto.
-
szTotyy
őstag
válasz
Kiskokó
üzenetére
A versenyekben, adversarykban, vagy bármilyen játékmódban én mindig szívesen benne vagyok!

Lehetne rendszeresíteni mondjuk a vasárnapi találkozók végén valami ilyesmi programot. Akkor úgyis sokan vagyunk egyszerre. Minél többen, annál jobb!
A múltkor is jó volt a tali végén a DM. Csak Ucil elrontotta, mindenkit szitává lőtt.
Túl jó ehhez, csak egy bicskát kaphat! 
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Nem hiszem hogy olyan jó fej a Rockstar.
-
Plata
félisten
válasz
KisApám
üzenetére
Én sosem felejtem el az első GTA V frissítést.

A játék 55 gigája gyorsan felszaladt,aztán jött 5 giga patch,na mondok mindjárt lejön és játszom,jah,kb 20-22 óra múlva igazam is lett.
Akkoriban irtó gáz volt,bár gondolom túl sokan szedték.De állati ciki volt,ilyen 5 kb-al jött és volt hogy 5-10 percre megszakadt a letöltés,sokszor a netem is elment tőle. -
Plata
félisten
válasz
KisApám
üzenetére
Muhahahahahaha.
Nekem is 100 megabites golyóscsapágyas vaagy szalagszálgyulladásos vaagy optikai kábeles vagy a franc sem tudja minek is nevezik kábeles netem van.
Oszt dobozos játékom,van amikor a rockstar szervereiről a frissítés jó ha 5kb/sec sebességgel hajlandó jönni.
-
Segal
veterán
válasz
KisApám
üzenetére
Ha megveted a játékot akkor egyszerűen csak telepítés után ne indítsd el

Viccet félretéve reg után mindent leszed és telepít automatikusan. Mivel itt minden kiegészítő ingyenes ezért mindenki a legfrissebb verzióval játszik mert ha jön frissebb akkor addig el sem indul a játék amíg fel nem telepíti azt.Anulu79: Igen mindegyikből 1 lehet, ha másikat szeretnél venni akkor áthelyezi a jelenlegidet. Így értelemszerűen max 5 mc gyárad lehet.
-
KisApám
addikt
Sziasztok!
Megvetem a játékot (Rockstar, de ez van...).
Mire figyeljek? Hogyan csináljam? Melyik DLC-t érdemes hozzávenni?
Köszönöm! -
Anulu79
addikt
Ma este engem is kidobott és valamiért nem akart vissza engedni. Mindig amikor be akartam már lépni mindig kifagyott az egész PC. Pedig be akartam ruházninegy kokó gyárra. Amúgy egy fajta gyárból vagy bunkerből csak egy lehet egy embernek?
-
Mr.Csizmás
titán
black fridayt az RS se bírta

-
Plata
félisten
Ma este volt egy érdekes srác fent.
Azon hisztizett hogy miért nem tudja át hozni az accountját Ps4-ről,mert ott már 100 valahány szintes és már keresett 26 millát.Magyarkiller valami volt a neve,de a játékosok listájában nem lehetett látni,sem menüben sem ha Y-t nyomtam,de folyton hisztizett,de erősen gyerekes volt. -
Plata
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
Hát nem tudom,de nekem meg lepetés volt.
-
Mr.Csizmás
titán
game services off

-
freeknight
őstag
Supplyt nem fog ingyen adni, na ez az, ami holtbiztos

A legvalószínűbb, hogy pár napja, vagy amikor legutóbb játszottál rendeltél supplyt, csak kiléptél, mielőtt beadta volna. Ilyenkor következő alkalommal belogolva adja meg, de nem rögtön(!) hanem akár fél óra múlva.
Velem is csomószor megesett már. -
Plata
félisten
Ma este volt egy érdekes dolog,egy kicsit afkoltam játékban,karit bent hagytam az irodában,onnan nem dobja ki.vissza jöttem úgy 10 perc múlva írtam valakinek cseten,erre kaptam két üzenetet hogy bunker meg pénzhamisítóba megérkezett a supply amit rendeltem.
De én nem rendeltem egyikbe sem,nem is voltam ott,csak autólopkodással foglalkoztam.pénzt nem vont le,de a gyáram és a bunker tényleg fel lett töltve.
Holt biztos hogy én nem rendeltem supplyt,na meg nem is voltam a gyárban sem bunkerben,már pedig anélkül nem lehet rendelni tudtommal.
Vagy amíg afkoltam a karim talán elmászkált? -
Kiskokó
veterán
válasz
Logitech
üzenetére
Én már ezer éve így vagyok... de az a baj nem jön senki amikor én akarok csinálni valamit

Pedig adversaryk ? is jók.
Gyilokra is rámentem már hetek óta
1,41 már a KD
De mégis kicsit kezdem unni. Valamikor össze kéne beszélni egy 6-8-10 fős ilyen versenyeket. Sokan még jobb buli.heistek mondjuk nem izgatnak már annyira
A 30 napos bónusz meg 28 és oda kell figyelni hogy ne resetelődjön.. de sok sikert.Emellet kötelező a PP ha lehetséges

-
Bal0924
senior tag
Sziasztok
Lehetséges, hogy a rendszer elvette a pénzem és nem hozza a kocsit?
Vettem egy kocsit. és mielőtt kiírta volna hogy leszállították átléptem egy másik szessönbe (egy barom állat hekker miatt), utána visszatértem sztoriba (mert amit csinált még mindig látszott).Már megint a kurva hekkerek miatt szívok. Valaki likvidálja őket a játékokból!!!!!!
-
Anulu79
addikt
Hol lehet kokó gyárat venni?
-
pokers
senior tag
Én meg rákattantam a Witcher3-ra. Egyszer már végigtoltam, most újra kezdtem a grafika miatt, egyszerűen olyan szép, hogy soxor csak úgy ballagok és nézelődök. Nem hiába volt az év játéka

Ma viszont felnéztem GTAO-ra, azt értem el, hogy a teli bunkimat betámadták, oda lett a fele

Egyelőre elég is lett belőle, megyek vissza Novigrádba
-
Logitech
aktív tag
Pár hete nekem is az volt, hogy felmegyek, de minek, nincs kedvem semmihez a játékban, a folyamatos supply vásárlás stb, de egy kicsit a saját bizniszt hátrébb soroltam, persze így is van bőven eladás, de sokszor alapanyag nélkül állnak a gyárak. Másoknak is talán kevesebbet mentem segíteni, viszont Hegyivel megint rámentünk egy-két ingyen felnihez a feladatokra, neki CEO-s mission hiányzott még, azokat csináltuk, sőt sima mission-öket is toltunk, oda B_Simon is többre is jött, 4.-nek már nem emlékszem ki jött egy pár db-ra. Egy PS-t is letoltunk egyik nap, elkezdtem pár award-ot begyűjteni, szépen elfoglaltam magam olyanokkal, amiket farmolás közben eddig nem csináltam. Minap Hacseki küldött invite-ot transform vagy milyen versenyre, 2-3 olyat is mentünk, nekem eddig ezek is kimaradtak, majd most ilyenekre többször elfogadom a meghívást, bénáztam benne, volt olyan része ami nem is tetszett, de lefoglalt arra a 20-25 percre, és változatos volt megint a játék. A garázsomban már jó rég volt meg a 12 top autó, mert néha eszembe jut, eladunk 2-4-et, de annyit sose lopok vissza mint amennyi elment. Amikor idegen játékosokkal kell harcolni leginkább áldozat vagyok, akár még erre is rámegyek majd hogy gyakoroljam, és ha bejön egy idegen, nem kickelem hanem odamegyek és addig kergetem amíg ki nem lép. A napi feladatokkal se foglalkoztam eddig, az is egy következő lehetőség hogy elfoglaljam magam, de arra majd kinézek egy olyan hónapot, amikor tuti fel tudok jönni minden nap játszani, hogy meglegyen a 30 napos bónusz.
-
ucli
senior tag
Ram229 ki szeretne lépni a crew-ból.
Nem bírt magával egyemmeg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Házimozi belépő szinten
- Ubuntu Linux
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- BestBuy topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- 1 év garancia, Hp 640 G8 i5-1135G7 16Gb rammal win11-el
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

).Viszont amilyen sok gyökér cselleng online örülnék neki ha játszani támad kedvem akkor olyan emberekkel játszhatnék akik komolyan veszik a játékot, értem úgy hogy nem ökörködik el, segítik a másikat, csapatban képesek gondolkodni.Nickem: Huligaaan

ez is vicc de van aki napok után is simán belémáll a cseten, holott inkább a j ill ly betűket gyakorolná : - )

Te úgyis újra tudod venni őket

Pedig meg akartam venni a kokó gyárat meg egy bunkert.

Én már azzal is kiegyeztem volna, ha menni szeretnék a hajóra, felhívok valakit, majd ezután, a jachthoz legközelebbi szárazföldi részen megjelenik egy motorcsónak, és azzal odamegyek, és nem kell percekig azzal tökölnöm, hogy keressek egy csónakot.

CactuS