Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ProgenXL
őstag
Aki gondolja küldjön invet aztán segítek ebbe a vipes dologba. Csak hogy mégis csináljunk neki értelmet ha már ez van.
-
Mike
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
tehát az egész hóbelevanc csak publikban fog műkdöni, ami miatt szinte esély nincs normális játékra, plusz mindeki ceo, és üldögél az irodjában, én meg költsek 1.5 milliót csak arra, hogy végre le tudjam tenni az összes feleslges fegyverem, plusz vegyek egy páncélszekrényt amit a többiek kifoszthatnak.
hát gratulálok.
nem tudom a fejlesztők melyik bolygón élnek, esetleg egy párhuzamos univerzumban.(#37479) ProgenXL
ez afféle kláncsata, csak akkor erre miért nem csináltak egy session tipust amiben csak klántagok lehetnek, és ki lehet vágni a klánból a csalókat
igaz akkor alakulnának csaló klánok(#37483) pokers
én meg megcsinálom a Witcher dlc-t, úgyis ódákat zengenek róla -
CactuS
Arcképgyáros
Hát, ennyit a fegyverszekrényről: "Your weapon wheel gets reset to all of your guns during Heists. Bravo, Rockstar." Most ezt tényleg ennyire nehéz leprogramozni?
cyberkind: Hát, szerintem csak simán programozói hiba. Nem nézték át rendesen a kódot. Csak bosszantó, hogy itt a nagy "Update", aztán ami tényleg jó, az bugos, a többi meg... Ahogy az is bénaságra utal, hogy nem gondoltak bele, hogy minden idióta publicban fogja a f*rkát méregetni. Minden streamben vagy Hydraval ölnek mindenkit vagy modderek robbantak fel egyből. Bravó Rockstar, bravó....
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
pokers
üzenetére
Én kipróbálom, bár jobban szeretem a PvE tartalmat, mint az 12 éves COD b*zik és csalók ellen vívott PvP tartalmat. Viszont PvP tartalom előállítása mindig olcsóbb.
BDO nekem nagyon rossz vételnek bizonyult, kb. 2 hét után valahogy megakadt és nem akaródzik visszamenni. Ráadásul a drágábbikat vettem. De hát van ilyen, más többet iszik el egy hétvégén, mint amennyibe az a játék került, én meg nem iszom. 
cyberkind: Ezzel az egy dologgal tudták elrontani a dolgot. Sikerült nekik....
-
gyimger
őstag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Részemről is ennyi. Nem indítok vállalkozást úgy, hogy idegenek oldalán harcolok idegenek ellen. A Heist scriptelt, de biztos a nyereség, nem futsz (mindig) csalókba, nem a véletlenen múlik, kaszálsz-e vagy sem. Egyszer szívesen kipróbálom, de azért nem szeretem az olyan játékrészt, ahol másokon múlik a szórakozásom.
-
Plata
félisten
Nekem a torony nagyon tetszik,nem bírtam ki felugrottam,megvettem 6.6 misiért.Asszem,tök állat dolgokat lehet bent csinálni.Jah és a helikopteredet leszállítja a torony,ha elég közel mész,leszállással sem kell bajlódni,gondoltak az olyan kamikaze pilótákra mint én.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
Hát, olvasva a különböző fórumokat, sok jóra nem lehe számítani. Csak sikerült elb*szni valamit, ami nagyon jó lehetett volna...
First impression: It looks like the effort, upfront cost and risk aren't worth the marginal profit.
i've been watching people trying out the ceo stuff on twitch for the last hour and it looks like a massive clusterfuck.
Really, the whole DLC is basically a shitting contest for Hydras
Truly ridiculous. I can't even manage to get my first shipment because everyone else in every lobby is a CEO and can instantly spawn Pegasus vehicles. I am all for a challenge, but why on earth can't this work in "Crew" lobbies with IDK 16+ people.
awesome dlc for modder - may more possibilities to grief - AWESOME
Yes, cheaters will spawn on you, blow you up then steal your crates.
Tried selling a package on my own. My location got pinged and within 20 seconds I had both a hydra and buzzard on my ass. A+++++++++
the worst thing is its hard to find 8-15 people session. every session i join is full of 20-30people with lvl 8000 flying in hydras.
Ez is egy jó gondolat, én se fogalmazhattam volna meg jobban:
That Volatus makes my Supervolito look even worse. I didn't think that was possible.
(Bocs a sok angolért. Akik nem tudnak angolul: lényegében minden public lobby tele van modderekkel, meg "pro" Hydra játékosokkal, akik hülyére lőnek mindenkit, aki szertne CEO küldetéseket csinálni.)
-
ProgenXL
őstag
Hívom az automat de nem jelenik meg. lol?

-
Mike
veterán
Fegyverszekrényt be lehet aplikálni valahogy a lakásba?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
cyberkind
üzenetére
Olyasmi, mint a VIP-nél a hajóvédés. Nem tudod csinálni a küldetéseket, ha nem vagy public sessionben. Ami nem lenne gond, ha a GTA community nem olyan lenne, mint amilyen, plusz nem lehetne szénné moddolni.
gyimger: Remélem azért lesz benne PvE tartalom is, pl.: láttam bankautomata kifosztást is, de az mondjuk elég rosszul fizetett.
Mike: Nem, az csak az új helyek kiváltsága. Viszont elvileg a legolcsóbba is bele lehet tenni.
-
gyimger
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Nekem annyi jött le, hogy mások ellen lehet játszani ezeket a küldetéseket, ha bérelsz testőrt, vagy beállsz valakihez, mint testőr. Én jobban örültem volna egy heist-szerű rendszerhez, ahol mondjuk másokkal játszol NPC-k ellen. Gondolom ebből kifolyólag kell nyílt session, mert csak mással játszható.
-
ProgenXL
őstag
Egy garázs mondjuk elfért volna az irodánál. Ha más nem azt is pluszba megvenni hozzá.
-
CactuS
Arcképgyáros
Hm, ha jól értem, akkor az új küldetéseket csak public sessionben lehet megcsinálni, ami azért jó, mert például most még a sz*rt is kirobbantják az emberből (steamerekből) a csalók... De, mindenki nyugodjon le! A shark card eladás az dübörög....
-
geckowize
őstag
Launchert hivatalos forrásból be lehet szerezni? Ha igen, honnan?Ja én azt töltöttem le, a social clubot meg nem, köszi, kipróbálom.
UPDATE: szar így is....

Előtte uninstallálni kell talán a régit, vagy mit kell? Kilőttem minden netet használó dolgot, lakótársam netjét is kihúztam a routerből, port forwardoltam is a gta v portjait, tűzfalban is engedélyeztem a gta v launchert, mi a jó istent tudok még vele csinálni?
Ez segített:
Error 201 fix : Download this http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe after download this http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exeMár jön a 854 megás egyből...
-
ProgenXL
őstag
Ez a vállalkozás tehát valódi játékosok ellen irányul?
-
ProgenXL
őstag
Letöltötte és elindult. Játékra fel

CactuS nekem elsőre egy Marussia ugrott be róla.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
ProgenXL
üzenetére
Hát, ez is super kategória lesz.

A rossz hír, hogy úgy tűnik nem lesz extra garázshely, és az iroda olyan, mint a yacht: nincs hozzá garázs és nem is számít bele az 5 házba/garázsba.
Mike: 22 az szerintem a warehouse maximális száma lesz, amit az organization-höz tudsz venni.
-
Mike
veterán
5 + 1 autó, 1 hajó, aminek a descriptionjában csak placeholder van
, egy heli egy repcsi, meg a Cargobob, ez hol 22? -
ProgenXL
őstag
Egy kedves ismerős beletúrt a fájlokba megtalálta az egyik autót ami bekerült de még nem érhető el
spoiler
[link] -
Daw93
senior tag
A képek alapján ezek a szuperautók elég rusnyák lettek, tuti egyiket sem veszem majd meg, a Reaper viszont nem rossz
-
sqpp
őstag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Steamen sosincs gond a GTA-val csak itt..
-
-Faceless-
őstag
Én fent vagyok, nem vagyok vérprofi, de beugranék valakihez kipróbálni, ha lehetne.
Honest_Player
Én steamről frissítettem, és semmi gond nem volt.
-
Ghard
őstag
Lehet manuálisan frissíteni a socialt meg a launchert, akkor nem dob hibát, egyből szedi a frissítést.
http://patches.rockstargames.com/prod/socialclub/Social-Club-v1.1.9.5-Setup.exe
http://patches.rockstargames.com/prod/gtav/Launcher_EFIGS/GTA_V_Launcher_1_0_757_3.exe
Most megint 2-3 napig lehet élvezni a játékot csalók nélkül.

-
drachoHUN
senior tag
No, ahogy nézem másik kocsik is letöltődnek az update-tel, amik majd később kerülnek aktiválásra. Ígéretesen néznek ki ráadásul.
-
CactuS
Arcképgyáros
Mindjárt készítek egy logout cikket az infókról és abba gyűjtöm őket össze, hogy ne legyen katyvasz + beteszem a linket a TIR-be.

Itt van a kis szösszenet, benne a járművek árai is és vadászok hozzá képeket is.
-
drachoHUN
senior tag
Erre kell hazajönni, hogy nem tud frissíteni az SC...

-
ProgenXL
őstag
sajnos a patcher továbbra is sz*r.
-
Kiskokó
veterán
Ja nem vészes... kár hogy vagy vagy 600 ezrem azt csá..

Kiváncsi leszek hogy fog működni ez az új bandázós rendszer amúgy.. valaki segíthetne fialtatni a pééézt

-
CactuS
Arcképgyáros
Asszony most szólt Viberen, hogy nálam most végzett a steam-es frissítés.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hohó!
Yes, gun lockers exist. You can also get a safe, choose whether to have a female or male assistant, you name the organization as you buy the building, you can choose colors, and you can opt-in to have comfy accommodations.
Maze Bank West: Starts at 1,000,000
Lombank West: Starts at 3,100,000
Arcadius Business Center: Starts at 2,250,000
Maze Bank Tower: Starts at 4,000,000Certain decors (colors) can cost you up to an extra 1,000,000...yikes.
A gun locker in Maze Bank Tower will run you an extra 520,000 (not yet sure if different per tower) Can confirm that addon prices are the same across all buildings.
Safe is an extra 335,000 in Maze Bank Tower all buildings.
I'm unsure what the safe does exactly. Here's the flavor text: Forget the banks - you know what's actually too big to fail? A huge pile of hard cash in a secure safe on the 50th floor. Just close the door, dim the lights, and discover that $100 bills are surprisingly comfy and absorbent.Annyira nem is vészes, szóval 4 milla a legnagyobb, van fegyverszekrény és széf is. Az új autók pedig nagyon szépen kidolgozottak.
-
ProgenXL
őstag
Letölti a Social frissítést aztán megáll a tudomány.
Laraxior nem hiszem.
-
törölt tag
steam most kezdte az ,12gb-os frissítést telepíteni.
(#37424) gyimge
elnézést, félre ment egy vessző. igen, 1,2gb-os a frissítés. -
CactuS
Arcképgyáros
Engem az erdekelne, hogy lesz-e plusz egy garázs, mert az új autók bejönnek.
-
ProgenXL
őstag
Az autók árai meglepőek.
youtobe-ról szedett kép
youtobe kép 2Jöhetne az update, Lehet várnak 1 óra hosszát a konzoloshoz képest.
-
Źşë'
addikt
ekkora cucc lesz ez a dlc?! annyira meg van bolondulva tőle mindenki

-
gyimger
őstag
Maze Bank iroda kezdő ára
4 millió.
Ha ez még meg is térül, akkor jobb befektetés a yachtnál. -
ProgenXL
őstag
-
gyimger
őstag
Konzolon már frissült a GTA: O.
-
Plata
félisten
válasz
-Faceless-
üzenetére
Közvetítés nem érdekel,de valaki beírhatná mi mennyibe kerül.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
CtiveR
üzenetére
For those asking about the time of release for Further Adventures in Finance and Felony, it will be available sometime tomorrow AM.
Valamikor délelőtt, bár időzónát nem írtak, a szerverek még mennek.
Más: Hihetetlen, hogy az oldgenesek minden update postnál ott trollkodnak... Hogy tök jó, hogy jön x360ra az update... ja nem, mégse... Aztán amikor valaki visszakérdez, hogy C64-re esetleg amigára is jön-e a patch, akkor vérig sértődve anyáznak.... Világosan leírták, hogy miért nem adnak ki több update-et a játékhoz oldgenre:
"We are constantly adding new items to the game with each update and we began approaching the memory limits after the first year of GTA Online content. We found ourselves almost at capacity after the launch of Heists but with some creative programming we managed to squeeze additional updates into those older systems which allowed us to make it as far as the two Ill Gotten Gains updates, but we can’t make any more meaningful updates without putting the stability of the entire online game at risk."
Én már rég elkezdtem volna őket kiszórni a fórumról, ha ennyire értetlenek, ehhez képest a Rockstar egész türelmes:
To those asking about updates to Xbox 360 and PS3, as there isn’t enough memory available to add to the game on the older systems, we cannot make any more meaningful content updates on those platforms without putting the entire game at risk.
-
ProgenXL
őstag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Ha igazad van akkor 11fele jön a patch.
-
gyimger
őstag
Srácok, használtok TeamSpeaket, vagy az in-game mikivel társalogtok? Amikor utoljára játszottam, még csak in-game volt.
-
CtiveR
tag
Várhatólag lehet tudni mikor jön a frissítés?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Crimson Desert
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Bestbuy játékok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

BDO nekem nagyon rossz vételnek bizonyult, kb. 2 hét után valahogy megakadt és nem akaródzik visszamenni. Ráadásul a drágábbikat vettem. De hát van ilyen, más többet iszik el egy hétvégén, mint amennyibe az a játék került, én meg nem iszom.