Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sqpp
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azok a fránya recék
Nekem is csak ez a bajom.. -
Modst3R
senior tag
Minnyá' szórom a képeket

-
Wiz Khalifa
veterán
KERESEK!
2 főt aki jönne velem és egy ismerősömmel Heist-re. Viszont nem sima Heist-re. Hanem FPS-re. Kell az Award.
Pár infó:
- Olyan jelentkezzen lehetőleg aki vágja a Heist-ek nagy részét ne kelljen milliószor újrakezdeni.
- Aki tud vezetni, és repülni egyaránt mert ugye ez is kell a sikeres Heist-hez.
- Skype-on tudunk csak egymással csevegni közbe. Se TS se semmi egyéb nem áll rendelkezésre.
. A fináléknál a zsákmány arányosan 25%-ba lesz szétosztva mindig.Aki érez magában késztetést az PM-be jelentkezzen.

-
törölt tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Gyors szintlépésre tud valaki valami tuti módszert? Legálisra gondolok, nem boostra. Azt tippeltem, hogy talán a survival adna jól, mert ott sok a kill, de a végén csak 3500-at kapok, ami nem túl sok.
-
CactuS
Arcképgyáros
Semmi, már megoldódni látszik.

Kivehetnék már végre, hogy több játékos kell egy dailyhez. Kutyát nem érdekli a capture mód, senki nem tolja, csak a szenvedés találni valakit rá...
-
Juhasz27
tag
Üdv srácot!
Olyan kérdésem lenne felétek,h vki találkozott-e mostanában Karin Futo nevű kis szörnyeteggel?
2 napja keresem online de nem találkoztam vele,lehet,h kivették online-ból ?
-
Kiskokó
veterán
Igen én is úgy emlékszek hogy a Sand Andreasba sokkal komolyabb volt a tuning igaz jóval kevesebb autón. Illetve csak Optikai volt.
Valami hasonlót itt is dobhatnának... kezdjük ott értelmes felni kb 3db van az egész választékban...
Plata : mikor dobsz meg akkor egy Arannyal ?

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
üzenetére
Elsőre kicsiben néztem is, hogy milyen fasza mod, hogy még támasztója is van a drótszamárnak, aztán kinagyítottam.
Mázlista ismerős, egyszer én is kipróbálnám milyen az, ha nagy benzinzabáló V8assal jársz napi szinten és nem aggódsz az üzemagyag miatt. (Bár ez fordítva is igaz, van olyan amerikai ügyfele a cégnek, akivel szoktam beszélgetné és ő meg azt mondja, hogy annak örül, ha Európába jöhet, mert jobban tetszenek neki az EU autók (a belső minőség miatt megértem, bár ő inkább a dízelt és a manuális váltót emelte ki).SA-val lehet megszépültek az emlékek, de ott mintha részletesebben lehetett volna az alkatrészeket válogatni, de legalábbis minden autóra volt body-kit. (Garázsba tudtad menteni)
Syd: nekem a Windsor jobban bejött, az eleje nagyon szép az autónak, csak a segge lett kicsit béna.
-
Kiskokó
veterán
Jó egy Gold nekem is jöhetne

Modster :
Hát a Bennys féle tuningot (igaz mégnem próbáltam) kibővíthetnék az alap Los Santos Custom-ra is...
Szerintem ez az alap autó tuning elég gyér a játékban... oké ez nem egy NFS UG de akkor is. Ha már benne van csinálják meg rendesen, szerintem minimális munkát igényelne. -
Plata
félisten
válasz
ProgenXL
üzenetére
Tavaly pont akkor kezdtem a játékot mikor volt a július 4 event,de akkor nem volt rá pénzem.
(#36348) modster
Ha szembe jön egy gold vagy chrome dubsta lecsapok rá.
Tegnap heist közben mikor láttunk dubsta-t akkor majdnem kiugrottam érte.
(#36347) Kiskokó
Lesznek új stunt verdák,meg verseny verdák,és valami parasztosabb verdák,új házak vidékre.
Állítólag jön valami falusi dlc falusi házakkal meg kocsikkal. -
Kiskokó
veterán
Lesznek új kocsik ? Az fasza fasza.
Nem értem ez a Dubsta nálatok miért ekkora frankie... oké G osztályos merci meg minden de na...
Nekem egy Zentorno van amit vettem sport kocsi másra tuti nem költök pénzt ez bőven elég egy gyorsabb kocsinak azt csá.Amúgy Köszönet a jó társaságnak és a segítségnek : Mike, Tomi (Papamaci), Dawee mostanában amennyit tudok fent lenni általában össze tudunk verődni

Remélem elviselnek. Bár napi 6szor hurrognak le egy mikrofonért, nem hiszik el hogy addig jó még nem hallanak
LaciCRM-el egyszer összefutottam már fent

Valamikor már csak úgy az izgalmak miatt összejöhetnénk egy egész Heistre.
-
törölt tag
A Marshall-ra gondolok, én kb 1 hete vettem. ( szemét bug, amerikai mintásat vettem, erre másnapra kínai lett
) 500.000 körüli ára volt. ( vagy arról volt leárazva , már nem emlékszem ) erre gondolok , nekem már volt Liberatorom is, nemtudom azt most meg lehet-e venni. -
ProgenXL
őstag
Ti megcsináltátok már a stuntokat? 50 vagy 51db van. Egy videó alapján végig mentem minden de nem kaptam semmit.

-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Gyula84
üzenetére
Alapból a Bati 801 a legmozgékonyabb jármű, plusz keskeny, könnyebben manőverezel vele, mint egy autóval. A Hakuchou jobban gyorsul, ha 1 keréken tudod tartani, mint a Bati 801, de nem olyan könnyű vezetni.
Plata: kíváncsi leszek mekkora értékben lesz majd bent új tartalom... Gondolom röpködnek majd az autókért is a milliók...
-
-
ProgenXL
őstag
válasz
Gyula84
üzenetére
A T20 szerintem igy is kötelező darab. Végsebességre persze lehet van jobb de nemsok. feltuningolva iszonyat jól gyorsul, jól néz ki és szinte bárhol elmegy. Ízlés kérdése igaz. Én mindig használom ha fent vagyok. Osiris szintén jó bár kicsit nehezebb nekem irányítani.
-
Mike
veterán
Ma toltuk délutén páran, igaz closedben, ott semmi baja nem volt
este leszek 10-től ha valaki a társaságomra vágyik
és szereti kényelmesen, mesterlövész puskával csinálni a mission-öket -
Gyula84
veterán
most komolya hogy a t20 nem gyorsabb a sultan rs-nél?

-
INMOTEP
őstag
Felmegyek Online és szinte játszhatatlan most a gta .Fent mászkálok az M Betü is eszméletlen laggal jön elő , majd megyek egy versenyre kezdésnél már robbanT mindenki .Majd a pálya felénél járunk még robbant a cheater vagy 2 x úgy hogy még ő is belehal .Majd elkezdi mindenki szidni, és a játékot bekreschelteti .Ez kész .....
-
hegyipapa
senior tag
Sziasztok
Barátokat keresek feladatokhoz (Heists) megcsinálásához, természetesen én is segítek

hegyipapa1 néven megtaláltok. -
McSico
senior tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Durva helyzetek uralkodnak. Már várom az update-et, hátha javít valamit a helyzeten.
De ez is durva:
Tegnap nyomom azt az event-et amikor minél többet kell rombolni. Erre az egyik gyökérnek nem tetszet, hogy hasítok mint állat, így kirobbantotta a tankom. Ezen még nem pánikolok be, elővettem a minigun-t és aprítok tovább. Erre a gyökér elveszi a fegyvereim. Adom az ívet csetben, erre appcrash-el elszáll a játék.
Na az ilyen szutykokból van már elegem. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Ismerős. Ez az egyik házban készült, látszik a heist térkép. Ezt nevezem én kilátásnak.

-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Én felnéztem. De minek?

Mennék ki az Eclipse-ből erre ez fogad.
És mire végre kijutok meglátom mi miatt estem be a pálya alá.

Utána haver a semmitől beesett a hídba félig...
Ekkor jött el a pillanat hogy sessiont váltok de már tök mind1 volt. A másik se volt különb.
És még azt is megkaptam hogy adagoljak pénzt mert hogy csak én lehetek az aki szétcseszi a szerót mert hát nekem van csak Yacht-om az összesen 27 játékosból.
Mellesleg megjegyezném hogy az a szép arcú fekete hajú nőszülemény aki ül mellettem az küldte az üzit. Direkt feljött a Yacht-ra és ott üzent hogy adjak. Okos volt. 
-
Plata
félisten
válasz
CactuS
üzenetére
Az este én is felmentem játékba,de még sztori módban kaptam invet heistre,rányomtam hogy elfogadom,erre valami ratyi errorral visszadobott sztoriba,valami incializációs error vagy mi a picsa volt.Felmentem privát sessionba onnan már engedett csatlakozni.Igaz még vagy félórát pöcsöltem mire meglett skype.

-
CactuS
Arcképgyáros
Gondoltam kicsit benézek GTAOba... 2x fagyott be a töltőképernyő, 2x esett szét a session. 3. alkalommal megkaptam, hogy hacker vagyok... Mondom nem, csak a napit akarom megcsinálni te idióta... Erre közli, hogy ja oké, akkor valaki más a hacker... Mondjuk az akinek lvl 3000-as accountja van a lobbyban? In and out sem túl jó, szóval gyakorlatilag nem sokat változott a játék.

-
törölt tag

-
Wiz Khalifa
veterán
-
Źşë'
addikt
-
Modst3R
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Köszi meg is van XDDD
-
Modst3R
senior tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Szarakodott elötte is. Kijárt már a reinstall. Azt nem gondoltam h fosstaréknál 200kb/s a letöltés..GG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Kuponkunyeráló
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- I7 2600K - RX 580 4Gb - 16Gb DDR3
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nekem is csak ez a bajom..

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, harmadszorra is megcsináltam, jó móka volt és meglepően gyors.

Csak azonos kategóriás kocsival kell spawnoltatni, vagy olyan ember menjen be Veled akinek van Futo és azt kéri le.

) 500.000 körüli ára volt. ( vagy arról volt leárazva , már nem emlékszem )