Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
Nekem a 3-ban csak a Flashback FM zenéi jöttek be, de főleg a Scarface.
San Andreas-t meg mostani fejjel már játszani is rühellem, nekem abszolút nem bejövős ez a "nigga" stílus.
Gta 3 meg Vice City éjjal-nappal jöhet minden téren.(#9152) Keldor papa
Akkor már kidobhatnák az összes 3d gta-t.[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz McSico #25407 üzenetére
Biztos, hogy kivágom az ablakon. Nem lép tovább ezen az 55 GB-on. Jó lenne ha végre összekapnák magukat. Ez a frissítési és hibajavítási tempó kritikán aluli. 2 hónapot kellett várni a laptoposoknak egy szaros frissítésre, majd utána játszani sem lehet vele. Nagyszerű!
r.endruu: Nekem egy órája azt írja, hogy kevesebb mint egy perc van hátra, és láthatóan/érezhetően tölt valamit.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz McSico #33382 üzenetére
Félek, hogy olyan vastagon fogna a ceruza a R*plasticnál, hogy a játékosok nagy része nem bírná kifizetni. Már ha azt nézed, hogy néha a legolcsóbb kacat is több tízezer dollár a játékban.
Ha már karakter: teljesen kopasz embert hogy a fenébe lehet csinálni? Kezdéskor se engedte, de azóta se találom, pedig láttam már 1-2 karaktert ilyen fejjel rohangálni.
cyberkind: Nekem is steames van, a telepítéssel nincsen gond, de a R* játékszerverei is a fos kategóriába tartoznak sajnos.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Dogengar
aktív tag
válasz McSico #33382 üzenetére
Úgy működik, hogy 6. szintnél megkérdezi, hogy szeretnél-e módosítani, utána már nem. Én úgy jártam anno, hogy elértem a 6. szintet, nem figyeltem, hogy mit ír a program, be is dobott a karakterválasztóba, csodálkoztam is, hogy miért lehet rajta változtatni, aztán ki is léptem. És ezzel el is buktam az egyetlen módosítási lehetőséget. Szóval egyszer megkérdezi, aztán szevasz, többet nem nem lehet módosítani sajnos.
-
-
Laraxior
titán
válasz McSico #42469 üzenetére
Menni kell egy deadline versenyt. az unlockolja a motort, és a ruhát is.
2.5 millát számolhatsz minimum a motorra és a ruhára. Meg utána irány az LSC egy kis teljesítmény növelésre. 2,5-2,7 milla körül alakul a cekk"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz McSico #79173 üzenetére
Lehet Stuka01210 moddolt valamit nem?
Ugyanis aki nem ismerné eléggé fura szerzet...
Jah és mellesleg azt mondta hogy van 2-3 PHHU-s haverja akire joinolva jön mindig a PHHU-s sessionba szétbaszni a játékosok napját. Nem lehetne valahogy kideríteni ki az a 2-3 tag és vagy PHHU-ból kirakni őket vagy Stukát töröltetni a friends listáról?
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OTP Bank topic
- OpenMediaVault
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest