Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Eléggé agresszív ez a szekér

De a hangja... nem tudom mi az a pattogás, elég érdekes, mintha félig elektromos autó lenne...

-
cyberkind
félisten
Szörnyű ez az új kocsi.

-
Laraxior
titán

Kicsit bebugolt, ahogy szokott...

Mind a két autó az enyém, ami valójában csak egy...

-
ProgenXL
őstag
-
Kiskokó
veterán
Ja amúgy nem is kérdeztem itt a többieket... csak nekem állt vissza alap beállitásokra a grafika miután kijött az új kiegészitő?
Azért voltak a problémák amikről korábban írtam.. -
ot93
senior tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
ja, értem
akkor megnézegetem a drivereket... -
ot93
senior tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
Tehát pl. a realtek integrált hang kártyához a realtek oldalán... de az intel oldalán mit keresek?

-
ot93
senior tag
válasz
WhiteHawk24
üzenetére
A win 10 telepítés tiszta... (először upgrade majd tiszta telepítés), egyéb driver meg az van amit a win telepítésekor felraktam... pontosabban csak azt ami volt hozzá, mivel az Asrock b75 pro 3 laphoz csak kevés win10-es drivert találtam, de a lényegesebbek meg voltak... a többi meg gondolom win által felkerült...
De most jutott eszembe, hogy néha a hang is csúszik film nézés közben... -
ot93
senior tag
válasz
ProgenXL
üzenetére
Értem, de win 7 alatt jó volt átlag 50 fps-el, nem nagyon ment 45 alá... hozzá kell tenni, hogy 1280x1024-es monitoron játszok, de a lényeg, hogy ami 7-nél jó volt, az 10 esetén nem... tehát képes volt ez a konfig jobb teljesítményre is... Szerintem szoftveres gond lesz.
-
-
drachoHUN
senior tag
Tegnap este holland-osztrák-angol-magyar kooperációban gondoltuk lenyomjuk a Criminal Mastermind-ot. Gond nélkül haladtunk is a Humane Raid- EMP setupig. Néha volt egy kis lag de nem vészes. Erre ennél a setupnál mind a 4-en elkezdtünk komolyan lagolni. A Hydra ellopása után az összes ellenséges Jet egy helyben állt, majd amikor odarepültünk közelebb, akkor elindultak, de komoly lag mellett. Ez is lett a vesztünk, mert az egyik belelagolt a holland srácba és szépen fel is robbant.
Másodszor is nekifutottunk, én megint szépen haladtunk az EMP setupig. Itt megint jött a lag keményen. Viszont most a jetek nem voltak beragadva és simán meg is lett. Be is fejeztük ezt a heistet.
Hajnali kettőkor sajnos ketten azt mondták, hogy nem tudják már befejezni most, szóval majd 1 vagy 2 hét múlva folyt. köv, mert így érünk rá közösen.Kérdésem, ha a holland halála UTÁN azonnal kiléptünk volna, az megmentett volna minket az újrakezdéstől? Abszolút váratlanul jött a dolog, amint leírtam, így előtte nem tudott kilépni a srác.
-
válasz
üzenetére
Köszönjük a felajánlást, betettem az összefoglalóba is, a hsz linkkel együtt.
Más: nagyon nagy a csönd a 3 új autóval kapcsolatban. Azt hittem az F&F után egyből tolják majd ki hetente, ehhez képest kaptunk egy piros pizsit meg 3 használhatatlan adversary mapot.
ProgenXL: dettó, csak én R380-ra. Ráadásul nekem az i5 előtt X6 1055t-m volt, aminél szintén érezhető volt, hogy kevés neki. Aztán lett i5+ 7770OC páros egy ideig, sokkal jobb lett, de azért nyilván csodát nem kellett várni attól a kártyától. Én mondjuk már annak is örültem, hogy egyáltalán anno elindult azon az öreg gépen.
Az viszont furcsa, hogy W7 alatt jobban fut, mint W10 alatt, ettől függetlenül a városi akadás az alapvetően CPU limitre utal, szerintem. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Bakker az este láttam a karidat egyszer,ha jól láttam csak tetoválást viselt felül,még is hogy csináltad?

-
ProgenXL
őstag
HD7770 1Gb memóriával. 1833Mb? Normál beállítás elég neki. High-on már beesik vele 30fps alá olykor. Ne akarj vele többet ennyit bír fogadd el. Proci se túl acélos de kártya sem.
Én is játszottam GTA-t HD7770-nel fél évig. Tehát tapasztalatból írok. Aztán R9 270x-re cseréltem. Szemmel látható volt a különbség.
-
ot93
senior tag
ja és a konfigom i3-3220, HD7770 1Gb, 8Gb RAM, és a HDD-ről megy a játék nem ssd-ről. vga driverből a legfrisebb 16.6.1 van fent ami mondjuk beta, ez lehet gond?
mert win 7 esetén a 15.7 volt fenn, aztán mikor kb. 1 hónapja frissítettem win 10-re akkor először felraktam a 16.5.1-et de azzal nem játszottam, majd a 16.6.1-el játszottam először...
amúgy a vga kihasználtság 60-80 % között megy, míg a cpu 80-95 (vagy akár 100) %, szerintem ez fogja vissza a játékot... érdekes módon ha bizonyos beállításokat feljebb viszek, akkor jobban leterheli a vga-t és a cpu mintha felszabadulna és így a játék folyamatosabb lesz... csak aztán az sem egészen jó, mert akkor meg a vga ram-ja túl kevés lesz, így is 1833Mb ram-ra lenne szükség, de mint mondtam ezek a beállítások win 7 esetén megfeleltek (akkoriban napokig próbálgattam mire a megfelelő beállításokat elértem). Arra gondoltam, hogy ide erősebb cpu kellene, de aztán rájöttem, hogy a vga ram-ja akkor is kevés lenne, de legalább a cpu nem fogyna el... amúgy érdekes egy játék mert nem volt még olyan, hogy a cpu fogyna el előbb, mert a vga arányaiban gyengébb, ez a cpu erősebb vga-t is ki tudna hajtani de ez itt nem teljesen igaz szerintem. -
ot93
senior tag
Üdv,
Miért van az, hogy Win 10 alatt a gta v laggol, miközben win 7-nél viszonylag ritkán...
Full ugynazok a beállítások ugyanazzal a hardverrel, de win 10 esetén időnként belaggol és az átlag 45-50 fps helyett lesz 35-40 de ez elég észrevehető pedig elméletben a 30 fps még folyamatos (megjegyzem, hogy a doom demo 30 fps-el is elég játszható marad, itt az elképzelhetetlen
). Na most éjszaka viszonylag jó, ez számomra érdekes, mert akkor meg sok árnyék van de mégis általában 50 fps körül van. Aztán a vidéken is jó álltalában, inkább csak a városban jön elő és ott is legtöbbször nappal... win 7 esetén nem volt (csak minimális fps esés, de nem észrevehető)Mi lehet az oka? előre is köszi.
-
törölt tag
Továbbra is bárkinek szívesen megcsinálom a visszatérő játékos jutalmakat (dukes, és egyéb in game tartalom), de a következő a kérésem:
Először is tájékozódjatok hogyan kell összekapcsolni a fiókokat, kérdezzetek itt bátran erről, ne nekem privátban kelljen elmagyarázni.
Ezek után írjatok privátot ami a következőket tartalmazza:
Felhasználónév
JelszóKérés: Válasszatok olyan jelszót ami a billentyűzetre nézve egymás melletti karakterekből áll:
Pl: asdf1234
Erre azért van szükség, mert kontrollerrel kell bevinnem a jelszót, és ez nagyban megkönnyítené a dolgomat ( főleg ha egy nap 4-5 kérés jön be
)Ezt ideiglenesen kell csak használni, amíg én megcsinálom az első küldetést, és elérek az első mentésig a játékban
Nem kell semmi sallang, bárkinek megcsinálom, csak nem mindig vagyok itthon. Most kedden eltűnök 3 hétre, aztán folytatom
Mikor kész van én, én azonnal jelzem. Hetente 1 emlékeztető privát jöhet.Ezt a hozzászólást linkeljétek majd azoknak akik ilyen kéréssel jönnek.
Továbbiakban nekem collectors edition kiadásom van xbox360-ra így azt a tartalmat is meg tudnám osztani bárkivel, csak nem ismerem a menetét. Ha készül egy olyan poszt ami ezt lépésről lépésre leírja, akkor azt is tudom vállalni
-
sztmo
újonc
Igen, tudom sajnos, hogy a legutóbbi updattel jött az új anticheat rendszer is. Ezért írtam hogy várok rá mert úgyis lyukat ütnek a védelmükön előbb utóbb. Eddig meg sem fordult a fejemben a csalás, de egyszerűen kiváltja már belőlem.
Azt is tudom hogy nem sok az a 500k de költhettem volna éppen más egyéb dologra is mintsem kivágom az ablakon, arról nem is beszélve ha kétszer megcsinálta velem akkor többször is megfogja. Másfelől semmit nem irt ki tök normális publicra mentem fel semmi probléma nem volt csak mikor bementem a műhelybe megvettem a fejlesztéseket kijöttem sehol semmi. Akkor ott elszámoltam lassan 10 ig. Kiléptem, kb 6 óra múlva vissza mentem egy másik járművel értelem szerűen a szerver sem ugyan az stb. Erre ugyan úgy megszívat. Akkor már bedurrant az agyam. Ruhadarabokkal jártam már így korábban is de pár ezer dolláros tételeken nem húztam fel magam de ez már sok. Persze utólag okos az ember mert próbát kellett volna csinálnom hogy másodjára engedi e de m1 ezen már nem mérgelődök. Az biztos hogy egy jó időre jegelem ezt a játékot ismételten. Tavaly mikor kijött pc-re játszottam vele két hónapot aztán karácsonyig rá se néztem akkor következett egy hónap játék. Utána megint off. Na mondom most jött az upgrade talán felnőttek a feladathoz de sajnos tévedtem. -
Annyit tennék hozzá, hogy a legrosszabkor akarsz csalni. Az utolsó patch óta minden pénzes csalást ismer és regisztrál a rendszer, kivéve a "recovery" szolgáltatásokat, amik viszont még nem működnek, mióta nem lehet downgrade-es játkkal online menni, plusz a pénz ott is nyomot hagy, így az sem biztonságos. Ráadásul ahhoz ki kell adnod az accountodat, hogy meg tudják csinálni. Szóval jelenleg ha csalsz, akkor biztosra veheted, hogy előbb vagy utóbb, de kirak a rendszer.
Szóval én inkább pihentetném a játékot egy pár napig/hétig aztán mehet a PS/CEO. Support sajnos valóban egy vicc.
-
sztmo
újonc
Helló mindenkinek!
Onlineba valaki járt már úgy, hogy vásárolt valamit és a pénzt lehúzta de a tételt nem kapta meg?
Velem ezt eljátszotta már párszor tegnap pl kétszer is. Fél millám bánta. Tuningoltam egy autót és nem kaptam meg a fejlesztéseket de pénzemnek csak hűlt helye maradt. Annyira begurultam hogy le is töröltem ezt a szart. Én idáig a tisztességes utat választottam és becsületesen kuporgattam a pénzemet egy egy kiszemelt dologra. De elég volt. Alig várom hogy valami használható hack jöjjön ki és nyomom is fel az egészet, tiszteletet nem érdemli meg ez a játék. Ha meg bannolnak az sem érdekel, ezért a játékért nem kár. Haverokkal jó hülyülni de befektetés nélkül ez a játék játszhatatlan utálom hogy a pénz mozgatja, nem tudsz kikapcsolódni mert minden irdatlan drága. Pénzszerzési lehetőség meg egyenlő a nullával Heist sem fizet semmit ahhoz képest amit a legújabb patchel az orrunk elé toltak, szánalom az egész.
Írhatnék a supportnak de a Cockstar szarik az egészre. A pénzemet úgyse adják vissza. Shark card meg nevetséges, annyi pénzből inkább mást veszek.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Újrarakom a IV-et, ezúttal SSD-re. Meglátjuk összeszedi e magát tőle a social.

-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Én is arra gyanakszom mert most uninstalláltam IV-et és EFLC-t is.
Csak nem tudom, hogy most mit csináljak mert legutóbb segített egy social club reinstall. -
Wiz Khalifa
veterán
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azt tudom. Csak kerestem valami olcsóbb megoldást.

-
rup1u5
nagyúr
Infernust nem lehet valahogy bevinni a garázsba?
-
Plata
félisten
válasz
BigStraw
üzenetére
A jàtékot pasi karival kezdtem.
Kb 26-os szinten ràjöttem a csaj jobban tetszene.
Így lett még egy karim,mivel nagyon szivemhez nőtt azóta nem is jàtszom az elsővel.
De két karival a napi küldizés dupla lóvé lenne.
Ha karit vàltok és a màsik karinàl ruhàt vàltok mindkét kari mentett ruhatàra eltűnik.
Mondjuk pasi kari ruhatàràt pont leszarom,de a làny ruhatàràt ha elveszten zavar.
Ha bebugol heist tàbla kari csere megoldja. -
-
válasz
CactuS
üzenetére
Hát ennyit mára a GTAról. Hihetetlen, hogy 40 perc alatt nem sikerült egy embert behívni egy dailyre. Nem tudom hány év kell még, mire végre kiszedik a dailykból azokat a játékmódokat, amiket amúgy senki nem játszik...
Źşë': az még rosszabb, hogyha moddernek hivatják magukat.
-
Valaki egy gyors capture: hold? Megint egy ilyen nyamvadt dailyt adott, lassan már egy hete...
-
Plata
félisten
válasz
Modst3R
üzenetére
Tegnap rájöttem hogy repülőversenyen lehet RP-t csalni,legalábbis azt hiszem.
Ha repülőversenyen átrepülsz egy híd alatt RP-t kapsz,ha átrepülsz a híd alatt és megnyomod F-et akkor a játék visszadob az utolsó ellenőrző pontra,én ezt vagy négyszer eljátszottam,és mindig újra meg adta az RP-t. -
rup1u5
nagyúr
Na ezt szeretem a GTAban! Mikor ilyeneket találok!

Felmentem, leütöttem a golyót ami legurult majd ott álltam és sniperkedtem egy túlbuzgó tagot aki úgy gondolta jó ötlet lesz engem lelőni. Hát bebizonyítottam neki, hogy nem volt jó ötlet, mert nem tudott visszajönni a kocsijáig míg 5 csillagot nem kaptam. De közben respawn-olt a golyó pont a fejem tetejére. Ennek meg az lett a következménye, hogy a zsaruk nem láttak és nem is tudták hova lőjenek. Kb fél órát irtottam a heliket meg a swat-osokat a golyóból kifele ahogy a képen látszik. Kifele ki tudtam lőni és távcsövessel ki is lehetett szépen látni. Volt minden! Potyogtak a helik a több tucat rendőrautóra meg swatos SUV-ra, tűzvész, lángolva rohangáló, ordító rendőrök. Aztán mikor meguntam csak abbahagytam a lövöldözést és nemsokára a körözés is megszűnt. A tébláboló rendőrök még vakarták kicsit a fejüket aztán elmentek. Én meg beültem egy ottmaradt SUV-ba és szép nyugodtan elautóztam. Délután volt mikor kezdtem és reggel lett mire meguntam. -
Plata
félisten
válasz
rup1u5
üzenetére
Ha fehér akkor normális,és minél sötétebbre változik annál marhább.

A szín asszem a mental state-t jelzi,ha valaki vörös és szarvai vagy mi a fenék vannak,azt jelenti hogy agyilag zokni és lelehet vadászni.
Talán.
Amíg nem csinálsz rossz dolgokat fehér maradsz és kapsz pénz bónuszt mert normális vagy,de ha ölöd a népet vagy más játékosokat elkezdesz beszinesedni. -
rup1u5
nagyúr
válasz
CactuS
üzenetére
Értem. Köszi srácok!
Most meg is akartam csinálni HARD-on de mikor indítanám kiírja, hogy az "all in order" mission-jeim törlődni fognak. Ez ha jól értem azt jelenti, hogy a sorrendben csinálásért járó bónuszt bukom.
Másik dolog amit nem értek még mindig, hogy mit jelent mikor más játékosok a map-on fehérről szines körökre változnak egy x-el a közepén. Ez mit akar jelenteni?
A piros ládákat hogyan lehet kinyitni? Vagy mit kell velük csinálni? Próbáltam gyalog, kocsival, helivel felszedni, szétlőni, ütni de semmi.
Van valami mód arra, hogy a minimap nagy maradjon multi közben?
Nálatok is minden egyes indításnál letölti ezt az 54MB-os social club exe-t?
-
ProgenXL
őstag
Telefonnal magamhoz hívtam az autómat azt gondolván hogy az út szélére teszi ahogy szokta.

-
válasz
rup1u5
üzenetére
Easy és Hard között nincsen számottevő különbség szerintem. Alapvetően, ha hülye a csapat, akkor az easy sem segít, viszont a normal/easy beállítás kilépésre készteti a tapasztaltabb játékosokat. Ugyanez igaz missionökre is, ezért lehet, hogy kilépnek olyan akikkel egyébként normálisan végig lehetne tolni.
-
Plata
félisten
válasz
rup1u5
üzenetére
Életem van,de mi nehézség van abban a heistben,simán lemegy hardon anélkül hogy meglőnének.Sőt lemegy az összes hardon.
Hardon toltuk végig az összes Heist-et nulla halállal,elsőre lazán meglett a criminal mastermind.
Fleeca job heisten a hackelés ami nehéz,meg ami unalmas a fúrás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- iPhone 14 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mert töltött le valamit nekem inditas elott

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)