Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos erre senki nem tudja a választ?????????
A GTA V öt hogy lehet offline módba állítani,úgy hogy még mentésem is legyen?Mert el kezdtem a játékot végig csináltam a bankrablós rész egész odáig hogy autós üldözés után két társamat leszedték egy távcsöves puskával,nos kiléptem és mikor újra be léptem hogy fojtassam a játék kezdte az elejétől a bankrablásos részt.
-
Kiskokó
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Az a vicc hogy én azt is tudtam, hogy levegőt kell venni meg tartottam is rendesen... és a 4. vagy 5. gyakorlatnál is csináltam úgy ahogy kell levegővel minden és mégis FAIL AZONNAL
Tegnap ONLINEoztam egy kicsit... tök jó ez a Last Man Standig bejön. Nem gondoltam ,hogy ilyen komoylan meg van csinálva az Online rész.
Kb mintha Unreal Tournamenteznék vagy Codoznék
-
Kiskokó
veterán
válasz
pendre54
üzenetére
Én tovább léptettem ezt a küldit.. tök egyértelmű... amerre va na nyíl arra kell húzni az egeret meg amerre mutatja azt a gombot lenyomni... na ez a 4. vagy 5. felvonásig kurva jó lélegzéssel mindennel együtt (2 egérgomb mellé stb) de amikora 4-5. rész jön ott hiába nyomtam amit kell mindig Failed lett aztán kidobta hogy SKIP ... a többit már sejtitek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A rendőrök érzékenysége tényleg elég érdekes..
Tegnap épp mentem tök nyugiba és a semmiből 1-es csillag... se piros lámpa se gyorshajtás se semmi... -
Egyébként összeségében igazad van, mert angol tudás nélkül is elég könnyen vettem az eddigi küldetéseket, a repülősökkel volt azért egy kis szívás. A GTA IV húzosabb volt ilyen téren, ott jó párszor neki kellett ugranom újra egy-egy küldetésnek, de ez a jógás baromság, ez mindent visz.
-
RohamDroid
aktív tag
valaki heist ? human labs vegig egyben...

aki igen vagy jojjon fel online es invelem az online memberek kozul vagy irjon jelenleg harom hely van.
-
kigyi_23
addikt
válasz
velizare
üzenetére
Köszi!
Közölték a megjelenés előtt, hogy aki olyan modot csinál vagy telepít ami online a többiekhez képest előnyösebb helyzetbe hozza azt bannolni fogják kegyetlenül. Tehát ez jogos! Az már más kérdés mit csinálnak azokkal akik nem telepítettek mod-ot, de előnyt szereztek véletlenül, vagy készakarva egy moddolt játékos farvizén utazva (pénz cheat). Ha őket is bannolják az nem jogos ők nem telepítettek csak játszottak ami a játékban van, látszik előttük azt felvehetik játszhatnak vele.
-
.LnB
titán
válasz
velizare
üzenetére
Engem sose bannoltak semmiért de már több mint 10éve is megtanultam, hogy online játékokat nem moddolunk. Se kicsit, se nagyon. Elég kellemetlen ha egy "kozmetika" modért kapsz permabann-t..
Persze aki cheat-el az kapjon is!(#21685) sqpp Sajnos én online még nem nyomtam.
-
.LnB
titán
válasz
pendre54
üzenetére
Na megpróbálok segíteni.
Szóval első mozdulatnál lenyomod az "s" betűt és lefele húzod az egeret, és úgy tartod/nyomod folyamatosan. Mikor kéri, hogy vegyél levegőt, megjelenik a két kör akkor lenyomod az egér mindkét gombját (nem kell nyomva tartani). Amikor a körök "kitöltődnek" akkor megnyomod megint. És így tovább minden mozdulatnál. Az a lényeg, hogy a mozdulatokat tartani kell, vagyis a billentyűzetet nyomva kell tartani az egeret pedig elhúzni abba az irányba amit jelez és ott tartani pozícióba.
Van mikor (például) balra-le kell nyomni a billentyűt, egyszerre két gombbal kell az olyanokat megcsinálni.Itt egy videó róla: [link]
-
hm, állítólag online lecsapott a banhammer.
-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Azt a videót nagyon megnézem, ha addig se jutok túl rajta, de szerintem jó lenne , ha ide a fórumra is dobnál róla egy linket.
-
-
Na jó, azoknak gratula, akik elsőre túlestek rajta, de nekem valami kézzel fogható segítség kellene. Egyébként a repülős részektől paráztam a legjobban, tény, hogy azok se túl egyszerűek, de Trevorral már megtudtam csinálni a megvett repülős hangárnál 4 pénzes küldit, de ez az idióta jógázás, hááááát.
-
gali777
őstag
válasz
pendre54
üzenetére
Ahogy pozícióba kerülsz tartsd lenyomva mind2 egér gombot amíg a zöld kör ki nem tölti az alapkört, utána elengedheted. Amúgy meg a billentyűzeten a billentyűzet alatti irányt kell nyomni, az egért meg az egér alatti irányba húzni, ha egyszer rájössz akkor igen egyszerű, elsőre én se értettem

-
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nekem is meglett elsőre..

-
Ultrazord
tag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
akkor ragasszam vissza a hajamat is ?

-
válasz
Ultrazord
üzenetére
Hát csak ezért biztos nem veszek kontrolert. Egyébként tud valaki arról, hogy van erről a részről PC-s videó, hátha segítene valamit? Próbáltam már az egér DPI-s beállításaival is sakkozni, hátha az érzékenységgel van a gond, de nem segít. A képen látott jelenet után, a legkisebb mozdulatra is azonnal Mission Failed.
-
mexel
veterán
Az ilyen részek azok amik teljesen kimaradhattak volna a játékból szvsz. Ezeket a 4-esben is utáltam.

Más: a zsaruk érzékenységén nem lehet állítani valahogy? Kicsit túlzás hogy mindenről tudnak. A hegy tetején mindentől távol szájonvágok egy barom turistát mert hőzöng, és 5mp-en belül ott vannak a hegyen a rendőrök
Nincs valami turkálás lehetőség valami beállítás fájlban hogy ezt csökkentsük valahogy? -
válasz
stickermajom
üzenetére
Innentől nem tudok tovább lépni, mert bármerre mozdulok a gombbal, meg egyidejűleg a lenyomott egérrel, azonnal Mission Failed. 
-
Üdv!
Uraim, kellene most már sürgős segítség, mert rövidesen agyvérzést kapok. Rémálmaimban se gondoltam volna, hogy egy ilyen idióta résznél fogok megakadni. Szóval legyen oly kedves valaki, és részletesen írja meg akár privátba is, hogy a csába kell Michaelt mozgásra bírni a jógás jelenetnél. Nyomkodom a kíírás szerinti gombokat, de baxik csinálni bármit is, ha meg néha megmozdul, annak halál a vége. Már több végigjátszós videót megnéztem, de az egy se PC-s, hanem konzolos, azzal meg nem vagyok kisegítve.
Tegnap este óta ezzel xarakodok, felvettem egy rövid kis videót róla.[link]
Előre is köszönöm a segítséget. -
kisza25
félisten
a videókat hova menti a játék, mert nem találom?
-
cettlee
őstag

ezt irja a 353 megás patch letöltése végén
tipp? portable verzio, 60,4 gb
-
kisza25
félisten
ja nem semmi dolgok vannak benne

én is kocsikáztam erre egy motoros elvitte egy nő táskáját, elkaptam a motorost, felszedtem a táskát kaptam 500dollárt, visszavittem a nőnek akkor le mínuszolta az 500 dollárt, erre lelőttem a nőt 
meg Trevorral mentem egy csapat rendőr lövöldözött az utcán 2 rablóra, odamentem lelőttem a 2 rablót, felmarkoltam 2x 5000 dodot amit elloptak, igaz utána engem üldöztek a rendőrök
-
A GTA V öt hogy lehet offline módba állítani,úgy hogy még mentésem is legyen?Mert el kezdtem a játékot végig csináltam a bankrablós rész egész odáig hogy autós üldözés után két társamat leszedték egy távcsöves puskával,nos kiléptem és mikor újra be léptem hogy fojtassam a játék kezdte az elejétől a bankrablásos részt.És másik hol van valami menü ahol grafikát meg ilyesmit állítani lehet?
-
RazoR
veterán
Bocs de off-oltam spoiler helyett véletlenül....

-
RazoR
veterán
Ez a játék beszarás.......
Nyomtam egy triatlont egy zakkant gyúrós csajjal, majd találtam egy csajt akit éppen el akartak ásni, megmentettem, elvittem a megadott pontra, majd kaptam tőle 60k-t, kicsit később találtam egy kutyát aki elvezetett egy ejtőernyős csókához aki felakadt egy fára, a kutya eltűnt, a csávó elvitt ejtőernyőzni, majd downhilleztünk biciklivel le a hegyről, közben betalált egy puma, utána találtam egy rakat hullát meg kocsit az út mellett, meg egy aktatáskát, mondta a félhulla csávó, hogy ne vegyem fel mert baj lesz, én felvettem, kicsivel később betalált egy motoros yakuza banda és kinyírtak a picsába....
Nálam Game Of The Year!!!!!!

[ Módosította: Qru ]
-
Honzi
senior tag
Mai érdekes bug. [link]

-
gyimger
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Így van, befejeztük, kicsit keserű szájízzel. Én csináltam Steammel pár képet bizonyítékul.
KépEz meg álljon itt mementóként:

-
törölt tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Azt nem tudom , de inni lehet a kégliben bort és töményet is. A cigit annyira nem nyerő reklámozni EU területen, de talán Amerikában sem.
-
JackFeryll
őstag
GTA Online, megcsináltuk egy csapattal sorban az összes heist-ot, egy ember kapott crew + all in order bónuszt, a többiek semmit csak az alap pénzt.

-
CsonkaImo
addikt
válasz
lestyanrobi
üzenetére
Nálam is ilyen néha,
plusz amikor Michael és Franklin először együtt "dolgoznak", a párbeszédnél Michael a nyugányon fekszik kicsit előrehajolva, a szemüveg árnyéka pedig látszik az ágyon (tehát a fején keresztül vetődik). -
lestyanrobi
tag
Sziasztok, nem tudja valaki, mitől van két téglalap a járműveim árnyéka körül időnként? Főleg repülés közben feltűnő. 14-e óta így van.
KÉP!
Egyébként a játék nagyon jól fut, egy 770-es kártyával és a játékhoz való nvidia patch is fent van.
Beállítások:
Shadows: Very High
Shadow softness: Soft
Advanced-ben semmi nincs beállítva.Lassan megőrülök, hogy sehol nem találok rá megoldást

-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Ahhoz, hogy bekapcsoljam az MFAA-t a játékban (4xMSAA beállítva és az NVIDIA vezérlőpultban már bekapcsoltam az MFAA-t) a TXAA-t kapcsoljam ki?
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
Puma K
üzenetére
Szombaton tettem fel a játékot, es a frissítések überlassú letöltése miatt csak hétfőn, vagy kedden tudtam elindítani.. Gondoltam majd jobb lesz, de nem lett. 😢 Indítás utan percekig tölt a gtav launcher, es sokszor ne sem lép, csak kiírja: "Offline" tölt tovább, de nem történik semmi.
Viszont adtál egy ötletet: Friss social klubot nem tettem fel, hanem azt használom, amit az l.a.Noire-hez csinaltam. Holnap teszek fel egyet, es meglátjuk.. De ez már tényleg az utolsó utáni esély! Sok angol nyelvű fórumon panaszkodnak a felhasználók, de megoldást eddig nem találtam. -
kisza25
félisten
azért beszippantott rendesen a játék, meló után tegnap+ ma toltam 21% nál tartok

-
kisza25
félisten
válasz
Hokunda
üzenetére
korábban le lett írva, talán tegnap, azt hiszem ez kell neked
-
Puma K
nagyúr
válasz
prtvlogan
üzenetére
A gépedet indítottad újra mióta fent van a játék és az SC?
Mert ez olyan "hiba az ön készülékében van" c. kategóriába esik a leírtak alapján.Április 14 mikor megjelent a játék hajnali 1 órakor, onnantól kezdve a mai napig a frissített SC mindig magától belép mindenféle probléma nélkül mikor indítom a játékot. A hetekben a VGA tuningból eredendően GTA V-el (is) tesztelem le az újabbnál újabb órajeleket és ventiprofilokat amik állítása között kevés idő telik el attól függően csinálok-e még valamit párhuzamosan.
Szóval mostanában elég gyakran lépek ki teljesen a játékból és vissza, amikor az SC ugyan úgy elindítja magát és belép mintha előtte 15-20 perccel nem futott volna. -
Hokunda
senior tag
Remélem az a címerállat(ok) aki kitalálta, hogy ismét legyen telerakva idióta ügyességi küldetésekkel a játék a VI-tól eltakarodik jó messzire! Rettentően felidegesített ez a vacak.
Trevorral a tetves teherszállítót, hogyan lehet egyben tartani? Repülj alacsonyan, pipa, jönnek a vadászok, repülök a város felett, majd kiérek a sivatag fölé és szétlnek. Kb 30-szor újra kezdtem, repülhetek alacsonyan, repülhetek az autópálya fölött ezeknek nyílt tűzparancs van. Szóval a két rohadt vadászgépet, hogy a francba lehet hatástalanítani? -
Kiskokó
veterán
válasz
RohamDroid
üzenetére
Én mennék online de béna is vagyok meg nem is akarok heistelni

-
RohamDroid
aktív tag
valaki heist? gyorsan pls vegyen fel aki jonni akar nick : Baskitoth

-
cettlee
őstag
HELP !
felraktam a westlake-es social clubot, felraktam a 60 gigát, elinditom a gtaVlaunchert, csináltam accountot, aktiváltam a játékot, loginoltam , elkezdett tölteni egy 350 mb patchet, de a elgvégén kiirta hogy nincsen installálva a játék azért fail van. Mi a megoldás?
-
Puma K
nagyúr
válasz
prtvlogan
üzenetére
Steam-en napszaktól függetlenül indítom mindig belép elsőre.
A GTA IV-nél és kiegészítőinél csinálja azt, hogy mióta kint van az V. azóta nem mindig tud belépni az SC és nyomogatni kell a Play gombot, hogy így kikényszerítsd az Online lehetőséget. Offline tudod indítani a IV-et, ott meg van az a lehetőség.
-
prtvlogan
aktív tag
Indításkor a steam-es változat is sz@rakszik a social klub-al? Lemezes változatot vettem, és a tököm kivan, hogy 3x 4x el kell indítani, mire belép online a social klubba, és el tudja indítani a játékot, mert persze offline nem indul...Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy megjelenés óta olyan terheltek lennének a szerverek, hogy a nap bármely időszakában indítva percekig csak a socialba jelentkezik..

-
JoolsNOS
veterán
Azt be lehet állítani valahogy, hogy a kamera ne menjen vissza a jármű mögé? Tehát ha én oldalról szeretném szemlélni a repülőmet, akkor ne forduljon vissza a kamera 2 mp után.
-
Prosector
addikt
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Pffffff.....................ezt nem tudtam
igazad van, megvan a gáz. Köszi!Kiskokó: velem nem lennél elorebb, holt hulye vagyok hozzá

-
-
Prosector
addikt
válasz
kelekyle
üzenetére
Egy furgont loptam el, el is vettem a hid alá, bementem Lesterhez, megbeszeltuk a tervet, felmentem az ekszerbolt tetejére, ott irja ugye, h Tabbal valasszam ki a gázt, de csak 3 puska van, gránát és az unarmed, semmi más.
Viszont ahogy megnyomom a Tabot, már vilagit is a mellette levo szellozo es irja is, h dobjam bele a gázt, de az nincs nálam

-
cettlee
őstag
westlake féle 63 gigás rar-t letölötttem és a social clubot. mi a teendö? kitömöritsem a gépemre?
-
Prosector
addikt
Az elso heistnél nincs nálam a BZ gáz, hol kellett volna felvenni?
-
kmisi99
addikt
Valaki tudja hogy lehet fixálni azt, mikor az 1. Trevolos misszióban mikor megáll a furgon és lövöldözni kell pár lövés után a GTA V exe leáll, és mindig így van. A neten rákeresve nagyon sok embernek van ez a gondja, a hivatalos rockstar fórum is tele van vele. Valaki nem tudja hogy lehet megcsinálni?
-
RohamDroid
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
gyári billzet beállításokkal : m>inventory>snacks>cigarette ha jol emlekszem
-
Azt hallottam félfüllel egy beszélgetésben ( a lokál teszkóban 2 srác témázgatott a gta5-ről ) hogy lehet benne cigizni. Én a való életben leszoktam már több mint 2 éve, de attól még nagyon szeretnék és szerettem is cigizni. Ha igaz ez a mendemonda akkor valaki meg tudná nekem mondani hogy hogyan kell rávenni az embert story módban vagy online-ban hogy cigarettázzon?
-
RohamDroid
aktív tag
remelem csalokkal kezd valamit a R* mert ez kezd egyre unalmasabb lenni

-
adamkaa777
senior tag
Valaki jön ma hesitelni ? bakemono6247 vegyetek fel .
-
Prosector
addikt
Ezt a listát láttátok már?
-
Enton
addikt
válasz
blod001
üzenetére
Állíts be egy kissebb lapozófájl-t 1-2GB-ot, de az sem baj ha többet hisz csak 4gb memória van. Nálam sokat javult a játék tőle. Igényli a lapozófájlt sajnos.
(#21605) kelekyle:
Konfig függő a dolog, nekem a 4GB memória volt a szűk keresztmetszett de a lapozófájl segített.
Ő viszont meg te is jobban jár a memóriaduplázással a karcsúbb laptophardver miatt.
Plusz egy próbát megér a lapozófájl neki egy újraindítást, hátha javít a dolgon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Elektromos autók - motorok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple MacBook
- DVBViewer
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Aerocool P500B Digi ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

igazad van, megvan a gáz. Köszi!
CactuS