Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
Semmi extra, amúgy OSD-n az infók nagy része előtted van.
Rengeteg craft van még a configodban.A D14-nek a 4.4 az semmi, nudli, mennyit kér ott, 1.43-1.45V körül?
A Tahitiben is elég sok tartalék van ha kicsit megcibálod.Procinak adj legalább 1-200Mhzet még plussz, CPU NB-t is rakd legalább 2.4re, egyszálas teljesítményen javít.
Ha ki tudod pörgetni a 280X-et és még tunningolod is akkor megy mint a mérgezett egér.
-
h1mpi
félisten
válasz
SoulReaver
üzenetére
Nekem azóta jó, mióta automatára tettem a lapozófile méretét.
-
válasz
SoulReaver
üzenetére
kapcsold ki ezt a fogyó RAMos hibaüzenetet... google kiadja

-
gali777
őstag
Na most találkoztam az első csalóval online. Felrobbantotta az autómat és nekem kell fizetni érte, elvette az összes fegyverem, berakott valami ketrecbe. Remélem az ilyen a legfájdalmasabb kínok között döglik meg.
-
SoulReaver
veterán
Hát behülyült a GTA-m

Most cseréltem vkarit, ssd-re raktam az egész játékot, tök jól megy, erre egyszer csak fekete képernyő... feladat kezelőt előhívom, írja, közben egy kisablakban, hogy elfogyott a memóra.... rendszer memória alig volt használva, vram meg 2300 körül van... mi a nyűgje vajon? Virtuális ram ezelőtt sem volt, most meg kell neki?
-
YM
senior tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Igen, viszont multizni nem tudok vele, mert mindig újra le akarja szedni a patchet.
-
YM
senior tag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Tényleg ez lehet!

-
YM
senior tag
Ékszerboltos küldetésnél, amikor a motorral kell menekülni utána egyből kifagy
Másodszor is ugyanott fagyott ki WTF 
-
-
YM
senior tag
Michael-el feleségét ha nem szabadítjuk ki a zsaruktól, akkor mi történik?
El lehet válni tőle?
Illetve mi értelme van haverokat telefonon felhívni? -
WAKDS1
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek lassú RAM (800mhz-es DDR2) okozhatja a textúrák, árnyékok kései megjelenését, hirtelen felbukkanását a játékokban?
A játék egyébként szépen, stabil 50 fps-sel fut high beállításokkal, nincs fps drop, lassulálás.
A másik gyengepontja a gépnek a processzor (q9550 @2,83 3,6Ghz-re húzva), ez sokszor 100%-on megy MSI Afterburner szerint.
A játékot ssd-re telepítetem, igaz csak sataII csatlakozóm van.
-
cyberkind
félisten
A vga mellé kapott, dobozos Gta-ban nincs benne a páncélozott Duke meg a Dodo?
A Duke-ot abszolút nem találom.
(#23061) Lauda
Engem be se vesznek a Steam-es csoportba, hiába kérem és várom.
-
Hi. Franklinnel hol találok egy nyamvadt helit?
Single módba kéne, csak Trevornak adja a sivatagi reptéren.
Van valahol a térképen?
Kösz. -
SoulReaver
veterán
Hali!
Tegnap elaőtt átmásoltam a GTA-t ssd-re, aztán kipróbáltam, működött, a sima vinyóról letöröltem, és másnap amikor játszottam volna, akkor meg nem működött... tegnap letölttem megint, installáltam, de a mentéseim eltűntek... Azt gépre mentette
Vagy, hogyan tudom vissza hozni? Már 70%-nál jártam benne... :S -
Online hol vagytok fent? Olvasom az osszefoglaloban, hogy van ket csoport is, nem reg pedig irt valaki egy harmadik csoportot is.

-
Bib
addikt
Jah hogy akadás volt.Nekem lehet a monitorom rosszabb vagy a szemem,de nekem ami nem vsync, az nem "folyékony". Amúgy eddig semmi sem használta ki a procimat,ennek a Gta-nak meg egyből már kevés is.
ezért hasonlítgatom máséhoz.De kb ugyanígy fut nálam is.Nem tudom beruházzak e egy mai core i7-re.... 
-
válasz
Saccco
üzenetére
Epp tegnap ejjel irtam errol.
Eszrevettem, hogy szepen elfogy a 6 gb, afterburner kiirja a sarokba nekem. Bedobtam a masik 6 gb trikitet es ugy jatszottam tovabb. Kb 1.5-2 ora utan mar 8.3 gb-nal tartott a memoriahasznalat. 
Ti mivel tomorititek a videokat? A freemake video converter altal betomoritett videok akadoznak.

-
Redcaster
őstag
Van arra lehetőség, hogy az online részét a játéknak reseteljem? Tehát lenullázzam a pénzt, az ingatlanokat, autókat stb?
-
YM
senior tag
Nálatok a tőzsde rendesen működik?

Amikor egy részvényt meg akarok nyitni, másikat hoz elő
-
wjbhbdux
veterán
válasz
Regirck
üzenetére
Az notebook weboldalán szerint DDR3 1600mhz ramot támogat, olyat keress.
Ramot nagyon egyszerű betenni, ne fizess ezért nekik. kb annyi mint betenni a bankkártyát az ATM-be. lecsavarozod a notebook alját és benyomod, ahogy itt látod az első 30 másodpercben -
Szerintem felreertetted amit irtam.
Azt irtam vajsiman es roccenes nelkul megy, ertem ezalatt, hogy a korabbi akadozas megszunt, folyamatos a jatek, meg uldozesek kozben is, termeszetesen a fuves reszen kevesebb az fps, de ott sem akadozik. Tegnap ejjel meg atallitottam very high-rol ultrara a grass-t es ugy sincs poblema. A gpu-t felhuztam 1853/1453 boostra es 4-5 fps-t javult is. 
Itt 52fps van:
Itt pedig ha jol emlekszem 44. Milyen erdekes, hogy lopodzkodva oda lehet menni az allatokhoz es hallod is, ahogy ragcsalja a fuvet.

Jo kis geped van neked is. Ezek a nehalemek a mai napig popec gepek!

-
Saccco
nagyúr
válasz
Regirck
üzenetére
Úgy nézem igen. (saját tapasztalatom nincs)
Lehet, hogy 4-el is játszható, de a +4 szerintem sokat dobna.Én +8-on gondolkozok... (magamnak)

-
Regirck
senior tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo G580-as notebookom. Amibe egy I3 3110m processzor 4GB ram és egy Geforce 635 2GB ramos videokártya van.
Szeretném megvenni a játékot, de nem tudom, hogy élvezhetően egy közepes részletességgel futna-e?
Youtube-on láttam hasonló notebookot amin rendesen futott...
Gondolkodom még 4GB ram beszerzésén, hogy összesen 8GB legyen. Az mennyire javalott, esetleg megérné azt a plusz 10eFt-ot?Előre is köszönöm a választ!
-
Dr. Akula
félisten
A menüszaggatásra van már valami megoldás?
-
Gyula84
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
szóval ezért törte a nyelvem mikor olvastam

-
YM
senior tag
Az miért van, hogy ha rámegyek egy részényre, akkor egy másikat nyit meg?!

-
BigBlue69
őstag
válasz
rumos XIII
üzenetére
Azt a bugyit a játékba! Még MA!

-
Most nezem, hogy beszipkazza a 6 giga ramot a rendszer.
Meg ilyet eletemben nem lattam jateknal. Most szerelhetem be a masik 6 gb kitet is.
Meg jo, hogy van tartalek. -
sqpp
őstag
Megint elképeszt néha a játék :$

Illetve kaptam egy emailt, hogy tranzakció történt a számlámon... És valaki utalt rá 215 790 Kreditet
az micsoda?

-
StarKiller89
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
dma design a r* régi neve

-
BlackDevil
aktív tag
dobozosom van de sehol a bónusz pénz -.-
játékon belül meg pixeles, olyan mintha cenzúrázva lenne a cucc
-
Habugi
veterán
válasz
Ateszpapa
üzenetére
Érzékeny az instabil tunningra a játék, az összes többi is de állítólag ez különösen.
Majdani erősebb procival kb erre számíts, így megy Tahitivel a GTA V: [link]
Alig látni 60 alatt az FPS-t, város/füves fás külváros/vidék/sivatag.
Órajelet sem feltétlen kell lehúznod a GPU-n, kijjebb tolod a TDP limitet és szerintem jó lesz.

-
DokiBaxxi
őstag
Valaki nem tudja, hogy a Titan rámpáját hogy kell lenyitni, illetve, hogy kell szerezni cargo plane-t? (legnagyobb gép a játékban).
Előbbire néztem módszereket, sajnos nekem egyik se működött, cargo plane-ről meg annyit tudok, hogy van egy letölthető misszió ahol lehet vele menni, de PC-n ezt nem találtam
Valaki tud ezekről valamit?
-
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Köszönöm, így már megy.

kisza25: Sajna egyelőre az a procim van.

-
r.endruu
tag
Próbáltad már a Dokumentumok\Rockstar Games\GTA V\settings.xml-ben a vége felé lévő
<RefreshRate value="59" />
sort átírni 60-ra? Nálam ablakos 1280x720-ban volt hogy 50-re állította (és nem is lehetett változtatni), de ezzel 60-ra tudtam állítani (legalábbis azt hiszem, ablakban nem kapott olyan nagy prioritást, nem futott olyan szépen mint fullscreenben
). -
artiny
őstag
Mikor fognak kb. megjelenni modolt autok az Gta 5 hoz szerintetek? Gta4 nél mennyi ido utan jottek a kocsik?
-
Vekko
aktív tag
Sziasztok!
Van már megoldás arra, hogy bizonyos monitorokon 59Hz-et érzékel, így csak annyi fps van vsync-el?
-
kisza25
félisten
válasz
spanglee001
üzenetére
nem, csak a gombokat nyomtam végig
megkérdeztem küldetés közben erre valamelyik vicces fiu azt írta F
Ateszpapa: Gigabyte HD 7970 OC kártyám van.A proci egy G3420. ez vicc vagy komoly
-
cyberkind
félisten
Valaki lenne oly kedves és hozzáadna a Steam csoporthoz?
-
Sziasztok!
Újra raktam a Win 8.1-et és azóta a játék az elején a bankrablásnál kifagy "ERR_GFX_D3D_INIT" hibával.
Gigabyte HD 7970 OC kártyám van.
A proci egy G3420.Amikor előszőr felraktam, semmi baja nem volt, csak a Win újra rakás óta csinálja ezt.

Mit tanácsoltok, mivel lehet megoldani ezt a hibát?
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
BlackDevil
üzenetére
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Michael házában leülsz vele a kanapéra, felajánl 3 választást: tv nézés, dohányzás, illetve felállás a kanapéról. Szerintem csak itt lehet, illetve az alien-es küldetésnél az elején...
-
-
cyberkind
félisten
Az eltünedező textúrákkal meg a többivel mit lehet tenni hogy ne legyen?
Ma reggelről jelentkezett ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5080 / B650 Strix / 32GB 6000MHz / 1000w Gold! BeszámítOK
- Iphone 17 Air 256GB fekete független
- Asztali PC , Ultra 245K , RX 6900 XT 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME , 2TB HDD
- Ps5 Spider-Man 2 limitált kiadás szobor és kontroller
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Másodszor is ugyanott fagyott ki WTF

De ez hogy, valakinek fel kell oda venni, hogy belephess?
ezért hasonlítgatom máséhoz.De kb ugyanígy fut nálam is.Nem tudom beruházzak e egy mai core i7-re....

Azt irtam vajsiman es roccenes nelkul megy, ertem ezalatt, hogy a korabbi akadozas megszunt, folyamatos a jatek, meg uldozesek kozben is, termeszetesen a fuves reszen kevesebb az fps, de ott sem akadozik. Tegnap ejjel meg atallitottam very high-rol ultrara a grass-t es ugy sincs poblema. A gpu-t felhuztam 1853/1453 boostra es 4-5 fps-t javult is.
az micsoda?

CactuS