Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prosector
addikt
Hol tudom megnézni, h a karakterek hanyas szinten vannak, vagy az csak multiban van?
-
RazoR
veterán
-
sqpp
őstag
Vót má vagy nem vót én végeztem. Életemben először játszottam vele és ugye PC-n..
Hát mit mondjak, csodálatos egy játék volt! A végét nem lövöm le.
Szerencsére jól alakult, aki érti-érti, aki nem az nem

-
negyven2
nagyúr
válasz
Puma K
üzenetére
A képen se jó (sajnos 360-on külső rögzítő hiányában nem tudok normálisabb képet lőni).
Talán ezen jobban látszik, de nem is ez a lényeg, hanem tipikusan a Rockstar szerint nincs gond. Persze az már gond, hogy kocsiszín glitchet használtál ( megszolták a válaszba
ami kb annyi, hogy a Chrome színre rárakod a Crew színt és kerül vagy 60k-ba). -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
CoolBoy323
üzenetére
erre gondoltam... mondjuk ATi-hoz is kellene egy ilyen

-
jonnyjoker01
veterán
Sziasztok!
Az miért lehet hogy a részvények story módban teljesen be vannak f0sva? Ha rákattintok egyre akkor másik jön be, ha pedig vennék valamit, levonja a pénzt, de részvényt nem kapok

Mindössze 3 millióért vettem részvényt Michaellel... Egy hangyányit ideges vagyok mert a legközelebbi visszaállítási pont "messze" van.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
hm... működik, 200 megával túlléptem a memória limitet, ez nem tetszett neki... érdekes a nagyvárosban ez nem probléma, a kicsiben meg egyből...
-
Mukorka
addikt
Hello!
Nem tudok elváltani michael-ről,ha online valaki mást választok akkor is őt kapom be és semmilyen küldetést nem tudok felvenni... Mit lehet tenni?
-
Babcola
tag
Sziasztok.
Onlineban a mental state skillt (vagy mi túró) hogy lehet feljebb tornászni? nekem a béka feneke alatt van és mindíg kiír valamit a játék, hogy kritikus mélységben van amikor valaki mással párbajozok.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
StarKiller89
üzenetére
2 hely közötti váltással van valami hiba, tök jó h semmit nem lehet vele kezdeni
-
Akcok94
senior tag
üdv,
ma akartam játszani és ez a üzenet fogad mindig mikor rányomok a "story mode"-ra(kb 20mp után dobja fel) Mi lehet ez? Tegnap este ment még a játék és azóta nem történt semmi. És újra indul az illesztő program a kártyának/monitornak.
-
CoolBoy323
nagyúr
Valahol olvastam, de nem lelem az Istennek se, hogy hogyan erdemes beallitani.
Valaki segitene? Konfigom az adatlapomon, de roviden: AMD FX6200, 7870 DCUII, 8GB ram
Koszi

-
negyven2
nagyúr
Sziasztok, kéne egy kis segítség épp a Supportal levelezgetek és szeretném ha meg tudnátok nézni nekem ezt a hibát. Ez csak női karaktereknél jelenetezik a Heist update óta. régi és új generáción
Ez 360-on készült
Bár nem tudom, hogy mennyire látszik, de a probléma lényege, hogy vagy a női karakterek sapkái, vagy pedig a fejük ment összébb az update óta. Férfi karaktereknél ez nem jelentkezik (vagy nem ilyen mértékben).
Itt egy videó is jelen generációs konzolról.
Előre is köszönöm

StarKiller89: torrentröl vannak a fájlok? Social Clubbos, vagy Steam-es, bár gondolom előbbi.
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Egy zöld T betűs küldetés jönne, sztriptízbárnál van. De ha bemegyek a bárba, nem találom a T betűt, másik helyiségben van. Ahol meg a T betű van kívülről, van egy ajtó, de nem nyílik. Mit keressek?
-
Kikki90
tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Szia!
Szerintem igen. Kevés hely volt a lemezemen, így gondolom az automatikus beállítás alacsony volt. Felemeltem 8GB-ra, és kért egy újraindítást. Utána megnéztem, és az automatikus értéken volt, de a kézi beállításon belül (Ha megnézed, érteni fogod). Mivel így már jó volt, nem piszkáltam.
Hamarosan lesz egy új HDD-m, akkor majd megpróbálom egy nagyobb értékkel. -
-
h1mpi
félisten
segítsetek pls. van egy olyan rész, hogy ki kell nyírni célpontokat a néger csávóval, de egy célpont bent van egy Betta Life feliratú boltban van és nem nyílik az ajtó. Ott mit kell csinálni? Előtte egy gyúrós csávót, meg egyet egy jachton kell megölni...
The Multi target Assassination
Take out the juror
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
köszönöm a válaszokat, lecsekkolom nemsokára
-
98bja
senior tag
Sziasztok.. Nekem az a problémám, hogy Loading Story töltőképernyőn mindig becrash-el a játék. Egy pár hétig ment teljesen jól, nagyon szerettem aztán egyik napról a másikra már nem megy. A gép elég erős hozzá, valamint a legújabb GTA 5 optimalizált VGA driver van feltéve. Próbáltam már újratelepíteni a játékot is, a drivert is, de nem segített. Valami ötlet?
-
castiels
addikt
Hogyan tudom a lapozófájlt automatára állitani?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
StarKiller89
üzenetére
-
negyven2
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
Akkor marad a MD5 ellenőrzése, és a hibás fájlok újbóli letöltése. Amúgy torrent kiadásból szedted le a fájlokat hozzá?
-
StarKiller89
senior tag
Kipróbáltam Trevorral... kihajint így is, ahogy átváltana North Yanktonra...
-
negyven2
nagyúr
válasz
StarKiller89
üzenetére
Melyik változattal mész oda, Michael-el vagy Trevor-al (azzal a karakterrel kell felvenni a küldetést akkor).
StarKiller89: Akkor próbáld meg Tervorral. (ekkor más kicsit az egész).
-
StarKiller89
senior tag
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
és ezt hogy is tudom megcsinálni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
StarKiller89
üzenetére
md5 ellenőrzés, hibásat töröld, és húzd le újra. nekem is ilyen problémám volt, speciel egy küldetés adott pontjánál kaputt

-
StarKiller89
senior tag
spoileres lehet:
a játék végefele mikor michael-el trevor után megyünk north yanktonba a temetőbe az egyik átvezető után folyamatosan kifagy a játék, eddig egyszer nem volt fagyásom, de már 3x megpróbáltam teljesíteni ezt a részt és egyszerűen lehetetlen, mivel mindig ugyan ott fagy ki, erre valami tipp?? "pozitív" dolog még hogy ebben a kisvárosban egy k*rva mentést nem csinál a játék, így mikor visszalépek újra kezdhetem mindig los santos-ból az egészet...
-
Edem05
őstag
válasz
spanglee001
üzenetére
Felhívod Lamar-t és ott van olyan, hogy játékosra Mugger-t lehet hívni!
De hívd rám! Mert van hozzá egy Achievement amit még nem csináltam meg.

-
Hauptmann
veterán
Azt, hogy az autók milyen távolságból látszódnak részletesen, melyik grafikai opcióval kell beállítani?
-
spanglee001
addikt
Az mi hogy: Call a Mugger on another player ez a napi feladat.

-
slice14
veterán
Már egy ideje szívok Trevor első dühkitörésével. Mi a titka? Mennyi a minimum követelmény? Mennyit kel kinyirni 2 perc alatt?
Egyébként már a végső balhé előtt járok, a 3 menekülő kocsai beszerzésénél.
De ez a Trevor-os rampage kifogott rajtam.
-
YM
senior tag
Singleplayer, első rablásánál elvileg $4,5M a szajré, ehhez képest Michael kapott 150k-t, a N-gger pedig semennyit

Michael idióta családja elköltözött, ugye nem fognak visszajönni?
Gondoskodhatok róla, hogy ne?! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Werkly
addikt
A játékban hol nézhető meg vagy módosítható a profil? Ezenkívűl a Mi átállítható km-re? Kösz!
-
fuvi
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
az oki de akkor a heisteknél 4 az a minimum (és a maximum is)?

-
fuvi
senior tag
2 player is le tud tolni egy 4 fős heistet (normal módban) v 4 alatt el se indul?
-
Tényleg én single playerben játszok,de csináltam már pár fényképet de nincs sehol,ez csak az online módban működik?
-
válasz
Viper26
üzenetére
Ezt nem tudni,talán majd ki adnak valami patchet,mert ugye mint tudjuk ma ha ki adnak egy játékot azt csak össze vágják aztán jönnek hozzá a patchek,lassan egy külön játék mérete is lehet.
#Kikki90
A lapozó fájl miatt akadt?Hogy állítottad akkor,ezt én is meg próbálnám.
#jonnyjoker01
Ezt ki fogom próbálni
-
Tharus
csendes tag
Ha játékban csinálok fényképeket, azt utána hogyan tudom törölni?
-
Werkly
addikt
Amikor a csajjal elmegyek a kocsijáért mit kell csinálni a trailerrel? Kösz!
-
Giii
senior tag
Nem kapcsolódik.Offline-ba van de nem tudom hogy miért.Egy darab emailt nem kaptam.Nem rinyálni akarok.Volt valaki ilyen szituban és ha igen mi a teendő? Ez már a 3-dik napja hogy nem tudok online játszani
-
jonnyjoker01
veterán
Emberek van egy esetleges javításom a garázsból eltűnő kocsikra. Legalábbis nálam megszűnt ez a probléma, amióta teljesen (szinte koppanasig) beallok a garazsba.
-
Kikki90
tag
válasz
TTomax
üzenetére
Lapozófájl-növeléssel a probléma úgy néz ki megoldódott. Bár izgalmas módon a kézi beállítás után is az automatikusan beállított érték lett a megadott helyett az újraindítás után, mindenesetre a gond megoldódott általa. Kevés hely volt a HDD-n, gondolom ezért adott alapból alacsony értéket. Köszi mindenesetre!

-
Kikki90
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni. A játék flottul megy, mindaddig amíg el nem érek a 2. küldetéshez, amikor a két autó közül kell választani, és követni a "tesót". Megy is szépen az autó, kezdtem is élvezni a játékot, gyorsan át is váltottam gamepadra, de miután megtettem kb 5-600 métert, elkezd akadni, eleinte csak kicsit, majd 1-2 percen belül játszhatatlanná válik. Érdekesség, hogy ha újraindítom a játékot, akkor is ugyanez a helyzet, pedig akkor a 2. küldetéssel kezdem, nem az elejéről, tehát nem ugyanannyi időt játszom vele mint legelőször, mégis itt kezd el akadni. Teljesen független a grafikai beállításaimtól, és mindkét AMD driverrel próbáltam már.
Konfigom: ASRock B75M R2.0, i5 3470, Hynix 4GB DDR3 1600MHz, ASUS HD7850-DC2-2GD5-V2, Samsung 320GB, Chieftec CTG-450-80P
Találkozott más is hasonló problémával? Köszönöm!

-
yozsee11
aktív tag
Akinek hiányzik a rendőrködés:
How To Be A Cop In GTA V -
rumos XIII
aktív tag
Bocs srácok, ez vótmá? Esküszöm sírok pár jeleneten

-
cyberkind
félisten
Valaki nem akar jönni heist-elni?
-
cyberkind
félisten
Másnál is vannak anomáliák, ha a saját zenéit hallgatja a rádióban?
-
vitya81
tag
válasz
Brenor
üzenetére
GTX 760-nal, (2GB) kompromisszumokkal, nagyon elfogadható grafikát lehet kihozni belőle, high beállítások mellett Fraps: Avg: 59.181 - Min: 29 - Max: 61
de ha többre vágysz, akkor 3-4 GB VRAM-mal felszerelt kártyát vennék a helyedben: GTX 960 (bár e téren nincs tapasztalatom). Én GTX 760-at használok egy éve, elégedett vagyok vele. -
yozsee11
aktív tag
válasz
INMOTEP
üzenetére
Vagy baráthoz kell csatlakozni (Menübe: Online - Join Friends), vagy Job-ot indítva meg kell hívni a barátokat/crew tagokat. Esetleg még egy megoldás: elfogadni a crew tagoktól érkező meghívásokat amiket a bal alsó sarokban ír ki.
Én rendszerint a Matchmaking-et Close-on hagyom amíg egy két haver/ismerős/magyar nem csatlakozik és csak utána szoktam engedni Open-re, hogy feltöltsék a maradék üres helyet a külföldiek, ha van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- ÚJ Asus TUF A14 FA401 -14"2.5K 165Hz - Ryzen 7 260 - 32GB - 1TB - Win11-RTX 5060 -2 év gari - MAGYAR
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 / GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ami kb annyi, hogy a Chrome színre rárakod a Crew színt és kerül vagy 60k-ba).

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS