Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Ra's al Ghul
üzenetére
Sharp.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
A grafikai beállításoknál az árnyákok közül melyik az, ami a legkevésbé használja a VGA-t?
-
RazoR
veterán
Este 11-fél12 fele kis online marhulás valaki?
-
JackFeryll
őstag
válasz
vitya81
üzenetére
Ez van, így kötődnek a sztorihoz. Ahogy házad se lehet, a default autód se lehet más és még a borbélynál sem kérhetsz akármit csak ami illik a sztorihoz. (pl Trevornak nincs elegáns haj/szakáll).
Engem is meglepett hogy állandóan átöltöznek a karakterek.más:
Michael direkt ennyire Robert De Niro-s ?

-
vitya81
tag
Hali!
Mi értelme ruházni a karaktereket, ha állandóan úgy öltöznek ahogy ők akarnak?! Csak a játék újraindításáig viseli azt a ruhát, amit 'ráadok'....vicc... tetves Trevort hiába öltöztetem fel normálisan
(mondjuk amilyen bunkó karakter a játékban, sokszor csodálkozom azon, hogy hagyja magát irányítani, és nem csinál azt amit ő akar
)
,a következő játékindításnál már megint azt a koszos, izzadt, leokádott pólót és nadrágot hordja! Erre van valami megoldás, vagy el kell fogadni így?
Viktor
-
yozsee11
aktív tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Viszont a 28 nap után járó bónusz már szép kis summa, plusz úgy vagyok vele, hogy így változatosabb a játék, mert olyat is csinálok amit máskor nem szoktam. (Pl. tegnap az volt az egyik feladat, hogy menjek egy kört a hullámvasúton
) -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Árulnak az aprón steam-es meg Social Club-os verziót. A kettő között mi a különbség? Steam-ez ismerem, van accountom meg játékaim. A Social Club-osnak van valami hátránya? -
Freddycom
őstag
Tudtátok, hogy a GTA Online-ban ha egy hétig minden nap teljesítitek a napi célt, akkor a hetedik napon 100k $-t és 15k RP-t kaptok? Továbbá a 28. napon, ha addig minden nap teljesítettétek a napi hármat, akkor 500k $ és 50k RP. Érdemes elmolyolni a daily objective-ekkel.

-
privacy99
senior tag
válasz
erdeitibor
üzenetére
Nálam "vaj sima".
-
gali777
őstag
válasz
erdeitibor
üzenetére
Mert fasza volt az utolsó patch... Az ezelőtti patchben kijavították, most sikerült megint visszarakni. Nem baj a következő patchben gondolom megint jó lesz

-
watador600
senior tag
válasz
erdeitibor
üzenetére
Detto ugyan az nálam is... nagyon idegesít.
-
Puma K
nagyúr
válasz
fasirTTT
üzenetére
Nem lehet váltani a mértékegységet. Lehet később jön frissítésként egy opció, hogy váltani lehet a 2 lehetőség között, de lehet sosem lesz ilyen megoldás.
A karakterek alapkocsiján nem lehet változtatni, max azokat tuningolni vagy átfesteni lehet.
Mindegyik karakternek van háza amely az esetek többségében rendelkezik garázzsal. Oda a garázs méretétől függően 1-2 autót tudsz berakni, tárolni és használni. -
erdeitibor
tag
Sziasztok!
Miért akadozik a játékban a térkép, mikor a játék maga tökéletesen fut?
Nagyon idegesítő...
-
kisza25
félisten
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
na jól van én pont így tolom a multit, azt hittem valamit rosszul csinálok, de ha így kell, hát így kell

-
Mate
nagyúr
Ha kérhetném kanyarodjunk vissza ON-ba!
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
pendre54
üzenetére
Én meg soha semmikor nem kezdtem az angolt. 98-ban fater megvette a család első számítógépét, akkortól léptem kapcsoalatba a nyelvvel. Azóta játékok, filmek, programok tömkelege éveken át. Hazudnék, ha azt állítanám, hogy folyékonyan beszélek angolul, de megérteni megértem annyira, hogy egyre ritkábban okozzon gondot. A problémát inkább a szavak kihallása okozza a különfélénél különfélébb dialektusokból.
-
Nézd a helyzet az, hogy a mai generációhoz képest én negyven év hátrányba vagyok, már elmúltam negyven éves amikor a kilencvenes évek közepén életemben először számítógép elé ültem, mert az akkori munkahelyemen kötelezővé tették a használatát. Így most vagyok "kénytelen" bepótolni az elmaradt játékot, amit ma már egy alig tízéves is vígan tol a gépen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Biztos, csak egy a gond, hogy oroszban már a betűket se nagyon ismerem fel. 1964-ben, az ált. isk ötödik osztályában kezdtük az oroszt, utánna még 4 év a gimiben, plussz a főiskolán is kötelező volt még két évig.
Viszont akkoriban az oroszt csak az vette komolyan aki erre a pályára készült, mindenki más elsumákolta, a tanárok hallgatólagos beleegyezésével. Ez akkoriban egyfajta passzív ellenállásnak számított a rendszerrel szemben, és a tanárok többsége is partner volt ebben.Oroszból senkit nem küldtek évismétlésre, a kettes volt a legrosszabb jegy. -
mouzrr
őstag
Köszönöm a válaszokat
milyen jobok vannak? Ezek player alkotta "modok"? Versenybol is sok fajta van? Lattam videóban hogy egy buszt kellett ellopni es a bortonbol kihozni vele egy rabot,ez is igy benne van? Vagy van egy job lista es ott valogathatok es a szukseges dolgokat leszedi nekem es mar mehet is? Es ehhez meg annyit hogy csak egyutt lehet ezeket csinalni vagy tudok csatlakozni random csapatba is? Nagyon koszonom a segitseget 
-
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ez az előrelátás úgy 40-50 évvel ezelőtt lett volna aktuális, de nekem a hatvanas években valahogy nem jutott eszembe, hogy 2015-ben GTA V-el fogok majd molyolni, és angol nélkül kissé macerás lesz.
-
Franklin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Azért ennyire nem rossz a helyzet, ha passzív módba teszed magad, akkor nem tudnak megölni.
Én nem is nagyon szoktam mászkálgatni, ha belépek online-ba, egyből megyek valami versenyre vagy job-ra.
-
kelekyle
őstag
válasz
mouzrr
üzenetére
Ez szerintem mehetne is első hsz.-ba.
Ugye külön sessionok vannak, amiket nevezzünk szervernek mindig random dob a gta be emberekkel de barátok sessionjébe is tudsz csatlakozni. Egy sessionben maximum 30ember tartózkodhat plusz kettő néző. A többit nagyjából megtalálod az első hozzászólásban -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
mouzrr
üzenetére
Bemész -> találkozol valakivel -> megdöglesz. Folytatod, mész a dolgodra, arra jár valaki -> megdöglesz. Elmész, keresel valakit, hogy megnézd mit csinál -> azt csinálja, hogy lelő téged -> megdöglesz. Elmész másfele, utánad mennek vadászgéppel -> megdöglesz.
figure85: Azért ez nagyon nem így van, de tény, hogy igyekeznek minél egyszerűbben fogalmazni. Lehet, hogy egy Riherongy Anna szám bonyolultabb, viszont egy egész albumon nincs annyi szöveg, mint itt 2-3 küldetés alatt.
-
negyven2
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Nem tudom, hogy vagytok ezzel de egy Rihanna szám megértéséhez is több angol tudás kell, mint a GTA-hoz. Főleg mert ez utóbbi kiír mindent. Amúgy kérdéses lesz, hogy a magyarítást módnak nézi-e majd a játék.
-
mouzrr
őstag
Hali. a gta online világában teljesen ismeretlenként valaki leírná hogy zajlik ott az élet? Mennyien lehetnek fent egyszerre egy "világban"? Ha megveszem akkor ott külön szerverek vannak amikre fel tudok csatlakozni?

-
Üdv!
Kipróbáltam az online-t, de mindjárt beleszaladtam egy olyan problémába amire nem látom a megoldást.
Elvégeztem az első lépéseket, online profil beállítva, volt egy autóversenyes rész is. Kiléptem a játékból, majd a legközelebbi belépésnél be kellett szállni valamilyen kocsiba, egyet loptam, majd el kellett menni az egyik műhelybe. Ott mind a 18 tuningolási ponton végigmentem, ami elérhető volt azt beállítottam a kocsira.
Utánna megjelent a kép alján látható üzenet, ha jól értem valami biztosítást kellene kötni.
A gond itt kezdődik, mert nem tudok innen kilépni, nincs "Esc"-re lehetőség, csak a kamerát tudom forgatni, meg újra végigmenni a tuningolási pontokon, ezen kívül más lehetőséget nem látok. Értelemszerűen emiatt a játék menüjét se tudom elérni. Egyetlen megoldás az volt eddig, hogy a feladatkezelővel bezártam a játékot. Már vagy háromszor kezdtem újra a multit, eddig eljutok, és ettől a ponttól sehova tovább.
-
Norbika88
senior tag
Egy gyors kérdés, telepítése hasonló módon zajlik, mint a steamen ill. originen, elég csak ha a kulcssal rendelkezek,profilhoz hozzá ad és a social letölti a gémet? Nem kell a lemez a játékhoz?
-
Puma K
nagyúr
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nem is hajlok ki csak kidugja a kezét

Bezzeg a 4-ben
-
negyven2
nagyúr
Ahogyan TESCO-Zsömle is leírta: Sztorimódban a kék pöttyel jelölt pénzszállítókat lehet kirabolni, a többi nem add semmit. Online-ba jelöli a térkép és egy felirat is felugrik ha megjelenik... de mindenkinek. Legegyszerűbb beállni elé óvatosan majd sörétes fegyverrel többször rálőni oda ahol kinyílik a hátsó ajtó. Sztoriban 2 csillagosat, Onlieban 3 csillagos körözést kapsz egyből.
Franklinel lehet megvenni a Sandy Shores-i LS Customs-öt, de ebben kocsit nem tudsz eladni, csak ingyen tudsz tuningolni. Onlineban viszont az ezen a listán szerepkő járműveket tudod eladni. Az ár természetesen attól függ, hogy mennyire sérül meg a leszállított jármű. Viszont csak 48 percenként tudsz eladni járműveket. Ezek mellet Online-ban van a "zöld" kocsi, valamint a Simeonak leszállítható járművek listája. Ezeket ha megszerzed kapsz egy 2 csillagos körözést, amit ugye le kell rázni, valamint a járművet át kell festeni, majd le kell szállítani a dokkokhoz, amit egy S betű jelöl.
-
-
.LnB
titán
válasz
BoogeyM@n
üzenetére
Hallod, én végignyomtam a játékot 40+óra alatt. (a sztorit, nem 100%-ra eddig.) De egy forintot se költöttem nem hogy C4-re, hanem fegyverre se! (kivéve ami a küldetéshez kellett, egyszer egy hangtompítós sniper ha jól emlékszem).
(#22444) htc07 Én most single esetében kérdeztem.
(#22446) TESCO-Zsömle Ezt nem tudtam, de teljesen logikus így utólag.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor az első pont lép életbe

(#22438) JackFeryll Való életben? Bakker...
erre sose gondoltam volna. 
(#22440) htc07: Ha megvettem az egyik műhelyt akkor el lehet adni a kocsikat?
Még nem is néztem. -
htc07
addikt
válasz
JackFeryll
üzenetére
random kocsit bevinni az ls customsba és eladni többet ad.

-
.LnB
titán
válasz
JackFeryll
üzenetére
Nekem volt egyszer sok amit dobott belőle. De milyen bepróbálkozás? Mondom így csinálom. Meglátom: (ugye jelöli a térkép onnantól), utána megyek, megáll piros lámpa, kiszállok, ráteszem a C4-et, bumm, és el is húztam onnan. 2-3-as körözés 1perc lerázni őket. Semmi kockázat, free money.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Üres?!

Akkor
1 vagy jól r*b*sz*l ...
2 az nem pénzszállító autó
Nekem sose volt üres.
-
esgabee
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
BUMM!

-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Én C4 el szoktam, megvárom míg megáll a pirosnál, odamegyek, ráragasztom, kicsit távolabb megyek és G-betü, bammm.

-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Mármint, csak mentél a városban és találtál egyet? Mert ha igen akkor csak ki kell nyitni a hátulját és felszedni a pénzt.
-
jonnyjoker01
veterán
Pénzszállító autót amit free roamban szereztem hova kell vinni? Nem mutatja a térkép.
-
andrys83
aktív tag
Üdv!Aki laptopról játszik ínra nekem egy üzit?fontos lenne!Köszönöm!Segitség kellene
-
Kiskokó
veterán
válasz
csabi0805
üzenetére
+1
A legutolsó patch óta rakás fos a játék... eddig SEMMI bajom SOHA nem volt.. se kifagyás se semmi...
az utolsó patch óta szaggat a Menü, van hogy behülyül a játék és elmegyek a küldetések helyére és nincs ott semmi miközben a ? vagy a Betű ott van a térképen ( csak játék ujrainditás segít)Grafikát nem látom annyira hogy változott volna. Egyes helyeken több máshol pont kevesebb lett az FPS a patch óta.
Érdekes!! -
csabi0805
senior tag
Sziasztok!
Az miért van,hogy ha a játékból kilépek a menübe,mert mondjuk a térképet megakarom nézni van amikor szaggat meg akad az egész?
-
Hunner
senior tag
válasz
rup1u5
üzenetére
Nagyon egyszerű lett volna megoldani, ha belefektettek volna egy minimális energiát. Kellene egy MODS mappa...onnan szépen olvasná a játék a single-hez a fileokat, ha teszel bele valamit. Onlinehoz meg a pure, gyári mappákat használná. Ezer meg egy játék működik ezzel a módszerrel. Egyébként, továbbra is lehet modolni ban nélkül, csak nevetséges megoldással. Lehúzod a gépet a netről, GTAV indít, Social Club elszáll, elindítod "offline mode"-ban. Játszol a modokkal. Nincs ban, se internet
Nyilván vicces utána minden egyes filet visszaállítani az eredeti állapotra. 
Mondjuk nem vagyok annyira ellene, de a modok mindig elnyújtják egy játék élettartamát, ezért sajnálom, hogy a Rockstar így áll hozzá. Na nem mintha lenne okom panaszkodni. 50órát tettem bele eddig, Single 48%, Multiban két küldit tudtam eddig csinálni. Van még bőven content

-
Ultrazord
tag
Aki végig játszotta a játékot attól kérdezem:
Megoldható, hogy ne haljon meg egy karakter se a végén? -
terepkigyo
csendes tag
Én azt sem értem hogy Online-ban miért kell modolni? Nagyon helyes hogy megtiltották, független attól hogy csak némi grafikai csinosításról, vagy tényleges csalásról beszélünk. Multiról van szó, a játék mindenkinél bitre pontosan ugyan az legyen. Nem is értem, mit gondoltak azok az emberek akik arra számítottak hogy az online-t modolhatják...
Rockstarék oldják meg hogy a single-t lehessen modolni valami módon, és akiknek a modok fontosak ott kitudják magukat élni.
(Személy szerint sosem érdekeltek ezek a modok, talán még a vice city vagy a san andreas környékén próbálgattam egyet kettőt, de abszolút nem hoztak lázba..) -
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary
üzenetére
spec én örülök neki. a 4multi is a sok cheater miatt lett élvezhetetlen.
nyilván azért lett ennyire radikális a dolog mert problémás lenne különválasztani a multira ártalmatlan grafikai modokat és mondjuk egy trainer detektálását.....ha nem lehetetlen. gondolom azt nézik, hogy babrálva vannak e az eredeti állományok és ha igen -> BAN.(#22412) spanglee001:
röviden: ha bármilyen modot fölteszel bannolva lesz a rockstar accod. legyen az akár egy ártalmatlan grafikai mod. -
nubreed
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
És ezt az export-import fickót hol lehet megtalálni? Meg a szerviz alatt most nem a Los Santos Customs -öt értjük, hanem az egyéb szervizeket ugye? És akkor ez tutira működik, bármilyen lopott verdát el lehet adni single playerben?
-
rup1u5
nagyúr
-
nubreed
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Aszem nem tudsz. Csak az online-ban. Legalábbis nekem ez jön le.
-
Reaper
őstag
Gondoltam kipróbálom én is az online módot, egyelőre annyira nem jön be.
Elindultam bóklászni, erre valami idióta elkezdett üldözni vadászgéppel, na jó, ez mókás volt, mert én meg egy Bansheeval voltam, de gondoltam akkor elmegyek egy harci helikopterért, körbejártam 3 helyet, és csak a katonai bázison volt, ahol amint bementem megjelentek tankok, és szétlőttek minden repülőt, és helit, egyszer sikerült elkötni egy vadászgépet, de amint felszálltam leszedtek rakétával pedig kanyarodtam rendesen
Na jó, mondom, akkor elkezdek küldiket csinálni, voltam asszem 2-es szintű, van 1 pisztolyom, pakoljak ki egy boltot. Valami nemnormális páros folyamatosan ott körözött egy felfegyverzett pickuppal, és lőttek minden újoncot, aki be akart menni, mikor bejutottam, ráfogom a fazonra a stukkert, erre elszalad, kiírja, hogy 'nyomj E-t a kasszánál', na ott semmit nem csinált, ellenben egy halom rendőr rámrúgta az ajtót, és telepumpáltak ólommal. Viszont a küldi meg eltűnt.
Oké, következő, menjünk team küldiket csinálni random emberekkel. Volt egy sima team deathmatch, az jó volt, csak én voltam béna, utána vagy 20 percig csak olyan jött, váltott oldalon, ahol egyik csapat pisztollyal, majd sniperrel lövi az autósokat egy magas helyről, ahonnan az autósoknak le kell ugratni őket onnan. Persze mindig az nyert aki éppen lőtt, de már eléggé idegesítő volt.
Ki is léptem utána.
Azért remélem, hogy csak nekem nem volt szerencsém, mert olyan jókat olvastam az onlineról, de eddig kb az offline is élvezetesebb. Ha van valami tipp, mit csinálok rosszul, akkor szívesen meghallgatom.
-
privacy99
senior tag
Nekem visszaadja a játék a régi GTA hangulatot, sőt, még dobtak is rajta az online miatt.
Egyébként az Insurgent nem lenne jó golyóálló üveggel, mert akkor csak mindenkinek össze kell spórolnia és onnantól kezdve halhatatlan, és minden küldi semmiség. Ezért nem is hiszem, hogy meglépik ezt.
A Kuruma ebből a szempontból előnyösebb szerintem, abba is be lehet lőni, csak jóval nehezebben (A gép például szinte nem is tud), cserébe nem rakétaálló, szóval ki van ez találva. A kuruma sokkal inkább missziós kocsi, az insurgent pedig játékosok ellen jó (már csak a sebesség miatt is).
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
JackFeryll
üzenetére
No igen. De az elképzelhető hogy belekerül mert pár ingatlan pluszba az online-hoz szerintem menni fog. De a singli-t már szerintem nem fogják bővíteni.
-
JackFeryll
őstag
válasz
Wiz Khalifa
üzenetére
Nem ártana néhány komolyabb ingatlan sem onlineba. Mondjuk a villak közül a domboldalon esetleg helipaddel.1-5 millióért.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
Ezt tudtam. De azért ha mér ennyiféle ingatlant megcsináltak ami vehető meg ott az online rész miatt is nem egy ami ki van dolgozva akkor nem hiszem el hogy nem képesek offline-ba is vehető házakat csinálni. Én mondjuk a nem gettós részen lévő Groove Street szerű helyről úgy vennék egy házat Michael-el. Ha nem is a mentések miatt mert arra ott van a Quick Save de a garázshelyek miatt is venném meg csak úgy. Én nekem pl a Vice City-be tetszett hogy egy csomó ház tulaja vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Anker SOLIX C300X hordozható töltőállomás (288Wh) - LiFePO4 - 140W USB-C - szivargyújtó
- DJI Mavic 3 Cine Premium Combo - Apple ProRes & 1TB SSD - DJI RC Pro - 3db akku - 2 év garancia
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Eladó Samsung Galaxy A51 4/128GB / 12 hónap jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mi az online neved mert én is még az elején vok mondhatni...5-ös max

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Még nem is néztem.

CactuS