Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Garanciális ügyintézési Horror Bestbyte...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- gerner1
- Android másképp: Lineage OS és társai
- E91 blog 2. rész
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
válasz sixpak #18974 üzenetére
A 70 gigába ez már nem fért bele mi?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz mekker #21079 üzenetére
Én 4GB ram mellett kaptam végig az elején a kevés memória kifagy a játék dolgot, aztán a 2GB lapozófájlt szépen felemeltem 12GB-ra SSD-n. Azóta egy szava nincs a játéknak. Lehet hogy csak kevesli a lapozófájlod méretét, próbáld meg emelni hátha segít.
Ilyen úfót honnan lehetne lőni repülni:
[ Szerkesztve ]
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz RaZroX #21113 üzenetére
Nézzed csak:
-
Enton
addikt
válasz SkiDev #21125 üzenetére
Ahogy mondták is már, meg most van egy 90GB SSD-m 1 éve kb de már ki is nőttem kelleni fog egy újabb nagyobb méretű, főleg ha ilyen GTA V méretben jönnek a gémek, nos tehát mikor lesz még új SSD szerintem még bőven 1-2 évig elmegy még ez is ami van.
-
Enton
addikt
válasz Prosector #21206 üzenetére
Próbáld ki úgy hogy mindkét SSD-n legyen 4-4 GB legalább akkor nem nyúlsz mellé sehogy szerintem.
-
Enton
addikt
Célzás nélküli freelook járműben fps nézetben van-e , lehet-e, olyat mint célzással csak célzás nélkül.
Szar úgy nézelődni hogy pár pillanat múlva előre kapja a fejét a csávókám."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Enton
addikt
válasz RohamDroid #21574 üzenetére
A közlekedés offline is katasztrófális. Hegy alól vagy furcsa helyen verdát még nem láttam. De tipikus elédvág a kétsávoson lámpa előtt index nuku, mondjuk egy kis gyakorlással szépen el lehet lavírozni köztük.
FPS nézet franklin 2. safehouse-on belül mért nem fut? Külső nézetből fut, belsőből mintha tiltva lenne.
-
Enton
addikt
válasz blod001 #21598 üzenetére
Lapozófájt használsz? Rakd ssd-re ha van.
-
Enton
addikt
válasz blod001 #21602 üzenetére
Állíts be egy kissebb lapozófájl-t 1-2GB-ot, de az sem baj ha többet hisz csak 4gb memória van. Nálam sokat javult a játék tőle. Igényli a lapozófájlt sajnos.
(#21605) kelekyle:
Konfig függő a dolog, nekem a 4GB memória volt a szűk keresztmetszett de a lapozófájl segített.
Ő viszont meg te is jobban jár a memóriaduplázással a karcsúbb laptophardver miatt.
Plusz egy próbát megér a lapozófájl neki egy újraindítást, hátha javít a dolgon.[ Szerkesztve ]
-
Enton
addikt
válasz pendre54 #21693 üzenetére
Nekem a levegőkiengedésnél bukott be sokszor, de arra meg jó a tovább bentartod módszer mint a végére rájöttem.
-
Enton
addikt
válasz TESCO-Zsömle #21860 üzenetére
Azért ti is látjátok benne a TDU feelinget nem? A 4.ben ez annyira nem volt szembetünő kisebb volt a térkép de itt már elég nagy hozzá. Csak itt nincs 320 al menő verda meg sterilebb az irányítás de lehet gyalogolni is.
De mindkettőben jó a forgalomban száguldozni egyaránt."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest