Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
esgabee
tag
Sziasztok, kértem jóváhagyást a PH crew-ba való belépéshez valaki jóváhagyná?
Köszönöm szépen!
-
fsb_essex
tag
válasz
architect26
üzenetére
Ha Safe modot nyomsz akkor mi történik? KIfagy vagy megy tovább?
-
Xelo
addikt
gyerekek ez a játék..
hihetetlen jó vétel volt. a sztori, hangulat, karakterek, grafika: röviden a játék minden részlete zseniális. ahoz képest hogy laposokat hivatalosan nem támogatja a Rockstar 1080p-ben shader meg reflections very high minden más high csak a fű sűrűsége van közepesre állítva és teljesen játszható (40-60fps, vidéken se megy lentebb). 20%nál járok de már sajnálom hogy egyszer vége lesz
mondjuk nyugtat a tudat hogy ott az online, ezért ahoz hozzá se nyúlok egyelőre -
fsb_essex
tag
válasz
schawo
üzenetére
Az lehet a különbség, hogy nálad biztosan nincs cpu limit, én meg cpu limites lettem a patch után az alap i5-2500K-val.
Értsd: GTx960-am kb 50%-al erősebb a 750ti-nél, mig a 6 magos tuningolt Xeonod sacc/kb 2x nagyobb számítási teljesítményű mint a 2500K alapon..
Elképzelhető, hogy akiknél GTA5 alatt vga limit van, azok profitáltak a patchből, akik meg inkább cpu limitesek azoknál előjön az akadás. De az is lehet hogy a nagyobb VGA miatt nálam minden VeryHigh-on volt, nálad meg nem és valamelyik paraméter húzta le a cpu-t,
.
Addig állítgattam a GTA5 graf. beállításokat míg VSync=60fps mellet 80%-ra lement a cpu használat és így már minden ok. (gpu kihasználtság továbbra is 70% körül alakul) -
schawo
titán
válasz
fsb_essex
üzenetére
Abszolút nem tudom megerősíteni. Nálam egyáltalán nem ez a helyzet, sőt kicsit talán még stabilabb lett az fps.
Minden szoftveres és hardveres (órajelek) beállítás azonos.04.18-i fraps mérés (20 perc):
Avg: 46.088 - Min: 32 - Max: 104mai mérés (14 perc):
Avg: 47.110 - Min: 37 - Max: 106Biztos, hogy nem felejtetted el bekapcsolni a VGA, vagy a CPU tuningot?
-
Cthulhu Dawn
őstag
Hát ez parádé, az új patch tényleg grafikai bugokat hozott
. -
killer095
őstag
Halihó,két kérdésem lenne.
1. hogyan lehet crosshairt váltani mert ez a kis "pötty" nekem nem jön be, vidibe láttam hogy rendes crosshairje volt a srácnak.
2. hogy kell vetődni?
-
djrobaa
aktív tag
Sziasztok. Irogatjátok már napok óta, hogy jönnek a patchek meg stb, de nekem egyet se szedett le eddig. 331-es buildnél van a game nekem. Vagy én nézek el valamit vagy nemtudom. 😃
-
Jani18
aktív tag
Heist-re mennék ha kell ember.
-
Lesz még itt patch úgy érzem
-
Eagl3
veterán
Nekem kicsit mikrolagos lett patch után a játék...
-
RAiN91
őstag
válasz
headhunter86
üzenetére
Láttam maxon, szép, de nem arról írtam

-
fsb_essex
tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Én ezt mértem, ezt tapasztaltam. Sorry ha ez nálad kiveri a biztosítékot.
Nyilván ugyanazt a patchet szedtük le, legfeljebb mást tapasztalunk, talán mert más a futtató környezetünk, talán mert másként értékeljük amit látunk.
Remélem mindenki másnál gyorsult a játék, és csak nálam csökkent az átlag fps (lásd KÉK->SZÜRKE) és a minimum fps úgy szintén (PIROS->NARANCS)
-
peter9228
aktív tag
válasz
rayman2006
üzenetére
AMD-s laptoppal nem működik, állítólag már dolgoznak rajta.
-
Dtomka
veterán
Korábban írtam, hogy ha a játék közben megnyomom az esc-et akkor microlagg van. Na most már nincs, sztem a "pecs" gyógyította meg
. Akinél volt még ilyen, nem tapasztalta ugyanezt?Michael képessége nagyon hasznos tud lenni, ha eldurvul a balhé

-
rayman2006
tag
Sziasztok.
Szerintetek ezen laptopon el kell futnia a játéknak?
I7 2675QM 2.2 8Gb Ram..
6600-6700M videokártya van bent ez elég hozzá?Mert folyton ilyen hibát ír.
Köszönöm. -
válasz
headhunter86
üzenetére
Még egy 980-at is megfingat a full beállítás...vagy két 970-ed van?
(#20269) RoMix85 : nekem Steames van, ugyanúgy megy mint eddig. Nem vettem észre változást.
És lekopogom, de eddig 0 fagyásom volt, pedig a megjelenés után egy órával már toltam, 31 órám van benn. -
bigrob
őstag
Heistokhoz keresek fix csapatok, crew-t tudok csinálni vagy belépni.
-
RoMix85
aktív tag
-
Hubba12
senior tag
válasz
headhunter86
üzenetére
Ha csak neked nem más, mindenki másnak igen biztos a többi a hülye?
Ha már ilyen aranyosan írtad le?

-
headhunter86
senior tag
válasz
fsb_essex
üzenetére
Ez mi a rákos jó élet akart lenni? Mi az hogy nem hallnak meg? Most toltam az updattel 2-3 órát. Semmi gondom vele. Hogy egyesek mekkora f*szságokat össze tudnak itt hordani.
De most komolyan. Nem hinném, hogy amit én leszedtem update, meg amit te, az különbözni.
Meg milyen textúra változás. Itt mindenki be van szívva? -
fsb_essex
tag
válasz
fsb_essex
üzenetére
Újra indítás után kicsit pontosítok.
- továbbra is gyengébbnek látom a képminőséget
- A korábbi beállításokkal nem tudja tartani a renccer a 60 fps-t (Vsync=ON)Afterburner: [link]
Egyértelműen CPU limit látszik.
Tegnap fixen meg volt a 60fps és a gpu volt jobban kihasználva,
Van pár benchmark eredményem azzal is összenézem a változást. -
Jani18
aktív tag
Patch Notes ha nem volt még.
-
zoty0
tag
válasz
fsb_essex
üzenetére
Úgy néz ki megoldottam a problémát, még 1x újra raktam a vga driver-t, majd megnéztem ezt a lapozó fájl-t, mivel ssd-m van így ki volt kapcsolva teljesen a hdd-re automatikusra állítottam az ssd-re meg engedtem 4 Gb-t . Ez segített, de a megváltást a 8Gb ram hozta, már rendesen fut .
steam-es ph. csoport meghívót én is kérhetek ? -
bigrob
őstag
Ha egy emberrel elkezdtem a heist sorozatot (az első 2 fős) az is beleszámít a heist széria bónuszba ami után kapok 1 milkát ha ugyanazzal a csapattal csinálom meg? Illetve annak az embernek végig benne kell lennie?
-
RAiN91
őstag
Olyan a grafika mint az SA-nál, csak 10 évvel újabb vga-val
Balathruin: túlzással írtam, de úgy alapjába véve nem esek tőle hasra (HD7770 videokártyával, ugye minimum közelében megy így csak) -
8Ba8
csendes tag
Ez a Social Club egy röhej.. DVD-ről feltelepítem a játékot, majd két napig szed le 5 giga frissítést hozzá Tegnap végre elindul, ki tudtam próbálni, erre ma elindítanám, és megint patchet tölt, maximum 15 KB-val.. Sose szívtam játékkal, amíg kalózkodtam, illetve amivel szívok, azok az eredetiek.. Ahogy olvasom, sajnos sokaknak lassú a letöltés, gratulálok Rockstar!

-
CJ3
senior tag
Lester most írt Franklin-nek az már az első Assassin's küldi lesz
vagy még nem? Zöld L betű a térképen. -
fsb_essex
tag
válasz
fsb_essex
üzenetére
Azt hiszem meg van a probléma oka amit pecs okoz.
Jelenség:
fura laggok online-ban, npc-k újraélednek, autók felrepülnek stb,
Textura vagy képminőség megváltozott (szerintem kicsit rondább lett)
Néha akadások, memória használat 7GB!!!!!! VMem használat stabil 3,5GB
.
ok: cpu kihasználtság felment 100%-ra Szinte mindig 97% vagy felette.
Eddig 50-70% között mozgott a cpu kihasználtság. beállításon nem változatattam ,ugyanabba a single küldibe mentem ismét méricskélni mint pecs elött, (kocsit kell elvontatni éjjel)
.
A cpu-t vagy új ficsörök terhelik be vagy valamit mókoltak és VGA-ról átrakhattak valamilyen számítást CPU-ra. (de ez csak tipp) A vga terhelése változtalan, talán kicsit ment lejebbe, de erről nincs pontos adatom.
CPU igény durván megnövekedett. Az szembetűnő. -
válasz
üzenetére
Köszi, most már látom, a gond az volt, hogy a graphics menüben kis lefelé-felfelé mutató nyilakat egérrel akartam jobb belátásra bírni, de azzal nem megy, csak a billentyűzet lefelé-felfelé mutató gombokkal tudok navigálni.
Másik kérdés, hogy a Motion Blur Sterngth-t (azt se tudom mi ez) ez ki van szürkülve, nem állítható, van jelentősége?
Normális az, hogy ha a Textura Quality-t normálról higth-ra állítom, a videó memória használata 1386 MB-ról felugrik 2155 MB-ra, és pirosba szalad? Lehet itt valamit tenni? -
Wiz Khalifa
veterán
-
Cthulhu Dawn
őstag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Konzol után igazi pain in the ass billentyűzettel repülni, így a single repülős suli gold is alig megy. Megjön a fizetésem lehet benevezek egy joyra.
-
đe$|re
senior tag
PH crew? mithrill91 néven vagyok megtalálható. Este 11 után lenne jelentkező játékra?
-
menjapipaba
tag
Sziasztok!
GTA Online-al van egy kis bajom.
Random felugrál a pingem 1300ms-ra, és így játszhatatlan az egész. Néha cs-be is csinálja ezt, olyankor kb 5 perc alatt visszaáll rendes értékre.
Valaki tapasztalt már ilyet?
Esetleg valami ötlet?Köszi előre is.

-
Üdv!
A mai majd félnapi telepítési mizérián túl vagyok, most próbálgattam a beállításokat. A grafikai beállításokat variáltam, hogy miként legyen a legjobb, és valamit sikerült úgy elnyomni, hogy egy csomó beállítási lehetőség nemes egyszerűséggel eltünt. Az Advanced Graphics most így néz ki, csak ennyi opció elérhető, kérdésem, hogy hová tünt a többi, és miként lehetne elővarázsolni újra?
[/
L]De, hogy egyértelmű legyen a dolog az ebben a hozzászólásban berakott beállítási lehetőségeket keresem újra:[link]
-
Zedz
addikt
Sziasztok!
Trevoros heist küldiben kérnék segítséget. Igazából a problémám már ott kezdődik, hogy el sem tudom kezdeni a küldetést. Értem ez alatt azt, hogy az előkészületek megvannak, a 2 féle végrehajtási mód közül is kiválasztottam az egyiket, azóta semmi.
Olvastam, hogy lehet azért mert Franklin shooting skillje túl alacsony. Nem probléma, felhúztam 100-asra. Semmi. Megcsináltam Trevorral is, Franklinnel is, Michaelel is a mellék küldiket. Szintén semmi.
Illetve Michael-nek van 2 küldetése, de azok szerintem már más szálhoz tartoznak. Valaki járt már így mint én?

-
Rexcor
őstag
Pénzt nem lehet valahogy szerezni pl. lopott kocsik eladásából vagy valamilyen más módon ami nem konkrétan küldetéshez kapcsolódik?
-
RoMix85
aktív tag
a steamesek csak 177mb javítást kaptak? Nekem annyi jött le.
-
melega
őstag
A GTA 5-ből az ejtőernyőzés nyerte el legjobban a tetszésemet, és ha jól fogok keresni és szabadok lesznek a hétvégéim szeretnék megcsinálni egy ejtőernyős tanfolyamot, Szeged Bajai út mellett a reptér sarkában.
Esetleg nem jönne össze, akkor sárkány repülés.
A búvárkodás azért nem mert az úszás nem ment.
Olyan gamer lennék aki nem csak játszik GTA 5-el hanem csinálja is. Az ejtőzést, a krossz motorozást, esetleg a sport repülést.
Álmom, hogy a repülés megvalósuljon, a motocrosstól sem félek. -
Achill3uS
nagyúr
válasz
daveoff
üzenetére
én azt várom, hogy az üres session-okbe kerülést végre javítsák gta online-on. már agyon forumoztam magam amiket irtak eddig semmi nem vált be. elég cink, hogy eddig max +1 embert láttam magamon kivül akárhány session-t frissitettem és haverokhoz pedig nem enged csatalkozni. este meglátjuk mit hozott a patch.
-
nejad
aktív tag
Valaki felvenne? Full kezdő vagyok.

-
Grave_444
nagyúr
Kinek hogy megy? Lehetséges, hogy R9 290 - GTX 970 elég a max grafihoz? Még csak kipróbálni volt időm úgy látszik bírja.

-
daveoff
veterán
Nekem a patch óta kétszer kifagyott a játéka, előtte egyszer sem.....

-
Viper26
nagyúr
Ha megcsináltam egy autót fullosra, és nincs garázs ahová el lehetne tenni, akkor bukó?

-
headhunter86
senior tag
GTAV Welcome to Los Santos Album: [link]
-
McW1
tag
Mai patch-et már vagy 20-szor letöltötte az SC, majd a végén service unavailable error "code 2".
Ez mi a tököm?!?

Tudtok valami megoldást?
Köszönöm
-
Zola01
tag
Nem tudom volt e már, de itt a mai peccs tartalma: Katt
-
sqpp
őstag
Még van Breaking Bad is a játékba. Trevor néha spawnol egy bolt tetején, az szerintem Speed Labor. xD

-
jonnyjoker01
veterán
Nektek előfordult már, hogy elcsórták a verdátokat story modeban? Éppen raboltam a boltot, majd mikor készen lettem, kimentem az ajtón és éppen szállt be egy ürge majd elhajtott vele

-
fsb_essex
tag
ajaj.... frissítés után gond van a küldikkel.
Az ellenfelek nem halnak meg vagy újra élednek.
-
Az fps ok, de mintha a textura megváltozott volna... darabosabb szemcsésebb lett? HDR filling? -
sagem
addikt
Kicsit többet nyomtam, nekem az tűnt fel (de lehet, hogy már csak bebeszélem magamnak
) hogy ritkább lett a forgalom. Nekem eddig nagyon tetszett a pezsgő, zsúfolt forgalom (maxra tolt csúszkánál persze), most meg olyan kihaltnak tűnik a város ahogyan kocsikáztam..de, lehet, hogy csak rossz időpontot fogtam ki. -
balint107
aktív tag
Az miért van, hogy letölti nekem a launcher automatikusan a legutóbbi 353 Mb-os frissítést (szerintem már másodszorra) és telepíti valahova (ki tudja hova) és a játék még mindig 60,4 GB-ot foglal, mint a legelső letöltésnél. Annyi, hogy módosítottam a mappát telepítésnél ahhoz képest amit felajánlott alapból.
Social clubbról töltöttem a játékot.
-
headhunter86
senior tag
Flight School kivégezve aranyra. Talán az utolsó kivételével mindenhol első lettem a Crewból

350 valamennyi mega jött le. Nem tudom mit javít de megy faszán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos autók - motorok
- Összement a Redmi Pad 2 és jól áll neki
- PlayStation 5
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- PC /i5-3470/8GB/
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

hihetetlen jó vétel volt. a sztori, hangulat, karakterek, grafika: röviden a játék minden részlete zseniális. ahoz képest hogy laposokat hivatalosan nem támogatja a Rockstar 1080p-ben shader meg reflections very high minden más high csak a fű sűrűsége van közepesre állítva és teljesen játszható (40-60fps, vidéken se megy lentebb). 20%nál járok de már sajnálom hogy egyszer vége lesz
mondjuk nyugtat a tudat hogy ott az online, ezért ahoz hozzá se nyúlok egyelőre
.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

vagy még nem? Zöld L betű a térképen.

CactuS