Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AsusBoy
senior tag
cops vs robbers módban milyeneket lehet majd zúzni online . Főleg fps nézetben
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nagyon király lesz!!

Mikor megnéztem az új gameplay videót nekem egy kicsit far cry 3 érzetem lett .
-
jonnyjoker01
veterán
Ezek mind nagyon jó hírek, nagyon várom már a pcs megjelenést, mostmár talán jobban is a kelleténél.
-
Puma K
nagyúr
Azt lehet tudni, hogy a PC-s verzióban mennyi lesz a maximálizált multisok száma?
Jó lenne ha valahogy 64 ember de még jobb lenne ha 128 ember tudna egy mapon zúzni...

A Garry's Mod-ban is tudnak lenni 120-an egy RP szerveren és mindenki el van mint a befött, pedig sokkal kisebb a pálya...

-
CJ3
senior tag
PC-re meg még szebb lesz. Mekkora Multi party-k lesznek, nem sok alvás lesz tuti

De már nagyon rég volt hogy lekötött volna egy játék úgy igazán

-
törölt tag
naggyon zsear. Biztosan sok embernek tetszik. De a GTA nekem nem FPS, Valahogy nem fogott meg ( de belátom hogy rohadt jó! ) Ez a játék ezzel aztán végképp mindent magába foglal
Többet ér mint a COD összes része együttvéve
A Laboros stunt gunos rész tiszta HALO feeling igy FPS-nézetből! -
mrhitoshi
veterán
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
ááhh Nagyon komolyan néz, remélem ez tényleg így fog megjelenni. Örülök, hogy előrendeltem.

-
negyven2
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem.
És mindkettő konzolon 1080p 30fps lesz!
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Remélem!
Bár, nincs rá nagy esély! 
-
cyberkind
félisten
válasz
Garada
üzenetére
Engem úgy abszolút nem vonz a 60 fps, igen XO-om lesz, de amíg csúcs gamer pc-m volt addig is bőven jó volt a 30, nekem elég, ezért se zavart a Gta 5 a régi konzolokon, igaz láttam mikor beesett és röcögött de ennyi, és itt nem tudott fizetni mert a Rockstar Sony haver.
-
Garada
őstag
Megerősítést nyert, hogy lesz first-person (belső) nézet
A first-person nézet nem csak új kameranézetet jelent, de ilyenkor más animációkat is láthatunk például ejtőernyőzéskor, autólopáskor, vagy lövéskor. Csak a fegyverekhez háromezer új animációt készítettek a fejlesztők
A first-person mód is némileg testreszabható (aim assist, ragdolling), és az is beállítható, hogy a játék fedezékbe húzódáskor külső nézetre váltson
A GTA Online-ban létrehozhatóak lesznek first-person versenyek és deathmatchek
Lesznek vadnyulak Los Santos környékén
Az élővilág több, mint 20 új fajjal bővült
Az erdők sűrűbbek lesznek, és több járművet, gyalogost, állatot jelenít majd meg a játék
A műszerfal teljes egészében mozog, még a modern kocsik digitális kijelzője is kiírja a rádiócsatorna nevét, valamint a hallgatott szám előadóját és címét
A játék 1080p felbontásban, 30FPS sebességel fut
A PC verzió a 4K felbontást is támogatja majd! -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
VÓTMÁ!!!
-
Garada
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Grand Theft Auto Sorozat
L.A. Noire
Red Dead Redemption
Max Payne Sorozat
Ezek mind-mind nagyszerű játékok lettek és a mai napig játszom velük.
-
Bjørgersson
félisten
Megérkezett a next-gen GTA V gameplay trailer!
Hamarosan frissítjük a hírt az új információkkal, valamint a First-Person Trailer és a képek elemzésével!

-
ViiiiktorOC
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Nem voltál az, Garadának akartam volna válaszolni.

-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Kicsit félre érthető voltam.

Egyre kevesebb jó játék van. De nem akarok lavinát elindítani.Örülök h jön a játék!
Nagyon várom már! 
-
Bjørgersson
félisten
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Szerintem nem feltétlenül fanatizmus, lassan már csak a Rockstartól és CD Projekt Redtől lehet elvárni ezt a minőséget (sajnos).

-
Ez a First Person trailer azért elég erős cucc! Adja ezerrel!
-
Garada
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Én itt most nem az ő cégükre gondoltam, mert minden játékuk egyből istant vétel, hanem jó érzéssel tölt el, hogy itt nem kell azon gondolkodni megéri e nekem vagy sem, mert ők mindig le tudnak valami nagyot tenni az asztalra.
:Én rögtön azzal kezdem, hogy minden újdonságot kihasználok a játékban, FPS nézet nekem különösen tetszik ezekkel az igen jól kidolgozott belsőkkel. 
-
cyberkind
félisten
válasz
Garada
üzenetére
végre egy olyan játék amit nyugodt szívvel is rendeltem amint lehetett elő.
Kb. mint minden Rockstar játék.

Én nem figyeltem a többit.-----------------------
Even when you adjust to the incredible new visuals, at 1080p and 30fps no less (trust us, 30 fps is plenty, before we all enter 60fps-or-bust therapy groups, with the frame-rate notably fluid, even at its explosive peaks), the game keeps catching you off guard. -
Garada
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Azért mintha a térképen is fedeztem volna fel újdonságot meg amikor skillt írt ki a játék valami újféle desinget véltem ott is felfedezni.A grafikára meg végképp nem lehet panasz tartalmi téren sem lesz hiányosság, végre egy olyan játék amit nyugodt szívvel is rendeltem amint lehetett elő.

-
Garada
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Mi az isten!
Erre tényleg nem számítottam és rettentően örülök is, hogy ilyen újdonságot sikerült összehozni a játékba.Na ezt már nevezem én meglepő videónak minek ide hype ez magáért beszél. 
-
Garada
őstag
válasz
ViiiiktorOC
üzenetére
Hát marha kíváncsi vagyok, hisz ez most nagyon felpezsdítő egy videó lesz már nagyon közel a megjelenés.

-
ViiiiktorOC
senior tag
Már csak 40 perc!
Remélem valami finomat kapunk!
(vaníliával) -
törölt tag
-
törölt tag
Holnap 6 kor next gen hírek !
-
CJ3
senior tag
Ha előrendelem akkor a megjelenés napján hozza a futár? v Postás?

Vagy már előtte megkapom? -
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Valaha volt legjobb hír, hogy azt a szemetet végleg törölték.Persze ha néha kedvem támad egy kis gta iv-hez sajnos még farkasszemet kell nézzek a megmaradt részéből.

-
-
AsusBoy
senior tag

-
törölt tag
válasz
Puma K
üzenetére
biztosan el fog futni közepes grafon. De mivel még odébb van a megjelenés, később biztosan lesz gépigény.
SSD-re telepítés ugy emlékszem a GTA IV-n se segített számottevően
szerk: magos kérdés volt amint látom,
Véleményem szerint inkább 4 kell neki magas órajelen. Ez volt a 4-nél is ! -
Puma K
nagyúr
Hali!
Szerintetek prociból szeretni fogja a 4-nél több magosokat?
Ergó lenne értelme váltani 4 mag-ról (fix 3.2Ghz) vagy elég ha van 4 mag, de magasabb órajelen?Most a GTA IV fut 2160p-ben benchmark szerint (tudom ez nem annyira mérvadó) átlag 50 FPS-sel úgy, hogy minden maxon van. Ingame is elég stabil robbanások, zúzások közepette is tartja magát egyáltalán nem akad.
Most egy i5-4460 + 8GB/1866Mhz + Asus DC2 GTX760 OC + SSD (OS) + HDD (minden) masinán fut el így.
Ami "félelmem" van, hogy a proci elfogyhat a nagyobb pálya, több ember, állatvilág, több autós-hajós-repülős elemek miatt plusz a 2 GB-nyi VRAM ami kevés lehet... elgondolkodtam egy GTX 970-en...

Plusz akár még egy SSD is kerülne a gépbe csak a GTA V miatt amiről futna
Üdv
Puma -
STC Speed
őstag
Kiváncsi vagyok ps4,xboxon hogy fog mutatni

Bár PC-re várom. -
Ti Bo
aktív tag
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, hogy ugye az V jobban van optimalizálva X360-on mint a négy?
-
törölt tag
Ezt a képet nem tudja valaki elővadászni nekem nagy felbontásban?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem, sima házimacska nem volt. A hegyekbe jaguár szerű nagymacska volt csak.
Arra leszek kíváncsi online-ba lesznek-e állatok itt már, valamennyire feldobná a dolgot.
-
törölt tag
Na kicsit besokalltam GTA-ból a héten
4 nap alatt kitoltama IV-et és az V-öt 
Jöhet a "nextgen" , addig rápihenek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
az újban lesz macska. ezt most vettem észre.
A jelen változatban lehet kúszni is. Ezt is most vettem észre . érdekes így kb 500 óra játék után

-
syl5
őstag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ugye?
Ez a legnagyobb hátránya a PS-nek.
Hüvelykujj izületem szabályosan megfájdul tőle. -
Sefneni
őstag
Valaki akkor ezt elmagyarázná?

Folyamatban van a játék kijátszása xbox-on és tervezem a PC-s vételt is, viszont nekem a boxon nem live - os fiókom van, hanem sima offline (magyarul semmi email cím vagy ilyesmi nincs hozzárendelve)
Akkor most ezt a profilomat regisztrálni kell a live - ra? -
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
GTA IV-ed van/volt? Mert ahhoz kellet a Social Club profil. A PSN-en az más.
Amúgy Social Club Nem kötelező, de jó ha van (pl Story modban neked volt mindhárom karakternek térképen jelezett külön garázsa? Nem az ami a Save house-ok mellet voltak hanem azon kívül.
-
negyven2
nagyúr
válasz
cyberkind
üzenetére
nem sz*ptad be mert nem a Live/PSN fiókodat nézi, hanem a Social Club accodat. tehát amit elértél PS3-on azt megkapod ONE-on is. Sőt ha megkérsz valakit akinek pl CE változata van, hogy jelentkezne már be egy kis ideig a te SC accodal egy másik profilon és akkor Te is megkapod a ONE-ra a CE extrákat is.
-
negyven2
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
akik a Special Editiont vagy a Collector's Editiont vásárolták meg, automatikusan megkapnak minden azokban foglalt tartalmat az új platformokra is,
Na végre egy jó hír. Nem volt rossz döntés CE-t venni a 360-as változatból 
-
cyberkind
félisten
Lesegetem a Gta 5 multi vidiket, ahol autókkal mennek minden beteg pályán, ezeket maguknak csinálják a játékosok, vagy benne van gyárilag?
Nem multiztam Ps3-on, csak Xo-n fogok ezért kérdem.
-
cyberkind
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az a baj hogy gyengébb az XO minden szempontból, meg a Rockstar Sony kötődésű, így már más a dolog.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
"Álmodj királylány..."

Am tényleg rohadt jó lenne. De akkor már a játék mechanizmusát is kellene fejleszteni, akkor viszont nem lenne gta vi meg vii stb...
@cyberkind: szerintem megoldják. Nehogy már ne tudják megcsinálni egy új generációs konzolon.Valaki egy Chinatown Wars 3D TPS remake?

@CJ4567:
Fail 
-
cyberkind
félisten
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az oké, csak ha ezért butítani kell az nem pálya már itt, márpedig sanszos.
-
cyberkind
félisten
Az a fránya XO.

Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Véleményem szerint inkább 4 kell neki magas órajelen. Ez volt a 4-nél is !

CactuS