Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sefneni
őstag
Valaki akkor ezt elmagyarázná?
Folyamatban van a játék kijátszása xbox-on és tervezem a PC-s vételt is, viszont nekem a boxon nem live - os fiókom van, hanem sima offline (magyarul semmi email cím vagy ilyesmi nincs hozzárendelve)
Akkor most ezt a profilomat regisztrálni kell a live - ra?Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
Srácok csak mondom, de fél éves PC Guru előfizetéssel 18k szintén..
Már csak a gépigényre várok, hogy megrendeljem végre Addig meg marad az Xbox edisönNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
Egy gépigény már tényleg jöhetne, mert ma néztem Gameshop-on (ahonnan terveztem rendelni a játékot), hogy feljebb ment az ára a játék kiadójának kérésére.. Én viszont valahogy nem akarok úgy előrendelni semmit, hogy azt se tudom, elmegy-e a gépemen.
Fontos tudnivaló: felhívjuk vásárlóink figyelmét, hogy a játék ára 2014.12.19-én 12 999 Ft-ról 13 999 Ft-ra módosult a játék kiadójának kérésére. Ebből adódóan minden olyan rendelés amely 2014.12.19 18:55 után kerül leadásra már az új áron kerül rögzítésre rendszerünkben.
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
Végre én is beléptem azok sorába akik végig játszották a játékot jöhetnek a mellékküldetések és a gyűjteni való cuccok
-
Sefneni
őstag
Én is csinálgattam közben párat, de pl az ilyen levéldarab (vagy miaz ) gyűjtögetésre még nem feküdtem rá komolyabban. Bár kicsit kétségbe vagyok esve hogy egy ekkora pályát hogy nézzek át xD
Közben pedig folytatom a Fable 2-t is, ami a GTA 5 miatt háttérbe szorult.Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
válasz #81556480 #11488 üzenetére
Jólvanna Bármennyire is "ős gétéás" vagyok, fórumban sajnos nem vagyok ugyanennyire otthon
Amúgy gondoltam a napokban elkezdem sokadszorra a GTA 4-et (hátha ez alkalommal sikerül rendesen kijátszani), hogy 27-éig (meg mondjuk az áprilisi vizsgámig ) üssem az időt, de ez az optimalizálatlan #&@#Đ nem szereti a laptopokat szóval ..|.. GTA IVNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
Na, leültem a géphez, láttam hogy 150+ új hsz, akkor már tudtam, hogy megvan a gépigény
Szakmai vizsgák - 1 hónap = GTA 5 PC
Nem biztos hogy jó beruházás lesz, ezt még megálmodom addig Remélem a laposon is szépen fog futni (Lenovo Y50-70)Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
A Grand Theft Auto V PC verziójának aktiválókódját az online Steam rendszeren keresztül is felhasználhatod, így a játékot optikai (DVD / BD) meghajtó nélkül is feltelepítheted!
Idéztem a konzolokszervizéről.
[ Szerkesztve ]
-
Sefneni
őstag
válasz laceszgamer #12135 üzenetére
Passz, lehet csak marketingfogás. Néha rápillantok az épp aktuális árakra, egy ilyen alkalommal köszönt ez is szembe velem.
-
Sefneni
őstag
Köszönjük Rockstar..
-
Sefneni
őstag
Tudom hogy felesleges találgatni így látatlanban, de azért úgy kb-ra a laposomon fog menni a játék? (emiatt elő se mertem rendelni, hátha élvezhetetlen lenne rajta)
Lenovo Y50-70
Intel i5-4200H proci
Nvidia Geforce 860M 4GB DDR5
1TB HDD
8GB DDR3L RAMNot all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
Sefneni
őstag
válasz jonnyjoker01 #14837 üzenetére
Tudom, hogy nem ugyanaz a kategória a PC és a laptop, épp ezért kérdezem hogy azért úgy kB.. Nem vagyok egy mérnökinfornatikus, ezért is gondoltam hogy inkább itt kérdezem meg. Nekem ezek a processzorok meg videokártyák csak betűk meg számok, nem tudom kirázni a kisujjamból hogy mi mit jelent meg melyik milyen teljesítményű..
Köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest