- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BMWFan
senior tag
válasz
Bjørgersson #31097 üzenetére
Kössz,kipróbálom.
-
BMWFan
senior tag
valaki nem tudja esetleg hova kell másolni az xlive.dll-t,ha mentést akarok berakni a játékba?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #31089 üzenetére
öö nem mondtam hogy gond van
Háttérben nem fut semmi nagyobb dolog, csak 3gb körül mozog a ram kihasználtság, és azért kérdezem nem e tud esetleg 4ig felugrani ( én még nem láttam) Full kimaxolva(1650 x1090be ) néha néha akad egy kicsit, de így is játszható szépen!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#81556480 #31088 üzenetére
Hmm, jó kérdés.
Én előbb megpróbálnék kilőni néhány háttérben futó programot, amik feleslegesen mennek és csak zabálják a ramot. Ha utána se lesz jobb, akkor viszont fogalmam sincs mi lehet gond. Mondom nekem a 4giga bőven elég volt és highon átlag 35-40 fps mindig megvolt lag nélkül, pedig nekem csak 1giga vramom van.
Lehet akkor a procink közt lenne ekkora különbség?
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #31087 üzenetére
nekem megy 3 fölé!
Vram az meg 2 gb
kérdés az, örülne e még 4 giga ramnak
ugyanis azt veszek ha veszek, mert most egy db 4-es corsair vengeance van bent.
-
törölt tag
GTA IV kimaxolva kifuthat a 4 giga memóriából és lehet emiatt laggolás ?
-
Berti1992
csendes tag
sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy vissza lehet-e állítani a játékállásomat az accountomból?! Játék, op.rendszer eredeti, de nem mentettem le a fájlokat...Tényleg nem tárolja a mentéseket a windows live fiókom? -
Egy kis segítséget kérnék, most telepítettem fel nemrég és a kép össze vissza mozog néha de nemtudom mitől lehet..
-
Dr. Akula
félisten
-norestrictions -nomemrestriction paraméterekkel sikerült elindítani. Érdekes módon ha a reflection resolution beallítast felnyomom very high-ra, akkor eltűnik a piros warning felirat (persze paraméterezés nélkül allítani se lehet semmit, szal nemtom ez mennyire valós dolog, de ilyet csinal).
-
creedszl
senior tag
Steames EFLC-m van és kérdezném hogy melyik mod megy rajta simán?Mert felraktam Ice-ból is meg ENB-ből is pár verziót de mindnél crash volt betöltésnél...
-
Varázslóó
senior tag
válasz
ittakary #31056 üzenetére
Kibaxott ronda
de látod, ízlés kérdése, amit linkeltél nekem nem tetszik
A Fák hogy néznek ki ? IC2 ből van több is.... de undorító .... ez nem valóságosIC2.0 egy rakás shit
1.3 ami játszható
de ENB 1000x üti a hibás IC2 töt
Itt egy IC 1.3 as Ez még normálisan néz ki.... IC2.0 borzalom
-
válasz
Varázslóó #31055 üzenetére
Hülyeségeket ne állítsunk. Annyi a lényeg, hogy nVidia kártyákon mindig is smoothabb volt és az is máig a játék. 5870-nel is nagyon szaladt a játék, de GTX480-on sokkal stabilabbak az FPSek, folyékonyabb az egész.
Viszont így ebben a formában szerintem undorító a játékod.
Nézd meg ezt: [link]
A nyálam is kicsordul annyira jól néz ki
A napsütés, az tükröződések, a fák... egyszerűen atom gyönyörű minden!
A videó egy foshalmaz azt ne szapuld, valamiért laggol (konvertálóprogi elkúrta)
-
Varázslóó
senior tag
Sokan írták ATi káryán szaggat
Hát most itt a bizonyíték hogy nemez HD6970 en
-
Dr. Akula
félisten
Mióta Radeon 7970-re valtottam, megint előjött a 800x600 minimal beallítas, amit nem enged feljebb vinni a game, mert szerinte a az igényelt 280 mega VRAM több mint a rendelkezésre alló 3 giga. Eddig (6970-el) csak Crossfireben volt probléma, mostmar alapból, szóló kartyaval is. Újraraktam a Win7-et, legújabb (12.3) driver fent van, tuning nincs, oprendszer, jaték eredeti, nem warez. Mi a tököm a baja? Közben meg latok olyan jutúbos videokat amin elvileg ilyennel megy a jaték. Nekem miért nem?
-
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogy Windows XP SP3-on directx 9.0c-vel elindulna nekem? -
Johnny Cage
addikt
válasz
Johnny Cage #31046 üzenetére
megoldottam.. -refreshrate és utána a monitor natív képfrissítése a commandline.txt-be, és elindul. azért paranormális a dolog, mert újratelepítettem és commandline nélkül indítva is folyamatosan ezt a hibaüzenetet dobálta.. ezekszerint a registry-ben mégis benne maradt valahol, hiába irtottam ki.
-
Johnny Cage
addikt
sziasztok, 2 napja a következő problémával szembesülök, amikor el akarom indítani a GTA IV-et:
kb. 100x felraktam és leszedtem már erről a gépről, 2 éve játszok vele gond nélkül, semmihez nem nyúltam és egyszer csak elkezdte ezt a hibaüzenetet dobálni. commandline-ban -windowed attribútummal ablakos módban elindul. másképpen nem. már újratelepítettem százszor, az összes könyvtárát kitöröltem, registry-ből kiírtottam, VGA driver-t újratelepítettem, directX-et is, de semmi nem használ. egyszerűen nem értem
-
bpx
őstag
válasz
kemalboy01 #31044 üzenetére
[link]
"Hogyan oldhatók fel a grafikai korlátozások? "a játékot meg vedd meg
SGS2 meg 7970, közben a játék meg évente vagy 3-szor le van árazva 2000 Ft-ra steamen mindenestül, és megy rendesen -
kemalboy01
tag
Akkor igy teszem fel: Nem tudom állítani a felbontást ebben a játékban Erre a problémára tudtok megoldást? Már 3 külömbözőt raktam fe, de midíg ezt irja ki és nem tudok megoldást találni rá:S
http://tinypic.com/r/5pk1mh/5
-
kemalboy01
tag
válasz
Mr.Csizmás #31042 üzenetére
Ja bocs nem tudtam csak nem értem miért van ez :S
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
kemalboy01 #31041 üzenetére
figyi ha warez, akkor szerintem ne kérdezz itt, mert harapnak érte a moderátorok.
-
kemalboy01
tag
Sziasztok!
Segítséget várok az alábbi problémámra,ami a következőLetöltöttem a gtaIV completed edition-t(ebbe benne voltak a kiegészítők is...na de ez lényegtelen)
Elinditottam.Daemon tools-al feltelepítettem szépen lassan ám de social club telepitője nem jelent meg,ja és aktivációt sem kért!(ugye a soc club elengedhetetlen a patch-ek telepítéséhez ezért telepítettem máshonnan)
Felment a gépemre rendesen a játék... Elindítom.. Na de viszon a grafikai beálítást nem tudom állítani! A következőt irja alul a graphic menübenarning! your graphic settings are near or exceed,the suggested resource limits for your system.It is recommended that your reduce your graphic settings in order to run the game optimally :S Na de a resource usage-nél 277/3041-et mutat persze pirosan :S
Talán azért blokkolja a teljesítményemet,mert nincs aktiválva?Vagy mi lehet a baj?
(A többi játéknál nincs gond) -
FST200
tag
lenne egy kis gondom a GTA IV el
szépen,gyorsan fut, viszont van egy kis textúra hiba, szóval amikor megfordulok és ott van mögöttem egy épület akkor előszőr még picit darabos aztán látom ahogy minden szépen kirajzolódik pár másodperc alatt, ez miért lehet ? -
albert8
veterán
válasz
Mr.Csizmás #31036 üzenetére
Nem rajtam múlik és szerintem nem is rajta, de lehet.
Am én is ezt mondtam neki. -
albert8
veterán
válasz
Mariann294 #31034 üzenetére
Haveromnak szereztem egy steameset és nem akarja jól megcsinálni.
a GFWL frissitésnél mindig megfagy, ha pedig véletlen továbbmegy akkor a játékban nem ment -
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne GFWL-al kapcsolatban h most egy új fiókot regisztráltam nemrég és azzal regisztráltam be a játékokat, pl: GTA IV; DiRT 3, mivel a többi e-mail címemre nem engedte amik normálisak és gyorsban csináltam egy citromailt de azt nem fogom használni, ha az a címem megszűnik attól még a windows live ID-m működni fog, ugye? -
albert8
veterán
Hali
Le tudnátok irni a játék felrakását xp 32bit-re?
egyáltalán fut xp-n? -
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #31025 üzenetére
Vlahaogy nem lehet megoldani hogy csinál belőle egy képfájlt, és bemountolja daemonba ?
-
empir3
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet mogoldani, azt hogy a GTA IV-et DVD nélkül is lehessen futtatni? Eredetibe van meg a játék, és folyton kéri az első DVD-t a futtatásához.
-
Anulu79
addikt
A kokainos autó elhozatalában tudna segíteni valaki? Akármit csinálok mindig felrobban idő előtt.
-
törölt tag
Ilyenkor mi van ?
Statistics
Average FPS: 23.88
Duration: 37.65 sec
CPU Usage: 32%
System memory usage: 74%
Video memory usage: 57%Graphics Settings
Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz)
Texture Quality: High
Texture Filter Quality: Very High
View Distance: 100
Detail Distance: 100Hardware
Microsoft Windows 7 Professional
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce GTX 460
Video Driver version: 295.73
Audio Adapter: Hangszórók (High Definition Audio hangeszköz)
AMD Phenom(tm) II X6 1055T ProcessorMitől kevés az FPS ha nincs is minden kihasználva , vagy legalább egy valami ?
Vagy ez nem így működik?Mondjuk most ez a benchmark Ice2.0-val FULL maxon minden
-
törölt tag
válasz
Dtomka #31008 üzenetére
Privátban elmondom ha nagyon érdekel.
Ma valaki egy MULTI TDM ?
Ajánljatok már egy jó kocsipakkot. Meg ha nem nagy dolgot valaki részletesen elmagyarázná hogy is kell betenni? mert eddig 99%ban reinstall lett a vége. egy működött nekem az ultimate vehicle pack, ami telepítős, de amint ráment az ice, össze is fosódott!
-
ViiiiktorOC
senior tag
Üdv.
Végig vittem a főszálat. Most már csak a kiegészítések vannak hátra.
Románnak kell taxizni. De már nincs ilyen lehetőség. Ezt találtam: "Az Easy Fare c. küldetés után érhető el ez a tevékenység, viszont a Roman´s Sorrow c. küldetés után, vagyis miután Roman taxivállalata megsemmisül már nem teljesítheted ezeket a feladatokat."Akkor így ha ezt nem csináltam meg nem is lehet meg a 100%?
-
törölt tag
válasz
Mr.Csizmás #31009 üzenetére
akkor én rossz üzletet csináltam
-
törölt tag
Na szóval offline módban lehetek csak ha ICe van fent, mivel nem lehet fent új patch és így a live nem hajlandó bejelentkezni. De így akkor ha játszok az achivementek meg a mentések hogyan is lesznek? Vagy így már nem is lehet vele játszani rendesen?
Amúgy a Vice City rage- is eszméletlen gyönyörű az új kártyával. Kimaxolva nekem jobban tetszik mint a 4 akár milyen icehancerrel. AZ a feeling, kék ég, meg a naplemente! ajánlom hogy próbáljátok ki!
-
törölt tag
Kövezzetek meg de ez az alapjáték csak simán ice2.0-val gagyibb hatású .. szerintem.. persze most jön a car pack meg realizmi meg amit találok még.
-
törölt tag
Megvan a Gainward GTX 460 GS 2gb
Minden minimumon frapsal 120 FPS
Minden kimaxolva : 25-30Amin Én használom, minden kb Magason ( nem nagyon magas) ~55
SEMMMMI LAGGGGGG
Na jó, ha van is az előző 5750-hez képest ez nulla.
Most pedig tolom fel az Icenhancert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest