- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Źşë'
addikt
válasz
ittakary #36048 üzenetére
van ez a srác aki az iceEnchancert csinálta, belerakta magát az enb-t is (lényegében ez egy csomag ami több grafikai módosítást tartalmaz), az utolsó az a 3-as verzió, ill. van egy pecs is mellékelve az oldalon, én még különböző verziókkal próbáltam, nem tudom melyik kép melyik verziójával készült az iceEnchancernek, de azt tudom hogy a 3as verzió is gyönyörű
leszeditek, van benne egy readme, ami lényegében leírja h a megadott fileokat mely kijelölt helyekre kell bemásolni, és már megy is
még neten valahol találtam egy 4 gigás HD textúra csomagot, én még azt is felnyomtam rá, az utak, épületek is megszépültek, egyébként amit linkeltem oldal ott van még az oldal alján egyéb nyalánkság, út- és fa -textúra stb
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #35829 üzenetére
Nem érdemes kapkodni. A hardware-ek megvárnak.
Ritkán jut időm játszani. Ezért sem volt szükségem upgrade-re az elmúlt 5 évben de a GTA 5-re most azért készülök. Még ha kevés időm is lesz rá legalább fusson rendesen. A CPU már meg van, úgy néz ki lap is lesz nemsokára, kap majd 4×4GB ramot és nyáron egy 850 EVO-t. Addigra tele lesz a net GTA 5 benchmarkokkal és tapasztalatokkal is. Meglátom majd melyik VGA lesz az ideális hozzá. 970 felé húz a szívem de ha valóban Mantle támogatást kap akár AMD is lehet belőle. Bár ezt azért erősen kétlem, mert nekem sincsenek jó emlékeim velük. Most épp van egy FirePro V5900-am, 256bit, 2GB, amire azért rá fogom engedni a GTA 4-et. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #35815 üzenetére
Ha összeáll az új konfigom ezt én is ki fogom próbálni.
Ha jól látom nagyjából így néz ki nálad is. -
válasz
ittakary #35716 üzenetére
Koszi!
Te szoktal ilyen dolgokat betenni a jatekba? Tegnap probaltam autokat, de ki kell bontani az img filet es ra is kerestem a googleban
, de nekem nem sikerult a 7zip-el. Elvileg ki kell bontani a filet, beimportalni az uj auto fileokat es visszaarchivalni. Erre melyik progi a legjobb szerinted?
-
AthlonXP
őstag
válasz
ittakary #34723 üzenetére
Nem, hanem simán a fórumok közt, a fórumok fő oldalán, eddig simán megtalálta a kereső, de most nem. Minden esetre köszi!
(#34724) BlackSoft: Hát crack-el még nem próbáltam, nem is nagyon akartam, hisz eredeti dobozos játék, így simán menni kéne neki és ment is Win 8.1-en gond nélkül ( bár csak single playt használtam ).
Tegnap újratelepítettem a gépet, de most sima Win 8 van rajta, korábban használtam itt is a játékot, de most nem indul. Nem enged be a social clubba, de nem is érdekelne a baj az, hogy az offline sem megy, nem értem!Kipróbálok egy újratelepítést, ha úgy sem, akkor teszek rá, felrakok neki egy cracket azt le van sz..
-
citkar
addikt
válasz
ittakary #34546 üzenetére
Végül csak megoldottam, valszeg az volt a gond, hogy ékezetes a usernév és kettő volt belőle a user mappa alatt, egy normálisan és egy úgy, hogy az ékezet helyett "pont" volt, ami alatt szintén volt hasonló mappa.
A felhasználó nevet ékezetlenné változtattam, újra másoltam mindent s jó lett.
Hogy az ékezet miatt vagy előtte benéztem valamit nem tudom, de sikerült. -
citkar
addikt
válasz
ittakary #34541 üzenetére
Megpróbáltam így, hogy ezt a két mappát átmásotlam amásik gépemre:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\A rockstarból csak a savegames,t az Xlive-nál mindet, de nem lát mentést a másik gépen.
Valamit kihagytam? -
MaxxDamage
félisten
válasz
ittakary #34388 üzenetére
Megvagyok, de nem indul el, ha a sima 4-et indítom el akkor ugye főmenübe lehet választani a Liberty City -t , de hiába nyomok rá... nem indul sehogy, mit rontottam el?
külön indításnál ez van... (regisztrálva van a Social Club -ba is)
hiába a reg. succesfull lett... nem látom a listán kipipálva.. pff.
Külön .exe indításnál...
csak azt ne mondja valaki, hogy erre is patch kell...
L
-
privacy99
senior tag
válasz
ittakary #33472 üzenetére
Sokszor olvastam azt a baromságot, hogy low beállítások felelnek meg a konzol minőségnek. Hát nekem megvan PS3-ra is 1 éve kb., PC-re meg már jó 3-4 éve, és a konzol minőség legalább egy medium-high variációt hoz. És én úgy hallottam, hogy XBOX-on is úgy fut mint PS-en, vagyis ha nagy action van, meg éjszaka van, és még van 15 játékos is, akkor azért eléggé leesik az FPS szám, de úgy átlagban stabilnak mondható.
Nem tudom milyen bugról beszél, aki beszél, mert én egy darabot nem vettem észre pedig napi 10 órákat is játszottam vele PS-en, helikopterrel, kocsival, motorcsónakkal, mindenhol, mindenhogy.
-
negyven2
veterán
válasz
ittakary #33472 üzenetére
Xbox360-on: 1280x720 (2xAA)
PS3-on: 1152x640 (QAA)Amúgy visszaolvasva, több fórumba is bár lehet, hogy a Xbox-os verzió gyengélkedett, de a PS verzió sokkalta bugosabb volt (és még most is), és valamivel gyengében is ment (függetlenül az alacsonyabb felbontástól).
Amúgy nekem megvan mindkét platformra (PC/X360) és igaz, hogy PC-n sokkalta stabilabb és szebb (high beállításokkal játszok ott 55-60 FPS között), de a Box-os verzióban se találtam még komoly kivetni valót. Igaz, hogy lassabb, és csúnyább de közel se annyira mint amit egyesek terjesztenek róla. bár az is igaz, hogy nekem még az E2160@3,2 GHz HD4670/512 és 2 Giga RAM-al rendelkező régi gépemen ment kb úgy mint most a Box-on, sőt talán a boxon valamivel jobban megy. Így számomra megfelelő ez is. Mondjuk igen előfordul, hogy durván leesik az sfp szám de még szerintem ez valamilyen szinten elviselhető számomra. Amit tanulnom kell még az a gyalogos és a járműből váló lövöldözésnek az irányítása (15 év PC-s egér és bill kezelés után még nehéz egyelőre
)
Amúgy itt meg lehet nézni az egyes konzoljátékokat, hogy milyen felbontásban mennek.
-
Redneck
nagyúr
válasz
ittakary #33470 üzenetére
Hát a boxos hulladékhoz és egy medium PC beállításhoz képest élvezhetőbb volt, de ha tévedek elnézést, évekkel ez előtt volt. Nem 1080p és 60 fps de élvezhetőbb mint a másik két verzió esetén.
Szerk:
Megnéztem Gameplayt, nem tudom már eldönteni hogy jobb e mint a boxos. Mindegy mindegyik verzió zseniális, és ultragagyi is a maga módján -
V.Dave
senior tag
válasz
ittakary #32939 üzenetére
ha már itt tartunk hogy fikázod a gépemet én nem azt mondtam hogy akad vagy nem fut normálisan a játék hanem hogy megcsinálhatták volna normálisan hogy ne 2magot mozgósítson hanem 4- vagy neadj isten hatot.
Egyébként ahogy elnézem inkább a te géped a gyengécske hozzám képest
-
Puma K
nagyúr
válasz
ittakary #32621 üzenetére
Mi a merész benne?
Multiban és single is jól megy. Ez egy kitesztelt beállítás.
Mikor erre a gépemre felraktam először akkor minden medium-ra volt rakva a csúszkák meg lentebb voltak, aztán elkezdtem finomhangolni, de még mindig nem az igazi és lehetne állítani rajta feljebb is. -
csaba951
veterán
válasz
ittakary #31427 üzenetére
Na, jó!
Tavaly az utolsó 3 ünnepen (Hálaadás. Halloween, Karácsony) mindig megkapta a 75%-os leértékelést. Tényleg van esély arra, hogy most a Függetlenség napi akcióban is benne lesz!
Viszont ekkor nagyon résen kell lenni, mert csak 1-2 napos akcióban lesz ennyi. 9,99 €-t simán megér az összes GTA egyben! Ez nem kérdés!
-
csaba951
veterán
válasz
ittakary #31425 üzenetére
Ez egy egyszeri akció volt. Akkor volt 10 éves a RockStar, vagy valami ilyesmi és ekkor a GTA I-IV(+ELC) volt kb. 7-10 €). De ilyen alkalom nem lesz még egyszer.
Viszont tényleg érdemes kivárnod a július 4-ét, hátha lesz 50%-os akcióban. Esetleg 75%-ért. Ha meg nem értékelik le, akkor meg ott tartasz mint most.
-
Vigneau
félisten
válasz
ittakary #31362 üzenetére
Ki akarom zárni, hogy a Fraps lehet-e esetleges miniröccenések forrása. AB-ről meg újabban olyan híreket hallok, hogy egyes játékoknál 3x-os értékeket is mutathat a valóshoz képest. No meg sosem árt, ha tudok más alternatívákat is.
GPU Tweak-et mostanában nem használom, elegem lett a korábbi bétaproblémáiból a HD 6870-em esetében. OC-re nekem az AB tökéletesen bevált - most is azt használom -, egyedül ez az elszámolási mizéria zavar. Ennyi az egész.
-
mm779
tag
válasz
ittakary #31296 üzenetére
Találok is számtalan leírást, mint fentebb is írtam, de én MOD -ot keresek, ami a játékon belül jelzi ezeket, bár én se hiszem hogy létezik, manapság már nem annyira divat a modkészítés.
Lehet, hogy majd kinyomtatom a térképet, csak már kb. 13x galambot kilőttem és nem emlékszem, hogy hol hagytam abba a télen.
-
Johnny Cage
addikt
válasz
ittakary #31154 üzenetére
bocs, rossz szokás a 'HD filmek' topikból.. szóval folyamatosan akadozik, amikor át akarok repülni a város felett. vram limitet sosem lépem át, Ati Tray Tools-al monitorozom, elvileg a system ram is elég, a task manager olyan 1900 MB körüli csúcsértéket szokott mutatni (ami mondjuk tény, hogy erősen közelit a ram fizikai korlátaihoz, gyorsítótárral együtt akár át is lépheti). földön (rendes járművekkel) amúgy az 1.03-as patch-el egész jól megy, talán eddig ezzel a leggyorsabb (az 1.06 és 07 siralmas volt, nem elég, hogy bugzik az egész, de piszok lassú és folyamatos a stutter, akármit csinálok vele), viszont 1.03-assal komolyabb lag nélkül át tudok menni az egész városon.. csak helikopterrel nem.
-
Varázslóó
senior tag
válasz
ittakary #31056 üzenetére
Kibaxott ronda
de látod, ízlés kérdése, amit linkeltél nekem nem tetszik
A Fák hogy néznek ki ? IC2 ből van több is.... de undorító .... ez nem valóságosIC2.0 egy rakás shit
1.3 ami játszható
de ENB 1000x üti a hibás IC2 töt
Itt egy IC 1.3 as Ez még normálisan néz ki.... IC2.0 borzalom
-
@matthew@
őstag
válasz
ittakary #30805 üzenetére
Értem, a sima kivitelt más game-re értettem, mivel a Mafia II-nél elméletileg van 3 kivitel, és csak azért, amúgy ezt a REVOKE file-t a telepítési mappában milyen néven találom? Illetve ha ezt mindig megcsinálom akkor korlátlan számban telepíthetem?
Most megnézem és ez van nekem a GTA IV mappájában: Revoke License és ez egy ikon, erre kell rámennem? -
@matthew@
őstag
válasz
ittakary #30802 üzenetére
Köszi a helpet, és mi ez a szám, amit nem léphetek túl? Vagy akkor jobban megéri a sima verziót megvenni máskor? Jelen esetben a Mafia II-t szeretném és azt is ebben a kivitelben láttam meg simában, akkor a sima jobb?
Amúgy igen LaciCRM jól értelmezte a dolgot, csak telefonról írtam és arról kicsit nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tőzsde és gazdaság
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával