- Fórumok
- PC játékok
- GTA IV
- (kiemelt téma)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 07:47 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Ha van megfelelő VGA-d akkor nagyon megéri felrakni az iCenhancer modot, és amint látom nálad ez teljesül

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
valamikor bohóckodhatnánk picit ha bennevagytok

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Jó döntés

Én is folyamatosan nézegetem a VGA-kat, de egyszerűen nem tudom hova lépjek feljebb innen. GTX580 most az egyik legjobb ár / érték arányú kártya a piacon: tele van minden hirdetős oldal velük: 30k-ért referenciát, 35-37k között pedig egyedi hűtéses kártyát lehet kapni.
Felette mik vannak? GTX 670/680 ~ 60k körül (10-15%-kal erősebb, mint az 580 és 2x annyiba kerül..)
Efelett: GTX770 ~ 60k körül van, de kb annyit tud mint a 680 csak kicsit kevesebb fogyasztással
780-ak már 70-80k körül vannakAMD téren szét se néztem, valahogy nem akarok most velük szenvedni

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Pontosan igy voltam én is vele

-
ittakary
nagyúr
módosítás nélkül 60-80 FPS... ahhoz képest akad

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
A "szoktam" erős túlzás, de igen, volt már rá példa, hogy cseréltem autókat a játékban, de ennek már 1-2 éve

Pl a valaha volt legnézettebb videóm is pont erről szól:
Ken Block Ford Fiesta 2011 Gameplay HD 720p (Grand Theft Auto EFLC)
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Hess már máshova gyászhuszárkodni
kibaszott idegesítő módon fórumozol
ezen a héten a hszeid hány százaléka volt őszinte segítségnyújtás?Még az aranyköpés topikban is, ami igazából a szórakozás és a nevetés topikja is csak az észt osztod, hogy "esik a színvonal" miközben pont te vagy az egyik aki miatt esik, mert minden második hszed az hogy "ez nem is vicces"
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Magyarul próbáljuk meg ezt leírni

Igen létre kell hozni a TXT fájlt és beleírni eztmegazt. Megtetted?
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
7,5 € = 2300 Ft a valaha volt összes GTA egy csomagban a Steamen

Ennyit BÁRMIKOR megér ez a pakk.
HAJRÁ

-
ittakary
nagyúr
Lesz 7,5€ is napokon belül. MINDIG megkapja az ünnepi leárazást, ne siesd el

-
ittakary
nagyúr
2000 ft körül volt Steamen az összes valaha volt PC-s GTA... azt ne mondd h lemaradtál róla

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
GTA IV pl pont az a játék, amit 5x kezdtem újra mert ilyen-olyan újratelepítések miatt mindig elveszett a mentésem. Valami felhő nem lett volna szar

Ráadásul nem csak úgy "kimásolod a save.dat fájlt" típusú mentése van: 2 könyvtárat kell elmentened két rendszermappából, szóval nem eccerű

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Semmire. Külön kell indítani a játékokat.
Túl fogod élni azért?

-
ittakary
nagyúr
Nyilván külön...
-
ittakary
nagyúr
ugyanazok működnek mint a IV-gyel.
-
ittakary
nagyúr
Dehogy kavar. Külön játék

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Persze, azzal nincs baj
Remek videó 
-
ittakary
nagyúr
szerintem meg pont hogy tök gáz, hogy az igazi autó hangját keverték bénán a játék alá...
eredeti játék hanggal jó lenne

-
ittakary
nagyúr
Kb ugyanúgy mennek, talán egy minimálisan jobban, de ez lehet csak placebo.
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Egy időben sokat keresgéltem, de sajnos nem találtam meg, hogy az egyes konzol verziók minőségét milyen PC grafikai beállításokkal lehet utánozni. Egyszer olvastam egy ilyet és utána soha többet nem találtam meg.
Úgy vagyok vele mint Dumbledore azzal a Titkos Szobával
Amúgy pl milyen felbontáson megy ez a játék a konzolokon? 720p mind a kettőn? Vagy PS3 az már 1080p?
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Komolyan mondom kíváncsi lennék rá, hogy nálad hogy megy

i7 2600 @ 4GHz | 2x4 1600 DDR3 | GTX 480 / GTX 580 / GTX 660 Ti / GTX 670 társaságában remekül ment a játék és közel sem voltak ilyen bajaim

Neked messze jobb géped van, nagyon jól kellene hogy menjen. Esetleg SLI letiltásával próbálkoztál már?
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Most adtam el
ez mar eleg lesz uram?Amugy ha van alatta normalis VGA gyonyoruen raterhel mind a 4 magra! Ugye volt 8 szalas i7 2600am, de ott a HT szinte rontott is a helyzeten mint inkabb javitott volna.
Ja es az meg masik: ez a jatek tovig nyalja az nVidia s@gget... Valami brutalisan nagyon elonye van ebben a jatekban a zoldeknek

-
ittakary
nagyúr
Szerintem meg teljesen rendben van
i7 2600 @ 4GHz , 8GB 1600MHz DDR3 es egy GTX 480 vagy akar 580 tarsasagan nem volt vele semmi problema.Ha kavefozon akarjatok futtatni akkor persze lehetnek problemak

Picit nagykepu voltam, de ertsetek mar vegre meg h a ti gepetek a gyenge es nem a jatek szar... Ennek ekkora a gepigenye ezt kell szeretni!
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Fú, de rég jártam itt is
Szoktatok még multizgatni? 
Nem mintha tudnék csatlakozni, vagy ilyesmi (nincs már gamer gépem), csak érdeklődök

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Na uram, mibe fogadunk hogy lesz?
Lehet van már némi tapasztalatom a Steam akciókban

Nofene itt még nem írtam át a konfigomat... Na majd holnap

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Nincs. Meg kell tanulni így vezetni...
Azt meg nem értem, hogy ez miért hátrány hogy balkezes vagy. Ez nem fogyatékosság, csak annyit jelent, hogy a másik oldalon van az egérpad

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Szkrínsotoljá mán róla. Nem emlékszem...
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Vegyél GTX480at, azon már repül a játék, akár 100/100as beállításon is (ha megfelelő CPU és RAM van mellette)

Sajnos ez egy ilyen erőforrászabáló játék.
-
ittakary
nagyúr
Hogy mi nélkül?

-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- ASUS ROG Ally
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 2020 - 8 GB / 512 GB, touchbar - garancia (29)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5128, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 3080, 5060, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- 27% - Samsung S49CG954SU OLED Monitor! 5120x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest