Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrG1210
aktív tag
Hali , most raktam fel ezt a játékot nemrég nagyon szép és jóó csak az a problémám hogy egy időő után elkezd szaggatni a játék kb. 15perc aktÍÍv játszás után. az alábbi concfigon
- vindos Xp 32bit ,
-ASUS P5Q-E
-E8400 proci
-2×1G GEIL 1066
-HIS 4850 1G
én arra gondolok hogy a 2G nemória lenne neki kevés , de ha valaki tud jobb ötletet azt szivesen meghallgatom. -
GrG1210
aktív tag
Ahoj , az miért van hogy nekem a graf beálÍtásoknáál , nem hagy olyan sok dolgot állÍtgatni , mint ahogy azt kellene , konkréétan csak vagy 6 állÍtási lehetőségem van??
-
GrG1210
aktív tag
Hát ha ezt nekem Írtad , akkor megnéztem és abban van. , de nekem méég mindig csak keves a graf beállÍtási lehetőség.
- egyébként STEEWE neked hogy megy a game a gépeden mert neggyából eggyezik a cinfigunk, és nekem 20perc után kicsit elkezd szaggatni a game, nem tudom hogy miéért? , de az elején még szépen megy.[ Szerkesztve ]
-
GrG1210
aktív tag
háát igen sajnos ez a játék megint csak az nvd-iásoknak kedvez de azéért mert az nvd-ának több a pénze , viszont az ati akkor is jobb vga-kat csinál
-
GrG1210
aktív tag
Hali , valakinek nincs véletlenül 7-es windowsa , mert én most akarom felrakini a 64bites 7-es winfost , és hogy fog ezalatt menni ez a játék?
-
GrG1210
aktív tag
Hali , valakinek nincs véletlenül 7-es windowsa , mert én most akarom felrakini a 64bites 7-es winfost , és hogy fog ezalatt menni ez a játék?
-
GrG1210
aktív tag
Én most veszek 4G ramot és azért akarom én is a 64bites verziót , a wistárol nem sok jót hallottam , visont a 7-esrőől már annál inkább ,hiába , hogy még csak beta. XP 32bittel hogy oldottad meg a 4g rendszermemot ?? hogy lássa.
többek közt emiatta hülye játék miatt cseréltem le a 2×1g ramomat 2×2g-re , mer a 2g kevesnek bizonyult.[ Szerkesztve ]
-
GrG1210
aktív tag
Hali , kis seggÍtség kellen singleben. , kb 23%-nál járok , van egy küldetés , elkekk menni egy régi kórházhoz , ott sok motoros van , azokat le kell ölni , aztán egy táskávala kellene kijutni valahogy , csak sok a kommandós , és rendőőr . hogyan kivitelezhetőő ez a küldetés?
-
GrG1210
aktív tag
köszönöm a seggÍtségeket , remélem majdcsak osszejön valamejik THX.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , kb 30%-nál járok , és azoknál a küldetéseknél , ahol számÍtógépet kell használni nem tudok belépni a számÍtógépbe, valaki seggÍtsen. THX.
-
GrG1210
aktív tag
nem
-
GrG1210
aktív tag
Hali , sok a problémám ezzel a gameval, bár lehet hogy azéért mert nem eredeti. Most olyan gondal küzdö , hogy eddig az 1.0.2.0 patch volt felrakva amivele ment is szépen a játék , viszon azoknál a küldetéseknél ahol computert kellet használni ,nem tudtam belépni a számÍtógépekbe. Akkor javasoltátok hogy rakjam fel az 1.0.1.0 patchat , amivel máár tényleg sikerül a "computeres" küldetéseket teljesÍteni ...........-viszont visszbb kellett vennem a grafbóól , mert szaggatott , és kb 30perc játék után kilép a játékból azzal az indokkal hogy elfogyott a VGA card nemory ??????? ez miért van ?????
-HIS HD 4850 1G-
esetleg nincs valami újjab patch?? amivel mindkét problémáám megoldódna[ Szerkesztve ]
-
GrG1210
aktív tag
nekem végülis nemlenne bajom az 1-es patchal , ha nem lépne ki a játékból
jahh , és a bankrablóós küldetésbőől hogy kell kijönni jól??[ Szerkesztve ]
-
GrG1210
aktív tag
Hali , egy kérdésem lenne , szertnék venni egy GTA 4-et , de itt a phn, vannak is hÍrdetések , máár 4e.-ért árulgatják , van egy ilyen hÍrdetés
"Szia Mindenki!megvettem felraktam a gépre játszottam vele mentés regiszrált nem történt
nem tetszett így eladom"
a kérdésem az lenne ezzel a hÍrdetéssel kapcsolatban , hogy tud úgy játszani a játékkal , hogy nem regel be, tehát mennyire hihetőő ez a hÍrdetés , és én fogom e tudni multiban használni?, ja , és eredeti gammel , ha felrakom a patchaket , akkor elérhetőő lessz a számÍtógépes küldetés singlemodban? -
GrG1210
aktív tag
Hali most veszem meg a GTA 4 -et , (cdgalaxis csak 5000 ) , és az lenne a kérdésem , hogy a magyarosítás az fut rajta hibátlanul? és műxik rendesen?
-
GrG1210
aktív tag
Hali , nemrég vettem meg az alap gta4-et , az lenne a kérdésem , hogy a singleküldetések mentéseit elraktározza valahl , pl , ha ujj winfost rakok , akkor utána ha ujrarakom a gamet meglesznek e a mentéseim ???
-
GrG1210
aktív tag
Hali felakarom rakoni ezt a "GTA 4 PC REALIZMIV 6.2 & Ultimate Texture 2.0 " -át mindent megcsinálok szabályosan , de a sociálklubbos bejelentkezéstőől tovább nem tudok jutni , elkezdi tölteni a gamét , de mindig oda lyukadok vissza , hogy play social cliubb.
" eredeti gamem van" előre is kösz. -
GrG1210
aktív tag
Hali , most akarnám ujra felrakni a játékot , csak az a problémám , hogy a régi GfWL accuntomat nem fogadja el amikor a játékban be kellene jelentkezne , pedig régen működött , és GfWL-oldalán is betudok vele jelentkezni , csak a játékban nem . Ilyenkor mivan?? plees help.
-
GrG1210
aktív tag
Hali , Realizm IV 6.2 , honnan lehetne letölteni?
-
GrG1210
aktív tag
Hali , bemásolom a zenéket a megadott helyre , és mégsem játsza le az independenceFM......?
-
GrG1210
aktív tag
Mennyi az a mod amit mééég elbír a játék?? , mert felraktam most ezt az ujj modot , meg ma reggel akartam pár ujj kocsit berakni , de úgy már nem indult..
[ Szerkesztve ]
-
GrG1210
aktív tag
Hali , tegnap még elindult ezzel az ujj ICEnhancer moddal , ma meg aáálandóan GTA 4 működése leállt , pedig már uninstalátam , meg felraktam vagy 10szer a játékot
[ Szerkesztve ]
-
GrG1210
aktív tag
Jöreggelt , ujjabb jelenség az ujj modról , a gépem ujjraindítása után már nem indul el vele a játék.., nekem egyébként dobozos werzió van .
-
GrG1210
aktív tag
Hali , az lenne a gondom , felraktam a játékot , de nemtudok bejelentkezni social clubban , még csak az alapják van fenn , és semmi patch , de mintha azt irna hogy rössz a jelszó , pedig utoljára még tavaj jó volt , és játszottam vele. És a RGSC honlapján is betudok jelentkezni az accuntal , csak a játék indításakor nemfogadja el. mi lehet a gond??
-
GrG1210
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #30961 üzenetére
Hali , ja eredeti a játék , de elsem indul , van hogy elkezd tölteni , de aztán semmi..
-
GrG1210
aktív tag
Állandóan login failed, tray again... pedig a jelszó , és az email jóó.. mi lehet a gond??
-
GrG1210
aktív tag
Hali , ezt az ujj modot ice 2.0 .... honnan lehet ltölteni ? , és hol van leírva mit hova kell másolni?? előre is kösz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest