- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Bjørgersson #31999 üzenetére
Ha jól értesültem a cross-platform egyetlen akadálya, hogy a PC-seknek bikább gépük van és akár 32 játékos is lehet egyszerre. Konzolon csak 16.
Elég idióta kifogás, tudom. -
-
taylor67
csendes tag
válasz
Bjørgersson #31992 üzenetére
Én XBOX-al nyomom és nincs Live előfizetésem. Bár beregisztrálhatnék egy új tagot, azzal adnak 1 hónap grátiszt.
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #31992 üzenetére
Én sajnos csak estefelé tudok lenni. Bár így jobb nektek, mert ha lennék, akkor esélyetek sem lenne...
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #31990 üzenetére
legyek?
-
Bjørgersson
félisten
Délután lesz valaki? 2-3 óra fele?
-
cNpowa
tag
Nekem nem jelentkezik be a Live.Nálam van a hiba vagy központi?
-
Geryson
addikt
Valaki egy kis mókára most?
-
creedszl
senior tag
Sziasztok
Melyik garfmodnál nem jön elő a "Red sky"?
EFLC alatt és iCEnhancer 2.1 mellett előjön... -
cNpowa
tag
-
Geryson
addikt
válasz
taylor67 #31977 üzenetére
Ha felveszel egy kocsit, akkor az az autó gyakrabban elő szokott fordulni - legalábbis multiban, de ha jól emlékszem a híd felé vezető útnál van az, hogy minidig nagyon sok egyforma autó áll. Én pl. ott tudtam anno megcsinálni azt a robbantós feladatot, amikor x másodpercen belül sok autónak fel kell robbannia.
ittakary: Már csak egy pár tag van, pont este játszottunk egy 4-es rövidke multit. Azért el lehet még hülyülni ezzel a játékkal kiválóan.
-
Fú, de rég jártam itt is
Szoktatok még multizgatni?
Nem mintha tudnék csatlakozni, vagy ilyesmi (nincs már gamer gépem), csak érdeklődök
-
taylor67
csendes tag
Láttam ma egy érdekes dolgot. Szereztem egy Infernust és éppen a South Bohani safehouse felé mentem, amikor az út szélén láttam parkolni egymás mögött másik hét Infernust. Nagyon viccesek a fiúk.
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #31971 üzenetére
Persze, hogy lesz. Olvastad, hogy én már nem mehetek...
-
cNpowa
tag
Este ki ér rá egy kis multis mókához, aki igen írjon pü-t
-
Dusee
őstag
válasz
Bjørgersson #31963 üzenetére
de pedig működik, sokszor csináltam már így, kb. egy hónapja pl. majd 1 éves mentésemből folytattam a játékot
az xlive az nem a GFWL mappája? én eddig ebben a hitben éltem -
Bjørgersson
félisten
-
Dusee
őstag
válasz
Bjørgersson #31961 üzenetére
ez egy jó kérdés, ezeket kell lementeni, utána ugyan ide visszamásolni, aztán GFWL-ban a helyi profilomba bejelentkezni, és megvannak a mentések, beállítások:
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Rockstar Games\
(így megmaradnak a beállításaink is, de ha csak a mentések a fontosak akkor \GTA IV\savegames mappát mentsük le.)
- X:\Users\<felhasználóneved>\AppData\Local\Microsoft\XLive\de nem régi a mentés, max 1 hónapos, csak újra húztam a gépet, és most vissza szeretném állítani.
bár most már teljesen összezavarodtam.
Te mit hívsz live-os mentésnek? -
Dusee
őstag
válasz
Bjørgersson #31958 üzenetére
ja, hogy jaa.
de az is live-os mentés(#31959) csaba951: innen töltöttem le.
szerk: hát nem teljesen hivatalos körökből van a játék, maradjunk ennyiben
a mentés backup-olást pedig innen, az első hsz-ből szedtem. -
csaba951
veterán
A DVD-ről telepítetted fel a GFWL-t? Ha igen, akkor előbb fel kell tenned a legújabb változatot, azzal már menni fog.
Ugyanezt kell csinálni a Steam-es változat esetén is.
_______________________________________________Ja, hogy ez az xlive valami mentés trükközésre van! Akkor passz.
-
Dusee
őstag
válasz
Bjørgersson #31956 üzenetére
sorry, nem neked címeztem (amint láthatod is), csak nem frissítettem a hsz. írás előtt
témához visszatérve: ezt most nem értettem kristálytisztán
tehát mit kéne tennem, hogy tudjam használni a mentéseimet? xlive.dll törlése (régebben kellett valamit bűvészkedni vele)?
-
Dusee
őstag
hello!
szeretnék kis segítséget kérni.
feltelepítettem újra a játékot, visszaállítottam a mentésem úgy ahogy szoktam (gtaiv, xlive mappa, stb.), de a GFWL nem indul el a játékkal, így nem tudok belépni a profilomba, és nincsenek mentések se
hogy tudnám ezt megoldani?
köszi előre is -
Teasüti
nagyúr
válasz
Bjørgersson #31943 üzenetére
Cserélni kell.
-
Ti Bo
aktív tag
Köszi. Már ezekkel az infókkal is sokat segítettél!
-
AZAPRITO
csendes tag
sziasztok
megvan már a gta 4 egy ideje, de mikor felraktam egyszer meg kellett patchelni mert akadt, az megtörtént és jó volt, most kijött valami új patch 1.0.7.0 azt hiszem, hogy nem kell használni a social clubot az indításhoz na most felpatcheltem, kijön az ablak beírom az adataim, rámegyek, hogy PLAY és nem történik semmi, tölt egy kis ideig és annyi miért? -
Ti Bo
aktív tag
Valaki leírná nekem, hogy tudok autókat rakni a játékba? Kellene pár bömös...
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #31934 üzenetére
ohh... a francba
De sajna nem férsz be a kocsiba
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #31932 üzenetére
Na fiúk, én holnap megyek nyaralni, szóval 21.-én este jövök haza. Vár rám Szlovénia, Bledi tó.
-
Teasüti
nagyúr
Én esténként néha fent leszek, GWFL jelez majd.
-
Bjørgersson
félisten
Végül csak ketten voltunk cNpowa-val. Suli előtt még azért jó lenne összehozni egy közös lazulást.
-
Geryson
addikt
válasz
Bjørgersson #31925 üzenetére
Sajnos én csak vasárnap tudok majd jönni...
Te fel vagy véve nekem? GerysonHUN
-
cNpowa
tag
válasz
Bjørgersson #31925 üzenetére
Hány óra körül akarsz multizni?
Én most készülök -
Bjørgersson
félisten
Ma este lesz valami?
-
cNpowa
tag
Ha valaki akar jönni multizni írjon előtte pm-et
-
Geryson
addikt
válasz
Teasüti #31921 üzenetére
Meg is tudom érteni, a free szobákban egyesek a mai napig el tudnak elég keményen szállni. Én vagy olyan szobába megyek, ahol 1-2 ember van és látom, hogy mindenki elvan magában - vagy olyanba, ahol olyan emberek vannak, akik elém állnak autóval amikor motorral gyorsulok a rámpa felé, vagy éppen RPG-vel ellőnek, amikor állunk a cimborámmal.
Ja, jut eszembe, hát ez Te vagy!
-
Bjørgersson
félisten
Teasüti, cNpowa felvettelek titeket barátnak, este még talán rá is érek.
-
törölt tag
Hát uraim egy időre hanyagolom a multiázst mert a vga-m teljesen bedöglött a konfigomat meg eladtam autó vásárlás miatt. 1-2 hónap és újra össze dobok valami gépet aztán toljuk neki
-
Geryson
addikt
Soha többé nem játszom veletek!!!!
Akkor holnap?
-
Teasüti
nagyúr
Csak simple native-os free-kbe tudok menni, az eredetieket nem is mutatja a kereső, illetve mods not allowed.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Bjørgersson #31906 üzenetére
Teasuti1, versenyen találsz meg általában, vagy ahol vezetni kell.
-
cNpowa
tag
Este kinek van kedve egy kis multis mokához?
-
taylor67
csendes tag
válasz
Bjørgersson #31899 üzenetére
Vannak a térképen jelölések, de csak néhány. A játékhoz kapott papír alapú térképen sokkal több van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- Eladó Xbox one S játék konzol, egy kontrollerrel. Ára: 40.000.-
- Eladó Samsung galaxy note pro 12.2 tablet Az aksija cserélve volt. Ára: 30.000.-
- Eladó! Alig használt Sony Playstation 5, két kontrollerrel. Ára 160.000.-
- Eladó Apple S7 plus telefon, kártyafüggetlen Képernyője törött, de működik. Ára: 25.000.-
- PS1 konzol
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest