Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabika0001
senior tag
válasz Bjørgersson #29516 üzenetére
Én nem tudok róla hogy lehet benne , asszem gta san andreasba volt valami ilyen , de javítsatok ki ha rosszul tudom.
-
ittakary
nagyúr
válasz Bjørgersson #29518 üzenetére
Tévesen. Nincs tuning.
csabika0001: mert szerzői jogokat sértesz.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31087 üzenetére
nekem megy 3 fölé!
Vram az meg 2 gb
kérdés az, örülne e még 4 giga ramnak ugyanis azt veszek ha veszek, mert most egy db 4-es corsair vengeance van bent.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31089 üzenetére
öö nem mondtam hogy gond van Háttérben nem fut semmi nagyobb dolog, csak 3gb körül mozog a ram kihasználtság, és azért kérdezem nem e tud esetleg 4ig felugrani ( én még nem láttam) Full kimaxolva(1650 x1090be ) néha néha akad egy kicsit, de így is játszható szépen!
-
BMWFan
senior tag
válasz Bjørgersson #31097 üzenetére
Kössz,kipróbálom.
-
@matthew@
őstag
válasz Bjørgersson #31123 üzenetére
Az elég gáz, még akkor sem ha ugyan azzal a GFWL profillal lépek be?
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Bjørgersson #31125 üzenetére
Annyira nem fontos, akkor inkább mindig újra kitolom ha kell
Amúgy a Rancher terepjáró ami a GTA SA-ban is volt az most új dolog? Csak mert én eddig nem találkoztam vele 2 év alatt és amikor feltettem akkor szedett le hozzá vmi frissítést, szóval az új kocsi?
Matthew 24:42
-
nyufka69
tag
válasz Bjørgersson #31125 üzenetére
Hogy? Én akárhogy másolom be disk error-t ír töltésnél
-
nyufka69
tag
válasz Bjørgersson #31129 üzenetére
xlive.dll megvan
vagy 50 féle mentést próbáltam
-
nyufka69
tag
válasz Bjørgersson #31131 üzenetére
1.0.7 patch
Rendben. Savegame mappába vagy hova tettem ahol a többi is van (offline virágbóti) -
törölt tag
válasz Bjørgersson #31306 üzenetére
melyik a coomplet edition? Én Special editiont keresek, a táskás változatot.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31308 üzenetére
jaaa vaterán szokott lenni..
-
hegti
aktív tag
én tavaly ősszel a Corában vettem, eredetileg telefonért (Nokia 500) mentem a Media Marktba, mindkettő meglett.Az alapjáték is megvan...
Mikor majd meghalok azt akarom,hogy a sírkövem körül ingyenes legyen a WIFI. Így legalább biztos lenne minden nap valaki aki meglátogat..!:)
-
Vigneau
félisten
Talán Media Markt, vagy CD Galaxis. Én utóbbiból vettem meg külön külön, mert akkor így volt elérhető - no meg akciós is egyben.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
csaba951
veterán
válasz Bjørgersson #31507 üzenetére
Már nem. Pont szombaton végeztem vele. Azért kérdezz nyugodtan!
-
csaba951
veterán
válasz Bjørgersson #31509 üzenetére
Nem lehet ilyet csinálni! Kizárólag az Y irányt tudod inverzként beállítani. Ennyi.
-
Mariann294
őstag
válasz Bjørgersson #31604 üzenetére
Ment pü.
-
intercooler
őstag
válasz Bjørgersson #31615 üzenetére
igazából nem értem proci is jó formán nulla. Az oké hogy alapon nem hajtja ki, de azért letörlöm az enb modod is aztán megnézem.
Grid-re volt megoldás, de ezt most paszolom.
-
intercooler
őstag
válasz Bjørgersson #31617 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31654 üzenetére
neked mi is a neved liveban?
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31659 üzenetére
si senior
-
Geryson
addikt
válasz Bjørgersson #31663 üzenetére
Most vettelek csak észre, bocsi! Elfogadtalak!
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31663 üzenetére
Dehogy lesz nyugtod
megyek fel mindjárt.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31671 üzenetére
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31673 üzenetére
Ja mert nem volt beállítva semmi. Így elég csúnyácska. Ha szépre tudnám faragni jó lenne, de sajna nem értek hozzá. pedig szét moddolnám, hd texturessel meg egy csomó mindennel.
De sajnos mindig az a vége hogy nem indul el a játék. -
törölt tag
válasz Bjørgersson #31678 üzenetére
Ha nem fog kifagyni a kártyám akkor ma is megyek. Mostanába néha jó néha nem. ha elkapja a fonalat akkor jó sokáig.
Megy majd reballra. -
törölt tag
válasz Bjørgersson #31680 üzenetére
Szervezz embereket Megyek kajálok, asszonyhoz leugrok kb 9 után felmegyek valameddig..
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #31680 üzenetére
Nem jöttél tegnap hogy meredj meg
-
Geryson
addikt
válasz Bjørgersson #31695 üzenetére
Ma du. folyamatosan szakadozik a netem - lehet be kellett volna fizetni a számlát...
Persze, most belépek megint! Találtam megint 3 magyart!
-
Teasüti
nagyúr
válasz Bjørgersson #31702 üzenetére
Ez így van. Ha a host kiesik, akkor a következő játékos lesz a host.
Persze néha hiba csúszik a rendszerbe, ilyenkor szokott az egész szoba windows hibát dobni, hogy leállt a gta. -
albert8
veterán
válasz Bjørgersson #31705 üzenetére
Meglett végre. Kösz.
Egyébként van itt olyan akinek sikerült megcsinálnia az összes küldit 80% vagy 100%-ra?Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Teasüti
nagyúr
válasz Bjørgersson #31707 üzenetére
Mert nem járnak csak úgy azok az extrák, amiket a bónusz küldikért kaphatsz.
-
mrhitoshi
veterán
-
MarcZ
senior tag
válasz Bjørgersson #31719 üzenetére
Megfogadtam és működött. Köszi szépen. Megcsináltam.
A man's got to do what a man's got to do.
-
albert8
veterán
válasz Bjørgersson #31728 üzenetére
Én felraknám, de kidobtam a lemez olvasót pár hete
Flickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
Teasüti
nagyúr
Pedig egész jó küldetések vannak. Én meg még az EFLC-nek neki se álltam (4x4 ghz-es proci esetére tartogatom a játékot már vagy egy éve ).
-
törölt tag
Mivan veled? mindenki ezen az optimalizálatlanságon lovagol.
A konzolosoknak félgrafon mehet csak alapból. örülj neki hogy kicsit feljebb lehet húzni.
nekem semmi bajom vele. -
törölt tag
válasz Bjørgersson #31740 üzenetére
Épphogy
Én örülök az átlag 40-nek.
SŐŐT nem vagyok olyan náci hogy 60alatt sírok
Mindent feltoltam MAXra a MAxPéynbe akkor 20 fps körül volt egy próba erejéig. NEkem a szemem nem veszi észre hogy 40 vagy 60.
Most 40 átlaggal tolom a IV-t. gtx460-al.
-
Teasüti
nagyúr
válasz Bjørgersson #31772 üzenetére
Ezek azonosító számok, nem 1 bájtos értékek.
-
Teasüti
nagyúr
válasz Bjørgersson #31774 üzenetére
Neten kb. nulla infót találni a módosítások mikéntjéről, inkább már kész megoldásokat szoktak kirakni. De hogy hogyan és mit módosítanak, arról bezzeg sehol nem találtam semmit.
-
Teasüti
nagyúr
válasz Bjørgersson #31776 üzenetére
GTAIV\common\data\effects\ alatt találod a weaponfx.dat-ot, amivel idáig próbálkoztam.
Illetve még az explosionfx-et módosítottam, hogy a kocsik ne durranjanak fel egy találattól, de a szélvédő azonnal kirobban. Ez elfogadhatatlan egy páncélautónál.
Gondolom a mod minden kocsira érvényesülne, de első körben az is több, mint a semmi.Azzal a két fájllal mit szándékozol csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
válasz Bjørgersson #31774 üzenetére
Uch, ne is mond. III-ban és VC-ben átírtam a taxikat (merthogy abból volt a több). Olyan erejük volt, hogy az ütközéstől szabályosan elrepültek a kocsik, még a páncélos kocsi is. És olyan gyors volt a gépem, hogy átrepültem egyik szigetről a másikra.
-
Teasüti
nagyúr
válasz Bjørgersson #31776 üzenetére
Nem jutottam előrébb a robbanást illetően.
Bármire átírhatom a weaponfx robbanófegyverekre vonatkozó azonosítóit, az eredmény nem változik.Más:
Próbáltam új anyagot definiálni a materials.dat-ban, meg a weaponfx.dat-ban is hozzáadtam pár új sort. Erre a játék összeomlik.
Hogy lehet új anyagokat definiálni?
Azt csináltam, hogy fogtam CARMETAL-t és bemásoltam a lista végére 156. anyagnak, majd az FX Group részét átírtam, hogy másmire - CARMETAL_BP - hivatkozzon a weaponfx.dat-ban.
Aztán a GLASS_STRONG-nak is másik Fx group-ot adtam meg - GLASS_BP.Weaponfx-ben:
új sorban csináltam egy új bejegyzést, CARMETAL_BP. Nekem tetsző azonosítókkal feltöltve, utána GLASS_BP szintén újragondolt azonosítókkal.
Csináltam új azonosítókat is, h hogyan kéne reagálniuk a fegyverekre a két új anyagnak.
Pl. a kispisztolyra fémes szikrákat kéne vetnie a szélvédőnek, de nem törik be; az új 156. anyagom lenne a páncél a kocsin, vagyis a CARMETAL_BP-re kéne hivatkoznia a weaponfx-ben, aminek meg úgy kéne viselkednie, hogy lövésre szikrázik, de nem hagy maga után golyónyomot.Szóval a cél az lenne, hogy két új anyagot hozzáadni a játékhoz, és az új anyagokkal felruházni egy autót. De amint egy plusz sort hozzáadok vmelyik fájlhoz, a játék ott omlik össze, mikor kilépek az házból az utcára. Vagy "váratlanul leáll", vagy pedig GFWL hibával leáll - hibakód wtv260.
Jártas itt vki a mod-dolásban?
-
bognar110
őstag
válasz Bjørgersson #31798 üzenetére
Igen direkt driftes hadnlinget raktam be, mert lehet csinálok driftes videót.
chatran: Ja jó lett volna dirtbe tetszik a verda
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz Bjørgersson #31804 üzenetére
Pontosan melyiket kell feltenni?
-
bognar110
őstag
válasz Bjørgersson #31813 üzenetére
Köszi
-
hesszusz
tag
-
taylor67
csendes tag
válasz Bjørgersson #31840 üzenetére
Köszönöm a választ.
james001, ha rajtam gúnyolódsz egészségedre. Más témában valószínűleg te is kezdő lennél, és kérdeznél más számára nyilvánvaló dolgokat. -
taylor67
csendes tag
válasz Bjørgersson #31842 üzenetére
Bocsi, nem vettem észre, azért gondoltam, mert kovy29 a kérdésemre adott válaszban reagált arra a hozzászólásra.
-
Teasüti
nagyúr
válasz Bjørgersson #31857 üzenetére
Jah ezekhez képest a Sport kategória sokkal agilisebb. Amúgy driftelni én is ezekkel szeretek, kemény 30 km/h-val.
Stallion-t találták még el ilyen jól, kis sebességen eszméletlen jól lehet pakolni a kocsit.
Benzinkutakon játszadoztam vele sokat, bólyaként használva a kutakat. Szűk helyen is megszakítás nélkül húzva a csíkot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- HTC U11 - újra a szorítóban
- LG LCD és LED TV-k
- BestBuy topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik