- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #36786 üzenetére
Nálam az nagyon jól futott, és itt a visszavont verzióra gondolok, abban nem voltak ilyen gondok mint itt, ha a Batman ilyen útra került, ennek is ez lett volna a minimum, most meg szinte hibátlan a Batman, és nagyon szép.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36611 üzenetére
Óriásiak!
Másik nagy kedvencem.
Megnézem programon van e még ez a ”Gaming in Symphony” náluk, mert akkor átugrom Dániába egy ilyen koncertre. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36508 üzenetére
GTA 5 után nekem is kellett egy kis idő mire visszaszoktam az irányításra.
(#36510) Wiz Khalifa:
Nekem mindig is jobban bejött a IV irányítása és törés/fizikája. Valahogy sokkal jobban élvezem mikor elszállok egy kanyarban és sokszor direkt "el is dobom" a kocsit. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36506 üzenetére
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #36495 üzenetére
EFLC - 16GB
GTAIV - 15GB -
LamaCube
addikt
válasz
Bjørgersson #36230 üzenetére
Itt vettem az aprón kulcsot és nem virágbolti verzió.
Met
A hét elején vettem a gyereknek. Letöltöttem és tegnap miután hazaért a gyerek el akarta indítani. El is indult, de folyamatosan a mentésnél a Live-ot dobta fel. Csináltam egy fiókot, hogy mentsen, de semmit nem csinált. Próbáltam offline-ban indítani, de ott is a Live-ot hozta fel amikor menteni akart. Egy ideig figyelmen kívül hagyta, de utána megint előjött a mentés. Próbáltam elindítani a Libertyt elindult és Fatal errort írt ki 2 perc múlva. Azóta el sem indul se a GTA4 se a Lyberty. Most annyit csinálok, hogy letöltöm az én gépemre és megnézem, hogy elindul-e, ha igen, akkor valamit elcseszett a gépén a gyereknek. Win 7 64 ultimate van mindkét gépen.
rup1u5
Köszi megnézem! -
debrecenikri
tag
válasz
Bjørgersson #36124 üzenetére
Ha csak a színek, a baj, fedobsz egy trainert és a weather ben berakod az extra sunny 2 t, ha az nem elég, iceEnchancer(ha jól írom) . Olvass vissza, van róla fentebb hsz, viszont egy jóval erősebb gép kell hozzá, mint az alapjátékhoz.
-
debrecenikri
tag
válasz
Bjørgersson #36031 üzenetére
Ohohó! Sajnálom, ehhez én alulművelt vagyok! Egy egyszerűbb módot nem tudsz véletlenül?
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
Bjørgersson #35974 üzenetére
Na így már megy. Köszi a segítséget. De nem értem miért kell széttuningolni hogy menjen rendesen...
Máshogy nem tudtam lőni most. Ez volt kéznél.
-
csaba951
veterán
válasz
Bjørgersson #35780 üzenetére
És ha "beleszokott" akkor majd csinál magának egy új profilt, hogy tudjon multizni? Minek???
-
Littleman89
újonc
válasz
Bjørgersson #35778 üzenetére
ááááá.. akkor itt a baj
ha mindenképp kell hozzá, akkor megyek is multiba elhullani
Haza érek délután, és megpróbálom.. remélem működik majd. Kösz a segítséget!
-
csaba951
veterán
válasz
Bjørgersson #35778 üzenetére
Direkt a multi miatt vette meg, nem hiszem, hogy ehhez elég az offline GFW profil!
-
Littleman89
újonc
válasz
Bjørgersson #35775 üzenetére
Még nem. Gondoltam először offline játszok, hogy bele szokjak. Vagy a játék el sem indul, ha az nincs telepítve?
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #35680 üzenetére
Azoknak akiknek eddig ez elmaradt volna. Nem vagy vicces, te is megvettél már mindenféle szart!
-
Kremmer89
tag
válasz
Bjørgersson #35590 üzenetére
a helyzet ugyanaz..:S bemásoltam..1 szóközt raktam az exe után mert csak így engedte,de semmi...
-
( V )
veterán
válasz
Bjørgersson #35587 üzenetére
ott van a már meglévő loginem, mutatja az avatart minden és amikor rányomok akkor kéri megint kéri a jelszót stb de nem hajlandó csatlakozni, mondván hogy ez az acc nem létezik.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35583 üzenetére
Itt a topicban több helyen lehet olvasni hogy a 4essel megy a legsimábban. Azért van ehhez az ENB és az icenhancer modo is.
-
cyberkind
félisten
válasz
Bjørgersson #35465 üzenetére
Az lehet, de a 780-on szarabbul ment nálam mint a 660-on, érdekes móka ez.^^
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #35467 üzenetére
Néha kicsit lekezelő vagy ez tény. Nem vagyunk egyformák, a fórum pedig teret ad mindenkinek hogy éljen a nem létező "szólásszabadságával".
-
válasz
Bjørgersson #35465 üzenetére
Hess már máshova gyászhuszárkodni
kibaszott idegesítő módon fórumozol
ezen a héten a hszeid hány százaléka volt őszinte segítségnyújtás?
Még az aranyköpés topikban is, ami igazából a szórakozás és a nevetés topikja is csak az észt osztod, hogy "esik a színvonal" miközben pont te vagy az egyik aki miatt esik, mert minden második hszed az hogy "ez nem is vicces"
-
la_cc
addikt
válasz
Bjørgersson #35458 üzenetére
Tessék:
GIGABYTE GA-B85M-D3H
INTEL Core i3-4130 3.40GHz 1150 BOX
2 x KINGSTON 4GB DDR3 1600MHz CL11 KVR16LN11/4
GIGABYTE GV-R726XOC-2GD R7 260X 2GB GDDR5 PCIE
SAMSUNG 120GB SATA3 2.5" 840 EVO MZ-7TE120BW
SHARKOON Vaya
CHIEFTEC CTG-500-80PB 500W OEM
BENQ GW2320Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek.
-
mark0513
csendes tag
válasz
Bjørgersson #35413 üzenetére
nem
-
MurdR
veterán
válasz
Bjørgersson #35306 üzenetére
Ha beütsz egy cheatet akkor zár le küldetéseket nem? Ha jól emlékszem ki is írja hogy melyik küldetést zárolja
-
S.Feri
őstag
válasz
Bjørgersson #35294 üzenetére
Nem szabad feladni.
-
S.Feri
őstag
válasz
Bjørgersson #35291 üzenetére
Még régebben csinálta nekem is, driver gond volt....
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #35291 üzenetére
Nálam nem lagol. Legalábbis nem jobban mint szokott, mert ugye ez Nvidia pénzelte játék, nekem meg Radeonom van.
Még ami érdekes hogy az EFLC gyári lemezről telepítve nekem nem indul el, "okosból" meg gond nélkül.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #35289 üzenetére
Én a windows liveos szarakodást untam meg, 3x kell feltenni a progit mire felfogja hogy működnie kéne, inkább használom az "alternatív" verziót, azzal 0 probléma. Sztem ezzel akarják leszoktatni az embereket a bolti vásárlásról.
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #35278 üzenetére
Nálam ez a IV rész valahogy halott volt
Egy olyan fő elemet kihagyni mint a tuningolás, meg perszer minden más ami a GTA V-ben ismét megtalálható
-
válasz
Bjørgersson #35192 üzenetére
mivaan
/optimized -el mi a gond ? pl. mind1 ... hagyjuk. jót nevettél te is és én is kb../
(#35193) LaciCRM : pontosan...L
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35192 üzenetére
optimized fail. azalényeg . .. .
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Bjørgersson #35161 üzenetére
Megvettem,köszi a tippet és ezt az oldalt.
Igaz gta4 összes résszel megvan ( illegálisan)
-
negyven2
veterán
válasz
-
Rendo84
senior tag
válasz
Nekem 9,99€ mutat.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35053 üzenetére
Én utálom a steamet. Maga az ötlet jó, de a steam saját beépülő hülyeségei nagyon zavarnak.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35047 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #35022 üzenetére
Még 10 perc.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Ja igen, mert 6 óra az eltolódás a keleti időhöz képest. Még a 8:30-at megvártam volna, de ezt lehet, hogy nem.
Kérdés, hogy meddig tart egy ilyen, annak függvényében talán megvárom.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Remélem ez nem célzás lett volna valamire.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Bjørgersson #35016 üzenetére
Elképzelésem sincs, soha nem hallgattam még hasonlót. De ha mondanak valamit a GTA V PC-ről, azonnal jelentem.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35010 üzenetére
jóvan befejezem. ez a IV topic.
Nikó Belikkel mivan amugy? szeptember óta nem láttam
na ez is szar volt
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35008 üzenetére
ja kimaradt a mondatbl: azt az idős is ezzel töltötték?
bocs, de kajak közben GTA online deatmatcheket nyomok(#35007) Jhonny06 már volt 100 ilyen hír. Én akkor hiszek, ha a www.rockstargames.com oldalon írják.
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35005 üzenetére
A 2008as GTA IV-től - 2013ig a gta V megjelenéséről szóló kamuhírekkel töltötték ?
lenne mit írni róla
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #35003 üzenetére
Az is már csak ilyen hatásvadász kamuhírportál lett
-
Jhonny06
veterán
válasz
Bjørgersson #34978 üzenetére
Azt írják a kommentekben, hogy jövő hét elején lesz a Take Two konferencia. Reménykedjünk..
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #34985 üzenetére
Mert ismerjük a konzol portok minőségét.
Lásd Crysis 2... ahol low texturákkal város alatti vizek számolásával adták ki a PC-s verziót...
Én nem bízok az optimalizálásban.@cyberkind: Legyen úgy!
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #34983 üzenetére
Egyébként igen. Ettől félek én is. Kevés lesz a proci, de talán még a vga teljesítmény is...
De mondjuk azért egy jó optimalizációval sokat lehetne ezen segíteni. De ezt meg vicc elvárni az előzőek alapján. -
KubanitoS
veterán
válasz
Bjørgersson #34978 üzenetére
Én majd akkor fogok nevetni, ha már a gépemen van a játék.
-
cunnir
tag
válasz
Bjørgersson #34957 üzenetére
És a mentésekre nincs valami mego?
-
mexel
veterán
válasz
Bjørgersson #34942 üzenetére
Az eset mindenre riaszt
-
mexel
veterán
válasz
Bjørgersson #34924 üzenetére
Megnéztem pár víruselemzővel és nem találják fertőzöttnek.
-
mexel
veterán
válasz
Bjørgersson #34924 üzenetére
Nekem nem riasztott semmi, az eset meg sokszor paranoiás, végül is módosított fájlt talál. Mivel elindítottam már majd kiderül
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #34833 üzenetére
Én PSP emulátorral játszottam a VC storiest
De most tervezem hogy veszek egy PS2-t hogy ki tudjam az LC és VC storyest játszani.
Van egy ps2-esem de amerikai és nem veszi be a PAL lemezt
-
negyven2
veterán
válasz
Bjørgersson #34828 üzenetére
Inkább csak a két Stories, mert az PSP-->PS2-->PS3-ra is megjelent. A többi maradt a kézi konzoloknál (és a mobiloknál)).
Nekem a E2160/2GB RAM/Radeon HD4670 512-vel low-mediumban olyan 25-30 fps között ment Vistan.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #34828 üzenetére
Nekem még csak 7600gt volt, de nem volt vele gondom.
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #34826 üzenetére
Meglepő lenne ha ez a mostani rész nem jönne ki PC-re. Tízeniksz éve minden rész megjelent PC-n is.
Meglátjuk. Én inkább a gépigényre leszek kíváncsi.Reméljük sikerül optimalizálni. : )
Ugye anno a GTA4 is alig futott az akkori átlag gépeken... Azért ezt most jó lenne elkerülni. -
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #34802 üzenetére
Tudom tudom...
De az a helyzet, hogy takarékossági okokból tavaly tavasszal beújítottam egy "csúcs" APU-s rendszerre. Proci, 8gb ram deszka stb... Mivel azokhoz a játékokhoz amit a régi 9800gtx-szel játszottam elég volt az APU is. Ellenben 50w idle fogyasztása.
Aztán októberben megláttam videókon a gta5-öt és elkapott a gépszíj. Újra játszani akartam normális mai játékokkal is.Ezért vettem egy monitort meg egy 270x-et dvga-nak. Viszont a procim már nem bírna el erősebb vga-t ezért ez a max amit beletudok tenni. Komplett konfigcserére meg nem is lett volna pénzem meg nem is akartam volna annyit költeni rá.
Tehát ezért úgy gondoltam, mindegy mi lesz a gta5-tel, ez a max amit ebből a konfigból kitudok hozni.Igazából nem rossz, mert BF4 1080p-ben ultra grafikán 4x-es élsimítással is elmegy átlag 45-60fps-sel. Tehát jónak jó. Csak az ilyen csodásan optimalizált játékok, mint a gta4 amivel gond van...
-
Dany007
veterán
válasz
Bjørgersson #34795 üzenetére
Részben a GTA5 miatt csináltam egy kis gépfrissítést. Élén egy 60k-s "újgenerációs" VGA-val.Reménykedem, hogyha kijön PC-re talán medium grafikán elfut majd jól.
Szóval ezek után ez a GTA4 45-56 átlag futása ami néha beletorkollik bizony keményen a 30-ba is (azért 56 mert valamiért a v-sync erre korlátozza, máshol 60...érdekes) kicsit elkeserített.
De azért így is nagy élmény. -
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #34788 üzenetére
ööö tényleg, akkor nem szóltam.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #34786 üzenetére
Ami nincs azt nehéz. Értelemszerűen EREDETI a játék... is, meg a Windows, Office, stb, ami ugyan nem volt (még) kérdés, de gondolom az lesz a következő. Hasznos ötlet?
-
válasz
Bjørgersson #34781 üzenetére
őszintén megmondom, hogy mikor "anno" letöltöttem / beraktam ezt a trainert... nem is néztem, hogy pontosan mit is tud meg hogyan
(lehet megkéne nézni, csak már azt se tudom mi a neve meg merre találom)
am. a "P" -re megfelelő lett a grafika !L
-
válasz
Bjørgersson #34779 üzenetére
Köszi, mindjárt megnézem !
Aztán kaptam egy hibaüzit is Exit-et követően(mikor Win-be kilépett akkor jött ez az üzi...
)
L
-
Źşë'
addikt
válasz
Bjørgersson #34759 üzenetére
csak egy emulátor kellene, és fu R*, mondjuk sztem ez lesz a jövő (nagyon úgy fest a bejelentések után is), szóval megcseszhetik a 6. részt
-
viktor82
őstag
válasz
Bjørgersson #34766 üzenetére
Akkor nincs minek örülni
-
válasz
Bjørgersson #34703 üzenetére
Azzal kb. sehogy , mert nem Original...!
(warez)
Nem is értem miért írnak itt ilyeneket.....!?L
-
Tomi0703
addikt
válasz
Bjørgersson #34692 üzenetére
Hat nekem furcsa, beguggolok es alig lehet kiloni. Itt amugy nincs lehetoseg gyurni mint SA-ba? Birja mar a sprintet a csavo, meg a fegyok se rugjanak annyira vissza.
Amugy ujrarakom a gepet, szoval ha a mentest kiszedem es ujrarakom a jatekot es a mentest bemasolom a megfelelo mappaba, akkor mukodnie kell ugye? -
Tomi0703
addikt
válasz
Bjørgersson #34690 üzenetére
Basszus... Ez a gugli mire nem kepes.
Koszonom szepen.Amugy en vagyok a balf@sz vagy tenyleg nehezedik a jatek? A Playboy csavonak tisztiottam az epitkezest es baszki vissza kellett toltenem az eletem cheattel...
-
Predator2
addikt
válasz
Bjørgersson #34686 üzenetére
DRM:SecuROM
szerintem nem lehet
-
homeless09
őstag
válasz
Bjørgersson #34677 üzenetére
Hát remélem.
-
homeless09
őstag
válasz
Bjørgersson #34675 üzenetére
Hol tudom leellenőrizni?
-
negyven2
veterán
válasz
Bjørgersson #34668 üzenetére
A "nem tudom melyik update-el" kivették belőle mint külön kliens a Social Club-ot. De az előző hozzászólásomban linkelt kép mindig fel jön (még a IV-Multiplayer mód használatok is) és ha nem a Play-el indítód el (hanem a Play (offline) akkor nincs multira lehetőség és nem is szinkronizálja a statokat a Social Club-al.
-
cunnir
tag
válasz
Bjørgersson #34668 üzenetére
Nekem amikor a játékban multizni akarok nem enged mert nem csatlakozok a social clubhoz
-
cunnir
tag
válasz
Bjørgersson #34660 üzenetére
Engem még mindig nem enged be
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Bjørgersson #34660 üzenetére
Már csak az nem tiszta, hogy hova kell másolni. Mi a cél sor?
-
homeless09
őstag
válasz
Bjørgersson #34648 üzenetére
Multihoz kérte
-
cunnir
tag
válasz
Bjørgersson #34646 üzenetére
Akkor ha jól értem lehet nélküle multival játszani? és lehet törölni?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #34641 üzenetére
400as euró? Elég durva lenne...
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #34637 üzenetére
Tök mind1, a radeonra írt játékok se mennek látványosabban rosszabbul nv-n. Ez csak fordítva igaz. Többek közt ezért is vagyok nv párti.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #34622 üzenetére
Sajnos nem segít. Csak áll mint f.sz a levegőben, pedig a(z M-re átmappelt ugrás) gomb már majdnem a billentyűzet másik oldalán jön ki, koreaiakat megszégyenítő cpm-el verve. Ha még valami warez lenne, azt mondanám hogy a készítők bosszúja. De így? Vagy pont azt bosszulják meg hogy pénzt adtam ki erre?
-
AthlonXP
őstag
válasz
Bjørgersson #34194 üzenetére
Közben sikerült megoldanom a gondot.
A gugliban keresgéltem és pont a steam gta 4 fórumán volt egy kérdés ezzel a hibával kapcsolatban. Ott többen is írták, hogy előjött ez a hiba.
Aztán egy hszben azt írták tegyük fel a GFWL csomagot az MS-től.
Leszedtem a live telepítőt, fel is tette szépen és egyből elindult a játék!
Csak nem értem a dolgot, mert elvileg ezt fel kéne tennie a játéknak magától is, azt hittem fent is van, nem néztem. De legalább kiírta volna, hogy mi baja. -
válasz
Bjørgersson #34040 üzenetére
BIG Thanks !
Perfect fut DvD nélkül !
L
-
válasz
Bjørgersson #34038 üzenetére
Jólenne "ha" megtalálnám, de a témába csak ezt találtam..
[link]
L
-
válasz
Bjørgersson #34036 üzenetére
és az a crack (ha használva van) akkor nem kéri a DvD -t ?
(nekemis a szép díszdobozos verzió van...) és zavar, hogy kell neki a DvD
L
-
AthlonXP
őstag
válasz
Bjørgersson #34033 üzenetére
Hát... jó lenne, már csak a kiegészítők miatt is ( térkép, leírás, stb ).
De miért, mire gondolsz? -
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson #33983 üzenetére
írtam már, de a bibi ott lesz, hogy a patch azt írja: installation failed...
Már sokszor értekeztem erről: éljenek a becsületes emberek, köszönöm Microsoft...mindegy, várom, hogy a srác írjon, hátha sikerül... -
Hunork
veterán
válasz
Bjørgersson #33980 üzenetére
Olvastam, lenne egy file, de már nincs fent...
JoolsNOS: igen, de a legfrissebbek tartalmazzák az előzőt is...legalábbis szerintem...
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33972 üzenetére
Ezen sírok egy fél órája
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #33968 üzenetére
Mivan fiam, nem mersz benézni a V topicba ?
-
Mr.White
senior tag
válasz
Bjørgersson #33966 üzenetére
kovi mester köszöntem!
-
válasz
Bjørgersson #33915 üzenetére
Nem találtam kb. semmit
(vagy nem jól kerestem)
L
-
icons
addikt
válasz
Bjørgersson #33915 üzenetére
(Y)
Istenem, mennyi értelmes kérdés merül fel manapság ebben, meg az V topikjában. De legalább leszokom az olvasásukról...
-
válasz
Bjørgersson #33912 üzenetére
sorry azt benéztem, mert az amivel nem tudok gamelni,.... az a "Liberty City" rész
(külön lekell tölteni / megvenni, mert az egy kieg.? vagy mi is pontosan? )LaciCRM : köszi, megnézem majd !
L
-
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #33905 üzenetére
Köszi szépen, tökéletesen működik!
A többieknek is köszönöm! Így megoldódott úgyhogy nem kell új lemez, azt úgyis kényelmetlenség cserélgetni. Na meg hamarosan GTA 5 úgyhogy nem tart már sokáig a 4 nálam
-
válasz
Bjørgersson #33853 üzenetére
Szinte minden játékom steam-es, így örülök hogy megteszi helyettem az updatet
Elég lusta vagyok mostanában sajnos
-
válasz
Bjørgersson #33846 üzenetére
Ezek az "Experience" Optimális beállításai... (jónak kéne lennie...)
cyberkind : Sajnos most nemtom megnézni hányas ver. is pontosan, de nekem úgy rémlik mintha 1db patchet se szedett volna le hozzá...
(eredeti díszdobozos pc version)
L
-
VoidXs
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33843 üzenetére
Tapasztalati szinten.
-
válasz
Bjørgersson #33837 üzenetére
Off-ban kérdezném hogy miként lehet Online ID-t létrehozni?? Mert akármit írok be, mindig azt kapom hogy :
"The Online ID must contain alphanumeric characters, can include underscores or hyphens and must be between 3 and 16 characters in length. The first character must be a letter of the alphabet. "
A regisztráció többi része elvégezve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest