Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
@matthew@
őstag
Hi!
Lehet h hülye kérdés de nekem ismerős azt mondta h a gta iv csak 16:9-es Wide monitoron jó és ha hagyományos 4:3-as monitort használok levág a széléből egy kicsit és ott nem látszik semmi és a képernyő wide marad és a szélén "kilóg" az ami nem fér bele a képbe, ez tényleg így van vagy van valami állítási lehetőség, mint annó a gta sa-ban?
Előre is köszi a segítséget és bocsi ha hülyeséget kérdeztem :-)Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
felraktam a játékot és olvastam valahol h kell vmi patch h jól fusson és ne laggoljon nemtudom h honnan töltsem le, h jó legyen és melyiket?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az gond lehet patch frissítésnél h nem az eredeti előírt helyre teszem a játékot, hanem a D meghajtóra?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
annyi lenne a kérdésem h ha nem abba a könyvtárba telepítem a GTA-t amit alapból fölajánl, akkor az lehet gond a patch telepítésénél, ha automatikusan történik?
A segítséget előre is köszi!Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h a GTA IV-t felraktam a helyilemez C-re és át szeretném tenni a D-re ez csak újrarakással tehető meg vagy áthelyezehetem és max egy kis ikoncsere, stb.vel megoldható?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
van egy haverom akinek megvan a gta IV és ha elkezd játszani és mentene nemtud menteni mert minden inaktív amikor lefekszik a faszival az ágyra, ez miért lehet?
Ja am eredeti a játék[ Szerkesztve ]
Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Runner_fxr #25047 üzenetére
Patchet töltöttér mát le? mert nekem is az volt a gondom a konfignak ilyenkor nincs baja, nekem is hasonló van és a gond ugyan ez volt, de a patch megoldotta
A legújabb patch az 1.0.7-es ezt manuálisan is letöltheted, kicsomagolod majd telpíted vagy ha online fiókkal jelentkezel be a játék elején akkor kiírja h angolul h van frisseb verzió, vagy mi és YES-re kattintasz és leszedi megcsinálja magátol.[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz Runner_fxr #25049 üzenetére
Elég a legújabbat feltenni és azért jönnek ki az újjabbak folyton mert azok valszeg jobak mint az előttelévőek, én az 1.0.7-et használom.
Am pl:[link]
De ha a gúgliba beírod h GTA IV 1.0.7 patch download akkor valamelyikre fölmész és leszeded.
Am az UpdateTitle.exe filet kell futtatnod, persze előtte kicsomagolod ahova szeretnéd és ne ilyedj meg ha leszedi a Social Clubot, elvileg nekem is leszedte (nemtom miért) és csak annyi h a sima GTA IV ikont indítod el játéknál.
Viszont az nem mind1 h Episodes from Liberty City stories-ed van (nemtom h jól írtam-e) vagy a sima GTA IV mert más patch kell hozzá
Ha sima GTA IV akkor mehet a letöltés és a telepítés!
Sok sikert!Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
van egy haverom akinek megvan a gta IV és ha elkezd játszani és mentene de nemtud menteni mert minden inaktív amikor lefekszik a faszival az ágyra, ez miért lehet?
Ja am eredeti a játék, a patchnek lehet hozzá köze?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az miért lehet h a menéseimet nemtalálom ott ahol kéne, és am ami a fórum elején le van írva h mi hol van az teljesen más kifejezéseket használ, pl: AppData = Dokumentumok (legalábbis sztem) akkor nem lenne egyszerűbb azt odaírni, de ez most mind1, mert megtaláltam a Rockstar Games mappát és megnyitom csak a zenéim mappa és egymásik van a videók, vagy nem jó helyen keresgélek?
PLS Help ME!!Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Hi!
A #25064 hsz sztornó ,sikreült csak az az érdekes h ha bemegyek a felhasználónevekbe, nevemt kiválasztok és ott nincs AppData, max ha fentre a keresőbe írtam be ez miért lehet?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz rup1u5 #25068 üzenetére
Ja na ezt nemtudtam, bocsia hülyeségemért, am az miért lehet h 1 ismerősöm nem tud menteni mindig full előről kell kezdenie a játéko, és ha lefekszik az ágyra minden inaktív? ÉS a játék eredeti mielőtt ezt vlki megkérdezné , és nem is volt 10x le és feltéve,
-
@matthew@
őstag
válasz szepsy #25076 üzenetére
1.: Sztem nncs bejelentkezve de majd megkérdezem
2.: Sztem X4 955 BE-t vegyél olcsóbb a 965-nél és a biosban feljebb rakod az órajelet és ennyi, van egy 965-ösöd. nekem is az van sztem nagyon jó, igaz én nem húztam mert nekem ez egyenlőre elég
Az X6-ról meg olyanokat hallottam (számítógépes ismerőstől, programozó), h az X3 és az X6 az valami klón cucc mert a proci magok számát mindig 2 vel szorozzák, pl: 1 mag --> 2 mag --> 4 mag, viszont ha megnézed csak az AMD csinált 3 magosat és abból jött ki a 2-es szorzás --> 6 mag. HA hülyeséget mondok lécci nézzétek el ezt nekem is csak mondta az ismerősöm.
Viszont én mindenképp AMD-t ajánlanék (más a lapod miatt nem is jön szóba ), mivel egy lapcserét gondolom nem szeretnél és nem is úsznád meg ennyiből
Sok sikert!
És a live-os bejelentkezését majd megkérdezem. Am ha én nem vagyok bejelentkezve, hanem offline profilt használok akkor a mentésem ott van ahova a fórum elején írták?[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz szepsy #25082 üzenetére
És melyik mellet döntöttél?
toldy köszi szépen a felvilágosítást! Az intelt meg nem értem miért kell ilyen neveket adni mint pl: i3, i5, i7 a leglogikusabb az lenne sztem mint amit az AMD csinál, h utala magok számára X2, X3, X4, X6 stb. de ez már nem ide tartozik úgyhogy nem húzom tovább.
Egy érdekesség amit észrevettem: az h a minimális gépigénynél 2 mag van de amd-ből 2.4 GHz-s és intelből CSAK 1.8-as szintén kétmagos, míg ajánlottnál AMD X3 és Intelnél Quad prociés órajelben az inteltől többet kér? ezt nemtudtam fölfogni h miért van?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz rup1u5 #25086 üzenetére
Inkébb tényleg a PH mellet döntök, mert itt még vannak akik értelmesen el is tudják mondani, nem úgy mint az ismerősök
Egyéb: ha cheat-el viszem végig a játékot lesz olyan h ha sok cheat-et ütök be nehezebb lesz a küldetések megoldása, nemtom miért kérdem ezt mert anno San Andreasnál azt vettem észre h igen bár lehet én voltam béna
Grat a kocsikhoz a többieknek Ezeket lehet valahol találni (1-1 db-ot) cagy mindet be kell tenni trükkös és p@csölős módon?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
És ez pontosan mit jelent? h nemtudom végigvinni mert letiltja? Am eddig vsak 1-et írtam be mert már egy kicsi piros villogott és nem volt kedvem előről elkezdeni a küldetést (amikor a régi korházhoz kell menni és egy romban lövöldözni) ésonnanmenekültem 2 lyukas kerékkel 5-6 rendőrautó a nyakamon + 1 heli, úgyhogy leráztam őket egy kódal, bár kód nélkül akartam végigvinni, tehát ha többet nem írok be az nem lehet gond?
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h az hogyan dől el h most ha pl meghalok akkor a kórház miatt mennyit vonnak le?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem h az hogyan dől el h most ha pl meghalok akkor a kórház miatt mennyit vonnak le?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
nézegettem az automatikusan induló progikat és a Rockstar Games-nek is van egy file-ja ami indul a géppel együtt, ezt ki lehet venni, nem gond, ha leállítom és nem indítom automatikusan?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Mariann294 #25687 üzenetére
Nem rossz. Am olyan kocsit, Aston Martin DB9 utánzatot hol lehet találni, mert egy küldetésnél láttam csak a ház előtt de akkor nem lehetett elvinni
-
@matthew@
őstag
válasz Mariann294 #25692 üzenetére
Rendben, köszi szépen, majd nyitott szemmel kocsikázom
-
@matthew@
őstag
válasz Mariann294 #25696 üzenetére
A Steve-es meló melyik résznél van? Vagy csak telefonálnom kell h elérjem?
-
@matthew@
őstag
válasz Mariann294 #25706 üzenetére
Akkor ez azt jelenti h csak a játék elején vannak azon a helyen a kocsik? mert akkor pl 2 sziget nem is elérhető, később nem lesznek ott a kocsik?
(#25699) zsoltinnóKöszi! Am ez a cucc jó az eredeti GTA IV-hez, mert anno GTA SA-ba nem tudtam autót betenni mert eredeti volt
Ja és még vmi: valaki nem tudna eredeti játékhoz végigjátszott mentést küldeni, mert én 60-70% között járok és szeretek csak úgy spontán hülyülni, amit azzal a mentéssel nem szeretnék és egy maxos mentésben több dolog elérhető (asszem ) Az e-mail-em sztem az adatlapomnál van, előre is kösziMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz Mariann294 #25708 üzenetére
Persze így már érthető, de még Super GT-t sosem kért, sőtt alig volt eddig pár kocsi ami kellett volna neki, pedig már 60-70% között vagyok
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Kaptam 100%-os mentést és az lenne a kérdésem h anno a GTA SA-ban ha kaptam egy mentést csak az utolsó számot átírtam és abba sorba tette el a mentések között. Ez itt is így van vagy hogyan tudom azt megoldani, h az én mentésem is meglegyen az első helyen és az is amit kaptam egy másik sorban?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Hy all!
az konkréten nem baj h az utolsó küldinél sz*pok mint a boci, már kb. 6-7x próbáltam bemászni a helibe a space nyomkodásával de nico alig emeli meg a seggét Nyomom mint őrült és semmi. Van vmi "technikája" annak h milyen tempóval nyomjam (hülye kérdések napja ) vagy mi mert nem megy vagy csak próbálkozzam, mindenki ennyit szívott vele?[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Köszi mindenkinek a segítséget! Akkor holnap az lesz az első h az ugrás megy másik bill-re arra a küldire. Am ez így eléggé vicces h ilyen megoldás van h alapból arra a bill-re van beállítva vmi akkor legyen már más amit nyomkodni kell és a játék alap használaton sem utal ahhoz semmit, na mind1.
Am az nem baj h még van pár assasin-os küldim, mert azokhoz nem volt sok kedvem még
Remélem sikerülni fog holnap, sőttttt tuti mennie kellMatthew 24:42
-
@matthew@
őstag
válasz polonic #26377 üzenetére
Nekem is minden maxon van, nem értem Na mind1
OHHHH JEHHHHHHHHHHHHHHHH kijátszottam Azt csináltam h a space helyett az ugrást egy másik gombra tettem és azt a gombot kellett nyomogatni a beszálláshoz, és felváltva nyomogattam a 2 kezemmel, kissé megfájdult a vállam de már okés. THX a helpet mindenkinek!
Jó game, sztem újra megcsinálom, bár még ebből van galamb, ugratás és pár assasinos küldi, azok megmaradtak na meg azok amik az utcán álló embereknél vannak, de az már semmiMatthew 24:42
-
-
@matthew@
őstag
válasz polonic #26387 üzenetére
Na megnéztem én is, elnéztem mert nekem csak high-on vannak a cuccok, ha fölteszem mindet maxra +látási táv, akkor vagyok úgy kb. mint te. Úgyhogy ezt benéztem
Am a 100%-nál a Stevie által kért kocsik közül alig volt amit kért volna tőlem, 30-at meg tuti h nem, azt mikor fogja? vagy ha már eddig nem kérte akkor nem is fogja küldeni az SMS-t?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Vki nem tudja h snipert hol lehet találni? Asszem egyik küldinél (még az eleje fele) egy háztetőre kellett fölmenni és ott volt egy sniper, és azzal kellett megvédeni vkit. Nem tudja vki h az hol volt?
-
@matthew@
őstag
-
@matthew@
őstag
válasz negyven2 #26432 üzenetére
Látom van egy hely ahova az van írva a térképen, amit linketél, h drop cars here (vmi ilyesmi) és gondolom h oda kell tenni majd a kocsikat, am a videóban már az új telója van Nico-nak, gondolom akkor majd nállam is jelentkezik. THX a helpet! Még lehet h kérdezek
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Az normális h a patch (1.0.7-es) amit magától automatikusan tett föl leszedte a Social Club-ot? Nem tudom h kell-e valamihez is, max azt h a netes játékhoz kell de akkor így most nem tudok neten játszani?Matthew 24:42
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h ha jól tudom a 100%-hoz kell Brucie-tól 10 verseny amit telefonon érek el tőle. Viszont már sokat megcsináltam és még van a telefonnál olyan rész h Race honnan tudom h már megvolt a 10 versenyem vagy akkor el is fog tűnni a Race lehetőség? Am a helikopter rendelését már megkaptam tőle ez összefügg vele?
Előre is köszi a helpet!Matthew 24:42
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Láncfűrész topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Ukrajnai háború
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RX 580 8GB GAMING
- ASUS Z97 DELUXE // 1150 PRÉMIUM alaplap
- 4TB WD RED PRO! WD4005FFBX (NEM RECERTIFIED) 4TB 7200rpm 256MB! Teljesen új, bontatlan, sok garral!
- 4TB WD RED PLUS-ok! WD40EFPX (NEM RECERTIFIED) 4TB 5400rpm 256MB! Teljesen újak, bontatlanok, garral
- DDR4 8GB 2400 samsung notebook RAM
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest