- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
válasz
privacy99 #33695 üzenetére
Kétlem, hogy a régi konzolgenerációkra 2 hónap múlva érkező GTA V miatt nem mennének a PCs szerverek
(#33698) MrRL19
Azonbelül úgy, hogy kattintasz.(#33696) MrRL19
Ha leírod, hogy milyen beállításokon játszol, akkor talán tud valaki valami értelmeset is mondani erre a 20-30fps-re.(#33697) JoolsNOS
BTW sok játék alapértelmezetten az IGPt látja, mert a rendszerben az számít alapértelmezettnek (de ettől függlenül a dGPUn futnak a számítások). De grafikai beállítások nélkül nehéz megmondani, hogy most melyiken is fut (bár kétlem, hogy a HD3000 ki tudna magából préselni akár 20fps-t is minimum grafikán) -
MrRL19
senior tag
-
privacy99
senior tag
válasz
MrRL19 #33694 üzenetére
Ilyenkor csak a várakozás marad, mert tudjuk, hogy sok embernél van. Bár ilyenkor illik valami tájékoztató üzenetet kirakni, vagy e-mailben írni, ha ilyen hosszú idejű a leállás (bár még nem néztem az emaileket, lehet hogy van tőlük).
Holnapra szerintem már megoldódik. Lehet, hogy a GTA 5 miatt van, valamit variálnak.
Az a vicces, hogy hónapok óta nem játszottam vele PC-n, csak PS3-on, és ma, amikor kitalálom hogy játszani akarok vele PC-n, akkor van leállás
Szerk.: E-mail nincs, lehet hogy valami hirtelen leállás, ami őket is meglepte.
-
Mate
nagyúr
Nem akar összejönni. Közben megtudtam, hogy össze kell kapcsolni az ms és rockstar-os fiókot. Ez megtörtént, de még mindig nem jelentkezik be.
Ahogy olvasgattam rengeteg embernek volt/van ez a hibája
-
Mate
nagyúr
Nem enged be a mocsok
Böngészőben simán be tudok jelentkezni, de játék előtt amikor kellene nem.... -
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #33687 üzenetére
Ezt én sem értem. A legújabb patch van fent nekem, ami írta is, hogy törli a Social Clubot, mert többé nincs rá szükség. Viszont ha rányomok a játékra, egyből a Social Club jön fel, és ha offline-al lépek be (nem jelentkezek be), akkor nem engedi a multit. Ez már a 3. gépem amin így van.
Ha bejelentkezek, akkor megy szépen a multi meg minden.
-
privacy99
senior tag
Valahogy be kell lépned a Social Club-ba, ha sikerül, elindul a játék(kérj jelszó pótlást, ha nem megy - retrieve account info). Meg kell csinálnod az első küldetést, hogy kapj egy mobilt. Ezt előhozod, megnyitod a multiplayer menüpontot, és ott már válaszhatsz játékmódot/kereshetsz stb.
-
Mate
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33683 üzenetére
Offline módban megy, de multizni akarok.
Amit mondjuk nem tudom hogy kell elindítani, mert átnéztem mindent ,de nem találtam.
-
Mate
nagyúr
Sziasztok!
Pár napja megvettem Steamen a GTA IV-et és EFLC-t. EFLC-t fel is raktam, kis bosszankodás, trüközés és regisztráció után már ment is. Játszottam vele kb. 10-12 órát. Voltak küldetések amik után ha fejbe lőttem valakit a kocsiban lefagyott, de ezen is túl tudtam magam tenni.
Ma fel akartam rakni a 4-et, hogy multizzak kicsit. Fel is ment gond nélkül, viszont mikor elindítom és feljön a social Club-os vacak megáll a tudomány. Hiába megyek rá a play-re nem jelentkezik be. Gondoltam mindegy, este megcsinálom. Addig is nyomom EFLC-t tovább. Elindít, majd social clubbos vacakon túl már az se megy
Azt írja ki, hogy social club login faild. Please try again.
Mi lehet a gond? Nektek meg jelenleg?
-
Bjørgersson
félisten
Ez engem is érdekel..
(#33679) privacy99: Rendes Xbox360-as kontroller.
(#33680) Redneck: Lehet rá van írva, én viszont semmit nem tudok irányítani, ha nem tudom az X és Y koordinátákat is invertálni, egyszerűn nem áll rá az agyam. Autoaim nélkül szerintem meg is halnék így.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33677 üzenetére
Semmi baj nincs vele. Totál rá van írva a game. Autoaim ami szar ha bekapcsolod mert másra is ráugrik ha két célpont közel van egymáshoz.
Amúgy mi a baj vele? Botok ellen sok UT ment nálam régen és jó volt. Abban nem volt target lock sem.Nekem 2 wireless x360 van. Sok a 2 player game.
-
privacy99
senior tag
válasz
Milyen kontrollerről van szó? PC-vel?
-
icons
addikt
válasz
Ugye? Érdekel, mikorra sikerül esetleg megszoknod!
-
Bjørgersson
félisten
Szétbaszom ezt a kurva kontrollert, hogy nem lehet vele normálisan játszani.
-
privacy99
senior tag
Az AMD kártya miatt elég nehéz eset lesz. Azért nem menthetetlen, mert én Nvidia GT635M-en játszok, ami teljesítményben megegyezik, de azért az AMD és a GTA 4 ősellenségek.
Én beraknék mindent medium-ra, felbontást maxra, aztán játszanék, és állítgatnám, amíg nem lesz jó.
-
icons
addikt
Valami külső programot használtál?
Amit én ismerek (nem GTA specifikus): vannak Game Boosterek, pl Razor/Razer, amik azt csinálják, hogy leállítanak pár előre meghatározott programot, kikapcsolják a frissítést, stb. És ezzel tényleg képesek 4-5fps-t nyerni (esetleg többet is). Skype, utorrent, ilyesmiket kapcsolnak ki (nekem semmi más nem futott, de minden mást is, ami nem létszükséglet).
-
-
icons
addikt
a) használd ugyanazt, amit annyi időn keresztül kiteszteltél (gondolom részben emlékszel rá)
b) olvass vissza pár kommentet, vagy használd a keresőt. VoidXs nemrég nagyon jól leírta a lényeget
c) ülj le, és próbálgasd, ennél jobb szerintem sose lesz.
d) ja, AMD VGAn nem fut a legjobban... sőt -
Üdv.
Utoljára tavaly játszottam a játékkal és most megint kedvet kaptam. Akkor egy csomó időt pazaroltam el a grafikai finomhangolásra, ugyanis laptopom van (i3-2350M 2,3ghz/4GB ram/HD7670M/5400rpm hdd) és nehéz volt élvezhetőre állítani.
Valaki tudna tippeket adni erre az esetre?
-
privacy99
senior tag
válasz
ScOperGaMer #33666 üzenetére
Bizony, ez azért van, mert a GTA annyi játékműfajt egyesít egyetlen játékban, hogy szinte kizárt hogy van olyan, aki nem találja meg benne az "örömöt". Ahogy egyre jobban fejlődik, és egyre több dolog kerül bele, én azt látom, hogy számos játék kezdheti lehúzni a rolót, mert minek vegyek vadászgépes, vagy autóversenyzős, vagy lövöldözős játékot, ha ott a GTA, amiben kapok egy teljes várost, szabadon bejárható, és van minden, amit említettem. Nyilván ami direkt olyan játék, az még fejlettebb, de nem sokáig. Ha lesznek különböző játékmódok (pl. légi háború (5 féle vadászgép stb.)), akkor sok játékot ki fog nyírni a GTA a jövőben.
Ha a GTA 5 jól lesz optimalizálva, és jól lesznek megvalósítva azok, amiket ígérnek, akkor biztos, hogy év játéka lesz és lemos mindent. Kíváncsi leszek az eladásokra, mert azt is el tudom képzelni, hogy történelmi rekordot dönt, jelen pillanatban kb, nincs ismerősöm, aki ne ismerné a GTA 5-öt. Azt a bizonyos gameplay videót annyian látták, hogy olyan ismerősöktől hallom vissza, akik soha nem játszottak, és nem is akarnak. De a GTA 5 kell nekik (pedig nincs is gépük hozzá).
-
ScOperGaMer
csendes tag
Én mindig is szerettem a GTA-t.
A San Andreas azért jó mert sok cheat van hozzá.
A IV- nek nagyon jó a grafikája, és nagyon változatos.
Szerintem az V lesz a legjobb, mert nem csak városi tájak vannak benne, hanem vidékiek is. -
Pala
veterán
Sziasztok!
IE10 mellett működik normálisan a játék? Régebben volt ilyen a probléma IE9-cel, hogy sokaknál egyáltalán nem akart elindulni, és csak az IE eltávolítása oldotta meg a gondot.
-
M4R1NE
tag
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani grafikai modot 1.0.7.0-hoz és EFLC-hez? Akármit próbáltam eddig, mindegyik (többé vagy kevésbé) bugos volt. Radeon HD6850-em van. -
MrRL19
senior tag
hello
gta 4 modokat be lehet tenni?! többet? valaki tudja?
vagy csak egyszere csak egyet ?!
-
ati012
őstag
Üdv!
Felbontást hogy tudom állítani?
Játék elindul, majd monitor közli: vegyem vissza a felbontást.
De hogy, amikor még a menüt se látom?megoldva.
Hozz létre az asztalon egy parancsikont, amely a LaunchGTAIV.exe fájlra mutat!
Kattints rá jobb egérgombbal, válaszd a Tulajdonságok menüpontot, és a Cél mezőben lévő elérési út után egy szóközzel elválasztva írd be: -width [szélesség] -height [magasság], majd nyomj OK-t. Például 1280x1024-es felbontáshoz: "C:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto IV/LaunchGTAIV.exe" -width 1280 -height 1024 -
-
icons
addikt
válasz
apollo12 #33657 üzenetére
Ha a kérdés az, hogy hogyhogy elfut rajta, mert nem szokott, akor passz, de amennyiben az, hogy hogy lehet, hogy win8.1 van fent neki, arra az a válasz, hogy letölthető a Preview.
BTW ismerősöm felrakta, és neki pl a Skype azóta nem megy. Én valahogy kibírom addig, amíg hivatalosan is kijön. Win8ból is már fent volt a RTM, csak még rendes driverek nem voltak hozzá, úgy kellett scripteket irogatnom, hogy felismerje az akksit pl
-
apollo12
veterán
válasz
Bjørgersson #33655 üzenetére
8.1 azt hogy??
-
Bjørgersson
félisten
AMD kártyával 1366x768-as felbontáson még mikrolagot se nagyon érzek.
-
Bjørgersson
félisten
Windows 8.1 + Steam + EFLC nálam pöccre indul.
-
VoidXs
nagyúr
Élsimításból az FXAA bőven elég (ha már nVidia kártya), és gyakorlatilag nem eszik semmit. Az árnyékok és a tükröződés nagyon gyengén van optimalizálva (vagyis gyakorlatilag sehogy), ezeket csak végszükség esetén kapcsold be. A csúszkák a kritikusak, GPU oldalon a Detail Distance, CPU oldalon a Vehicle Density, ezekkel illik eljátszadozni. A többi beállításnak semmi hatása nincs gyakorlatilag a teljesítményre.
-
icons
addikt
válasz
MrRL19 #33649 üzenetére
"milyen bealitas lenne a jo gta 4
lenovo g580 vga:gt635 2gb 4gb ram proci i3 2348"
Nem is igazán értem, mire vagy kíváncsi. Olyannal, amivel elfut.
A felbontás legyen natív (esetedben ez 1376*768as, ha jól gondolom). Legyen valami alap élsimítás biztosan, és utána szépen játszogass a beállításokkal, és amelyik a legjobban tetszik, azt használd. Ha neked a "sima" élek jönnek be, akkor az élsimítást állítsd magasabbra, ha a nagyobb látótávolság, akkor azt nyomd fel. De a legfontosabb, hogy ne akadjon. Inkább vegyél belőle le párat (a látótávolság/kidolgozottsági szintből pl), csak legyen folyamatos!
Régebben én is a minél szebb grafikára törekedtem, de egy idő múlva úgyis hozzászoksz ahhoz, amivel játszol. (én még az fps laghoz is hozzászoktam anno, de ég és föld a különbség egy folyamatos és egy szaggató játék között!)Nézz körül GTA modos oldalakon, biztosan találsz valamit!
-
MrRL19
senior tag
hello
milyen bealitas lenne a jo gta 4
lenovo g580 vga:gt635 2gb 4gb ram proci i3 2348
es meg annyi h valami modot tud valaki ami hasonlit a LPCDFR modhoz
(esetleg segitene h mit mivel kell parancsok 1-2 dolgot tudok de jo lenne ha valaki tudna.. kosz elore !)
**
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Nekem az lenne a kérdésem amivel évek óta szenvedek amúgy csak most vettem újra elő a GTAIV -et és most zavar megint,hogy ha berakok kocsikat bármilyen pakkot akkor azt veszem észre,hogy eltűnik a sok kocsi és 1-1 típusból jön sok taxiból temérdek lesz erre van megoldás mert ez eszméletlen zavaró
-
MrRL19
senior tag
hello
milyen bealitas lenne a jo gta 4
lenovo g580 vga:gt635 2gb 4gb ram proci i3 2348
es meg annyi h valami modot tud valaki ami hasonlit a LPCDFR modhoz
(esetleg segitene h mit mivel kell parancsok 1-2 dolgot tudok de jo lenne ha valaki tudna.. kosz elore !)
-
Met
nagyúr
válasz
DrTechnoid #33637 üzenetére
Egy kedves fórumtárs "lebeszélt" róla.
Várom a Steam nyári akcióját. Ha meg mégsem akciózzák le akkor várok még. Nem élet halál kérdése. -
-
feka007
veterán
válasz
Bjørgersson #33635 üzenetére
Ja amúgy le is van írva rendesen readme-ben.
-
feka007
veterán
Ismét felraktam a gammát, úgy tűnik ezt sosem fogom megunni teljesen.
Végre van program, amivel könnyen lehet a kocsikat betenni a játékba (GTA IV Vehicle Mod Installer), be is rakosgattam a VW-ket, Bímereket stb-t, ahogy kell.
Ilyen épületmodokat hogy kell berakni? WTC-t akarnám betolni, király lehet
-
icons
addikt
Az valami hazai kis boltocska, lehetett nem? Elképesztő káosz lehet sok vásárlás, gariztatás, cserebere után. Sokkal egyszerűbb az adatbázist felhasználónként és nem rendelésenként csoportosítani (aztán persze a felhasználóknak lehetnek rendeléseik).
(#33628) ben
Szerintem ki lehet próbálni. És fizetés előttig elmenni a vásárlással.
De egyértelműen Steam!! Én is az általad írt csomagban vettem meg, és nagyon megérte (még úgy is, hogy hónapok óta nem játszottam egyikkel sem. Ennyi pénzért ajándék!) -
Redneck
nagyúr
válasz
DrTechnoid #33628 üzenetére
A Steamnek legalább van létjogosultsága és értelme is. Tényleg szét szokták akciózni magukat
Most is vannak jó, bár nem GTA akciók.
-
Igen ,kell regelni Amazonon.És mp3-at nem tudsz tőlük venni akkor sem ha regelsz.Az viszont érdekel hogy az online vásárlással egybekötött játékletöltés működik e szerény kis hazánkban.Mert tényleg egy jó akció, de meg sem közelíti a Steam 'kirohanásait'
Buy Grand Theft Auto Complete Pack
Includes 7 items: Grand Theft Auto III,
Grand Theft Auto: Vice City,
Grand Theft Auto: San Andreas,
Grand Theft Auto,
Grand Theft Auto 2,
Grand Theft Auto IV,
Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City
WEEKEND DEAL! Offer ends 1 April
PACKAGE INFO -75%
7,49€ -
icons
addikt
-
Met
nagyúr
válasz
Bjørgersson #33619 üzenetére
A Episodes from Liberty City-t meg is veszem este.
Kell regelni az amazonon vagy lehet reg nélkül is? -
negyven2
veterán
Akar hiszed akar nem, de bizony nalam is csinalt hibakat az alap IV (volt, hogy telepiteni nem akkarta, vagy indulasnal osszeomlott.
Most 8 alatt jatszok vele, es ott a telepites hibatlan viszont csak ugy tudom elinditani, ha rendszergazdakent futtatom a LaunchGTAIV.exe-t. Az EFLC gond nelkul megy. -
djdaniel
senior tag
válasz
Bjørgersson #33619 üzenetére
Grand Theft Auto IV: Complete jó árban van
Not compatible with Windows 7 or Windows 8, mennyi hülyeséget oda írnak...
közben megy win7-en is meg win8-on is, gondolom van olyan aki ezt elhiszi és nem veszi meg inkább -
Bjørgersson
félisten
Hétfőig Rockstar akció van Amazonon!
-
negyven2
veterán
válasz
Buster17 #33616 üzenetére
Persze, be lehet bármikor.
Én most boxon törekszek a 100%-ra. (PC-n 99,98% volt és nem találtam, meg hogy mi lehetett volt a gond, de majd ott is kinyomom 100-ra)
kovy29 elképzelhető, de akkor már volt a játékban vagy 250 óra és kicsi meguntam. Amúgy a mentés még valahol megvan.
-
negyven2
veterán
válasz
Buster17 #33612 üzenetére
Nekem PC-n kb normál tempóval, jó pár mellékküldetéssel olyan 22 óra volt. Xbox-on (és igen ott külön számolja majd az acchikat ha azonos live profillal játszol) egyrészt mert sokáig csak marhultam és így 29 óra 25 perc alatt vittem végig másrészt még azért szoknom kellett az új irányítást is. Amúgy szerintem teljesen normálisan futott a boxon, igaz voltak lassulások mert későn megjelenő objektumok, de egyáltalán nem olyan vészesen mint amit itt egyesek leírtak róla. Grafika jóval gyengébb az igaz, de pl a TBoGT-nál már sokkalta szebb (és nem csak a színvilág változása miatt).
-
Chapel
addikt
Nekem, csak autózással volt az évek alatt ilyen 500+ óra és ugye ált ha csak mókáztam sosem mentettem a végén/közbe, tehát a statot sem számolta hozzá, így nem is merek belegondolni mennyi lehet összesen, ennek többszöröse van egy olyan gyanúm
(Plusz volt közben vagy 5-6 reinstall is...)
-
csaba951
veterán
válasz
Buster17 #33610 üzenetére
9-10 óra, ha nagyon igyekszel.
Ha ugyanez más játékokra is érdekel, akkor ezt ajánlom: http://www.howlongtobeat.com -
Buster17
addikt
Mennyi idő végig tolni ha csak a fő missziókat csinálom?
-
Redneck
nagyúr
Olyan, már előre megcsinált grafikai mód érdekelne ahol nem mű a grafika és megy a legújabb steames verzióval. Ja és ne kelljen bűvészkedni
-
VoidXs
nagyúr
válasz
zsoca875 #33603 üzenetére
Főküldetések - a történet küldetései (86 küldetés, 60%)
Orgyilkos küldetések - 9 küldetés (2%)
Little Jacob küldetései - 10 drogkézbesítés (2%)
Véletlen karakterek küldetései - 10 küldetés (5%)
"Rejtett csomagok" - 200 galamb elpusztítása (2,5%)
Különleges ugratások - 50 ugratás (2,5%)
Utcai autóversenyek - 9 verseny (2%)
Brucie emailben küldött autólopásos küldetései - 10 autó (2%)
Stevie SMS-ben kért kocsii - 30 autó (2%)
Most Wanted - 3x10 legüldözöttebb személy meggyilkolása (2,5%)
Bűnüldöző küldetések - 20 "aktuális" bűneset lerendezése (2,5%)
Szabadidős tevékenységek teljesítése barátainkkal - Little Jacob (6), Brucie (7), Packie McReary (6) (5%)
Egyéni szabadidős tevékenységek - billiárd, bowling, darts, QUB3D játékgép (5%) -
zsoca875
csendes tag
Sziasztok.
Kinyírtam Pegorino-t és elvileg nincs több misszió, de az összegzésben mégis csak 63%-ot teljesítettem.
Mitől lesz 100%?
Minden mellékmissziót is teljesíteni kell?(Brucie,rendőrség, stb..)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest