- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
#81556480 #36951 üzenetére
Hát most mit csináljak ez van. Azért annyira nem jó játék, hogy megvegyem még egyszer Steamen.
Amúgy ez is a komplett pakk, 4 DVD!
megvan hozzá a Gay Tony meg az a motoros kiegészítő is.
Tiszta nosztalgia ez az egész, mert pl. a játék nem indul, ha nincs a DVD meghajtóban a DVD!Manapság már az a csoda, hogyha egy gépben van DVD meghajtó egyáltalán.
Amúgy kb. két évvel ezelőtt is próbálkoztam telepíteni ezt a szart, de akkor nem volt ennyi szabad időm és nem voltam ennyire elszánt és valahol a LIVE telepítgetés előtt feladtam. Jah meg nem volt meg az a videó, amit linkeltem.
Crackel egyszerű lett volna, az nem kihívás!
Azt kislányok csinálják, az igazi férfiak crack nélkül telepítik és játszanak a DVD-s GTA4-el!!
Összességében annyira szórakoztató, hogy ez a köcsög multi Rockstar annyira meg akarta védeni a béna kis játékát, hogy ennyi védelmet rakott rá, amit aztán emlékeim szerint 1 hét alatt feltörtek. Ellenben aki legálisan akarja játszani az szopik mint a torkos borz: időt állítgat a gépén kitudja milyen honlapokról töltöget le mindenféle szarokat, kompatibilitást állítgat stb. stb.
-
válasz
#81556480 #36937 üzenetére
Akkor igazából csak elbeszéltünk egymás mellett.
Számomra a legközelebb a játszhatóhoz a IV-ben a Realistic Driving & Flying mod van, a buffolt törésmodellekkel.
Órákig el tudok benne autózni, amíg be nem fordulok az egyhangú New Yorki maptól.
V-höz nem találtam ilyen modot sajnos, egyik sem nyúl bele annyira, mint én szeretném.A motorod menő, valszeg 3p alatt halnék meg rajta.
-
válasz
#81556480 #36933 üzenetére
Pont azért tetszik, mert már vezettem.
Annak, aki életében még csak utasként sem ült bármiféle motorizált járműben, na annak való az V.
Sínen mennek az autók, kivéve ha belekézifékezel, akkor egy vezetés-rásegítés segít neked kontrolláltan driftelni, hogy úgy érezd, ura vagy, gázelvétel után azonnal vissza is kapod a full kontrollt, semmi átmenet nincs.Mondjuk ízlés kérdése, nem akarlak meggyőzni mert más preferenciáid vannak, csak a hasonlatodnál lógott ki a lóláb.
Megértem, hogy tetszik, mert nagyon árkád és frusztrációmentes vezetni, csajom is azt szereti jobban, mint a IV-et, ahol a legtöbb kocsi olyan nehéznek érződik, mint a sár. (Aláírom hogy azt túltolták egy kicsit még a könnyű járműveknél is).
A IV-ben én imádom ahogy a nehéz autók rugóznak, sodródnak, kiteszik a seggüket kanyarban, főleg, ha hátul hajtanak, és csak normális gázelvétel-adagolás-kormányzás kombóval fogod tudni összeszedni, ha ügyes vagy.Wiz: hogy jön a fizikához, hogy ütközésnél kirepülsz? Az egy script. Ha g erő nagyobb mint x, repülsz, cső.
-
-
Rasiel
senior tag
válasz
#81556480 #36902 üzenetére
Későbbiekben biztosan lesznek olyan hardverek, amelyekkel már nem fog 60 alá beesni a játék. Igazság szerint a maiak is elegendőek lennének hozzá. Úgy vélem, ha lesz olyan VGA - ami adott felbontáson (ez akár legyen 1080p vagy 1440p), maximális játékon belüli grafikai beállítások mellett -, amelynek GPU kihasználtsága ~10-15% körül lesz a legtöbb pályarészen, akkor nem fog bezuhanni fix 60 alá az FPS-szám. Processzor teljesen mindegy neki egy bizonyos szint felett. Próbálgattam az i9-es gépen visszább venni a felbontást. 1680x1050-ben már csak 1-2 hely volt ahol behuzant kb. 55-re. 1440x900-ban pedig sehol sem. Ez csak szigorúan esti viszonyok között, nappal esetében nem volt gond egyetlen egy pályarésznél sem. Ezekben az esetekben ugye a GPU kihasználtság is kisebb. Nyilván mindez a tényen nem változtat: hulladék port.
-
válasz
#81556480 #36915 üzenetére
Mondjuk jobban átgondolva az V-öt nem a IV-hez kellene mérni, inkább az SA-hoz érdemes (nagy map, több város +vidék koncepció).
A IV-et pedig a III-hoz (Liberty City mindkettő, azaz 1 db sima város, 0 vidék), az V-öt az SA-hoz.Az Online-t elhiszem, de én a single miatt GTA-zom, úgyhogy az nekem nem játszik.
És hajaj, remélem, nem lesz igazad, hogy ezt bővítik majd a végtelenségig. -
válasz
#81556480 #36913 üzenetére
De hát nem vontuk kétségbe, hogy mind tök jó.
Csak azt, hogy a VC->SA ugrást meg sem sikerült (és nem is biztos hogy lehet, vagy érdemes) közelíteni azóta sem.Az már pl a személyes véleményem, hogy az V térképe az SA-hoz képest összecsapott, átgondolatlan, lusta design, gyakorlatilag egy nagy kör az egész, egyik szélén nagyváros, másik szélén kisváros, a közepén a nagy semmi, és a küldetések 80%-a körbe-körbe futtat rajta
És a játék még ezt a - nem túl nagy mérete ellenére - elég üres mapot is képes alulhasználni.
Mondjuk a IV után túl sok jóra nem lehetett számítani, hisz New Yorkból kihagyták a vidéket, pedig ezt a Mafia sok éve lazán megugrotta (és az milyen hangulatos vidéket kapott).Remélhetőleg a VI majd kicsit összekapja magát, hisz nem lesznek olyan technikai limitációk, mint eddig, szó szerint csak a képzelet szab határt.
-
-
NYPD
aktív tag
válasz
#81556480 #36902 üzenetére
Nem baj, lassan itt a 6. felvonás pár éven belül, addig meg majd ő meg ő megcsinálják a 4. részt elvielg használhatóra. Addig meg esetleg lehet próbálkozni a DXVK megoldással, sokan dícsérik, egyetlen hátránya, hogy ENB-vel nem kompatibilis. ReShade-et esetleg mellé lehet dobni, hogy valahogy ki is nézzen a játék. Én nem kísérletezek vele, jelen állapotában elketyeg ahogy, az elég most...
-
Puma K
nagyúr
válasz
#81556480 #36893 üzenetére
A youtube olyan videókkal is teli van ami nézettség hajhászásra megy.
Egy huszadik szarul fut a GTA IV videó mindig jó téma alap mert van miről csámcsogni meg vissza járni a videó alá vitatkozni. A Rockstar név és egymagában adott címei elég nagy figyelemmel rendelkeznek ami még egy ok hogy miért érdemes ezzel vagy adott témával foglalkozni adott kiadó adott játéka esetén.
(youtube-on a semmi tartalommal nem rendelkező videók tele pakolva reklámokkal jó pénzt tudnak hozni ha kellő témákat kapargatsz meg amire ugranak az emberek... ezzel is van tapasztalatom)
Nem ritkán olyan hardvertesztek is vannak amiknél az adott összehasonlítási alapot adó hardverek nincsenek is meg az adott illetőnek...
De nyugodj meg nem bemásolom, hanem leírom mert nem kevés hardver pörgettem a kezeim között csak a GTA IV és az V részek miatt, hogy mindig úgy fusson ahogy éppen elvártam.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36869 üzenetére
Majd számolj be hogy van e érdemi javulás teljesítményben vagy grafikai minőségben!
Tudtam, hogy valahol már olvastam róla. -
rup1u5
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz
#81556480 #36835 üzenetére
Nem tudom mi lehet, megírtam a support-nak, jött a sablon szöveg, hogy vga, windows, rockstar cliens legfrissebb verziót használom? Kért system meg rockstar cliens, report-okat, gondolkodjanak csak.
Beleolvasva a netbe, nem vagyok egyedül.
Kénytelen voltam belenéztem a GTA5-be, jó lesz ez.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36751 üzenetére
Nálam a The Journey a kedvenc, második a Massive B. EFLC-ben meg a Self-Actualization FM. Sajnálom, hogy nem férek bele az elvárásaidba
de én chill-ambient és tört ütem / bass fülű vagyok.
Nekem anno nagy csalódás volt hogy nem került egy MSX FM szintű dnb adó a 4-be is. 3-ban csak az ment!
Nálam már a 3 megjelenése előtt is Omni Trio volt a kedvenc.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36726 üzenetére
ja az más!
nálam akkor nézett ki így mikor grafiakai mod-okat próbálgattam -
-
-
Puma K
nagyúr
válasz
#81556480 #36714 üzenetére
Próbáld meg azt, hogy az Nvidia driver-t megnyitod, majd ott a "3D beállítások kezelése" részt választod és azon belül a "Programbeállítások" lapfület.
Majd kikeresed a listából a gtaiv.exe-t (ha nincs benne akkor add hozzá) és azt kiválasztva az "Energiagazdálkodási mód" résznél a "Maximális teljesítmény előnyben részesítése" opcióra állítod át.
-
törölt tag
válasz
#81556480 #36324 üzenetére
Ezt a videót minden szilveszterkor beteszem ide. nemtudom hányan nézik meg, kicsit vontatott,de a közepétől szerintem fantasztikus LEC DU DISZ GTA IV - New Year in Liberty City
Szóval buék gyerekek! -
SkyLine3000
addikt
válasz
#81556480 #36666 üzenetére
A 3-tól kezdve az 5ig bezárólag az összes megvan eredetiben (Gta4 DLC-k is). Viszont régebben volt vmi gebasz. Nem indult el w7-en, akárhogy próbáltam. Végül feldobtam a 10-et második oprendszernek és azon simán elindult, de ha jól emlékszem, az egyik tört verziót installáltam, mert az épp még megvolt a gépen. Azt kellett feltennem dvd meghajtó híján (hdd van a helyén). Akkor lehet, az a baj...
-
SkyLine3000
addikt
válasz
#81556480 #36664 üzenetére
Játék indításakor is hiába nyomom a home gombot, nem történik semmi. Néztem a SC-t. All Platform-ra volt állítva. Átállítottam PC-re a szűrőknél, de semmi. Illetve kiad egy üzenetet: "Előfordulhat, hogy a kiválasztott szűrők (PC, Grand Theft Auto V) megakadályozza, hogy láthassa a tevékenységet - próbálja meg megváltoztatni vagy eltávolítani őket, hogy más tevékenységet láthasson."
-
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36620 üzenetére
Szerintem én ezt most hallom elöszőr!
Akkor leírom én is:
Két kedvenc számom a IV-ből Burro Banton - Badder den dem-je és a Church Heathen - Shaggytől.
Ezen kívűl IV-ből a kedvenc adóm a "The Journey" mert nagyon szeretem a Global Communication-t. EFLC-ből meg a "Self Actualization" -
flymi
addikt
válasz
#81556480 #36596 üzenetére
Ez is benne van a pakliban. De legalább rendszeresen (havonta) lecsekkolom az egész gépet malwarebytes/spybot/ccleaner trióval. Amíg volt, addig AVG-vel is, csak már nem fogad el egy kódot sem, pedig volt belőle vagy két tucat.
Annyira nem hiányzik a gta IV, h a napi használatú gépet ezért újrarakjam, akkor inkább a korábban említett verziót választanám. Úgyis fent van steamen a gta sorozat, legalább lesz külön félretró játszós gépem is.
-
flymi
addikt
válasz
#81556480 #36593 üzenetére
Hát az nem fér bele. Túl jól belaktam már ezt a gépet.
De tavasszal helyrepofozok egy gépházat és belerakom a korábbi 775 tesztkonfigom, csak kártyákat teszteltem vele. Azon is friss win7 van, nincs teleszemetelve mindenféle programmal, majd azon futtatom a steamet meg ezt a winlive borzalmat.
Igazából nem értem miért nem vették ki ezt, h lehessen értelmesen futtatni/telepíteni a játékot.
De ha jól tudom steam még XP alól is megy. Jól rémlik? -
-
-
negyven2
veterán
-
SkyLine3000
addikt
válasz
#81556480 #36446 üzenetére
Tudom, h a tört cucc tiltott. A játék eredeti, de másképp nem akart elindulni. Annyi időm meg nincs, h napokat szórakozzak azzal, h az eredetit játékra bírjam, ami azért elég nonszensz... Így is mire jutottam? Feltettem, elindult, egy hurrá és ennyi. Talán valamelyik nap szórakozok kicsit vele.
Meg itt nem az volt a lényeg, h sikerül-e elindítani az eredetit mindenféle szarozás nélkül és akkor örülök magamnak, h de f@sza csávó vagyok, aranyérmet nekem, hanem az, h ha annak idején megvettem nem kevés pénzért eredetiben, akkor simán el lehessen indítani és ne kelljen vele szuttyogni, meg oprendszert csereberélni ezért... -
-
frem1790
őstag
válasz
#81556480 #36295 üzenetére
Én is így jártam: uninstall - game over, aztán újraraktam a Live-t és azóta indul hiba nélkül.
Biztos láma vagyok de ezt a patch dolgot nem értem... Nekem steam-es a játék, be van állítva, hogy automatikusan telepítse a frissítéseket és nem vettem észre, hogy leszedett volna valamit és a frissítési előzményekben sem szerepel? -
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36271 üzenetére
A bekarikázott részen látszik.
Nálam ez durvább volt. Itt látszik a két felső képen. -
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36267 üzenetére
Igen. A felsőre gondoltam.
Ugyan ezt próbáltam én is de nálam nem lett valami szép az eredmény. -
rup1u5
nagyúr
válasz
#81556480 #36241 üzenetére
A 970-el azért már ki lehet maxolni viszont a DSR-től már megfeküdt.
Most ezekkel a beállításokkal már egész jól fut:
Próbáld ezt! Neked hátha bejön.
Én visszaálltam eredetire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged