- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sasori18
csendes tag
Tudom, hogy a fórum tiltja, és nem értem miért. De rá vagyok kényszerülve, meg sehol máshol nem kaptam választ, és ez a legjobb oldal ahol segítséget kérhetek. A válasz ez arra, hogy miért teszem ezt.
-
Sasori18
csendes tag
válasz
csaba951 #33194 üzenetére
Nem szoktam bulizni járni, szóval előbb gondolkodj mielőtt beszélsz olyat, ami nem valós. Az aki megteheti, soha nem fogja felfogni miről beszélek. Igen , másoknak is volt ott ugyanez, és más probléma, viszont nem találtam rá megoldást. Már nem egy -két dolgot próbálgattam.
-
csaba951
veterán
válasz
Sasori18 #33190 üzenetére
Akkor sajnos így jártál!
Egyébként igazad van. Most pl. akcióban a Grand Theft Auto IV 9,99 USD. Steam-es. De kinek van ennyire nagyon sok pénze???
Na, most őszintén! Mennyit is költöttél el legutóbb egy este, amikor bulizni mentél a haverokkal?! És ez csak egy este volt. GTA IV-el meg tudsz játszani legalább 2-3 hónapot. Minden este.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Sasori18 #33190 üzenetére
1500 forint volt nemrég az összes gta...az összes. Egy mozi. Mind1. Ahonnan letöltötted ott biztos többeknél is előfordult, előbb kapsz választ. Nem megkövezni akarlak, én is használok nem eredeti játékot, csak ha gond van vele, nem ott kérdezem ahol a fórum általában tiltja a dolgot.
Egyébként egy file hiányzik. Azt próbáld pótolni, akár googliban rákeresve. -
Met
nagyúr
válasz
VoidXs #33188 üzenetére
SDFA� \-/É�=¨]^?i•čv�
�ÂOŞ�Z79ŻCgÜí›Ô~�l–¨�!çoÚ�Ię�—Ö¨�źÎňm=ôŃ�vFţň˘��`Ţx†„yŇOďu�ťÓ7�
�ŕrkż…f‚Iä,ş��ĽI�ăÔBh�=Ł: î&°�=˘,¨NËĄ�¸áoÉ$şČ?�KĆ��KŠ.ôä|~:b®�ů„BĄ?i•úĐmŁY�f�ž"7ňÚdg��ę'üL’ˇťhi©Ó“MŚE�6ŰçF”T�łß%k’çü馥L¦ż�ö™�Q_�šQ�Ŕz�ńł}mcp ţ�ĂÖáË‘�Ŕ�˶�X¤�bôâÓ�!
Ă g°dś�Á)ŻÔŰ�ŞŮt3ër‡~Čh'ŞÁI¤·=rĚ�@�ř
ĺ¬]H
™bťVs¦Ť&¨űjŢ! -
csaba951
veterán
válasz
Sasori18 #33185 üzenetére
Telepítsd fel innen a legújabbat: Games for Windows Marketplace ügyfélprogram
-
Sasori18
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy problémám a GTA IV-el . Feltelepítem és ezt a hibát írja:
http://kepfeltoltes.hu/view/130519/error_www.kepfeltoltes.hu_.png1.0.0.4-ig az az az 5. patchig feltelepítem, aztán az 1.0.6.0 -nél ezt a hibaüzenetet írja.(Ha elindítom az 1.0.7.0 -át is ezt írja, ami érdekes, mert miért is engedné egyáltalán telepíteni ha nem az előtte való 1.0.6.0 van felrakva de ez mind1.)
Légyszíves valaki segítsen szeretném kipróbálni ezt a játékot, sokan dícsérik, és magam is GTA fan vagyok
Maga a játékot ha meg el akarom indítani ezt a hibaüzenetet írja.:
GTA IV FATAL ERROR : WS10. Az xlivet már újra fel raktam de mégse jóMi lehet a baj?
ha meg nem patchelem akkor meg ezt :
The application has encountered a fatal error and must close
Please restart the application, or contact support at. -
JoolsNOS
veterán
Nem kell. Arra az autó nevére írd át amit helyettesíteni akarsz. Értelemszerűen amire helyettesíted, a bmw-d olyan tulajdonságokkal fog rendelkezni. Ha plusz autót akarsz, és nem helyettesíteni, akkor az openiv-et kell használni, de az tényleg bonyolultabb. Mint mondtam a legegyszerübb ha egy egész autópackot leszedsz és cseréled ki a vehicles fileokat. Akkor az összes autó megváltozik, lesz benne vagy 5 féle bmw is.
-
Bjørgersson
félisten
Ez már szerintem bőven több, mint egy hónapos pletyka. Térképet minden kiadáshoz szoktak adni, ilyen undorító előrendelői plusz tartalmakkal meg nem szokott a Rockstar foglalkozni. Legalábbis eddig nem volt rá példa.
- műrepülőgépes kihívások
- bónusz öltözékek
- bónusz tetkók
- különleges képesség fokozó
- exkluzív fegyverek -
zenke
aktív tag
válasz
energy4ever #33179 üzenetére
fog
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Ugyan a hivatalos bejelentésre még mindig várnunk kell, de két forgalmazó ismét megerősíteni látszik a GTA 5 PC-s változatának érkezését.
Emlékeztek még a korábbi Grand Theft Auto V PC-s változatáról szóló hírre, melyben az Amazon.com-ra felkerült adatlapról volt szó?Ezúttal is hasonló dolog történt: két német oldal, az Amazon Germany és a GamesOnly vette fel kínálatába a GTA 5 PC-t, 59,99€-s (~17.815Ft) áron. Ezen felül a GamesOnly-nál egy speciális kiadás is felbukkant, az alábbi tartalmakkal:
- fémdoboz exkluzív művészeti képpel
- világ térkép
- műrepülőgépes kihívások
- online bolti engedmény
- bónusz öltözékek
- bónusz tetkók
- különleges képesség fokozó
- exkluzív fegyverekEzt a kiadást eltávolították az oldalról, de a tételek alapján egész hihető, plusz a német GTA 5 rajongói oldal egyik szerkesztője is megerősítette az összeállítást - az már más kérdés, ő vajon honnan tudhat róla. Mindenesetre örüljünk ezeknek az apró hírmorzsáknak is, legalább nincs minden veszve a GTA 5 PC-s változatával kapcsolatban. Ugye, Rockstar?
-
VoidXs
nagyúr
válasz
PC-re később, arra még be se jelentették. De biztos jön.
-
energy4ever
addikt
A GTA V jonni fog PC-re is? Vagy csak Xbox360, PS3-ra?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
VoidXs #33176 üzenetére
Értem. De vele együtt az összes beállításban át kell írni az auto nevéd?
A hadling.dat illetve vehicles.ide stb.. jegyzettömbökben is átkell írnom az auto nevét ami m6 nálam, arra ami a grafikai textura csomagok neve?!
, m6, car, m6, SULTANRS, VEH@LOW, NULL, 50, 5, 0.2847, 0.2847, 0.5, 5, 1.0 ,0, ext_all+sports+liveryVagyis itt már nálam nem m6 hanem
, admiral, car, admiral, SULTANRS, VEH@LOW, NULL, 50, 5, 0.2847, 0.2847, 0.5, 5, 1.0 ,0, ext_all+sports+liveryÍgy fog kinézni?
-
ÁdiBá
veterán
Próbálkozom pár autót belerakni a játékba.
Most egy csini BMW néztem ki.
De mikor telepíteném a játékba a két fáljt akkor ezt írja a SPARKIV nekem.:
*** The following files were not found in the archive to be replaced
m6-wft and mp6.wtd ***
Gondolom arra utal hogy ilyen fálj nem található benne amit felülírjon. Eléggé töröm az angolt.
De számomra ilyesmit jelent.
Ilyenkor mi a teendő?Nevezzem át bármi másra?!
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Mr. Erikszon #33169 üzenetére
Nálam egy 1200/1600 járatott HD7970-el tükörsima már 2560x1440 kimaxolva.
Nem kell neki nagy gép. -
zenke
aktív tag
válasz
Mr. Erikszon #33169 üzenetére
Nem árt egy GTX480 minimum...
-
Mr. Erikszon
senior tag
A GTA IV enb modhoz jobb gép kell mint az eredetihez?
-
djdaniel
senior tag
gtainside.com innen le szeded amelyik tettszik, letöltöd az openiv-ét, vagy a spark iv-ét, (személy szerint az openiv-ét jobban szeretem, könnyebb vele a textúrákat bele a wtd-be, ha nem módolsz akkor tök min1 h melyiket használod )
carcols.dar-nál meg a vehicles.ide-nál, és a handling.ide-nál, jobb klikk tulajdonságok, és ne legyen bepipálva az hogy írás védett, mert akkor nem engedi szerkeszteni.
amit ki hagytak mind2 tutorialból carcols telepítése, megnyitod a gtaiv/common/data könyvtárba a carcols.dat-ott, wordpadel, amit le töltöttél kocsit, abba van egy readme, és abba kell lennie pl ; infernus, 0,0,63, 0,0,59, 33,33,27 46,46,127, 6,6,8, 49,49,59, 59,59,127, 88,88,124, 62,62,63, 22,22,64,
na ez jelöld ki és másold, meg keresed a carcols.dat.ba ami úgy-e a gta iv common data könyvtárba van, és megnyitod-ad előzőleg, ctrl+f keresés infernus, pl ki dobja ; pl ; infernus, 1.2.3 ez ki jelölöd és amit a readme találtál carcols-ot az beilleszted helyére, és el mented. -
-
zenke
aktív tag
Kicsit meglepődtem.
X4 955 4Ghz + GTS450 1GB gddr5
2560*1600-ban high graffon avg 35fps
-
ÁdiBá
veterán
Sziasztok.
Tudnátok segíteni hogy egyszerűen hogyan tudok nagyszerű autókat telepíteni a játékba.
Sok oldalon találok mindenféle új jó létező autót a játékhoz.
De elég buta vagyok hogy hogyan is kell ezeket beilleszteni a játékba.
Tudnátok segíteni?! -
privacy99
senior tag
válasz
pzolika9512 #33154 üzenetére
Természetesen. A Platinum csak egy olyan jelző, hogy már nagyon sokat eladtak a játékból, így megkapta a platinum "rangot", és olcsósítva, platinum borítással adják el. De maga a lemez tartalma pontosan ugyan az, mint a barátod lemezéé.
-
pzolika9512
aktív tag
Üdv
az lenne a kérdésem, hogy ha nekem GTA 4 Platinum-om van ps3-ra, haveromnak meg csak sima GTA 4-e van ps3-ra, akkor tudunk egymással multizni?
-
set79
csendes tag
Igen, VC!
Hát így nehéz megmondanom, mert régen volt!
DE!
A stats-nál azt írja, hogy Mission attempts 51, és az utolsó mentésem neve trojan voodoo.
Nem tudom, ez segít-e?
Próbáltam youtubon ez alapján nézni gameplay-eket, de nem lettem okosabb. Azthiszem a számozás nem is stimmel a pc-s verzióval.Előre is köszi!
Üdv -
set79
csendes tag
Sziasztok!
Én a telefonommal (Iphone) játszok és az a problémám, hogy 27%-nál egyszerűen nincs küldetés. Már hetek óta csak bojongok, de semmi. Tudna valaki segíteni nekem?Üdv
-
privacy99
senior tag
Ha anno laggolt, akkor sajnos most is fog. Egyrészt a 4-es(asszem) patchtől felfelé romlik az fps, nekem a legújabb van fent de amikor az asztalimon próbálgattam, a régebiekkel sokkal jobban futott. Youtube videók alapján mennie kéne. Mondjuk az is relatív, hogy laggolt, mert pl. ultraultraultra grafikán nyilván nekem is laggol mint az állat. Úgy állítsd be, hogy jó legyen. Egyébként igaz, egyszerűen az AMD-ket nem szereti. Az én notebookomban elméletileg ugyanolyan erős kártya van mint az asztalimban volt(csak ez nVidia), mégis egy teljes minőségi szintet tudtam emelni(szinte az összes beállítás egyel magasabban van), és még így is jobban fut mint azon anno.
-
xkoti
senior tag
Nos sziasztok lenne egy aprócska kérdésem
A gépem :
-----------------------------------------------------------
-Dual Core E5200~3.00Ghz felhúzva
-Radeon 6570 1GB 128bit
-2GB Ram
-Windows 8
-----------------------------------------------------------
Annó megvolt eredetiben a játék és laggolt mint az állat. Gondolom patch lenne a megoldás de melyik verzió a legjobb rá ? Illetve egyátalán a gépemen hogy futna a játék ? -
cNpowa
tag
TBOGT-t szedem le marketplace-ről de a c-n nincs elég hely ezért átraktam a letöltést a G-re de onnan meg nem akarja instalálni :S és nem tudom visszaállítani (letöröltem felraktam ujra ugyan az :S)
Valaki segítsen
-
Kreash
aktív tag
Tudnátok linkelni 1.0.7 alatt működő enb vagy icenhancer-t , vagy valami hasonlót , amiben legalább van élsimítás?
-
privacy99
senior tag
válasz
JoolsNOS #33136 üzenetére
Valamennyire korfüggő is, én csak azért mondtam hogy fiatalnál, mert ha 90 éves vagyok akkor már el lehet mosódva minden..És igen értem, de ott a fókuszról van szó, ami nyilván ha 1 centire van a szemedtől akkor arra irányul, de azért egy GTA-ban semmi sincs 1 centire(mivel maga az ember is kb. 3-4 méterre van a "képernyőtől"), a kocsik meg már bőven kívül esnek ezen a határon, tehát attól hogy közel van egy autó, a háttér nem fog elmosódni a való életben.
Amúgy ha a kezem az arcom elé rakom, de nem fókuszálok rá, akkor marad a háttér éles
Na de majd meglátjuk mi lesz, a lényeg hogy nem valóságos.
-
JoolsNOS
veterán
-
HeZzZ
senior tag
hello. valami ötlet arra hogy képakadások vannak
nem szaggatás és kevés fps, hanem az a bizonyos gta lag. amikor kanyarodna a kocsi pl.
olvastam h valami patch segítene talán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
djdaniel #33122 üzenetére
Így is simán látszik jobb felül a ház ablakain.
Szerintem nem jól modellezik a játékokban az emberi szem DOF-ját. Inkább zavaró sok esetben, mert a közeli tárgyakat is elmossa.
Amúgy meg nappali fényben a pupilla nagyon beszűkül, ezért egy átlagos 3 méteres fókusztáv esetén már alig van "háttérelmosás". -
djdaniel
senior tag
válasz
csabika0001 #33120 üzenetére
-
törölt tag
válasz
csabika0001 #33120 üzenetére
Egy igazi GTA fan ilyet nem tesz
-
csabika0001
senior tag
-
törölt tag
-
dawyd169
csendes tag
Sziasztok! Tudom van az első oldalon leírás róla angolul, de még is megkérdezem. Ez a Revoke-olás mi fán is terem? Ja és ha lehet magyarul kéne egy rövid útbaigazítás! Meg még él ez, h revoke-olni kell a dobozost? Köszönöm
-
djdaniel
senior tag
válasz
csabika0001 #33115 üzenetére
nincs mit!
-
csabika0001
senior tag
válasz
csabika0001 #33114 üzenetére
Beszarás ennyi volt a baja
Szépen megy
Djdaniel köszi a segítséget -
djdaniel
senior tag
válasz
csabika0001 #33109 üzenetére
WS10 ; XNetStartup failed - Please re-boot your system and/or re-install the game
nálam is volt ilyen, ( win8)
Net Framework 3.5 fent van ?
töröld a gfwl-t, és az xlive.dll-et, majd telepítsd újra.
-
Redneck
nagyúr
Nekem csak a IV volt meg Steamen az 1 pedig CD-n. Most 2200 pénzért beújítottam az összesre Steamen
-
negyven2
veterán
válasz
csabika0001 #33109 üzenetére
Ja ja
.
De ettől függetlenül voltam olyan idióta, hogy megvegyem őket eredetiben. A IV-et még négy éve Steam-röl, az EFLC-meg megjelenése napján dobozosban.Az V meg már elő van rendleve boxra (egyik fő oka amiért vettem).
-
akela91
addikt
Nah sikerült lecsapni 7 Euróért az összes GTA-t steamen. akela91PH a nickem LIVE-on. Vegyetek fel bátran.
-
ETOM
addikt
válasz
csabika0001 #33104 üzenetére
Várni kell akcióra 2000-2500 forintért meglehet olyankor kapni. Sajnos most lecsúsztunk róla. Dirtek vannak akcióban.
-
csaba951
veterán
válasz
csabika0001 #33101 üzenetére
Egyrészt rossz helyen nézted: Grand Theft Auto Complete Pack
Másrészt április 27-én volt akcióban. Szóval most pont lemaradtál róla. Viszont várhatóan 3 hónapon belül lesz ismét akcióban.Egyébként meg vedd meg a játékokat amikkel játszol! Pláne, hogy akcióban nem is drágák... Gondolom a GTX660-at sem loptad!
-
negyven2
veterán
válasz
csabika0001 #33101 üzenetére
Mint írták vannak akciók amikben volt talán 7,5€ -ért az összes eddig megjelent GTA. De pl . Most 29,99€-ért megveheted a Grand Theft Auto IV: Complete Edition-t, illetve szintén 29,99€-ért az össze GTA részt. (amiből igaz, hogy az GTA és a GTA 2 ingyen is elérhető a Rockstar Games-töl.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- HiMedia lejátszók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest