Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:47:21

LOGOUT.hu

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12989) Twileght válasza fsb1000 (#12979) üzenetére


Twileght
csendes tag

"Bocsi... Te multiztál már GTA4-ben???"

Hát izé.. szerintem igen. (az az a rész ahol olyan kis színes karikák vannak az ember feje fölött )

"Vagy én nem értem ezt az új izét, és egy teljesen más multi megoldást fognak hozzá írni "külsösök". És akkor tényleg nem "hivatalos" módon lehet majd multizni egy másik koncepció alapján."

SA-MP:

Egyetlen nagy szerverbázis (azt hiszem jól mondom) van a mesterszerver, ez tartalmazza az összes szervert, ez a szerver az SA-MP fejlesztőgárda tulajdona. Teljesen független az E*-tól, MS-től és az összes többi ilyen betűstől.

Előfizeted a szervert 1 hónapra X összegért (megmondom őszintén gőzöm sincs mennyiért) mondjuk 100 player limiteset. Aki a szervert bérli autómatikusan admin jogot kap. (milyen meglepő)

A szerverre fölrak egy módot, pl Race, vagy DM ésatöbbi..

Ha mondjuk 60/100 játékos van fent, akkor már nehézkes 1 embernek moderálni a többit, ekkor szokták azt csinálni, hogy pár megbízható embernek admin jogot ad a szerver tulajdonosa. (gondolom IP cím alapján). A visszaélés kizárt, ugyanis ahhoz, hogy használni tudd (is) az admin jogaidat be kell jelentkezned mikor belépsz a szerverre. (/login 'jelszó')

Mivel a szerver (jobb esetben) egész nap megy így állandó az admin jog is.

"Volt saját szerverem COD-hoz (most is van csak kihalt), mélyen szántó tapasztalatokat szereztem a csitterekkel szemben."

Én SA-MP-ben szereztem pozitív tapasztalatokat, ugyan saját szerverem nem volt viszont játszottam olyan szerveren ahol 120 (néha volt az 160+) játékost moderált 3-4 admin olyan sikerrel, hogy csiter a közelben nem volt, persze próbálkozások voltak de hát lifetimeban. Nagyon jó volt a játékélmény.

"kicsit könnyebbé teszi az életét, de nehéz észrevenni. (AIM, gyorsító, stb)
Az a maradék 30% meg szív."

Konkrétan még magam sem tudom, de az ilyeneket piszok gyorsan kiszokták szúrni (besúgók?), aztán már megy is a ban. (mármint az SA-MP-ben)

Szóval hogy ha ez a mód tényleg elkészül a IV-hez akkor nagy valószínűséggel óriási sikert fog aratni.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.